אני ... ../images/Emo140.gif
אני ממספרת שיהיה מסודר: 1)מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אז ככה: אוטו מפואר ומאובזר, בית עם בריכה וכל הפינוקים, וטסה בשארית לטייל בעולם! ועוד דברים בטח.. לא יודעתת
2)מה משחק הילדים האהוב עליך? משחק ילדים.. נראה לכם שאני זוכרת ?!! אמממ... אפשר ספר אהוב במקום: הסנדלר הקטן! [טוק-טוק] ספר שליטעעע
3)מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? אממ.... אשת עסקים בהיי-טק
לירושלמים שבינינו.. שנה הבאה אני הולכת ללמוד במכללת אורט במגמת מחשבים ואם עוד 3 שנים יהיה לי כוח והצבא יאפשר לי להמשיך עוד שנה וחצי ליג'-יד' אני אלך על זה ואז באוניברסיטה אני רוצה ללמוד גראפיקה ממוחשבת. 4)מהו הצבע האהוב עליך? סגול בהיר[לבנדר]-צבע מרגיע, תכלת שמיים..... "שאנטי"-
5)את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע עם חברים
6)את יודעת לנגן? במה? בעע.. לאא! הייתי רוצה לדעת לנגן גיטרה... אבל לא.. וגם! הדבר הכי דפוק שבנושא.. שאני לא מסתדרת להחזיק אותה כמו שצריך, אני מחזיקה גיטרה בצד ההפוך. 7)מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? היום?! הגעתי הביתה מבי"ס אמרתי שלום לכלבה שלי, פתחתי תריסים, לקחתי מקופלת ובאתי למחשב
8)מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אלך לאכול.. 9)מה השיר האחרון ששמעת? "פס ליום אחד"- היום בבוקר, רגע לפני שיצאתי מבי"ס. 10)כמה אחים יש לך? 2.. [קרציות] 11)איך קוראים להם? עידו[הגדול] ויובל[הבינוני]. 12)בני כמה הם? 19 וחצי [התגייס לפני שבוע בדיוק- המשיך גם יג'-יד' במכללה], 16 ושלושת'רבע!
עוד חודש וקצת יומולדת! 13)באיזה שעה הלכת לישון אתמול? האמת, לא שמתי לב בטח סביבות חצות כהרגלי! 14)באיזה שעה קמת היום? 6:25... 15)כמה זוגות נעליים יש לך? כ"כ מוזר.. לא צפוי אבל יש לי רק נעלי ספורט! זה הכי נוח לי.. השנה לא רציתי מגפיים או משהו אחר. 16)על איזה צד ישנת בלילה? צד ימין לכיוון שמאל. 17)מה הצבע של השיער והעיניים שלך? עיניים- חום, שיער- חום כהה. 18)דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? היום?! איזו שאלה לא מתאימה! הכל גרוע היום! הדבר הטוב: חזרתי הביתה מהלימודים!!!!!!!!!!!!!!! הדבר הרע: חטפתי קריזה על המורה לאנגלית! שונאתתת אותההה!! פירוט אם תרצו תבקשו, אין לי כוח לכתוב. 19)מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד! הכלבה שלי למטה.. 20)מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? <למי שלומד > ספורט. 21)מה המקצוע שאת הכי שונאת? אנגלית!!!!!!!!!!!!! 22)מה הצבע של החולצה שלך? ירוק עם כיתוב צהוב.. בעע.. חולצת ספורט של בי"ס, אין מה לעשותת 23)מה אכלת בצהרים? עדיין לא אכלתי. 24)יש לך עגילים / קעקועים? קעקועים- גם לא בעוד 104 וחצי שנים!!! נגד !! לא בריא ומסרטן!. זה כמו שאני אעשן בשבילי
בעעעע איככככסססס עגילים יש, דבר מאוד נחמד, אבל במגירה, לא עליי כרגע. 25)באיזה פורומים את כותבת? פורום יוסי אזולאי ופורום טיפקס. 26)איזה דיסקים יש לך? יש לי מלאאא... 27)איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום "שטויות" שאפשר לכתוב מה שרוצים שלא קשור לכלום ולפרסם שם אתרים! רק כמובן עם החוקים הבסיסיים! 28)באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? טיפו- אני אוהבת את זה, זה נחמד לי, בונה אתר. 29)מה את רוצה לעשות עכשיו? לסיים את השאלון הזה.. ולגשת לפורומים של טיפו ולהמשיך באתר שלי. 30)באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? אפשר 2 ?! הייתי רוצה את איטליה ושוויץ!!! - אני כ"כ מתגעגעת לשםםםםם 31)את מאמינה ברוחות רפאים? לאאא.... 32)מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? יותר משנה וחצי זה בטוח. 33)ישנת הלילה עם שמיכה? כההה... 34)עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא.. זה מפחיד אותיי... חיחיח 35)איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? אין לי מושג.. מה שייצא. 36)באיזה צבע העכבר שלך? כסוף עם שחור!! === סוף השאלון ===