שאלון יומ"פ!

Rioter

New member
שאלון יומ"פ!

שם: שכבה: סניף: תפקיד: איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? איזו פעולה העברת/ מה עשית במסגרת תפקידך? כמה חניכים היו לך בקבוצה? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):

Rioter

New member
עונה ../images/Emo127.gif

שם: שיר
שכבה: חמישיות
סניף: ראשון מערב
תפקיד: מדריכת ד'
איך עבר יום הפעילות? היה טוב
באיזה שעה הגעת לסניף? 15:10 בערך.. כי הייתי צריכה להכין בבית כמה עזרים קודם
באיזה שעה עזבת את הסניף? 19:25 + -
איזו פעולה העברת/ מה עשית במסגרת תפקידך? פעולה אחרונה במערך קהילה - על יזמות ויישום אישי.. (לא לקחתי את מה שיש בקלסר הדרכה, אלא יוסי ואני בנינו אותה
)
כמה חניכים היו לך בקבוצה? 3
יש בעיה עם הקבוצה..
כמה חניכים היו היום בסניף? 20 +
אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: ההכנות הנמרצות לפורימון מתקדמות נהדר.. (או שאני טועה?)
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8
אייקון שמתאר את יום הפעילות: "
".. שמחתי כ"כ לחזור להדרכה אחרי שבועיים שלא הייתי!!!
הבוגר של יום הפעילות:
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):
הודגש באמצעות מדגישומטיק

היום פעילות שילי.

שם:נועה. שכבה:שישיות. סניף:מערב. תפקיד: מדריכת ו'. איך עבר יום הפעילות? נפלא ומטיששששששש!!
באיזה שעה הגעת לסניף? 15:12 בדיוק. באיזה שעה עזבת את הסניף? ממ... 20:04 בדיוק. (חח פשוט יצא לי להסתכל על השעון). אבל מבחינתי אני עדיין כרגע במכבי.
איזו פעולה העברת/ מה עשית במסגרת תפקידך? העברתי חצי פעולת קהילה ל-2 חניכות שבאו.
כמה חניכים היו לך בקבוצה? 2. כמה חניכים היו היום בסניף? לא יודעת. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: מממ.. מצחיק היה להכין את התחנה 'חשמל את הפיראט'..
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10. אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: ממ.. פלדמן. כי התגעגעתי אלייה... אם לא, אז רוית. היא הייתה מותק היום (כמו תמיד
) תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אין. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rioter

New member
אני אוהבת אותך כ"כ ../images/Emo23.gif

ו..מטיש?
(זה בטח כי את מותשת.
)

yaelula94

New member
עונהה....=)

שם:יעל שכבה:ח'D: סניף:נילי תפקיד:מדריכת ד'... איך עבר יום הפעילות?בסדר גמור באיזה שעה הגעת לסניף?ארבע באיזה שעה עזבת את הסניף?שבע איזו פעולה העברת/ מה עשית במסגרת תפקידך?פעולה על פורים כמה חניכים היו לך בקבוצה?7 כמה חניכים היו היום בסניף?7 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:לא משהו מסויים כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:חח אין....

hadita22

New member
שלי=]

שם:רביד שכבה:חמישיות סניף:גדרה תפקיד:מדריכת ג' איך עבר יום הפעילות?לא הכי.. אבל נחמד.. באיזה שעה הגעת לסניף?מממ 2 באיזה שעה עזבת את הסניף?6 וחצי איזו פעולה העברת/ מה עשית במסגרת תפקידך?אממ בגלל פורים אז היה הפנינג נחמד שצוות צוותא הכינו ואממ אחר כך היתה פעולה של עשרים דקות בנושא פורים.. כמה חניכים היו לך בקבוצה?16.. כמה חניכים היו היום בסניף?המוון! 100+ אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:אממ היה את ההפנינג אז כל הקבוצות היו מחופשות [אנחנו היינו דרדסים] והייתי דרדסית נחמדה חח..
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 וחצי אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:נעם.. ולא בגלל משו מיוחד אלא סתם בגלל שאני מעריכה את זה שהיא נמצאת איתי ומתמודדת יחד איתי בבעיות שצצות בכל יום פעילות..
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אממ אין..אבל דמיינו לכם כפר של דרדסים- זה מה שהיה שם!..
חח

למעלה