שאלון יום פעילות

שאלון יום פעילות../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

יום פעילות 8 במספרו לפני הסיום.
שם:
שכבה:
סניף:
תפקיד בסניף:
איך עבר יום הפעילות?
מה עשיתם ביום פעילות?
נהנהתם?
באיזו שעה הגעתם לסניף?
באיזו שעה חזרתם מהסניף?
שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?
אתם יודעים שנשארו עוד 7 ימי פעילות לא כולל היום?
אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף?
התחלתם לעבוד על מחנה קיץ?
אתם בצוות כלשהו?
יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר).
מדריכים>>
איזו שכבה אתה מדריך?
כמה חניכים הגיעו?
כמה נרשמו לסניף?
איזו פעולה העברתם?
איך היא עברה?
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?
הבאתם מושמוש?
במידה וכן- צרפו תמונה:
נהנהתם בפעולה?
כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה?
משהו נוסף להוסיף:

נהנהנה עונה../images/Emo3.gif

שם:חן
שכבה:חמישיות
סניף:נ"צ
תפקיד בסניף:מדריכה
איך עבר יום הפעילות?כייף
מה עשיתם ביום פעילות?העברתי פעולה..עזרתי בפעולה..ו........ניקיון
נהנהתם?כןן
באיזו שעה הגעתם לסניף?15:15
באיזו שעה חזרתם מהסניף?7:00[יצאתי מוקדם
]
שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?לא..
אתם יודעים שנשארו עוד 9 ימי פעילות לא כולל היום? אוףףףףףףףףףףףףף=[[[
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף?טקס
התחלתם לעבוד על מחנה קיץ?נראה לי שכן
אתם בצוות כלשהו?אין לי מושג![שיאים, שיאים
-בתכנון!]
יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר).-נשאיר חסום-
מדריכים>>
איזו שכבה אתה מדריך?ג'
כמה חניכים הגיעו?3:O
כמה נרשמו לסניף?אין לי מווושג
איזו פעולה העברתם?חזרות לטקס סווווופשנה
איך היא עברה?קצת בעיות בין חניכים
אבל בסדר
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?עם המדבקות
הבאתם מושמוש?לא..
במידה וכן- צרפו תמונה:
נהנהתם בפעולה?כןןןןןןןןןןןןןן
למרות שהיה חלק קשה..
כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה?כןןןןן
משהו נוסף להוסיף:ראיתי את שירעע ונועה ושקד ושירצ
כולן ממש חמודותתת
20 ימים ללמוד!!!!!!!!#@$@^#@%^$%$#^$&%%$#[נו, תתלהבו
]

Rioter

New member
חן, בינינו,

מי באמת לומד בתקופה הזו עד סוף השנה?

עונההה

יום פעילות 8 במספרו לפני הסיום. שם: שירלי שכבה:שביעית סניף:ראשון מערב תפקיד בסניף:מדריכת ז' ומזכירה איך עבר יום הפעילות? ככה=\ מה עשיתם ביום פעילות? באתי לסניף,הכנתי עזרים לפעולה אבל בסוף עשינו סתם פעולת כיף כזת, והעברתי פעולה משהוא הזוי ביותר....ג',ד',ז'...ואז קצת התעללתי בחניך שלי..חחחח נהנהתם?בערך באיזו שעה הגעתם לסניף? 3 באיזו שעה חזרתם מהסניף?6:) שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? יום שלישי אם ירצה השם... אתם יודעים שנשארו עוד 7 ימי פעילות לא כולל היום? ידוע...כל יום פעילות מרגישים את הסוף ומתחיל כבר הגעגוע לרכז למרות שהוא עוד שם אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? טקסססססס התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? אמממ בקטנה כזה אתם בצוות כלשהו? שיאים כנראה יוצאים למחנה קיץ? שוקלת לצאת..בלבטים.. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ז' כמה חניכים הגיעו?1 כמה נרשמו לסניף?1 איזו פעולה העברתם? כתוב למעלה איך היא עברה?היה טוב דווקא איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? אאאא אבולוציה הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה:לא הבאנו נהנהתם בפעולה?ככה=\ כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? נראלי באולינג ברגע זה סיימתי לענות על השאלון:)

הכוונה...

שכאילו מרגישים כזה את הסוף ואני מתחילה לעכל שבעצם יוסי עוזב אותנו... אז זה גורם לכזה..לא יודעת

כן המפקד(ת). ../images/Emo196.gif

יום פעילות 8 במספרו לפני הסיום. עצוווווווווווובב... שם:נועה. שכבה: שישיות. סניף: מערב. תפקיד בסניף: מדריכת ו', זה ה-
. איך עבר יום הפעילות? טוב. מה עשיתם ביום פעילות? הרבה. XD נהנהתם? למה לא?
צריך לבטל את השאלה הזו. חחח.. באיזו שעה הגעתם לסניף? ב- 14:14. XD האמת שהגעתי לפני... כדי לפתוח אותו. באיזו שעה חזרתם מהסניף? 18:40.
זה מוקדם, ממש עצוב. חחח.. שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? בתחילת שנה. אתם יודעים שנשארו עוד 7 ימי פעילות לא כולל היום? לנו 6.........
אפילו פחות בגלל טיולים וכאלו. אמאלה. אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? טקס סוף שנה.. כל קבוצה מעלה מופע ויהיה שמח.
התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? כן. אתם בצוות כלשהו? כן. צוות מחנה קיץ.
יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר). מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ו' ו'. כמה חניכים הגיעו? 6. כמה נרשמו לסניף? 4 מתוך אלו שבאו. איזו פעולה העברתם? לא העברתי, הן לא היו אמורות להגיע בכלל... הן הודיעו שהן לא באות. מוזרות. ^^ סיפרתי להן על הטיול. איך היא עברה? מעולה.. חחחח.. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? חלוקת פלייארים?
הבאתם מושמוש? פלייאר לטיול. במידה וכן- צרפו תמונה: אינל.י ^^ נהנהתם בפעולה? ממ.. כן. חחח.. כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? התחלתי לחשוב, וקצת לבנות.. אבל עוד אין משו ספציפי. משהו נוסף להוסיף: בלופ בלופ.. ^^

noaelharar

New member
עונה =]]

יום פעילות 8 במספרו לפני הסיום. שם: נואה שכבה: חמישיות =]] סניף: גדרה =] תפקיד בסניף: מדריכת ג' איך עבר יום הפעילות? ממש כיף =]][[= מה עשיתם ביום פעילות? כתבנו סופסוף את השיר לטקס אוסקרים הוא כזה שווה =]] [על המוזיקה של "חברים"] נהנהתם? מאוד באיזו שעה הגעתם לסניף? ממ שתיים ועשרים באיזו שעה חזרתם מהסניף? שש ורבע שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? בתחילת השנה. אתם יודעים שנשארו עוד 7 ימי פעילות לא כולל היום? באסה.. אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? טקס אוסקרים =]] הולך להיות שווה =]] התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? יאפ. אתם בצוות כלשהו? לא ידוע.. יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר). אכן כן =]] מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג'ימלים כמה חניכים הגיעו?ממ שניה, נספור............. 7 =\ כמה נרשמו לסניף? ממ 11 נראלי.. איזו פעולה העברתם? הכנות לטקס אוסקרים איך היא עברה? ממש טוב, אני אישית ממש נהנתי =]] איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? חח שהצלחנו לכתוב את השיר.. =]] הבאתם מושמוש? לא. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? מאוד =]] כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? ממ לא... זה רע?! משהו נוסף להוסיף: חעעעע הסתיימה עונת המבחנים והחלה עונת ההברזות =]]]]]

L I L O C H

New member
עונה...../images/Emo13.gif

שם: לילך
שכבה: שביעיות או לא להיות
בטח שלהיות..
סניף: ראשל"צ מערב..
תפקיד בסניף: מדריכת ח' + טכני..
איך עבר יום הפעילות? אמממ רגיל...חוץ מזה שיוסי צחק עליי...
מה עשיתם ביום פעילות? אמממ דיברתי עם נועה
, חילקתי ציוד, הלכתי להביא חניכים [שבסוף לא הגיעו...
]...ישיבה...
נהנהתם? אממממ אפשר לומר...היה נחמייד...
באיזו שעה הגעתם לסניף? 14:45
באיזו שעה חזרתם מהסניף? בסביבות שש יצאתי מהסניף...ישיבה ממש קצרה...
שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? יאפ=]]
אתם יודעים שנשארו עוד 7 ימי פעילות לא כולל היום? לי פחות...
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? טקס לחניכים..=]] וטיול בוגרים, לבוגרים מן הסתם..
שהוא הפתעה...=]]
התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? אממממ בערך....אפשר לומר שכן...
אתם בצוות כלשהו? כן
מחנאות
=]] =]]
יוצאים למחנה קיץ? מזה תשובה חסומה
אבל כן...
וחסר למי שלא יוצא
מדריכים...=]]
איזו שכבה את מדריכה? ח'
כמה חניכים הגיעו? 0
כמה נרשמו לסניף? 1
פה נגמר השאלון על הדריכים.... מבאס אותי יותר מדי לענות...
אז אני לא עונה
זה מחוק
זהו
משהו נוסף להוסיף: יהיה טוב =]] =]]

shirushit2

New member
מתפקדת(!).

יום פעילות 8 במספרו לפני הסיום. שם: שירצרפתי. שכבה: שישית. סניף: מערב. תפקיד בסניף: מדריכת ג'. איך עבר יום הפעילות? סביר. מה עשיתם ביום פעילות? הדרכתי- פעולה, ישיבה קצרה והבייתה. ^^ נהנהתם? כן, נו זה מכבי.. באיזו שעה הגעתם לסניף? 15:05. באיזו שעה חזרתם מהסניף? קצת לפני 18:30. שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? שילמתי הכול בהתחלה.. יאיאיאי. אתם יודעים שנשארו עוד 7 ימי פעילות לא כולל היום? כן. עצוב.
קשה קשה. אייקון לתיאור היום פעילות? מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? טקס סופשנה. (צוות טקס סופשנה רולז!) \נה נה נה נה נה נה נה... התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? כן. בערך. אתם בצוות כלשהו? כן, שיאים. יאי. יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר). כן. מוותרת על נסיעה לחו"ל בשביל זה. איי איי. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג'. כמה חניכים הגיעו? לא הגיעו לי חניכים, הדרכתי ג' אחרים. כמה נרשמו לסניף? בערך 4. איזו פעולה העברתם? פעולת מחנאות.. איך היא עברה? היה כיף.. היו חניכים חדשדשים ונראלי נהנו. :] איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? שש בעוגה, כמו שש בשוקולד.
הבאתם מושמוש? לא, הבאתי עוגה. D: במידה וכן- צרפו תמונה: עוגת הבית, תחפשו במכולת. נהנהתם בפעולה? כן. כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? כן. יש לי רעיונות על מה אני אעשה.. משהו נוסף להוסיף: אני מוסיפה משהו נוסף להוסיף. נועה המגניבה הקלידה לי הכול.. אבל אני הכתבתי. ווהו.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה