שאלון כביסות

L y c a n

New member
שאלון כביסות

כן כן, כשאין מכונת כביסה, אז נסחבים כל הדרך עד המכבסה.. (לא משנה שזה רק מעבר לרחוב) אבל השאלה לא על זה. כשאתם רבים, אתם משתדלים להשאיר את הכביסה המלוכלכת בבית? או מוציאים החוצה? לכתוב על זה בפורום נקרא להוציא החוצה? ומה עם הבן אדם השני גם יכתוב\כותב ו\או יקרא\קורא בפורום? תודו שלא התגעגעתם אלי.. אז הנה חזרתי עם חתימה חדשה, שמתאימה יופי אלי, בנוסף, חיברו לי את האינטרנט היום, סקיי נט חח יש לי איזה 270 מיילים שלא נקראו, 272 ליתר דיוק, אז נמשיך בהצפות, מאוחר יותר..

נועם m

New member
לא אוהבת להוציא...

ואם כן, זה לרוב יהיה רק לאיזו חברה או שתיים, בשביל להתייעץ. בנוגע לפורום- אני לא אכתוב על סיטואציה שעוד אדם מעורב בה, אם אני יודעת שהוא גם נכנס לפורום. זה פשוט לא יפה... אבל בדיוק בגלל זה אני לא מספרת לאף אחד שאני נכנסת לכאן...

orenbarkai

New member
מסכים

אפשר לקטר למעט אנשים קרובים אבל מריבות צריך לסגור בתוך הזוגיות

L y c a n

New member
ו...... משעשע

שדווקא את עונה לי!
וזה בסדר, המצפון שלי עדיין חזק ממני

ChilD SouL

New member
את הכביסה שלי...

אני משאירה ביני לבין בנזוג. אני לא אוהבת שמתערבים לי ביחסים ואני מעדיפה לפתור ת'בעיות שלי עם הבנזוג - לבד, הרי מי יותר טוב מכיר את המצב אם לא שנינו
אני משערת שזה גם עונה על עניין הפורום.

Zoharrr

New member
מסכימה

וגם תמיד דברים נראים אחרת לאנשים שמסתכלים מבחוץ. אחרי שאני והאקס נפרנו תמיד כולם אמר לי:"הוא רק רצה אותך בשביל הסקס" וזה היה נשמע לי כל כך מגוחך,כי הוא חיכה חודשיים,כי זה היה הרעיון שלו לחכות,כי הוא באמת אהב אותי ועדיין,רק אני יכולה להבין את זה וכל מי שמבחוץ לא...

ChilD SouL

New member
מה גם...

שיש נגיד ת'קטעים האלה שרבים וחוזרים ואז כולם מזכירים לך כמה הוא חרא בגלל הריב ההוא. אוי, כמה שאני שונאת דברים כאלה. לכן, בשביל שלא יקרו כאלה מצבים - את הכביסה אני משאירה במקומה, בבית.

L y c a n

New member
בשביל זה..

לחזור לבד זה טעות.. עם רבנו פעם אחת, נראה שנריב פעם שניה..

ChilD SouL

New member
טעות. לריב זה חלק ממערכת יחסים...

לא תמיד יש הסכמה לגבי נושא כזה או אחר. חוצמזה, לא שמעת על סקס התפייסות
רק בשביל זה שווה לריב.

L y c a n

New member
לא אחרי כל ריב נפרדים

לא שמעת על זה? אם זה ריב שגרם להפרד פעם אחת, יגרום שוב. עובדה.

ChilD SouL

New member
כוונתי לא הייתה בריב עם פרידה ../images/Emo10.gif

אלא סתם ריב. בחירת מילים גרועה, פעם 2 היום.

ס22ית

New member
משאירה את הכביסה המלוכלכת בבית../images/Emo3.gif

אם יש מריבה לא מספרת לכל העולם.. לפעמים כשזה ממש מציק או ממש מפריע ועם הצד השני אין ממש תקשורת באותו רגע.. אולי אני אשפוך את הלב לחברה טובה.

למעלה