שאלון יום פעילות

שאלון יום פעילות../images/Emo70.gif

יום פעילות 6 במספרו לפני הסיום. שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף: איך עבר יום הפעילות? מה עשיתם ביום פעילות? נהנהתם? באיזו שעה הגעתם לסניף? באיזו שעה חזרתם מהסניף? שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? אתם יודעים שנשארו עוד 5 ימי פעילות לא כולל היום? אייקון לתיאור היום פעילות? מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? אתם בצוות כלשהו? יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר). מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? איך היא עברה? איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? משהו נוסף להוסיף:

סתם כי היה לי משעמם

יום פעילות 6 במספרו לפני הסיום. שם: שירלי שכבה:שביעית סניף:ראשון מערב תפקיד בסניף:למלמית איך עבר יום הפעילות? חייבים לענות? מה עשיתם ביום פעילות?כלום נהנהתם?לא באיזו שעה הגעתם לסניף? 3 ורבע? באיזו שעה חזרתם מהסניף?6 וחצי שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? לא אתם יודעים שנשארו עוד 5 ימי פעילות לא כולל היום? כן אייקון לתיאור היום פעילות?:,( מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? טקס התחלתם לעבוד על מחנה קיץ?לא יודעת אתם בצוות כלשהו?לא יודעת יוצאים למחנה קיץ? לא יודעת

shirushit2

New member
אעעעעע עוד שישה ימי פעילותתתתת בעבעבע!! ../images/Emo7.gif

יום פעילות 6 במספרו לפני הסיום. עבר מהר מידייייייייי!!!
שם: שירצ. שכבה: שישיות [או לא להיותתת] סניף: רב רב רב ראשון מערבבבב תפקיד בסניף: מדריכת ג'
איך עבר יום הפעילות? היה כיף.
מה עשיתם ביום פעילות? פעולה, ישיבה... כרגיל. נהנהתם? ברור!!! באיזו שעה הגעתם לסניף? 15:03 באיזו שעה חזרתם מהסניף? 20:27 [בדקתיייי יאיאי] שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? שילמתי בתחילת שנה.
אתם יודעים שנשארו עוד 5 ימי פעילות לא כולל היום? אעעעע עצוב פשוט!!! אייקון לתיאור היום פעילות? סמיילי מאושר.
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? נה נה נה נה נה נה נהההה [צוות] טקס סופשנההה!! התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? אתם בצוות כלשהו? יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר). אכן יוצאת. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג'. כמה חניכים הגיעו? 3
כמה נרשמו לסניף? לא ידוע.
איזו פעולה העברתם? לא פעולה, חזרות לטקס סופשנה. איך היא עברה? חמוד ביותר, חניכות מקסימותתת. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? נמנמ... הכל? הבאתם מושמוש? נופ. =\ במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? יאפ. כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? לחשוב כן.. משהו נוסף להוסיף: שיהיה לכם אחלה סופ"ש ובהצלחה לכל מי שעושה בגרות בהיסטוריה/ אזרחות או כל מה שיש בקרוב.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה ^^

שם: שקד ^^ שכבה: חמישיות ^^ סניף: ראשון מערב D: תפקיד בסניף: צוות תרבות ועכשיו גם טכני ס.ס איך עבר יום הפעילות? ממש ממש כיפי. מה עשיתם ביום פעילות? אממ..עיתון סניפי ^^ נהנהתם? מאוד ^^ באיזו שעה הגעתם לסניף? רבע ל4? באיזו שעה חזרתם מהסניף? שבע וחצי? שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? יאפ אתם יודעים שנשארו עוד 5 ימי פעילות לא כולל היום? עכשיו כן O:! אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? טקס סוף שנה D: התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? בערך? אתם בצוות כלשהו? לא >: יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר).

maymay24

New member
../images/Emo105.gifעונהה..אפילו בשעה הזאת אני ערהה =[

יום פעילות 6 במספרו לפני הסיום.
שם: מאיה
שכבה: שביעיותת
סניף: נס ציונה
תפקיד בסניף: מדריכה
איך עבר יום הפעילות? אממ לא משו..היו פחות חניכות מהרגיל =\
מה עשיתם ביום פעילות? אממ היינו צריכות להכין איתן משו לסוף שנה...התחלנו משו אבל לא סיימנו
נהנהתם? קצת
באיזו שעה הגעתם לסניף? 15:20...איחרתי קצתת
באיזו שעה חזרתם מהסניף? אממ ניראה לי 20:00
שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר? שילמנו הכל מהתחלה
אתם יודעים שנשארו עוד 5 ימי פעילות לא כולל היום?
אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף? טקס סיוםם שכל קבוצה תעשה משו
התחלתם לעבוד על מחנה קיץ?הסניף התחיל
אתם בצוות כלשהו? לא אני לא יוצאתתת
יוצאים למחנה קיץ? לא
(חחח התשובה לא חסומממה..)
מדריכים>>
איזו שכבה אתה מדריך? ג' הכי חמודייים
כמה חניכים הגיעו? קצתתתת
כמה נרשמו לסניף? לא זוכרת
איזו פעולה העברתם? רצינו לעשות משו לסוף שנה...
איך היא עברה? לא משו
הבאתם מושמוש? לא...אין לנו זמן להכין עם כל הבגרויוות
נהנהתם בפעולה? לאאאא
כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה? עדין לא
משהו נוסף להוסיף: מחר מגן בספרווות ואז נשאר לי רק הבגרוות וזהו לשנה הזאתת!!! מקווה שילך טווב..
לכוללם!!!

maymay24

New member
תודהה../images/Emo70.gif

אממ כן בגלל פולין... לא נורא מחנה אחד ישרוד גם בלעדי למרות שהתבאסתי ששמעתי שזה יוצא על אותם תאריכים...

נההנהנה עונה../images/Emo3.gif../images/Emo78.gif

שם:חן
שכבה:חמישיות
סניף:נ"צ
תפקיד בסניף:מדריכה
איך עבר יום הפעילות?בסדר
מה עשיתם ביום פעילות?העברתי פעולה ו..ישיבה
נהנהתם?כן
באיזו שעה הגעתם לסניף?15:00
באיזו שעה חזרתם מהסניף?19:50
שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?לא..
אתם יודעים שנשארו עוד 5 ימי פעילות לא כולל היום? לנו עוד 3..אוףףףף
אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף?טקס סופשנה
התחלתם לעבוד על מחנה קיץ?כן..
אתם בצוות כלשהו?אני בשיאים!!!!!111111111111[איפה שיר?איפה?חחחחח]
יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר).את חסמת
מדריכים>>
איזו שכבה אתה מדריך?ג'
כמה חניכים הגיעו?6:O
כמה נרשמו לסניף?אין לי מווווושג
איזו פעולה העברתם?אוכל
איך היא עברה?היה מצחיק..חוץ מזה שהם ממש הפריעו!!!!!111לפעמים עדיף שהם יהיו קצת..
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?שאמרו לנו הכנו משקה[וזה נראה מגעיל!!!!111]וצריך מתנדבים שמוכנים לשתות את זה..ואז 2 ילדים התנדבו..ואז הם שתו וזה היה צבע מאכל..חחחחחח
והזמנו להם פיצה
הבאתם מושמוש?כןן
רשום "פעולת פיצה" וזה בצורה של פיצה
במידה וכן- צרפו תמונה:אין..
נהנהתם בפעולה?כן
רק שלא יפריעווו!!!!!!!1111111
כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה?אני צריכה רעיונות לדברים מגניבים שאפשר לעשות
בואו נפתח על זה שירשר עם מלא רעיונות?
משהו נוסף להוסיף:עוד 11 ימים ללמוד!!!!!!!!111111[עד ה20.6]

Rioter

New member
כי המבנה של הצוות הוא כזה:

רכז מנס ציונה + רכז ממערב (שניים, כי יש הרבה עבודה או משהו כזה) 2 חברי צוות מנ"צ + 2 חברי צוות ממערב.

hadita22

New member
אאני!

שם:רביד שכבה:חמישיות סניף:גגדרה תפקיד בסניף: מדריכה ג' איך עבר יום הפעילות? נחמד.. לא יותר מזה מה עשיתם ביום פעילות?ננעלנו בחדר, רבנו עם חניכים וקיבלנו כאבי ראש נהנהתם?תקראו שוב ת'תשובה למעלה... מה נראה לכם?! -לללא!- באיזו שעה הגעתם לסניף?2:30 באיזו שעה חזרתם מהסניף?6:30 שילמתם כבר את המחצית השנייה של הדמי בוגר?אצלנו בסניף משלמים הכל בתחילת שנה אתם יודעים שנשארו עוד 5 ימי פעילות לא כולל היום? באמת?! לנו זה רק 3 [אין ימי פעילות ביום שלישי עם החניכים.. זה פעילות קולקטיבית לכל ילדי גדרה]=> וטוב שכך אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לסוף שנה כסניף?ערב אוסקרים אשש התחלתם לעבוד על מחנה קיץ? יאסס! הולך להיות מ-ט-ו-ר-ף אתם בצוות כלשהו? כן, עלילה יוצאים למחנה קיץ? כן!!!!! (התשובה חסומה, אי אפשר לענות עלייה משהו אחר). מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג' כמה חניכים הגיעו?7 [אני באמת לא יודעת מה קרה להם בזמן האחרון] כמה נרשמו לסניף?17 איזו פעולה העברתם?חזרות לערב אוסקרים איך היא עברה?במילה אחת- ררררשע! איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את הקטע שמשחררים אותם הביתה?! הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה:--- נהנהתם בפעולה?לא.. כבר בניתם/התחלתם לחשוב על פעולת סוף שנה?לא.. באמת צריך להתחיל חח משהו נוסף להוסיף: שבת שלום!..

למעלה