שאלון יום פעילות

שאלון יום פעילות../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: יוצאים לועידה הארצית? יוצאים כציר? התחלתם לעבוד על הפורימון? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? כמה נרשמו למירוץ? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

assafein

New member
.............................................

שם: אסף שכבה: שביעיסט סניף: נילי-נעלה תפקיד: מדריך ה' ונספחים
מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? יום ראשון... איך עבר יום הפעילות? אממ נחמד באיזה שעה הגעת לסניף? בסביבות 5 באיזה שעה עזבת את הסניף? אין לי מושג... כמה חניכים היו היום בסניף? כנ"ל.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: אממ לכתוב את התפזורת.. יצאו לי משפטים מוזרים ומצחיקים
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אממ 7 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: אמממ לא היה משהו בולט.. יוצאים לועידה הארצית? לא סגור על זה עדיין.. יוצאים כציר? אם אני יוצא אז כן! התחלתם לעבוד על הפורימון? אממ לא, אבל אני בצוות פורימון
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? איזה 15 כמה נרשמו לסניף? --- כמה נרשמו למירוץ?--- איזו פעולה העברתם? הסטוריה של מכבי עולמי, מכבי צעיר ומכבייה.. בתכלס לא עבר כלום
מה היה בפעולה? בעיקר חניכים שלא שותקים לרגע
איך היא עברה? ככה ככה... הם נהנו, אנחנו נהננו אבל לא הצלחנו להעביר להם כלום מהנושא העיקרי.. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? פעולה סבירה... לא משהו מהנה במיוחד.. הבאתם מושמוש? חילקנו מקופלת בסוף, זה נחשב? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? כן ולא.. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: אממ עוד מעט פעולה מחנאית... הולך להיות תותח!!

assafein

New member
בנינו...../images/Emo13.gif

אממ דברי איתי במסנג'ר, ואני אשלח...

yaelula94

New member
אסף אסף אסף

היום הייתי בבייביסיטר אצל טאי(חניכה שלך אם אתה לאיודע) אז דיברתי איתה כזה איך גבסו איך אסף איך במכבי, אז מה היא אומרת לי.. אסף הכי חמוד! תהיה גאהה בעצמךך!

Kobi2402

New member
עונה.........

שם: קובי שכבה:שישיות סניף: ראשון מערב שולט תפקיד:לא משהו ספציפי(תרבות ועוזר לכולם).... מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?שלישי איך עבר יום הפעילות?היה סבבה, אבל חבל שלא היה פגישה בסוף..... באיזה שעה הגעת לסניף?אמממ....ארבע אני חושב.... באיזה שעה עזבת את הסניף? אמממ...שבעה.... כמה חניכים היו היום בסניף?משהו כמו 20-30 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:ניהלתי ישיבת צוות ראשונה שלי כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 (כי בישיבת בוגרים הכי כיף ולא היה) אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:צוות טכני..כי הוא עשה היום יומ"פ לחניכים והם עשו אותו מושלם.... יוצאים לועידה הארצית?כן.... יוצאים כציר? כן.... התחלתם לעבוד על הפורימון?בערך... מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? כמה נרשמו למירוץ? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): לא צילמו הזה שיא משהו להוסיף: נועה אני משתתף יותר, רואה!

שלי:

שם:דן שכבה:שביעיות סניף:ראשון מערב תפקיד:טכני מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?שלישי איך עבר יום הפעילות?מעולה באיזה שעה הגעת לסניף?4(ישר מבית הספר :X) באיזה שעה עזבת את הסניף?7 ומשהו- 8 כמה חניכים היו היום בסניף?נראה לי שבסביבות ה-20-30 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:העברתי תחנה (גשר סנדות) כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 (אחד פחות כי הייתי עייף ויש לי מבחן בביו' שאני צריך להתכונן אליו מחר) אייקון שמתאר את יום הפעילות:
(בגלל הסניף) הבוגר של יום הפעילות:צוות טכני, המדריכים ואלו שתרמו ליום הפעילות.. וכמובן שאר הסניף יוצאים לועידה הארצית?לא יוצאים כציר?לא התחלתם לעבוד על הפורימון?לא באופן אישי תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אין משהו להוסיף:בהצלחה לכימאים ,הביולוגים והפיזיקאים מהסניף במבחנים מחר!, פלדמן את חמודה
,נועה יש מצב ללדבר כבר?(D-:), ראשון מערב שולטים! וטכני אימפריה,שנה אזרחית חדשה וטובה ואממ... זהו

yaelula94

New member
והנה גם שלי...

שם:יעלצ' שכבה:חמישיות סניף:נילי תפקיד:מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?ראשון איך עבר יום הפעילות?בסדרר... באיזה שעה הגעת לסניף?שלוש באיזה שעה עזבת את הסניף?אמממ...שבע וחצי בערך.. כמה חניכים היו היום בסניף?בסביבות ה-30 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:אמממממממ....החבילה עוברת המדהימה שויקי הכינה כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:ואם האייקונים היו עובדים... הבוגר של יום הפעילות:נמנמ.. באמת שכולם! יוצאים לועידה הארצית?בארוררר יוצאים כציר?יאפ :] התחלתם לעבוד על הפורימון?סוג של... מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו' כמה חניכים הגיעו?8 כמה נרשמו לסניף?\ כמה נרשמו למירוץ?\ איזו פעולה העברתם?מכביות אחרונה חביבה מה היה בפעולה?פעולה פעולה איך היא עברה?אה סביר צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את הסוף שלה הבאתם מושמוש?וואלה לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?איכשהו כן
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: כואבת לי הבטן נה נה נה נה נה

yaelula94

New member
אממ..

אני שמה לך אותן בתיקיית שיתוף. [האא איזה מאגניבות אנחנו יש לנו תיקיית שיתוף
]

לא הייתי היום. ../images/Emo10.gif

יום פעילות ראשון שהפסדתי (בגלל מבחן ענק בכימיה). אווף אני כל כך מצטערת על זה. אבל אין ברירה.

Kobi2402

New member
אזזזז......

המון המון המון המון המון המון המון הצלחה

sapppppp

New member
גם אני!

שם: ספיר שכבה: חמשושית גאה סניף: נילי תפקיד: מדריכת ז' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? יום ראשון איך עבר יום הפעילות? ממ.. בסדר נראה לי. באיזה שעה הגעת לסניף?3 וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף?אמ.. אני מתארת לעצמי שבסיביבות ה7. כמה חניכים היו היום בסניף?30 ככה. (?) אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:מלכי לא הגיע, אז החלפתי אותה, והחניך שלה אמר לי "אפשר להלחף את המדריכה?"
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:ממ 10. תמיד. אייקון שמתאר את יום הפעילות:
אחממאסףאחמ.. הבוגר של יום הפעילות:מטי XD.. חח סתם כולם. יוצאים לועידה הארצית?בוודאי... יוצאים כציר?בטח=] התחלתם לעבוד על הפורימון? בקרוב אני מניחה!! צצות פורימון שליטע. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ז' אבל הייתי על תקן מדיכת ד' כמה חניכים הגיעו?8-9 לא זוכרת. כמה נרשמו לסניף?\ כמה נרשמו למירוץ?\ איזו פעולה העברתם?מכביות- עשרת הדברות. מה היה בפעולה?חניכים שהולכים מכות. איך היא עברה?בסדר, בסופו של דבר. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את כל מה שיצא להעביר. הבאתם מושמוש?לא. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?אם אני לא אהנה אז איך החניכים יהנו? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):ספיר הייתה חולה.. לא הייתה מצלמה. משהו להוסיף:סניף נילי אוהבת אותכם..! יום חמישי יצ"צ סוף סוף. גם יעל הפסיקה להגיב שמזכירים לידה מתנות עצומות.

למעלה