שאלון יומ"פ אחרון בהחלט!!!!

שאלון יומ"פ אחרון בהחלט!!!!

לכל מי שלא זכה למלא ביום שלישי את השאלון האחרון שלו, הפעם זה באמת!!! שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף: מה עשיתם היום בסניף? מתי הגעתם? מתי חזרתם? מה עשיתם כסניף בסוף שנה? יוצאים למחנה? יש לכם תפקיד כלשהו במחנה? כמה חניכים רשומים בסניף? (דייי סוף שנה, אתם חייבים לדעת). כמה חניכים רשומים למחנה? אייקון לתיאור יום הפעילות? מרגישים זקנים כי נגמרה השנה? מדריכים: איזו פעולה עשיתם? כמה חניכים היו? כמה חניכים בקבוצה שלכם? איך היא עברה? צרפו את הפעולה. איזה חלק בפעולה הכי נהנהתם להעביר? הבאתם מושמוש? צילום, יש? ומצטערת שזה מוקדם, פשוט אנלא אהיה בערב. ^^

hadita22

New member
עונה

שם: רביד שכבה: חמישיות סניף: גדרה תפקיד בסניף: מדריכה מה עשיתם היום בסניף? חזרות לערב אוסקרים מתי הגעתם? 4 בצהרים מתי חזרתם? 8 בערב מה עשיתם כסניף בסוף שנה? אנחנו עושים מחר- ערב אוסקרים מטורףףף יוצאים למחנה? בטח! יש לכם תפקיד כלשהו במחנה? ממ צוות עלילה כמה חניכים רשומים בסניף? (דייי סוף שנה, אתם חייבים לדעת).200+- כמה חניכים רשומים למחנה?107, קצת פחות משנה שעברה.. אייקון לתיאור יום הפעילות? מרגישים זקנים כי נגמרה השנה? לא.. מרגישה ממוצת עם טעם של עוד לשנה הבאה מדריכים: איזו פעולה עשיתם? חזרות לערב אוסקרים כמה חניכים היו? 6 כמה חניכים בקבוצה שלכם?17 איך היא עברה? לא עברה פעולה.. אז לא יודעת.. צרפו את הפעולה. ממ אין איזה חלק בפעולה הכי נהנהתם להעביר? אחרי שכולם הלכו ונשארנו רק עם 2 חניכות.. הבאתם מושמוש? לא.. לילה נחממד לכולם ושבת שללווום..:)

אני רק אגיד ש..

סיימתי שנה ראשונה בהדרכה^^ויש לי חניכים חמודיםם!!!!!!!!!!1111111
ולמה הסמינר של הרכזים צעירים היה חייב להיות על הפעולה האחרונה?=[ הפעולה האחרונה!
באו לי 2 חניכים
[ועוד שהעברתי קשר יום קודם..]נו, לא נורא..
עשינו להם "חפש את המטמון" עם כל מיני משימות מגניבות!
אחר כך סיכום שנה
ואז הם קיבלו עוגה, דף קשר+מושמושים
בתקווה ששנה הבאה תיהיה שנה טובה יותר ונפתח אותה בזמן

בגלל שלא היה לנו רכז..

וגם אז שפתחנו את השנה הכל היה הודות לאורנה[
]שהתנדבה לרכז אותנו[כי היא היתה בוגרת פעם בסניף..] תודה
ושמחה שנהנתם!

למעלה