שאלון..כדי להעיר ת'פורום!

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך

randu

New member
שאלון..כדי להעיר ת'פורום!../images/Emo124.gif

הממ..לקוח מפורום סקרים ושאלונים,אבל העיקר הכוונה
וזה מחולק לשני נושאים כ"כ לא קשורים,בקטנה אחים שלי!
*משחק אותה מבין בסלנגים
**
לימודים ושיט:
1.שמכם- 2.גילכם- 3.עולים לכיתה- 4.מקצוע אהוב- 5.שנוא- 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? 7.גם לכם השנה עברה מהר? 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות? 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? 11.תוכניות לחופש,יש? 12.אם כן-מהן? 13.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד?
אהבה:
1.יש לכם חבר/ה? 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? 3. יש אהבה ללא מגע? 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? 5. מזו אהבה בשבילכם? 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? 7. חשובה לכם הרומנטיקה? 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? 9. ושבת יכולה לעשות לבן? 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: 13. המקום הכי רומנטי: 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? 23. פעם שברתם לב של מישהו? 24. פעם שברו לכם את הלב? 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? נכון שאתם כ"כ הולכים לחרוש על
חברים
בחופש? חורשים על זה בביפ!
מה הקשר
(אתם שואלים את עצמכם?) -אין לי מושג! וסתם עוד משהו קטן-באמ'שלי שאני מת להיות פעיל בפורום.. אבל הבני זו*** האלה,לא משדרים מספיק את
מ"ל
, יש להם מזל שיש מחר!
רן!

randu

New member
אהמ-אהמ!../images/Emo152.gif

לימודים ושיט:
1.שמכם- רן
2.גילכם- 13 וחצי. 3.עולים לכיתה- ט' ב"ה. 4.מקצוע אהוב- לשון
5.שנוא- מת'. 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? מלא חברים עוברים כיתה,וזה מבאס!
7.גם לכם השנה עברה מהר?
,טוב שכך. 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות? מה הכוונה?!
9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? לזה (אני משתדל,מה!?),לחברים,ולכוכב נולד. 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? בקשר ללימודים?! -הנה, אצטט לכם את השיחה שלי עם המורה: רן: "נו,שירה דיי!" (שירה זאת שיושבת ליידי!,פנינה זו המורה!) פנינה: "תן לה לקרוא,מה אתה אומר לה 'דיי'..!?" רן: "פנינה..תרגיעי..דיברתי אם שירה לא אלייך!!" פנינה: "מה זה!? טוס מהכיתה!" רן: "לכי תחפשי ת'חברות שלך! ו-'טוס',תגידי לבנים שלך,לא לי!" אח"כ כמובן שהמנהלת זי*** לי ת'שכל על התנהגות וכבוד למורים... איפה הכרית?!
11.תוכניות לחופש,יש?
12.אם כן-מהן? ב"ה..להנות כמה שיותר,ים
,ב"ה מפגש פורום טופמודל!
13.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? אני רוצה ללמוד ב-"בית צבי" ב"ה!
אהבה:
1.יש לכם חבר/ה?
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?
3. יש אהבה ללא מגע? לא ללחוץ עליו/ה,אבל בסופו של דבר הם חייבים לפחות להתנשק! 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר,אחושרמוטה מתפורר! 5. מזו אהבה בשבילכם? זה רגש בלתי ניתן להסברה! 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? א'...זה "אתכם" ולא "אותכם"..והתשובה..
7. חשובה לכם הרומנטיקה? הממ.. 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: נגיד אתם שנה ביחד,אז תשלחו לבן'בת הזוג 365 פרחים! *מופשע מחברים!** 13. המקום הכי רומנטי: ים,דהה. 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?
18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? תלוי באיזו תדירות! 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?
,עובדה שיש זוגות שמתגרשים! 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?
,ברור אהובה. 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? ורדים! **רן,שתוק,כל עוד הם בטוחים שאתה לא הומו! (ואני באמת לא!)** 27. תנו צבע חדש לאהבה....: כחול? 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?
,אני מאמין בהידלקות ממבט ראשון,שמתפתחת לאהבה. 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? בגיל הזה (13) לא ממש מייחסים חשיבות לאהבה...יענטו חופשי זורקים "אי אוהב אותך"...ואני מתעצבן מזה, שהם סתם שורקים ולא חושבים,אז בינתיים אני לא יכול לענות על השאלה! 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? שם של מישהי!
**מחקתי כמה שאלות שאני שונא לענות עליהן!
רן!

randu

New member
אל תשימו ../images/Emo23.gif להדגשים!../images/Emo8.gif

רן!

רנווווששש...יפה מצדך להצטרף

עונה. ודרך אגב-בקשר לחברים,אין לי הוט. אני מסתפקת בקשת שלא משדרים את זה כמו שצריך,הבני ***ות האלו.. לימודים ושיט: 1.שמכם- אפרת 2.גילכם- 12.5 3.עולים לכיתה- ח' (אמורה לז',אבל הוקפצתי כיתה כי ידעתי לקרוא ולכתוב בגן ברמה של כיתה ב') 4.מקצוע אהוב- נגיד מתמטיקה 5.שנוא-מדעים וערבית 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? מהחברים 7.גם לכם השנה עברה מהר? יאפ 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות? לא ממש 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? הטופ מודל הבאה,יס סטארס,מ"ל,השיר שלנו וטלוויזיה-רייטינג 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? לא זוכרת 11.תוכניות לחופש,יש? לישון,ועבודות שנתנו לנו..אולי קצת לבבסטר (מלשון בייביסיטר) 12.אם כן-מהן? ^ | (מקווה שיצא טוב) 13.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? אולי עיצוב אהבה: 1.יש לכם חבר/ה? נופ :( 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? מזתומרת? 3. יש אהבה ללא מגע? למה הכוונה? 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר,ומהר 5. מזו אהבה בשבילכם? אהבה זאת אהבה 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? לא ממש 7. חשובה לכם הרומנטיקה?סאמטיימס 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? להתנשק? 9. ושבת יכולה לעשות לבן? להתנשק? 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? קשה מדי להסביר 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: "מי אוהב אותך יותר ממני" 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:לא יודעת 13. המקום הכי רומנטי: ים( בשקיעה. לא כשאערסים משחקים מטקות) 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? אסור 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? תלוי מה השוני 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? גם וגם 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? יאפ 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? אהוב 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? יאפ 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? לא זוכרת 23. פעם שברתם לב של מישהו? יכול להיות 24. פעם שברו לכם את הלב?
25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! מדברים איתה על זה..(עם החברה) 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?
27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) ורוד 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? אין לי 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? יאפ 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לפעמים 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: לא זוכרת 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?לא אומרת..
33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? נאאאאא 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה