שאלון יוסי אזולאי

שאלון יוסי אזולאי ../images/Emo24.gif

1. שיר אהוב- 2. למה
? 3. קליפ אהוב- 4. מתי "הכרתם" את יוסי בפעם הראשונה? (והכוונה היא לא באופן אישי, אם בכלל*) 5. מהו ה"פרוייקט הכי מוצלח" של יוסי עד עכשיו לדעתכם? (כולל הדיסקים שלו!) 6. איזה חלק בקריירה של יוסי הייתם משנים/מוחקים? 7. האם יש לכם את הדיסק החדש? 8. אם כן, לאיזה שורה/קטע התחברתם בדיסק? מתוך השירים... 9. אם לא, למה עדיין לא קניתם אותו
?! (תקנו!
) 10. איזה ציון אתם נותנים לדיסק החדש? 11. מה הייתם משפרים בו? 12. שאלה אחרונה לסיום---> מהו "יוסי אזולאי" בשבילכם? תהנו

עונההה

1.פס ליום אחד.. 2.כי הוא יפה.. 3.של פס לליום אחד דה!! 4.אי לא מכירה אישית..ואני מכירה אותו מימיזמן לא יודעת בידיוק מימתי... 5.הדיסק שעכשיו יצא..והשיר ...יום אחד איתך.. 6.אני לא הייתי משנה כלום הוא הלך בדרך הקשה והמעייפת אבל בכל זאת הינה הוא היגיע לפיסגה וזה יה שווהה אז ביגלל זה לא הייתי משנה שופם דבר בקריירה 7.יש ברור!! 8.מה שיר יום אחד איתך..ואנחנו אוהבים חולימים ביחד על בית וילדים מגלים ביחד את סוד החיים
9.קניתי!!! 10.עם זה מ1עד10 אז 10 11.הוא מושלם ומושקע א צריך לשנות בו כלום.. 12.בישבילי הוא הכל אין הוא מוכשר חתיך הכל הכל!!אני לא יכולה לבטא את זה במילים..או בכתב..!!
!
!| שרון סנדלר,אושרי חמי,אביחי לוי,אדם יוסף,וערן מזור הכט אין עלייך יא נסיכים!! הגיים בויז חולה עלייך!!!!
!
!

yaelala14

New member
עונההה

1.דז'ה וו 2.כי הוא יפה 3.פס ליום אחד 4.ביום ירושלים כשהוא בא לגילה 5.השיר המהמם אהבה בת 20 6.כלוםם 7.ברור 8."צמרמורת,סחרחורת היה או לא היה כה מתוקה האשליה-נוסטלגיה..." 9.יש לי אותו 10.מ-1 עד 10 הייתי נותנת 11! 11.כלום זה הדיסק הכי יפה ששמעתי עד עכשיו 12.בשבילי הוא הזמר הכיי מוכשר והכי יפה וכל הדברים הכיי יפים שאפשר לכתוב על זמר מוכשר כמוהו!!

orianush

New member
קרין חשבתי שיש לך את הדיסק

אם יש לך את הדיסק אז למה את צריכה שהיא תשלח לך??

yaelala14

New member
לקרינו'ש

אין לי את הביצוע של יוסי במחשב יש לי את הביצוע של שלום חנוך במחשב

moranush86

New member
הנה המגילונת שלי...

שיר אהוב - בוכה בלילות. למה? - כי נורא הזדהתי עם השיר וישר נקשרתי אליו כשקניתי את הדיסק הראשון, כי עברתי תקופה לא קלה והשיר ממש דיבר עלי!! קליפ אהוב? - נו מה ת רצינית??? למה כמה קליפים כבר יש לו??? "פס ליום אחד" מתי הכרתי את יוסי - בשנת 2001, אחרי השיר "אמא" ובדיוק כשיצא "הלאה" הוא הופיע בסוף החופש הגדול בפסטיבל אהבה בגבעת זאב. הפרויקט הכי מוצלח שלו - החתונה שלו!!! לא הייתי מוחקת או משנה שום חלק בקרירה שלו. ברוווווווור שיש לי את הדיסק החדש (אפילו 3...) שורה בשיר - "דז'ה וו" - "היה או לא היה כה מתוקה האשליה, נוסטלגיה", "פס ליום אחד" - "את התשוקה שבנו צבא לא יעצור" - כחיילת ... אני מזדהה...
ציון - תנחשו... אני לא במקום להגיד מה הייתי משנה ומה לא, כי אני לא רואה את זה ממבט מקצועי יוסי אזולאי בשבילי הוא זמר מוכשר בטירוף, כישרון אדיר ואישיות מקסימה!!

orianush

New member
עונה../images/Emo26.gif

1. שיר אהוב- "יום אחד איתך" 2. למה? כי הוא שיר מרגש 3. קליפ אהוב- "פב ליום אחד" 4. מתי "הכרתם" את יוסי בפעם הראשונה? אממ.. בעיקרון מהשיר "אמא" אבל לא ממש הכרתי אותו.. וכשיצא הדיסק הראשון אז כל הזמן ראיתי בחנויות דיסקים פוסטר של הדיסק שלו ושאלתי את אחי מי זה חח והוא אמר לי ויום אחד שמעתי את השיר "פינה בלב" אצל חברה ומאז התאהבתי בו חח 5. מהו ה"פרוייקט הכי מוצלח" של יוסי עד עכשיו לדעתכם? אממ.. שהוא ביצע דואט עם שלומי שבת ועפרה חזה ז"ל כי זה פירסם אותו ושהוא התחבר עם דץ כי הוא ממש מקדם אותו 6. איזה חלק בקריירה של יוסי הייתם משנים/מוחקים? שום דבר.. הוא עוד בתחילת דרכו אז איך כבר אפשר לשנות משהו בקריירה?! 7. האם יש לכם את הדיסק החדש? כן, ברור! 8. אם כן, לאיזה שורה/קטע התחברתם בדיסק? מתוך השירים.. "ועכשיו כשאת מולי ומבקשת את כולי אני נושא אותך אלי, אל עולמי.." 10. איזה ציון אתם נותנים לדיסק החדש? 10+ 11. מה הייתם משפרים בו? אולי רק את ה"פתיחה" אני הייתי מוותרת על זה 12. שאלה אחרונה לסיום---> מהו "יוסי אזולאי" בשבילכם? זמר מוכשר ובכלל אדם מקסים "זה לא רק הקול זה הכל"

סיסי20

New member
תשובה לשאלון

שלום לך! מה נשמע? להלן התשובות לשאלון:1. יום אחד אתך 2.זה שיר מרגש ואני מזדהה איתו.אני ובן זוגי שמנו אותו כשיר שלנו. 3. אמא שהוא שר עם שלומי שבת ופס ליום אחד..4. שהוא היה אצל דידי הררי בפעם הראשונה בתקליט הראשון לפני שייצא. 5. כל הדיסקים שלו יש לו קול מדהים והוא זמר מקסים. 6. לא הייתי משנה כלום שימשך ויתקדם ושיהיה לו רק בהצלחה! 7. ברור ביום שהוא יצא. 8. "יום אחד איתך" וגם "פס ליום אחד" (בתקופה לפני ואחרי שהייתי בצבא) 9. קניתי זמר כזה מדהים איך אי אפשר לקנות דיסקים שלו. 10. 10 פלוס 11.מוסיפה עוד תמונות של יוסי 12. יוסי אזולאי הוא זמר מספר 1 מדהים ומקסים עם קול משגע. שיעלה ויצליח.... סיסי 20

למעלה