שאלון יום פעילות

שאלון יום פעילות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: יוצאים לועידה הארצית? יוצאים כציר? התחלתם לעבוד על הפורימון? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה חניכים יש לך? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

assafein

New member
אני אני אני../images/Emo3.gif

שם: אסף שכבה: שביעיות סניף: נילי-נעלה תפקיד: מדריך ה'.. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? יום ראשון.. איך עבר יום הפעילות? אממ מצויין למרות המיעוט בחניכים.. באיזה שעה הגעת לסניף? 4 באיזה שעה עזבת את הסניף? 5 ורבע.. אבל רק ב-22 בערך הביתה
כמה חניכים היו היום בסניף? בסביבות 15 בכל השכבות, ירידה אבל מובנת.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: קיבלנו הלמנייה ומחלץ בזנטים מתנה
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 6-7 אייקון שמתאר את יום הפעילות: אין אחד כזה.. הבוגר של יום הפעילות: לא היה משהו מיוחד... יוצאים לועידה הארצית? לא יוצאים כציר? -- התחלתם לעבוד על הפורימון? כן.. החלטתי על נושא(בדגש על החלטתי... אני אשכנע את כולם לתמוך בו כי הוא גאוני
) מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? איזה 5-6 כמה חניכים יש לך? יש קבוצה של איזה 15 קבועים.. הגיעו הפעם מעט כי היה הפנינג שהבצפר או הישוב אירגן... כמה נרשמו לסניף? --- איזו פעולה העברתם? איכות הסביבה.. מה היה בפעולה? פעולה קצרה מהרגיל בגלל ההפנינג שהיה... הספקנו איזה רבע מהפעולה המתוכננת.. איך היא עברה? מצויין.. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? המשחק זיכרון המשודרג שהכנו
הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? למרות המיעוט בחניכים והקיצור של הפעולה כן
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אולי אצל ספיר.. בספק.. משהו להוסיף: אממ לא משהו מיוחד...

הירידה מובנת בגלל ההפנינג?

איזה הפנינג היה? הייתם יכולים לעשות איתם איזה שיתוף פעולה...

assafein

New member
מובנת בגלל ההפנינג../images/Emo45.gif

ואין לי מושג מה היה בהפנינג.. אני פרשתי למד"א ישר אחרי הפעולה כשכולם המשיכו להפנינג..

גמני

שם:ספיר שכבה:שישיות סניף:נילי תפקיד:מדריכת ד' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?ראשון איך עבר יום הפעילות?בסדר
באיזה שעה הגעת לסניף?14:30 ככה באיזה שעה עזבת את הסניף?לא זוכרת....... כמה חניכים היו היום בסניף?לא הרבה! אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:הבאתי שלושה שקלים לפיקדון-בקבוקים- כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 6 אייקון שמתאר את יום הפעילות:אין הבוגר של יום הפעילות:אין יוצאים לועידה הארצית?לא יוצאים כציר?-- התחלתם לעבוד על הפורימון?כן..אסף והרעויונות שלו XD מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ד' כמה חניכים הגיעו?2 היה הפנינג מתנפחים אז רוב החניכים הלכו לשמה =\ כמה חניכים יש לך?בד"כ 6-8 כמה נרשמו לסניף?------ איזו פעולה העברתם?פעיולת איכות הסביבה מה היה בפעולה?חפש את המטמון איך היא עברה?לא משהו צרפו את הפעולה אם היא במחשב.יעל? איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?אין. הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?לא ממש תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):לא היה סוללות במצלמה=\ משהו להוסיף:אין

אני דורשת שליחה של כ-ל התמונות הסניפיות!!!

וגם שירשור מלא תמונות מהיום פעילות!

assafein

New member
אני דורש שלא תשלחו לה את הכל!!!

לפחות לא את האלה שמתעללים בי שם

yaelula94

New member
שמתם לב מי תמיד עונים ראשונים?!

איי סניף שלי אני אוהבת אותכםם שם:יעל שכבה:חמישיות סניף:נילי תפקיד:מדריכה. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?ראשון איך עבר יום הפעילות?נראה לי בסדר באיזה שעה הגעת לסניף?שלוש בערך באיזה שעה עזבת את הסניף?אמממ.. ספיר? כמה חניכים היו היום בסניף?בערך 20.. חלש מר\אוד היה אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:הייתה פעולה משותפת לד' -ו-ו'
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
(כי אחשלי ביקש) הבוגר של יום הפעילות:אמממ... ספיר כפרה עליה שעשתה איתי את הפעולה יוצאים לועידה הארצית?אכן יוצאים כציר?יאאא התחלתם לעבוד על הפורימון?בשביל זה יש צוות פורימון עם רעיון תותחי ביותררר מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו' כמה חניכים הגיעו?8 כמה חניכים יש לך?10 בערך כמה נרשמו לסניף?\ איזו פעולה העברתם?איכות הסביבהה מה היה בפעולה?חפש את המטמון איך היא עברה?לא משהו צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?לא אהבתי. הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?לא כלכ ך חח תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: קר לי!!! והפעולה מצורפת למי שרוצה..! זכויות שמורות לי ואך ורק לי כי אני בניתי אותה

פרטו על הרעיון של הפורימון..

ונילי עונים ראשונים כי היום פעילות שלכם ביום ראשון, ושל כל השאר ביום שלישי!!

assafein

New member
נדליף פרטים אחרי שהכל יהיה סגור../images/Emo13.gif

תהנו בועידה!!!

עונה [נה נה נה נה].

שם: נועה. שכבה: שביעיות. סניף: מערב. תפקיד: מדריכע. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום- שלישי. איך עבר יום הפעילות? בהצלחה. באיזה שעה הגעת לסניף? 15:52.. אעע מסיימת ב- 15:40
. באיזה שעה עזבת את הסניף? מממממ.. 19:52. די. בדיוק.
כמה חניכים היו היום בסניף? לא ספרתי.
אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: מממממ... ישיבת צוות אש. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: כרגיל. אייקון שמתאר את יום הפעילות: |אייקון אש| הבוגר של יום הפעילות: טל יפרח כפרעליו. סתם כי באלי. יוצאים לועידה הארצית?כן. יוצאים כציר? כן.
התחלתם לעבוד על הפורימון? בערך... מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ח', אבל הדרכתי היום קבוצה אחרת. כמה חניכים הגיעו? היו...... 5 בנות חביבות מכיתה ג'. איזו פעולה העברתם? איכות הסביבה. איך היא עברה? חביבה מאוד. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. הבאתם מושמוש? הבאתי מושמוש לבוגרים, מצוות אש!
במידה וכן- צרפו תמונה: אין תמונה. נהנתם בפעולה? נהנתי. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אין אין. משהו להוסיף: צוות אש- כי אין עשן בלי אש.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sapppppp

New member
עונה..

שם:ספיר שכבה:חמשושית סניף:נילי תפקיד:מדריכת ז'=] מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?א' איך עבר יום הפעילות?מממ היה נחמד.. ההפנינג דיי דפק אותנו. באיזה שעה הגעת לסניף?3 וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף?ממ לא זוכרת. כמה חניכים היו היום בסניף?לא הרבה. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:1.פתחתי קשרים עם חניך פוטציאלי ביותר לקורס. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: לא סגורה על זה. אייקון שמתאר את יום הפעילות: אין. הבוגר של יום הפעילות:עידו עקיבא!! חח איזה חניך זה! יוצאים לועידה הארצית?יאפ=] יוצאים כציר?בטח. התחלתם לעבוד על הפורימון?כן.. הולך להיות אחד הפורימונים היותר שולטים. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ז' כמה חניכים הגיעו?לא העברתי פעולה כי החניכים שלי הפעילו את ההפנינג כמה חניכים יש לך?\ כמה נרשמו לסניף?\ איזו פעולה העברתם?\ מה היה בפעולה?\ איך היא עברה?\ צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?\ הבאתם מושמוש?\ במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?\ תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: סוף סוך אין את השאלה "כמה חניכים נרשמו למרוץ?"

yaelula94

New member
נילי...

תתחדשו על המכולה
רק צריך לקבוע יום ולצבוע אותה...

sapppppp

New member
חחח אני ראיתי אותה=]

ואם עיניי אינן מטעות אותי.. היא הייתה כחולה. דרך אגב.. מציירים עלייה דברים מאגניבים.. אז צריך לחשוב על זה לפני..

למעלה