שאלון יום פעילות

A m b a G a l

New member
שאלון יום פעילות../images/Emo195.gif

שאלון יום פעילות 10 במספרו לפני הסוף. שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף: איך עבר יום הפעילות? מה עשיתם ביום פעילות? נהנהתם? באיזו שעה הגעתם לסניף? באיזו שעה חזרתם מהסניף? שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? אתם יודעים שנשארו עוד 10 ימי פעילות לא כולל היום? אייקון לתיאור היום פעילות? עשיתם טיול סניפי במהלך השנה? אם כן, ספרו עליו.. מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? איך היא עברה? איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? משהו נוסף להוסיף:

A m b a G a l

New member
להלהלה ../images/Emo23.gif

ארוךך!!
שם:ענבל שכבה:שישיות סניף:גדרה תפקיד בסניף:מדריכה איך עבר יום הפעילות? מהר! מה עשיתם ביום פעילות? פעולה ספונטנית
נהנהתם?כן! באיזו שעה הגעתם לסניף?2 ועשרים באיזו שעה חזרתם מהסניף?שש? לא זוכרת אולי פחות שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?משלמים הכל ביחד אתם יודעים שנשארו עוד 10 ימי פעילות לא כולל היום? 9, ורובם הולכים להתבזבז על הערב אוסקרים. אייקון לתיאור היום פעילות?
עשיתם טיול סניפי במהלך השנה?ממ.. הרבה מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף?
ערב אוסקרים!!!!!
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?דלדים כמה חניכים הגיעו?21 כמה נרשמו לסניף?כולם. איזו פעולה העברתם?הכנות לערב אוסקרים + חניכים מדריכים חניכים. איך היא עברה?עם בלאגן פה ושם.. אבל בסדר! איזה קטע בפעולה הכי אהבתם ?לשחק סרדינים1!!
הבאתם מושמוש?לא ממש נהנהתם בפעולה?כן :] כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? לא בדיוק משהו נוסף להוסיף:מותר להעלות תמונות חניכיםם ?!?!?

sappirz

New member
../images/Emo15.gif עונה ../images/Emo9.gif

שם: ספיר
שכבה: שישיות
סניף: גדרה
תפקיד בסניף: מדריכה
איך עבר יום הפעילות? נחמד לעומת שאר ימי הפעליות...
מה עשיתם ביום פעילות? הדרכתי, הייתה אמורה להיות לנו פעולה די נחמדה אבל הגיעו קצת חניכים ועוד בלי חאקי!!
נהנהתם? בסופו של דבר כן, היו צחוקים..
באיזו שעה הגעתם לסניף? 14:30
באיזו שעה חזרתם מהסניף? 17:40.. לשם שינוי היום הישיבה הייתה קצרה מאוד!
שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? אנחנו משלמים הכל בתחילתה שנה.. 400 ש"ח נדמה לי
אתם יודעים שנשארו עוד 10 ימי פעילות לא כולל היום? לא נעים
אייקון לתיאור היום פעילות?
((הלכנו חצי שעה בשביל ריאיון והוא הבריז לנו!!)) ואח"כ
עשיתם טיול סניפי במהלך השנה? לחרמון נדמה לי.
אם כן, ספרו עליו.. היה נחמד ביותר, היה לנו סמינר אמצע שנה ואח"כ נסענו כל הסניך לחרמון ובסוף אכלנו באיזהשהיא מסעדה
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? אירוע 70 שנה.. אבל לסיום שנה, אין לי מושג!! באמת מה? מדריכים>>
איזו שכבה אתה מדריך? ו'
כמה חניכים הגיעו? 6.. והיו עוד אבל חלק היו בלי חאקי אז הם לא נכנסו לפעולה.. היו גם כאלו שבאו עם חאקי, אבל נגררו אחרי
אלו שלא הוכנסו ולכן לא נכנסו גם לפעולה.. חח נשמע מסובך!
כמה נרשמו לסניף? 18
איזו פעולה העברתם? היינו אמורים להעביר פעולה של עבר-עתיד כזאת מגניבה
איך היא עברה? היא לא
הבאתם מושמוש? לא
נהנהתם בפעולה? כן
כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? כן
משהו נוסף להוסיף: אני עייפה ובהצלחה לכולם בבגרות בערבית (ראשון) ובמתמטיקה (שלישי)! אה, ושבת שלום..

hadita22

New member
שששלי=]]

שם:רביד שכבה:חמישיות סניף:גדרה תפקיד בסניף:מדריכת ג' איך עבר יום הפעילות?נוראי ממש מה עשיתם ביום פעילות?חזרות לערב אוסקרים [של הסופשנה שלנו בסניף].. נהנהתם?מזה לא! באיזו שעה הגעתם לסניף?15:20 ככה באיזו שעה חזרתם מהסניף?שיא חדש!->18:08 שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?שילמתי הכל בתחילת שנה..=\ אתם יודעים שנשארו עוד 10 ימי פעילות לא כולל היום? כן.. ומצד אחד זה כיף ומצד שני מבאס כי חלק מהחניכים שלי מזה לווושים..
אייקון לתיאור היום פעילות?
עשיתם טיול סניפי במהלך השנה?מממ.. משו כזה! חח..
אם כן, ספרו עליו.. מכביאדה נחשב? מחנה כזה מגניב בגדרה שהיה אש לילה [זה נחשב טיול לא?! חחח] מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף?עררב אוסקרייים...
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ג' כמה חניכים הגיעו?9 ניחושבת כמה נרשמו לסניף?15 איזו פעולה העברתם?חזרות לערב אוסקרים איך היא עברה?במילה אחת?!-> רשע!!! איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?כשאמרנו להם ללכת לצד לבד ללמוד ת'שיר.. היה שקט לאיזה.. דקה וחצי?! חח הבאתם מושמוש?לא.. במידה וכן- צרפו תמונה:--- נהנהתם בפעולה?עודפעם- לא כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה?ממ.. לא ממש.. באמת צריך להתחיל חחח
משהו נוסף להוסיף:נעם אני מצטערת שצעקתי המון בפעולה למרות שהיה לך כאב ראש...
חח זה החניכים, לא אני...:-\

את מדריכה עם נעם? ../images/Emo9.gif

חחחח.. מה קרה שחזרתם ב- 18:08?
ו.... א"ש לילה בהחלט נחשב. מה עוד היה בו?
הפעלות כלשהן? כמה זמן? פרטי פרטי פרטי. ^^ חחח וגם לגבי הערב אוסקרים, איזה אוסקרים הולכים להיות?

hadita22

New member
חח

כן, אני מדריכה עם נעם.. וחזרנו בשש כי הרכזת לא הייתה ולא ממש הייתה ישיבה.. ממ סתם לקחו ת'חניכים לטיול בגדרה ואז סיפרו להם סיפור על ילד שהשאירו אותו לבד בבית והעפד בא לבקר אותו ממש ליד הבית עלמין!!! -מפחיד אשש- היה מלא זמן [אני הייתי חולה אז זה היה לי כפול.. וגם נקעתי כאבה לי הרגל אז הלכתי ל-א-ט וממש מצחיק לכל הגדרתיים מדריכי ג' שזוכרים ככה שלא ממש הסתכלתי על השעון..] אח"כ חזרנו ועשינו בישולי שדה מאגניבים..=]] נממ לא הבנתי ת'שאלה אבל למשל השנה זה בסימן 70 שנה לסניף גדרה.. אז כל קבוצה מעלה קטע של 3 דקות בנושא הסניף בעוד 70 שנה.. הולך להיות מאגנייב אש

maymay24

New member
אממ גמניי...למרות שאני לא מגדרהה../images/Emo3.gif

שם: מאיה שכבה:שביעיות סניף:נס ציונה תפקיד בסניף:מדריכה איך עבר יום הפעילות? אחללה חוץ מה שהייתי רטובה והיה לי קררר מה עשיתם ביום פעילות?פעולת מייים נהנהתם?מאוווד באיזו שעה הגעתם לסניף?15:00 באיזו שעה חזרתם מהסניף?19:00 שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?אממ שילמנו בהתחלה הכל אתם יודעים שנשארו עוד 10 ימי פעילות לא כולל היום? אממ טוב אייקון לתיאור היום פעילות?יש לי שניים..
ו-
עשיתם טיול סניפי במהלך השנה?אממ לא =[ אבל בקרוב יהיה אם כן, ספרו עליו.. מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? לדעתי אנחנו נעשה טקסס מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ג' כמה חניכים הגיעו?10 כמה נרשמו לסניף? בערך 20 איזו פעולה העברתם? פעולת מים.. איך היא עברה?בסדר.. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את זה ששפכנו עליהם מים מדליים...חעע הבאתם מושמוש?כןן במידה וכן- צרפו תמונה: אממ אין תמונה אני אתאר לכם...חחח זה היה בצורה של טיפת מים וכתבנו על זה יום המים שמח או משו כזהה... נהנהתם בפעולה?האמת שכןן...חחח כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה?אממ לא ניראה לי אבל עודד אמר משו על טקס.. משהו נוסף להוסיף:אממ שבת שלום

noaelharar

New member
עונהה =]]

שם: נואה שכבה: חמישיות [או לא להיות..] סניף: גדרה אימפריה =]] תפקיד בסניף: מדריכת ג'. איך עבר יום הפעילות? ממש טוב למרבה הפלא =]] מה עשיתם ביום פעילות? כלמיני דברים לערב אוסקרים =] נהנהתם? מאוד! באיזו שעה הגעתם לסניף? הפאקינג אוטובוס לא הגיע! אז הגעתי רק בשלוש =[ באיזו שעה חזרתם מהסניף? ממ אני מניחה ששש ורבע.. שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? שילמתי הכל בהתחלה.. אתם יודעים שנשארו עוד 10 ימי פעילות לא כולל היום? באמת?! וואי עבר מהר.. אז כנראה הזמן באמת עובר מהר כשנהנים.. =] אייקון לתיאור היום פעילות? חח שונאת אייקונים.. תתנחמו בזה- =]] עשיתם טיול סניפי במהלך השנה? בטח =] אם כן, ספרו עליו.. ממ היה כיף =] מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? ממ ערב אוסקרים.. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג'ימלים כמה חניכים הגיעו? ממ משו כמו 10 נראלי.. כמה נרשמו לסניף? ממ גם.. אבל יש חניכים לא רשומים שמגיעים..=/ איזו פעולה העברתם? ספונטנית כזו, הכנות לערב אוסקרים.. איך היא עברה? כבר עניתי על זה לא?! אם לא אז ממש טוב =]] איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? חחח שהחניכים התחילו להראות את כשרון המשחק שלהם.. הבאתם מושמוש? לא. נהנהתם בפעולה? חח שאלון חופר.. נו כבר אמרתי.. כן =]] כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? ממ עדיין לא הבנתי מזה שצריך לתכנן כל כך הרבה מראש.. משהו נוסף להוסיף: חח עכשיו ערב שישי וזה מה שאני עושה.. חח סתם מכבי קודם לכל =]] אהה ועוד משו.. שמתם לב כמה אני משתמשת בפרצוף =]?

noamsheron

New member
חח יאללה, 3 בלילה.. למה לא../images/Emo3.gif

שם: נעם
שכבה: 1/5
סניף: גדרה
תפקיד בסניף: מדריכה ג'.
איך עבר יום הפעילות? זוועה.
מה עשיתם ביום פעילות? חזרות לערב אוסקרים... או לפחות ניסינו לעשות.
נהנתם? לא.
באיזו שעה הגעתם לסניף? ממ.. 2 ורבע בערך.
באיזו שעה חזרתם מהסניף? חמש וחצי
לא ממש הייתה ישיבה..
שילמתם כבר את המחצית השנייה של דמי הבוגר? שילמנו הכל בתחילת השנה.
אתם יודעים שנשארו עוד 10 ימי פעילות לא כולל היום? אש
אייקון לתיאור יום הפעילות:
עשיתם טיול סניפי במהלך השנה? כן, נסענו לחרמון.
אם כן, ספרו עליו... אין ממש מה לספר, היה מדכא כי באותו לילה חוליה עזבה את הארץ, היה קר והנסיעה הייתה ארוכה.
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף?
ערב אוסקרים
מדריכים >> איזו שכבה אתם מדריכים? ג'
כמה חניכים הגיעו? היום 9
. לא יודעת מה יש להם, דווקא עכשיו הם מבריזים מלא.
כמה נרשמו לסניף? בין 15-17 להערכתי
איזו פעולה העברתם? לא פעולה, חזרות לערב אוסקרים.
איך היא עברה? לא משהו בכלל.
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? להגיד את המשפט:"יאללה, כבר 4 וחצי, בואו נעלה למעלה
"
הבאתם מושמוש? לא.
במידה וכן - צרפו תמונה - אין.
כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? לא..
משהו נוסף להוסיף: אני בהתלבטות קשה אם להדריך בשנה הבאה או לא. סופפפפפפפפשבוע מעוולה לכולכם
, נעם

נעם..

מה קרה בפעולה שכ"כ סבלת? אל תתני לזה להשפיע על שנה הבאה.. הרי שאר השנה הייתה טובה, לא?

noamsheron

New member
חשבתי שרק אני נכנסת לפה בשלוש בלילה../images/Emo3.gif

אממ מה קרה בפעולה שכ"כ סבלתי? היה לי כאב ראש נוראי וגם כאב גרון, והחניכים לא שתקו לדקה ועוד שניה הייתי כבר משתגעת...
שאר השנה.. אממ.. קשה לדעת. כי הקבוצה שלי היא קבוצה שנבנתה במשך השנה, כי הילדים באים מבי"ס חדש ורובם גם חדשים בגדרה.. אז הם לא כ"כ יודעים מה זה מכבי... ככה שבמשך השנה הם כל הזמן טיפטפו והצטרפו למכבי. אז זה קשה, כל פעולה לנסות להעביר נושא מסוים כשפתאום בא חניך חדש ואין לו מושג על מה מדברים ואז נהיים מלא פיטפוטים ובלה בלה בלה ואיכשהו זה ניהיה קשה ו... ארר. בקשר לשנה הבאה, אני פשוט לא בטוחה שאני כ"כ טובה עם ילדים בגילאים האלה ואני לא יודעת אם אני מרגישה שאני יכולה שוב פעם להתמודד עם זה. יכול להיות שאם יתנו לי להדריך ד'-ו' אז יהיה לי יותר קל, כי הם כבר יהיו קבוצה בנויה שיכירו כבר את מכבי והכל. בכל אופן... יש עוד זמן, אז נראה כבר

אממ...

אני באמת חושבת שאולי תנסי ללכת על הדרכה של שכבות גבוהות יותר, אולי בזוג... ^^ אם לא הרגשת טוב, ברור שהפעולה לא עברה טוב... אבל את לא צריכה לוותר. אני חושבת שאת צריכה להיות גאה שכל פעם הגיע חניך חדש והם "לאט לאט טיפטפו למכבי"... כי אפילו שזה היה קשה, את זו שבנית ויצרת קבוצה חדשה, וכנראה שגם גרמת לחניכים להישאר ולבוא גם שנה הבאה ובנוסף לזה גם להגדלת הקבוצה שלהם. ויותר מזה, אני גם בטוחה, שאולי את לא שמה לב.. אבל הם מאוד נהנהים. בכל מקרה, כן, אולי את לא הכי מסתדרת עם קטנים, אבל תחשבי על זה יותר מפעמיים לפני שאת עוזבת הדרכה.. את אולי תצטערי.
וגמאני מהמשוגעים של 3 בלילה. ^^

noamsheron

New member
יש משהו בדברייך.

אני מדריכה בזוג, עם רביד. אבל יכול להיות ששכבה גבוהה יותר זה באמת פיתרון יותר טוב... ואני בהחלט גאה שככה בנינו את הקבוצה הזו, כי בתחילת השנה גם התחלנו מאפס חניכים... ובחודש וחצי הראשונים של השנה בכלל לא היו לנו פעולות כי לא הגיעו חניכים. אבל כל השנה עשינו עוד ועוד ועוד גיוסים, ועכשיו אנחנו הקבוצה השנייה הכי גדולה בשכבת ג'. אני מאוד מקווה שהחניכים נהנים, אבל חבל לי שאני לא נהנית... מבאס אותי ומתסכל אותי לחזור כל שבוע הביתה מהפעולה, עוד יותר מבואסת משבוע שעבר... לפעמים אני תופסת את עצמי וחושבת "פאק, מה אני צריכה את זה
בשביל מה לי להדריך אם אני לא נהנית בזה ואני סתם מתבאסת מזה כל הזמן...
". אבל בסה"כ אני יודעת שאני כן נהנית לפעמים, למרות שזה קשה... פשוט יש פעולות שהולכות ככה, ויש פעולות שהולכות אחרת... מה לעשות שהרבה מהפעולות לא הולכות משהו
וקצת מוזר לי שאני לא מסתדרת עם ילדים קטנים, כי אני כן מסתדרת עם ילדים קטנים ואני אחלה איתם... פשוט יש ילדים ספציפיים בקבוצה שיכולים להעלות לי את הסעיף ברמות...
לגביי שנה הבאה, אני גם עוד לא סגורה על עצמי כ"כ מה אני רוצה... אז ניתן לזמן לעשות את שלו, ונראה כבר מה יהיה
ותודה

למעלה