שאלון יום פעילותתתת....

שאלון יום פעילותתתת....

יום פעילות 9 במספרו לפני הסיום. (במערב האחרון הוא אחרי המחנה... ^^) שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף: איך עבר יום הפעילות? מה עשיתם ביום פעילות? נהנהתם? באיזו שעה הגעתם לסניף? באיזו שעה חזרתם מהסניף? שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? אתם יודעים שנשארו עוד 9 ימי פעילות לא כולל היום? אייקון לתיאור היום פעילות? מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? אתם בצוות כלשהו? יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!!
(התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר). מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? איך היא עברה? איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? משהו נוסף להוסיף:

Rioter

New member
עונה ../images/Emo180.gif

שם: שיר
שכבה: חמישיות
סניף: ראשון מערב
תפקיד בסניף: מדריכה
איך עבר יום הפעילות? חם (חחחחחםםםםםם!!!!!!!!!!!!!) ומגניב
מה עשיתם ביום פעילות? אממ.. פטפטתי קלות עם יוסי ונועה, פעולה עם נוי (עליה יפורט בהמשך), ישיבה
נהניתם? מאוד!
באיזו שעה הגעתם לסניף? 14:58
הסתכלתי
באיזו שעה חזרתם מהסניף? 19:25
גם אז הסתכלתי..
שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? לאא.
אתם יודעים שנשארו עוד 9 ימי פעילות לא כולל היום?
אייקון לתיאור היום פעילות? "
", רק עם חיוך
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? פייי, הרבה
התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? תיאורטית.. (יש צוות פחות או יותר)
אתם בצוות כלשהו? שיאים, כנראה (או לרכז אותו או להיות חברת צוות)
יוצאים למחנה קיץ? (נועה, הורדתי לך את התשובה ^^), נדמה לי שכן
מדריכים>>
איזו שכבה אתה מדריך? ד', אבל היום גם ג'
כמה חניכים הגיעו? נדמה לי שהגיעו 7 סה"כ (לא רק שלי)
כמה נרשמו לסניף? לא יודעת. אבל באה אחת חדשה מג'
איזו פעולה העברתם? פעולה שנוי (
) בנתה בהשארת נועה (
)
איך היא עברה? סבבה ^^ נוי העבירה..
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? לא העברתי
נוי כן
הבאתם מושמוש? לא..
במידה וכן- צרפו תמונה: ..
נהנתם בפעולה? יאפ
כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? התחלתי לחשוב
משהו נוסף להוסיף: חםםםםםםםםםםםםםם.

Rioter

New member
|שריקה| שלהלהלה..

אממ.. חשבתי על בריכה \ חפש את המטמון בקניון או בים, ובכלל.. דברים שישברו את השגרה. ^^

מה לעשות בבריכה? איך תעברי פעולה שם?

כזה בדשא?
אני בכיוון של מסיבת פיג'מות.

אני אני אני

שם: שירלי שוט:) שכבה: שביעית סניף: ראשון מערב תפקיד בסניף: מדריכת ז' איך עבר יום הפעילות? היה כיף:) מה עשיתם ביום פעילות? סתם דיברוים, יוסי הציג חידות והעברתי פעולה עם יוסי ל- ז' ח'.. גם שיר צרפתי הייתה ברובה נהנהתם? כן באיזו שעה הגעתם לסניף?אמממ סביבות ה-3 וחצי קצת פחות באיזו שעה חזרתם מהסניף? 8 שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? לא...בקרוב אתם יודעים שנשארו עוד 9 ימי פעילות לא כולל היום? קשה להאמין אבל כן... אייקון לתיאור היום פעילות? בזמן האחרון הימי פעילות מביאים אותי ליציאה עם סימן שאלה..זה יכול להיות גם בגלל העזיבה של יוסי כי כל סוף מקרב באמת לסוף... מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? טקס סוף שנה...:) התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? לא ממש אתם בצוות כלשהו? נראלי ששיאים..אבל לא בטוח יוצאים למחנה קיץ? כן? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ז' (חניך אחד) כמה חניכים הגיעו? 1 כמה נרשמו לסניף?1 איזו פעולה העברתם? סתם משחקים חמודים כדי ליצור גיבוש איך היא עברה? וואלה מצווין איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? סיפור בהמשכים... הסיפור הכי מצחיק: פעם היה רכז סניף ראשון מערב שקראו לו יוסי דויטש הוא אכל הרבה עוגיות ונהיה שמן.. לכן קנה ארטיק שוקו וניל. אח"כ החליט לחזור לארץ מולדתו אתיופיה ובסוף מת... הבאתם מושמוש? לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? כן היה כיף כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? אני חושבת לקחת אותו לבאולינג

שירלי!../images/Emo9.gif

שאת מגיבה להודעה תלחצי על "הוספת תגובה" להודעה שאלייה את רוצה להגיב. לדוגמא
עכשיו רצית לענות על השאלון.. אז את צריכה ללחוץ "הוספת תגובה" להודעה של נועה. וככה כל פעם, לא להודעה האחרונה בשרשור
אם לא הבנת תגידי

shirushit2

New member
הלו שירלי. ../images/Emo8.gif

כןכןכן... הרגשתי ח'ניקית לשעה... היה ממש כיף.. בעבע אני רוצה לחזור להיות חטיתתתתת... געגועים!!!!!!!!
ושירלי, מזה כן? את יוצאתת, ואת בצוות שיאים ואת תעשי חיים.
אוהבת.

עונה גם. ווהו.

שם: נועה. שכבה: שישיות, דיייייייייי אני זקנה. סניף: ראשון מערב. תפקיד בסניף: מדריכת ו'. איך עבר יום הפעילות? מעוולה אבל מעייף מאוד, מהחום.
מה עשיתם ביום פעילות? פעולה, ניקיון לסניף וישיבה. נהנהתם? אכן כן. באיזו שעה הגעתם לסניף? מעט לפני שלוש. באיזו שעה חזרתם מהסניף? מממ... לקראת שמונה. שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? הכול בהתחלה.
אתם יודעים שנשארו עוד 9 ימי פעילות לא כולל היום? כןןןןןןןןן. עצוב. מאוד.
אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? טקס סופשנה, כשכל שכבה מעלה מופע ויש תחרות. התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? לעבוד ממש לא, אבל יש צוות סופשנה ויום חמישי תהיה התקדמות. אתם בצוות כלשהו?כן.
יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר). לא משנה. ולא משנה. אני יוצאתתת. פחפח. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ו'. כמה חניכים הגיעו? ווהו. 7. שיא עולם. כמה נרשמו לסניף? רשומות 4, בקרוב עוד אחת. ונקווה לעוד שתיים חדשות שהגיעו היום. איזו פעולה העברתם? שיאי גינס..(כמו נוי ופלדמן). איך היא עברה? טוב, אבל מוזר...
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? ממ.. את הקטע שרשמתי שתי חניכות חדשות על הדף.
סתם... מממ... את זה שהחניכות כתבו סיבות למה כדאי להיות במכבי.
הבאתם מושמוש? לא. אבל אני אביא בפעולה הבאה ל"מלכת הטריוויה". במידה וכן- צרפו תמונה: כשאביא, אוסיף. נהנהתם בפעולה? כן. כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? התחלתי לחשוב.
משהו נוסף להוסיף: אני חולה... לא דעת למה.
אבל מחר אין לי שעת אפס, ווהו.
שבוע מעוווווולה לכולם.

Rioter

New member
נועה?

תגידי.. כבר אמרתי לך ש.. אני אוהבת אותך הכי בעולם?

yaelula94

New member
עונהה...

שם:יעל אמרוסי שכבה:ח' סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכת ד' איך עבר יום הפעילות?בסיידר גמורר מה עשיתם ביום פעילות?פעולת מיםם נהנהתם?ממש ממש באיזו שעה הגעתם לסניף?רבע לאחת באיזו שעה חזרתם מהסניף?שתיים וחמישה(מה לעשות מיהרתי..) שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?אין דמי בוגר אתם יודעים שנשארו עוד 9 ימי פעילות לא כולל היום? כן=/ אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף?אין לי מושג התחלתם לעבוד על מחנה קיץ?לא... אתם בצוות כלשהו?כנ"ל יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר). מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ד' כמה חניכים הגיעו?7 כמה נרשמו לסניף?לא ידוע איזו פעולה העברתם?מים איך היא עברה?מעולהה איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את כולההה הבאתם מושמוש?כן במידה וכן- צרפו תמונה:אין תמונה נהנהתם בפעולה?מאוד מאוד כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה?בחשיבה משהו נוסף להוסיף:חבל על כל טיפההה... אני אוהבת את הבריכה!!!

yaelula94

New member
עונהה...

שם:יעל אמרוסי שכבה:ח' סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכת ד' איך עבר יום הפעילות?בסיידר גמורר מה עשיתם ביום פעילות?פעולת מיםם נהנהתם?ממש ממש באיזו שעה הגעתם לסניף?רבע לאחת באיזו שעה חזרתם מהסניף?שתיים וחמישה(מה לעשות מיהרתי..) שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?אין דמי בוגר אתם יודעים שנשארו עוד 9 ימי פעילות לא כולל היום? כן=/ אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף?אין לי מושג התחלתם לעבוד על מחנה קיץ?לא... אתם בצוות כלשהו?כנ"ל יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר). מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ד' כמה חניכים הגיעו?7 כמה נרשמו לסניף?לא ידוע איזו פעולה העברתם?מים איך היא עברה?מעולהה איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את כולההה הבאתם מושמוש?כן במידה וכן- צרפו תמונה:אין תמונה נהנהתם בפעולה?מאוד מאוד כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה?בחשיבה משהו נוסף להוסיף:חבל על כל טיפההה... אני אוהבת את הבריכה!!!

למעלה