שאלון יום פעילות!

שאלון יום פעילות! ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: המדריך של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] <<מחנה קיץ 2008>> על איזה נושא אתם עושים? התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? איזה צוות אתם? <<מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? היה משו מיוחד בפעולה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? והחניכים? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifבונא מתקפת שאלונים חח

עכשיו עלה אחד בקומונה של הסניף.. לפחות זה מפיג ת'שעמום
שם: רביד שכבה:שישיות סניף:גדרה תפקיד:מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?ראשון איך עבר יום הפעילות?ברגועע באיזה שעה הגעת לסניף?4 ורבע באיזה שעה עזבת את הסניף?6 ורבע כמה חניכים היו היום בסניף?רק הקבוצה שלי- 22 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):מלחמת מים מטורפת עןם החניכים כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
-נגיד שזה אש רטוב חח- הבוגר של יום הפעילות: ממ רק אני ויעל הינו.. אז יעל
המדריך של יום הפעילות: שוב.. יעל
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו]לא..
נועה לא ביקשתי להוריד את השאלה הזו כבר?
<<מחנה קיץ 2008>> על איזה נושא אתם עושים?ששש התחלתם לעבוד על המחנה קיץ?אהא איזה צוות אתם? עלילה <<מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו?22 כמה נרשמו לסניף?25 איזו פעולה העברתם? פעולת סיום מטורפת ולא פורמאלית עם החניכים, היה ליגהה מה היה בפעולה? משחקי סיום, פיקניק קבוצתי ומלחמת מים איך היא עברה? ברגועע ומלאה בצחוק היה משו מיוחד בפעולה? לא היה חאקי
צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הכל הבאתם מושמוש? כה במידה וכן- צרפו תמונה: צריך לצלם><" אבל זה דיסק כזה עם הקדשה עליו ויש בו תמונות מכל השנה ועוגיה בצורת עיגול עם לב שהכנתי
נהנתם בפעולה? אהא והחניכים?בטוהח שכן תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): הפעם אין משהו להוסיף: למישהו יש קוטל צרצרים?!XD

למה קוטל צרצרים?

וואואו המושמוש נשמע גדול.. תפרטי קצת.
מה היה בדיוק בפעולה?

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחחחח

כי לא ישנתי שלשוה לילות בגלל צרצר שישב לי בבית
אבל אבא הרג אותו והשינה שלי סדירה כבר מאתמול:) אין הרבה מה לפרט על המושמוש.. צילמנו אותם מלא במהלך השנה ועינו להם דיסק עם כל התמונות.. הם ממש התרגשו ואפילו שלושה התקשרו אליי למחרת להגיד שזה ממש יפה והכלל:) ובפעולה? ממ פיקניק וסתם משחקי סיום.. היא דיי על המחשב אבל המסך שלי קצת מת.. כשהכל יהיה מתוקן אני אעלה לפה:)

Jחחח מצחיקה לגביי הצרצר. ../images/Emo6.gif

העיקר כבר שאת ישנה טוב.. איזה כיף לגבי הדיסק... חשבתי לרגע דיסק שעליו תמונות... יעני הדבקתן או משו. לא חשוב.
איזה כיף שתהקשרו אלייך. יש כיוון לשנה הבאה?

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifמממ

היתי שמחה להדרכת ח' או ז'.. אלב זה חסר תקוה כי שנה הבאה יש שכבת שמיניות ענקית.. אז אני דיי בטוחה שייתנו להם מאשר לשביעיות=\

ravidush4

New member
|סבון|מוכר לי המשפט הזה..

וגם לך כדאי ליישם אותו כמסקנה מהשחות האחרונות שלנו:) חוצמזה.. שזה באמת בלתי אפשרי חחח הפעם, אי אפשר לעשות כלום בנידון=\

ממ...

אני חושבת שהאידיאל הוא הדרכת ח' בשמינית.. אבל אני חושבת לפי מה ששמעתי עלייך וממך שדווקא יש לך סיכוי לא קטן. ואם לא, בטח הדרכת ז'.
המון בהצלחה ומחכה לשמוע...

assafein

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif איזה כיף לשמוע...

מקווה שזה יעלה את הסניף חזרה למקום שלו ואפילו יותר!!

למעלה