שאלון יום פעילות

שאלון יום פעילות../images/Emo20.gif

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? התחלתם לעבוד על הפורימון? <<קורס ההעשרה>> יוצאים? שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

Retama

New member
מישהו יודע איזה סדנאות יהיו?

לא הודיעו לנו בסניף...

יש שירשור שכתבנו את כל הסדנאות

שמיועדת לחמשושים-שישסטים. ויש עוד סדנאות, אני פשוט לא מוצאת כרגע את החוברת.

שי559

New member
אני.

שם: שי שכבה: שישית סניף: ראשון מערב תפקיד: סדנאות ומדריך מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? ככה ככה באיזה שעה הגעת לסניף? 15:45 באיזה שעה עזבת את הסניף? 18:30 כמה חניכים היו היום בסניף? 20 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): הרבה בכי בקבוצה שלי.. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: כולם, כל העשר. סתם.. פלדמן הייתה חמודה היום :] מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? לא. התחלתם לעבוד על הפורימון? קצת לא רלוונטי לא? <<קורס ההעשרה>> יוצאים? בטח שכן!! מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג' כמה חניכים הגיעו? 12 כמה נרשמו לסניף? 11 איזו פעולה העברתם? ערכי הספורט. מה היה בפעולה? באמת שכל מיני דברים. איך היא עברה? לא משהו בכלל. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את ה..אממ.. תנו לי שניה לחשוב. הבאתם מושמוש? לא. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? לא ממש.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifממ אני...../images/Emo9.gif

לא היה יום פעילות אצלנו אז אין לי מה לענות על השאלון... אבל סדנאות שבחרתי לקורס: מוזיקה זיכרון והדרכה קבלת החלטות הגוף כאמצעי ביטוי

זה הסדר בו בחרת אותם?

זיכרון והדרכה והגוף כאמצעי ביטוי מעניינים ממש ממש ממש גם ואתי. רק שאני לא יכולה לקחת. נמ. מוזיקה הבנתי שאין... תבררי את זה. הבנתי שהחליפו את זה במשהו אחר.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifהסדר לא משנה לי

כי כולן מוצאות חן בעיניי..:)

יום ספורט לשכבות ז-ח

לא בתאריך של היום פעילות...
אבל היה היום יום ספורט שעשינו לשכבות ז'-ח' לגיוסים והיה פשוט אדיר. תודה לכל הבנרשים שעזרו.

שי559

New member
יש לנו 3 ח' חדשים!

ועוד כמה חניכי ז' חדשים.. אחלה יום ספורט למרות שלעומת ההרשמה זה די מבאס. אהה וגם מצאתי את הנוסחה הסודית לגיוס מוצלח!!

שי559

New member
אוקיי זה הולך ככה,

הדבר הכי חשוב זה להשאיר להם טעם של עוד. בגלל זה עושים את המשחק שמצריך הכי הרבה השתתפות, הכי הרבה אתגר והכי הרבה כיף. משחקים אותו תור אחד-שתיים תלוי בזמן ואז מזמינים אותם. (אם משחקים יותר מדי זה כבר נמאס) עכשיו אני שיחקתי איתם 4 פינות (עם ז' ובגלל זה נרשמו כמעט 40), הקטע הוא ששוכחים דברים כאלה די מהר אם אין שלט שתלוי על הדלת או על לוח המודעות... ועוד איזה שלט גדול ביציאה מהבניין שלהם. וכמובן שחייבים פליירים. נכון שציפיתם להודעה לא רצינית?

למעלה