שאלון... כדי להעיר קצת ת'פורום

שאלון... כדי להעיר קצת ת'פורום ../images/Emo3.gif

לקוח מפורום סקרים ושאלונים
אז למי שבא לענות...
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מה משחק הילדים האהוב עליך? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? מהו הצבע האהוב עליך? את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? את יודעת לנגן? במה? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? מה השיר האחרון ששמעת? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? באיזה שעה קמת היום? כמה זוגות נעליים יש לך? על איזה צד ישנת בלילה? מה הצבע של השיער והעיניים שלך? דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? <למי שלומד
> מה המקצוע שאת הכי שונאת? מה הצבע של החולצה שלך? מה אכלת בצהרים? יש לך עגילים / קעקועים? באיזה פורומים את כותבת? איזה דיסקים יש לך? איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? מה את רוצה לעשות עכשיו? באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? את מאמינה ברוחות רפאים? מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ישנת הלילה עם שמיכה? עשית פעם בנג'י / סנפלינג? איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? באיזה צבע העכבר שלך? שאלות קצת מוזרות... חחח
משום מה זה נכתב בלשון נקבה... אבל זה מתאים לכולם

עונה...

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אמממ... וואי זה שאלה קשה! אף פעם לא חשבתי על זה... מה משחק הילדים האהוב עליך? נראלי שמחבואים מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? אין לי שמץץץ מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? תלוי במצברוח יודע לנגן? במה? מממ... לא ממש מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלויזיה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? מממ.... יילך לישון נראלי מה השיר האחרון ששמעת? "אין לי דבר" של הראל כמה אחים יש לך? 3 אחיות חוץ ממני איך קוראים להם? לימור, מעין ושני חחח איזה חקירה בני כמה הם? 15 וחצי, 10 וחצי, ו- 7 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אממ נראלי ב- 12 או מש'ו כזה באיזה שעה קמת היום? בתשע כמה זוגות נעליים יש לך? חחחחחח לא זוכרת... על איזה צד ישנת בלילה?
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שחור דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב- קיבלנו ציוני מגן באנגלית, התחלנו מאוחר ושיחררו אותנו...
ודבר רע... היה יום עצוב כזה... מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפ'חד... מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? <למי שלומד
> אני בספק אם יש כזה... :/ והשנוא? הכל מה צבע החולצה שלך? עכשיו? אפור מה אכלת בצהרים? מממ.... לא זוכרת יש לך עגילים / קעקועים? לאא... עגילים אני גם לא יעשה... חח וואי זה סיפור ארוךךך באיזה פורומים אתה כותב? יוסייייי! ועמרי רוטברד איזה דיסקים יש לך? כל מיני כולל של יוסי ומויאל איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אממ לא חשבתי על זה... באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? לא יודעת... כל מיני מה את רוצה לעשות עכשיו? אני צריכה להכין איזה מש'ו... אני כבר יעשה את זה באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? לא הייתי רוצה! מאמין ברוחות רפאים? מממ... לא ממש... מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אנעארף...
ישנת הלילה עם שמיכה? כן... עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לאאא... חחח לא נראלי שאני יעשה מתישהו.. וואי פחד גבהיםם איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? אני יראה את התוכנית על ילדי וראייטי באיזה צבע העכבר שלך? כסוף כזה...

כוכבה 27

New member
גם אני,עונה ../images/Emo70.gif

1:מה הייתי עושה אם הייתי זוכהב- 3 מיליון דולר? שאלה קצת קשה,אבל הייתי מטיילת בכל העולם. 2:מה המשחק הילדים האהוב עלי? גם מחבואים. 3:מה תרצה לעשות כשתיהיה גדול?מנהלת חשבונות(מה שלמדתי). 4:מהו הצבע האהוב עלי? בעיקר שחור,וגם תכלת. 5:מה עדיף-לראות סרט בבית,או בקולנוע?בקולנוע. 6: יודע לנגן?במה?לא. 7:מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?ראיתי טלויזיה. 8:מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?אלך לישון/לראות טלויזיה. 9:מה השיר האחרון ששמעת? bryan adams-heaven. 10:כמה אחים יש לך? עוד 4 אחיות חוץ מימני. 11:באיזה שעה הלכתי לישון אתמול?12 בלילה. 12:כמה זוגות נעליים יש לך?16 זוגות. 13:על איזה צד ישנת בלילה?
. 14:מה הצבע של השיער/העיניים?שיער שחור,עיניים חומות. 15:דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב:קמתי בבוקר והדלקתי טלויזיה בערוץ 24 וראיתי את הקליפ של יוסי "דהז'ה וו",ודבר רע:לא הרגשתי כ"כ טוב. 16:מי נמצא איתך עכשיו בחדר,ומה הוא עושה?אף אחד. 17:מה צבע החולצה שלך,עכשיו?לבן. 18:מה אכלת בצהריים?פסטה. 19:באיזה פורמים אתה כותב?יוסי אזולאי אחד והיחיד. 20:איזה דיסקים יש לך?המון דיסקים:קודם של יוסי אזולאי,מאיה בוסקילה,ליאור נרקיס,שמעון בוסקילה,וויטני יוסטון,רמי וריטה במופע המשותף,רגב הוד,ועוד הרבה. 21:איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?לא חשבתי על זה. 22:באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? כל מיני. 23:מה אתה רוצה לעשות עכשיו?לטוס למיאמי. 24:באיזה מדינה היית רוצה לגור?חוץ מישראל)? לא הייתי רוצה. 25:מאמין ברוחות רפאים: ממש לא. 26:מתי בפעם האחרונה אכלת המבוגר?לא זוכרת. 27:ישנת הלילה עם שמיכה?כן. 28:עשית פעם בנגי/סנפלינג?לא,זה מפחיד. 29:איזה תוכנית ראית/תראה היום בטלויזיה? רואה את התוכנית על ילדי וראייטי. 30:באיזה צבע העכבר שלך:לבן.

orianush

New member
עונה../images/Emo26.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קודם כל נותנת מזה להורים שלי ולאחים שלי ואחר כך קונה לי איזה אוטו, טסה לחו"ל.. ולא יודעת.. מה משחק הילדים האהוב עליך? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? מהו הצבע האהוב עליך? כחול/תכלת את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע את יודעת לנגן? במה? לא אבל הייתי רוצה לדעת לנגן בגיטרה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? חח ירד למכולת מה השיר האחרון ששמעת? "חושב עליה" -עידן יניב כמה אחים יש לך? אח ואחות ושתיהם נשואים.. לאחותי יש ילד בן שנה וחצי ולאחי עוד מעט יהיה ילד איך קוראים להם? לאח שי לאחות תיתי בני כמה הם? אח שלי בן 26 ואחותי 25 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 1 בלילה באיזה שעה קמת היום? 6 וחצי בבוקר כמה זוגות נעליים יש לך? לפחות 10 זוגות על איזה צד ישנת בלילה? שמאל מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? הדבר הטוב הוא שקיבלתי 100 בעבודה בתנ"ך והדבר הרע זה שאין לנו מדורה חחח מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני לבד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? <למי שלומד > לא אוהבת אף מקצוע מה המקצוע שאת הכי שונאת? הסטוריה מה הצבע של החולצה שלך? שחור מה אכלת בצהרים? סנדוויץ' חח יש לך עגילים / קעקועים? 3 חורים באוזניים באיזה פורומים את כותבת? פה ובפורום הרשמי של הראל מויאל איזה דיסקים יש לך? יוסי, הראל מויאל, שלומי שבת.. יש עוד הרבה.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לדעתי צריך לפתוח פורום לשלומי שבת באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? פה מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)?רק בארץ את מאמינה ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? וואי מזמן... לא זוכרת מתי ישנת הלילה עם שמיכה? ברווור חח עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? "האלופה", "ילדות רעות" באיזה צבע העכבר שלך? כסף

1מאיוש

New member
אני ... ../images/Emo140.gif

אני ממספרת שיהיה מסודר: 1)מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אז ככה: אוטו מפואר ומאובזר, בית עם בריכה וכל הפינוקים, וטסה בשארית לטייל בעולם! ועוד דברים בטח.. לא יודעתת
2)מה משחק הילדים האהוב עליך? משחק ילדים.. נראה לכם שאני זוכרת ?!! אמממ... אפשר ספר אהוב במקום: הסנדלר הקטן! [טוק-טוק] ספר שליטעעע
3)מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? אממ.... אשת עסקים בהיי-טק
לירושלמים שבינינו.. שנה הבאה אני הולכת ללמוד במכללת אורט במגמת מחשבים ואם עוד 3 שנים יהיה לי כוח והצבא יאפשר לי להמשיך עוד שנה וחצי ליג'-יד' אני אלך על זה ואז באוניברסיטה אני רוצה ללמוד גראפיקה ממוחשבת. 4)מהו הצבע האהוב עליך? סגול בהיר[לבנדר]-צבע מרגיע, תכלת שמיים..... "שאנטי"-
5)את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע עם חברים
6)את יודעת לנגן? במה? בעע.. לאא! הייתי רוצה לדעת לנגן גיטרה... אבל לא.. וגם! הדבר הכי דפוק שבנושא.. שאני לא מסתדרת להחזיק אותה כמו שצריך, אני מחזיקה גיטרה בצד ההפוך. 7)מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? היום?! הגעתי הביתה מבי"ס אמרתי שלום לכלבה שלי, פתחתי תריסים, לקחתי מקופלת ובאתי למחשב
8)מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אלך לאכול.. 9)מה השיר האחרון ששמעת? "פס ליום אחד"- היום בבוקר, רגע לפני שיצאתי מבי"ס. 10)כמה אחים יש לך? 2.. [קרציות] 11)איך קוראים להם? עידו[הגדול] ויובל[הבינוני]. 12)בני כמה הם? 19 וחצי [התגייס לפני שבוע בדיוק- המשיך גם יג'-יד' במכללה], 16 ושלושת'רבע!
עוד חודש וקצת יומולדת! 13)באיזה שעה הלכת לישון אתמול? האמת, לא שמתי לב בטח סביבות חצות כהרגלי! 14)באיזה שעה קמת היום? 6:25... 15)כמה זוגות נעליים יש לך? כ"כ מוזר.. לא צפוי אבל יש לי רק נעלי ספורט! זה הכי נוח לי.. השנה לא רציתי מגפיים או משהו אחר. 16)על איזה צד ישנת בלילה? צד ימין לכיוון שמאל. 17)מה הצבע של השיער והעיניים שלך? עיניים- חום, שיער- חום כהה. 18)דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? היום?! איזו שאלה לא מתאימה! הכל גרוע היום! הדבר הטוב: חזרתי הביתה מהלימודים!!!!!!!!!!!!!!! הדבר הרע: חטפתי קריזה על המורה לאנגלית! שונאתתת אותההה!! פירוט אם תרצו תבקשו, אין לי כוח לכתוב. 19)מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד! הכלבה שלי למטה.. 20)מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? <למי שלומד > ספורט. 21)מה המקצוע שאת הכי שונאת? אנגלית!!!!!!!!!!!!! 22)מה הצבע של החולצה שלך? ירוק עם כיתוב צהוב.. בעע.. חולצת ספורט של בי"ס, אין מה לעשותת 23)מה אכלת בצהרים? עדיין לא אכלתי. 24)יש לך עגילים / קעקועים? קעקועים- גם לא בעוד 104 וחצי שנים!!! נגד !! לא בריא ומסרטן!. זה כמו שאני אעשן בשבילי
בעעעע איככככסססס עגילים יש, דבר מאוד נחמד, אבל במגירה, לא עליי כרגע. 25)באיזה פורומים את כותבת? פורום יוסי אזולאי ופורום טיפקס. 26)איזה דיסקים יש לך? יש לי מלאאא... 27)איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום "שטויות" שאפשר לכתוב מה שרוצים שלא קשור לכלום ולפרסם שם אתרים! רק כמובן עם החוקים הבסיסיים! 28)באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? טיפו- אני אוהבת את זה, זה נחמד לי, בונה אתר. 29)מה את רוצה לעשות עכשיו? לסיים את השאלון הזה.. ולגשת לפורומים של טיפו ולהמשיך באתר שלי. 30)באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? אפשר 2 ?! הייתי רוצה את איטליה ושוויץ!!! - אני כ"כ מתגעגעת לשםםםםם 31)את מאמינה ברוחות רפאים? לאאא.... 32)מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? יותר משנה וחצי זה בטוח. 33)ישנת הלילה עם שמיכה? כההה... 34)עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא.. זה מפחיד אותיי... חיחיח 35)איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? אין לי מושג.. מה שייצא. 36)באיזה צבע העכבר שלך? כסוף עם שחור!! === סוף השאלון ===

עונה...../images/Emo26.gif

מה הייתי עושה אם הייתי זוכה ב3 מיליון? וואו...אממ...נותנת להורים..לאחים קצת... קונה לי איזה בית בקומת קרקע...אוטו..טיול לחו,ל..בגדים...וכו'..חח מה משחק הילדים האהוב עליי? אממ מחבואים...תופסת....תופסת עכברים וצבעים אני חושבת חח מה אני ארצה לעשות כשאני אהיה גדולה? אממ לא יודעת...רופאה או..שדרנית חדשות בטלויזיה... הצבע האהוב עליי? וורוד==> צבע החיים!
איפה נאי מעדיפה לראות סרט? תלוי...בבית זה נוחיות יותר...במיטה...עם שמיכה..אבל קולנוע זה איכות...אז...לא יודעת חח לא יודעת לנגן בכלום חח מה הדבר האחרון שעשיתי לפני שבאתי למחשב? נישקתי את הכלבה כי בדיוק חזרתי מבצפר מה הדבר הבא שאני אעשה? אלך לראות טלויזיה השיר האחרון ששמעתי היה חלום חיי יש לי עוד שלושה אחים מלבדי לגדול(24) קובי רועי(16 וחצי) אני (15 וחצי) ואחי הקטן שיש לו היום יומולדת 12 אתמול הלכתי לישון ב2 וחצי קמתי היום ב7 אממ כמה זוגות נעליים יש לי? הרבה..יותר מ2 מגירות נעליים מפוצצות על איזה צד ישנתי בלילה? אין לי מושג חח צבע שער חום ועיניים...ירוק בעיקר פעם ב נהיה כחול דבר טוב שקרה לי היום הוא...שהחזירו לי בוחן עם ציון טוב בהיסטוריה (= ורע? לא קרה! רק הכלבה שלי פה איתי בחדר(אני ממשיכה לענות רק עכשיו וכבר ערב לא היה זמן בצהריים) המקצוע שאני הכי אוהבת? אנגלית כי אני טובה בזה מקצוע ששונאת? לרוב של"ח צבע החולצה שלי עכשיו הוא וורוד אכלתי בצהריים...עוף עם אורז אדום חח יש לי עגילים באוזניים ונזם(באף) אני כותבת בעיקר פה...ולפעמים בהראל מויאל איזה דיסקים יש לי? יש לי הרבה חח לא זוכרת איזה פורום חסר? אני לא יודעת איזה פורומים יש בתפוז אז... אני נמצאת הכי הרבה באתר וואלה מה אני רוצה לעשות עכשיו? להיות עם החבר שלי
באיזה מדינה הייתי רוצה לגור? אמממ לא יודעת...אבל במקום יפה...עם ים הרבה יםם (ומתוק!) עם דשאות.. לא מאמינה ברוחות רפאים מתי אכלתי פעם אחרונה המבורגר? לפני יומיים....אם סטייק בורגר נחשב :| חח אם ישנתי בלילה עם שמיכה? כן ברור אם עשיתי באנג'י? עשיתי בסופרלנד...או לונה פארק...לא יודעת כן עשיתי חח איזה תוכנית ראיתי היום? ראיתי ילדות רעות וחברים צבע העכבר שלי הוא אפור ואפור כהה (בצדדים) אני מקווה שזה יעניין מישהו חחח

עונה..

1.אם הייתי זוכה ב-3 מיליון דולר? הייתי קונה לי בית יפה אוטו מפואר בגדים .. נותנת קצת למשפחה .. ואת השאר הייתי תורמת לנזקקים או לא יודעת... 2.משחק ילדים אהוב עליי? כמובן ש.. מחבואים... 3. מה אני רוצה לעשות שאני יהיה גדולה? זמרת.. מה שאני לומדת עכשיו (פיתוח קול) .. 4.הצבע האהוב עליי : יש שניים: אדום ולבן.! 5. קולנוע או בית? ברור שבית.. בנוחיות במיטה שלך מתחת לשמיכה .. 6.אני מנגנת על אורגן .. 7.הדבר האחרון שעשיתי לפני שבאתי למחשב? אכלתיי 8.הדבר הבא אחרי שאני ילך מהמחשב? יילך להתארגןויוצאת לים ולמדורות.. 9.השיר האחרון ששמעתי? "הכח באהבתך" של יוסי אזולאי ויואב יצחק.. 10.יש לי שני אחים, בן ובת : אוראל בן 12 סייפן בת 15 ואני הכי גדולה בת 17.. 11.הלכתי לישון אתמול ב- 5 בבוקר כי יצאתי .. קמתי ב12 בצהריים.. 12. נעליים? וואייי אני מכורה לנעליים.. יש לי כמעט 30 זוגות.. 13.על איזה צד ישנתי בלילה? ואאלה לא זוכרת.. אני כל שנייה מתהפכת .. 14.צבע שיער שלי הוא שטני.. ועיניים בצבע חום.. 15.דבר טוב: התקבלתי לבחינות של מסיבת הסיום של כיתות יב' אני שרה שם.. דבר רע: אני והחבר שלי ניפרדנו הוים בדיוק לפני שעתיים ... 16:מי נמצא איתי בחדר? אף אחד אני פה לבד.. 17.שהייתי לומדת הייתי אוהבת את השיעור ספורט.. שונאת: היסטוריה.. 18.צבע חולצה? אני עם חולצה מנומרת... 19.בצהריים אכלתי שקשוקה עם סלטים.. חח 20.אם יש לי עגילים? איזה שאלה חח.. יש לי עגילים באוזניים איזה 4 חורים באחד ובשנייה 3 חורים.. יש לי עגיל בלשון ובטבור.. 21.אני כותבת רק לפורום יוסי אזולאי ה=ש=ו=ל=ט.... 22.יש לי את הדיסקים של יוסי אזולאי , מאיה בוסקילה, שרית חדד, עופר לוי ועוד... 23.איזה פורום חסר? ואאלה לא חשבתי על זה בכלל .. 24.אני נמצאת הכי הרבה באתר תפוז... 25.מה אני רוצה לעשות עכשיו? להיות עם חבר שלי .. דווקא היום נפרדנו .. :( 26.ארץ אחרת? לא מחליפה את הארץ שליי בעד שום הון בעולם..!!!! 27.אם אני מאמינה ברוחות? עשיתי לפני כמה זמן סיאנס וכן אני מאמינה.. 28.אכלתי המבורגר לפני שבועיים... 29.אם ישנתי עם שמיכה ? אני לא מורידה אותה מעליי כל הלילה..חחח 30.עשיתי בנג'י וגם סנפלינג... 31.אני רואה תוכנית בויוה "כנגד כל הסיכויים" ... 32.העכבר שלי? שחור ואפוררר ... מקווה שנהנתם חחח ....

sarit lang

New member
עונה...............

1. אם הייתי זוכה ב3 מיליון דולר ..... :הייתי קונה לי בית,רכב,חצי תורמת לילדים מסכנים..(למרות שזה נשמע חנוני אבל אני ממש לא חנונית) ,מחפשת לי מישהו ומתחתנתת=.....(סתאאאאאם) הייתי גם קונה את כל מה שאני רוצה ואני לא יכולה לקנות עכשיו....... ,חוסכת.. 2.משחק ילדים אהוב עליי-כדור! 3. כשאני יהיה גדולה אני ירצה לפתוח מספרה..ואני לומדת עכשיו ספרות אצל שוקי זיקרי.. 4.צבע אהוב עליי זה לבן ואדום 5.קולנוע או בית - תלוי במזג אוויר,תלוי איזה סרט,ואיך אני נוסעת לקולנוע..(אם זה באוטובוס אז אני מעדיפה להשאר בבית) 6.אני אוהבת לנגן על פסנתר 7.התקלחתי לפני שהגעתי למחשב 8.אחרי המחשב אני יוצאת אם חברים... 9.השיר האחרון..זה מה שאני עכשיו שומעת.."ציפור אבודה בידייך" 10.יש לי שמונה אחים : אלי -30 . מני-25. חזי-22. חוי-21. שרית(אני)-17.5 . רן-15. חיים-13. אבי-10............... 11.אתמול הלכתי לישון ב1 בלילה.... 12.קמתי ב6 בבוקר אבל זה חד פעמי כי יצאנו כל החבר'ה מוקדם בבוקר. 13.כמה זוגות נעליים יש לי? - ה-מ-ו-ן..אני כל יום קונה נעליים חדשות זה מחלה אצלי! 14.אני יושנת על כל הצדדים...אני מתהפכת הרבה במיטה! 15.יש לי שיער שחור ועניים ירוקות 16.טוב- שהיתי בהופעה של בית הבובות ושל עברי לידר והיה צחוקים...מ10 בבוקר עד 8 בערב רק רקדתי! ורע- שקמתי ב6 בבוקר! 17. אני לבד...
18.אני לא לומדת בבית ספר...אבל כשלמדתי הכי אהבתי מתמתיקה 19. ....ושנאתי תנ"ך 20.אני לובשת עכשיו גופיה אדומה.. 21.יש לי עגיל באוזן ובאף..אין לי קעקועים 22.אכלתי בורקס! 23.אני כותבת רק בפורום של יוסי 24.אין לי דיסקים כי אין לי זמר ספציפי שאני אוהבת את כל השירים שלו חוץ מיוסי אז יש לי רק את 2 הדיסקים של יוסי והשאר צרובים..אוסף שירים 25.אני לא מסתובבת בפורומים ככה שאין לי מושג אם חסר פורום 26.אני נמצאית הכי הרבה בוואלה.. 27...עכשיו אני רוצה ללכת לישון...אבל אני לא יכולה 28.חוץ מישראל אני ירצה לגור בצרפת אבל ברור שישראל מקום ראשון! 29. אני מאמינה ברוחות רפאים 30. לפני שבוע אכלתי המבורגר 31.אני תמיד יושנת אם פוך...בחורף ובקיץ .32 אף פעם לא עשיתי באנג'י אני יותר מדי פחדנית בישביל זה 33.לא הספקתי לראות טלוויזיה היום ואני גם לא יספיק... 34. העכבר שלי בצבע שחור,אפור ואדום...צבעים לא קשורים אבל שילוב קטלני!

למעלה