שאלון יום פעילות

A m b a G a l

New member
שאלון יום פעילות../images/Emo147.gif../images/Emo145.gif../images/Emo143.gif

טו' בשבט הגיע חג לאילנות :]
אזז.. לרוב בטח היתה פעולת איכות הסביבה / טו' בשבט ביום שישי
והשאלון- שם: שכבה: סניף: תפקיד: איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? איזו פעולה העברת/ מה עשית במסגרת תפקידך? כמה חניכים היו לך בקבוצה? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): שתהיה שבת של שקט :]

A m b a G a l

New member
עוונה..

שם:ענבל שכבה:שישיותת.. סניף:גדרה! תפקיד:מדריכה איך עבר יום הפעילות?מהרר... באיזה שעה הגעת לסניף?רבע ל3 :] איחרתי.. באיזה שעה עזבת את הסניף?נראה לי בסביבות 6 איזו פעולה העברת/ מה עשית במסגרת תפקידך?בעיקרון העברתי 10 דקות פעולת טו' בשבט. כמה חניכים היו לך בקבוצה?סביבות 15 כמה חניכים היו היום בסניף?200-300 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: היו נטיעות עם ותיקי הסניףף..
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: ממ 7 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:לא יודעעת.. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אני אעלה מאוחר יותר זהוו..

Rioter

New member
אכן, פעילות ט"ו בשבט

שם: שיר
שכבה: חמישיות
סניף: ראשון מערב
תפקיד: מדריכת ד'
איך עבר יום הפעילות? חביב ^^
באיזה שעה הגעת לסניף? 15:02?
באיזה שעה עזבת את הסניף? אממ.. וואו, הסניליות חוגגת. שבע.. שבע וחצי.. אה.. לא זוכרת
איזו פעולה העברת/מה עשית במסגרת תפקידך? הייתה פעילות שיא של סדנאות, לקראת ט"ו בשבט. היו תחנות בסניף מ16:30 עד 17:30, כשבחמש וחצי הורי החניכים התבקשו להגיע ולנטוע איתם שתילים בחצר הסניף.
אני הדרכתי את הקבוצה שלי, ויחד עברנו בין התחנות.
כמה חניכים היו לך בקבוצה? 6.
חלק לא יכלו להגיע אתמול.
כמה חניכים היו היום בסניף? (אתמול) ו.. לא זוכרת
אבל היו הרבה זאטוטים. (הרבה - יחסית לסניף שלנו.
סביבות ה-20)
אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: פעילות שיא.. חלוקת עיתונים של צוות תרבות.. ויוסי לא שם את הכתבה שלי!!!
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7-8. ^^
אייקון שמתאר את יום הפעילות:
|שטיל|
הבוגר של יום הפעילות: עדי ושירלי.
כל הכבוד!
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אני זוכרת שצילמו.. אבל התמונות לא אצלי.

Rioter

New member
אומייגאאאאאאאאדדדדדד.

זה עצובבבבבבבבבבבבבב. שתיל!!!!!!! למה כתבתי שטיל!? אעעעעעע. *מתה*
הייתי שקועה באייקון 'טמבל'.

אני לא שתלתי שתיל אבל

אשמח לראות את צמח.. *סטיגידיש תופים* זכיתי בבוגרת מצטיינת לדברי יוסי הרכז"זכתה על כך שעשתה את הדברים המגעילים בסניף" חיחיחי בסכ"ה שתפתי את הרצפה וקרצפתי את הכדופרח מהצמר גפן שהיה עליו

ט"ו בשבט. ../images/Emo6.gif

שם:נועה. שכבה: שישית. ^^ סניף: ראשון מערב= *סמיילי זהב*. תפקיד: מדריכת ו'. | איך עבר יום הפעילות? מעווווווולה. D: באיזה שעה הגעת לסניף? חמש דקות ל- 15. באיזה שעה עזבת את הסניף? ממ.. לא דעת.
איזו פעולה העברת/ מה עשית במסגרת תפקידך? פעולת ט"ו בשבט- פעולת שיא של סדנאות. יאי.
כמה חניכים היו לך בקבוצה? סה"כ 7. כמה חניכים היו היום בסניף? ממ... 20 פחות או יותר. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: מממ... שתלנו שתילים.
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10-10-10.
אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: ממממממ... קשה...
נראלי מעיין. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): לא אצלי. ^^

למעלה