שאלון יום פעילות

שאלון יום פעילות../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

יום פעילות 13 במספרו לפני הסוף. הספירה לאחור החלה.
שם:
שכבה:
סניף:
תפקיד בסניף:
איך עבר יום הפעילות?
מה עשיתם ביום פעילות?
נהנהתם?
באיזו שעה הגעתם לסניף?
באיזו שעה חזרתם מהסניף?
שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?
אתם יודעים שנשארו עוד 12 ימי פעילות לא כולל היום?
אייקון לתיאור היום פעילות?
מדריכים>>
איזו שכבה אתה מדריך?
כמה חניכים הגיעו?
כמה נרשמו לסניף?
איזו פעולה העברתם?
איך היא עברה?
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?
הבאתם מושמוש?
במידה וכן- צרפו תמונה:
נהנהתם בפעולה?
משהו נוסף:
קרדיט לנועה שחיברה את השאלון

יששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!1111111

שם:חן
שכבה:חמישיות
סניף:נ"מ
תפקיד בסניף:מדריכה
איך עבר יום הפעילות?מעולה!!!!!!!!!11111
מה עשיתם ביום פעילות?העברתי פעולה
נהנהתם?כןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!1111111111111111
באיזו שעה הגעתם לסניף?15:00
באיזו שעה חזרתם מהסניף?עכשיו..כי הייתי צריכה לחזור מוקדם
שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?לא..
אתם יודעים שנשארו עוד 12 ימי פעילות לא כולל היום? באסהה=\\[חיכיתי להגיד את זה
]
מדריכים>>
איזו שכבה אתה מדריך?ג'
כמה חניכים הגיעו?4
כמה נרשמו לסניף?אין לי מווווווווווושג
איזו פעולה העברתם?יום מעשים טובים ועזרה לזולת
איך היא עברה?מעוווווווווווווווולה
סופסוףף!!!!!!!
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את ההבדל בין העשייה למה שבאמת אומרים
ואת המלחמת כריות
הבאתם מושמוש?לא..
במידה וכן- צרפו תמונה:
נהנהתם בפעולה?כן
משהו נוסף:נ"צ אמפריה!!!!!!!!!!
סופסוף לסיים פעולה עם חיוך על הפנים
ולהגיד, היה טוב, באמת טוב

maymay24

New member
../images/Emo4.gifעונה על השאלון יומפעילותת....

שם:מאיה שכבה:שביעית סניף:נס ציונה תפקיד בסניף:מדריכה איך עבר יום הפעילות?הייתי רק בפעולה לא נשארתי אחרי כי יש מגן בתנ"ך וצריך לחרווש מה עשיתם ביום פעילות?פעוללה נהנהתם?לאאא באיזו שעה הגעתם לסניף?15:20 באיזו שעה חזרתם מהסניף?17:15 שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?אממ שילמנו הכל בתחילת שנה....צריך לשלם עוד?!?! אתם יודעים שנשארו עוד 12 ימי פעילות לא כולל היום? יששש!!!חוץ מזה שאני לא ידריך יותר עם מאיה....=[ אייקון לתיאור היום פעילות?
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ג' כמה חניכים הגיעו?10 כמה נרשמו לסניף?בערך 20 ניראה ליי איזו פעולה העברתם?יום מעשים טובים איך היא עברה?גרועעע הן לא נתנו לנו להעביר כלווום כמו שצרייך...והן כל הזמן התלוננו שמשעממם...ודווקא הפעולה הייתה טובה.....כן קרדיט לחן=] איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?המושמושים...כי זה אומר שהם הולכים הבייתה=] הבאתם מושמוש?כןן במידה וכן- צרפו תמונה:אין לי תמונה אבל זה היה ציור של דובוני אכפת לי והיה כתוב "כי גם לי אכפת" מאיה המדריכה שאיתי...החמודה הכינה...(כן..אנחנו 2 מאיות שמדריכות ביחחד=] ) נהנהתם בפעולה?לאא משהו נוסף: מאיה החמשושית מהסניף שלי היא המדריכה הכי טובה שיש....ותודה ענקיית שאת איתי ושאת עוזרת לי ושצריך את מחליפה אותי וכל מה שאת עושה!!!

../images/Emo24.gifענקקק../images/Emo13.gif

לא נורא, ו..צריך להשתיק את החניכות האלה
למרות שהן חמודותתתתתתתתת
אבל שיתנו לכן להעביר פעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קרדיט לי ואני מעבירה את הקרדיט לאחת והיחידה שעזרה לי אתמול המון ותמיד פה בכלל, המקסימה הזאת.. נועההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111השולטת
תודה על הכל
בהצלחה במגן בתנך!!!

תודה. ../images/Emo9.gif

תודה על כל המחמאות...חחחח...
הקרדיט מועבר (עובר בשרשרת, הא?
) גם לשירצ, שחלק ממה שנתנתי לך בניתי איתה ביחד. =)

maymay24

New member
עונה באיחור

כי היה לי מגן בתנ"ך היום.. תודה חן!! אממ היה נורא כי כמו שחן אמרה הן לא שותקוות... וכל הזמן יש להן סיפורים לספר... ואם אנחנו עושות משו הן אומרות שזה משעמםם...והכי מעליב זה שהן שאלו מישי אם היא באה לש-י-ע-ו-ר...זה לא בצפפפר..והם קוראות לחדר שלנו כיתה....בעעע אבל בכללי הן חמודות...לפחות זה.... אהה והן הביאו לי גם מתנות ליומולדת אז באמת שהן חמודוות=]

איך הלך במגן? ../images/Emo13.gif

מממ... החניכות נשמעות ממש חמודות, רק טיפה לא ממושמעות. נסו לעשות איתן שיחה.. אולי פעולה בנושא מכבי- להסביר שזה לא שיעור, ולא כיתה.. אלא פעולה, וחדר.
תעבוד על זה. אולי להמציא איזה מורל בחרוזים עם המילים האלו- זה בטוח יעבוד.

היה דיי נחמד...

שם:שירלי שכבה:שביעיסטית סניף:ראשון מערב תפקיד בסניף:מדריכת ז' איך עבר יום הפעילות?היה נחמד ומצחיק מה עשיתם ביום פעילות?אמממ בהתחלה שהגעתי דיברנו אני יוסי ושתי בוגרות מהסניף..סיפרנו בדיחות וזה..ואח"כ אני ועוד שלושה בנים עשינו שיחת בנים..חיחייחחי נהנהתם?כן-עד מאוד באיזו שעה הגעתם לסניף? משהוא כמו 5 באיזו שעה חזרתם מהסניף?7? שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?משלמת יום שלישי הבא אתם יודעים שנשארו עוד 12 ימי פעילות לא כולל היום?ידוע אייקון לתיאור היום פעילות? :) מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ז' כמה חניכים הגיעו? הגיעו 0 מתוך 1 כמה נרשמו לסניף?1 מתוך 1 איזו פעולה העברתם? איך היא עברה? איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? משהו נוסף: מאז הקורס העשרה עבר לי קצת האגש והכייפיות בלבוא לסניף ובכלל בלהמשיך בתנועה... בימי פעילות האחרונים זה שוב חוזר הכיף וההרגשה שסומכים עלי וכל מיני כאלה...גם לא רציתי לצאת למחנ"ק אבל אני בטוחה ב-98% עכשיו שאני אצא:)

שמחה שההרגשה הטובה חזרה אלייך...

אבל רק כתהיי בטוחה ב- 100% שאת יוצאת, אני אשתוק.

Retama

New member
:)

שם: רותם שכבה: 1/5 סניף: חדרה תפקיד בסניף: לא ברור איך עבר יום הפעילות? נחמד :] מה עשיתם ביום פעילות? עזרתי להכין מושמושים, והייתה לנו פעולה נהנהתם? כן באיזו שעה הגעתם לסניף? 4 וחצי... באיזו שעה חזרתם מהסניף? 7 שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? לא אתם יודעים שנשארו עוד 12 ימי פעילות לא כולל היום? אחלה
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? איך היא עברה? איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? משהו נוסף:

Retama

New member
ממ זה קצת מסובך

בתחילת שנה הוחלט שאני מדריכה ו' עם מישהי שאנחנו לא עובדות הכי טוב יחד. המקסימום שהגענו אליו בפעולות היה 5 חניכים, בימים הטובים.. אחרי חודשיים הם הפסיקו לבוא השנה כבר ממש אין לי חשק להדריך. אז כרגע גם אין לי כל כך מה עשות בסניף, אז כל שבוע אני מגיעה מאוחר, עושה כמה דברים פשוטים, ואז יש לנו מליאה.. וזהו. התנועה התחילה לאבד אצלי את המשמעות.. וה
כי פשוט הרגשתי שכבר היה עדיף להשאר בבית... לא עשיתי כלום, ומהפעולה שלנו כולם יצאו מאוכזבים. אז לא היה משהו בכלל :(

אז אולי ציוות אחר?להקים צוות חדש?

בטוח יש משו לעשות, תדברי עם הרכז שלך
תגידי לו שחשוב לך[אם חשוב לך
] לעשות משו בסניף
בהצלחה

מצטרפת.

אם יצאת מהסניף בהרגשה שהיה עדיף שלא תבואי... תדברי עם הרכז שלך. תמיייד יש מה לעשות בסניף.
ואם לא תוכלי להצטרף לצוות, תוכלי להיות אחראית על משהו. אולי פינת אקטואליה בסניף, או לכתוב איזה חניכים באים, להכין שלטי פרסום או כל דבר אחר. אין מה להפסיד.

Retama

New member
תודה על התמיכה.. ../images/Emo9.gif

אבל זה פשוט לא הולך... הועדות לא הכי מתפקדות, וניסינו כבר אינסוף פעמים במהלך השנה להחיות אותן ולגרום לזה שיעבדו ויפעלו. דיברתי עם הרכז כמה מלא פעמים, ופשוט כלום לא זז. הבנתי שהוא לא הכתובת לבעיה הזאת. ניסיתי להיות אחראית על לוח שיש לנו בסניף, שכל מדריך רושם כמה חניכים הגיעו ליום פעילות. אבל זה היה עוד יותר גרוע, לרדוף אחרי המדריכים כל היום... ראיתי שזה מתמלא יותר מהר שהמדריכים כותבים לבד ופשוט.. החשק וההתלהבות יצאו לא יודעת... נראה לי שהשנה תיגמר, והשנה הבאה תתחיל באנרגיות מחודשות

שמחה שעוד נשארה לך מוטבציה..

תנסי אולי לקחת על עצמך ריכוז של צוות כלשהו. ככה לעשות לקרת סוף שנה משהו מפציץ לחניכים (סנדאות למשל) או לבוגרים (תרבות).. תנסי להרים איזה פרוייקט אחרון עם צוות כלשהו. אפילו אל תכריזי עלייך כ"מרכזת", אלא פשוט תלכי ותזמי במהלך היום פעילות ישיבה.. אני בטוחה שזה ישאיר אצל כולם טעם טוב של סיום.
אם תרצי נוכל לעזור לך גם במסגרת הפורום.
.

Rioter

New member
../images/Emo152.gif איזה אייקון מגניב.

שם: שיר
שכבה: ט'
סניף: ראשון מערב
תפקיד בסניף: מדריכה
איך עבר יום הפעילות? סבבה. D:
מה עשיתם ביום פעילות? הכנתי עזרים, עבדנו על יום תנועות הנוער, העברתי פעולה, ישיבה, מינישיבה של ששש..ש"ן
נהנהתם? כע ^^
באיזו שעה הגעתם לסניף? 15:00
באיזו שעה חזרתם מהסניף? 19:20 +-
שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? עוד לא. יומ"פ הבא
אתם יודעים שנשארו עוד 12 ימי פעילות לא כולל היום? אעעע.
נדבקתי לאייקון הזה. + אייקון |מגרד|, למרות שלא קיים אחד כזה XD
מדריכים>> כן ^_____^
איזו שכבה אתה מדריך? ד'
כמה חניכים הגיעו? 3\5
כמה נרשמו לסניף? 4
איזו פעולה העברתם? תנועות נוער
איך היא עברה? מעולה
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? אממ, החלק הראשון.
הבאתם מושמוש? אממ.. לא
במידה וכן- צרפו תמונה: D:
נהנהתם בפעולה? יאפ
משהו נוסף: שלהלהלה.. המשפחה שלי מדהימה.

שיר מושי.

מה היה החלק הראשון של הפעולה שנהנהת להעביר כ"כ?
וצוות "כולם מתחילים באות ש' ורק נועה לא" |סטגדיש לכינוי שלי במסנג'ר| הוא צוות שווה ביותר. צרי קשר.

למעלה