שאלון יום פעילות!!

שאלון יום פעילות!!

שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף: איך עבר יום הפעילות? מה עשיתם ביום פעילות? נהנהתם? באיזו שעה הגעתם לסניף? באיזו שעה חזרתם מהסניף? אייקון לתיאור היום פעילות? יש טקס גדול לפתיחת שנה? יוצאים לטיול סוכות? כמה חניכים היו בסניף? כמה יוצאים לטיול סוכות? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה!! איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? יוצאים לכם חניכים לטיול סוכות? משהו נוסף להוסיף:

אני:)

שם:ספיר שכבה:שישיות סניף:נילי
תפקיד בסניף:מדרכית ד'
איך עבר יום הפעילות?סבבה מה עשיתם ביום פעילות?לא משהו מיוחד
נהנהתם?כן באיזו שעה הגעתם לסניף?15:28 באיזו שעה חזרתם מהסניף?בערך 19:45 אייקון לתיאור היום פעילות?|בקבוק דבק| יש טקס גדול לפתיחת שנה?לא... יוצאים לטיול סוכות?כן
כמה חניכים היו בסניף?אממ לא יודעת
כמה יוצאים לטיול סוכות?42
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ד' כמה חניכים הגיעו?אם אני זוכרת נכון 7 איזו פעולה העברתם?שיתוף פעולה ופעולה שילמדו קצת על טיול סוכות מה היה בפעולה?חפש את המטמו רק שלא החבאתי את הפתקים כי הגעתי מאוחר מדי
איך היא עברה?נחמד... צרפו את הפעולה!!-מצורפת היא לא ממש ערוכה כמו שצריך
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?לא משהו ספציפי הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה?כן יוצאים לכם חניכים לטיול סוכות?כן 7
משהו נוסף להוסיף:לא כיף להיות חולים בחופש
או בכלל

Rioter

New member
ספיר ויעל,

ראשון מערב פשוט גאים בכן על כמות החניכים

תרגישי טוב...

מה יש לך? למה חולה? איזה יופי שהצלחתם להוציא 42 חניכים לטיול!!! כל הכבוד.
ויפה שכל החניכים שלך יוצאים.... או שאני טועה?
נתראה בטיול.
אגב, פעולה טובה. ^^

../images/Emo13.gif

חולה כואב לי הגרון.... לא נורא עד הטיול הכל יהיה מעולה
לא טועה חוץ מאחת(שנוסעת עם המשפחה לטיול) כל החניכים שלי באים

yaelula94

New member
אנייי!!!

שם:יעל שכבה:חמשושית סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכת ו' איך עבר יום הפעילות?היההה אדיררר מה עשיתם ביום פעילות?פעולהה נהנהתם?מאווווווווווווווווד באיזו שעה הגעתם לסניף?שלוש וחצי באיזו שעה חזרתם מהסניף?שמונה אייקון לתיאור היום פעילות?
יש טקס גדול לפתיחת שנה?אממ...אממ... יוצאים לטיול סוכות?בארורררררררררררר כמה חניכים היו בסניף?לא ספרתי... כמה יוצאים לטיול סוכות?42 מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו' כמה חניכים הגיעו?10 איזו פעולה העברתם?גיבוש מה היה בפעולה?היה מגניבב איך היא עברה?מעולהה צרפו את הפעולה!! איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?לא משו ספציפי הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה?ממש ממש יוצאים לכם חניכים לטיול סוכות?יאאא משהו נוסף להוסיף:אנייי מללכהההההה@!@ ^%$#& ולא מתביישת בזהה..!!! 11 חניכיםםם לשכבתת ו' בסניףףף נילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל הכבוד על החניכים!!!!../images/Emo13.gif

את מדריכה את אחותך בסוף?
שמחה שנהנת בפעולה... איזה כיף, כל הכבוד. ממש טוב לדעת שאת כ"כ שמחה.

Retama

New member
:)

שם: רותם שכבה: שישיות סניף: חדרה תפקיד בסניף: מדריכה ג' איך עבר יום הפעילות? מעולה :) מה עשיתם ביום פעילות? העברתי פעולה ואז היה לנו תדרוך לטיול ומליאה אל תוך הלילה... נהנהתם? כן באיזו שעה הגעתם לסניף? 3 באיזו שעה חזרתם מהסניף? 8 בערך אייקון לתיאור היום פעילות?
יש טקס גדול לפתיחת שנה? יהיה בקרוב יוצאים לטיול סוכות? כמובן! כמה חניכים היו בסניף? אמממ לא זוכרת (אבל עלייה משבוע שעבר :) ) כמה יוצאים לטיול סוכות? חחח גם לא זוכרת מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג'
כמה חניכים הגיעו? 11 איזו פעולה העברתם? בנושא סוכות מה היה בפעולה? חידון טריוויה שהתשובות נמצאות בלוחות בינגו, ועוד כל מיני משחקים :p איך היא עברה? מעולה :] צרפו את הפעולה!! אין לי אותה על המחשב הזה איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את המשחקים שעשינו בסוף הפעולה הבאתם מושמוש? כן, אבל לא תיארנו לעצמנו שיגיעו 11 חניכים אז הם לא הספיקו לכולם.. אז העדפנו לא לחלק, ונחלק אותם במהלך הטיול מתישהו במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? מאד יוצאים לכם חניכים לטיול סוכות? כן, 3

מעולה שהגיעו 11!!!../images/Emo13.gif

הלוואי המושמושים אצלי לא היו מספיקים.
איזה מושמוש הכנת?
את מוזמנת להעאלות את הפעולה לשירשור סוכות.

assafein

New member
../images/Emo6.gif

שם: אסף שכבה: שביעיסט סניף: נעלה תפקיד בסניף: מדריך ח' ורכז טכני... איך עבר יום הפעילות? היה כיף לזרוק לסל
מה עשיתם ביום פעילות? זרקתי לסל.. נהנהתם? בהחלט
אחרי חודשיים עם בקושי להזיז תכתף כל אחד היה שמח לזרוק לסל
באיזו שעה הגעתם לסניף?12:00. באיזו שעה חזרתם מהסניף? 15:00 אייקון לתיאור היום פעילות?
יש טקס גדול לפתיחת שנה? לא.. יוצאים לטיול סוכות? לא
כמה חניכים היו בסניף? 4 כמה יוצאים לטיול סוכות? 0 משהו נוסף להוסיף: גיוסים זה חשוב

למעלה