התשובות שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
איך בעצם שמעת על הסוד ? אני זוכרת שפעם אני ואחותי יצאנו מסטימצקי, והיא אמרה לי שהיא שמעה על סרט בשם הסוד שממש משנה את החיים של מי שצופה בו. חשבתי בהתחלה שמדובר בסרט עם עלילה ודמויות, והיה לי קצת ספק. איך סרט כזה יכול לשנות את התפיסה שלי ? מה הייתה התגובה שלך אחרי שראית את הסרט לראשונה/קראת את הספר לראשונה ? אני זוכרת שצפיתי בו והייתי ממש מרותקת, אחרי הסרט החלטתי שאני מפסיקה להתבכיין, אני כבר לא רוצה לפנות לייעוץ פסיכולוגי. כעבור יום התעוררתי מאושרת. הודתי לאלוהים על הכל , התכוונתי לכל פעם שאמרתי בה "תודה", חייכתי בלי סוף, התחלתי להתרכז בחשיבה חיובית. אילו תחומים אתה מעוניין לשפר בחייך ? מה אתה מעוניין להשיג ? אני מעוניינת לשפר את ההיבט הנפשי שלי - אני רוצה חשיבה חיובית , אני רוצה עוד ביטחון עצמי. אני מעוניינת בזוגיות מוצלחת ונכונה עבורי - מחפשת את הגבר עליו חלמתי כל חיי, האדם שבאמת יעשה אותי מאושרת. הצלחה בתואר אותו אני עושה באוניברסיטה מציאת עבודה זמנית נוחה (עד לסיום התואר) איך הסוד שינה אותך מבחינה נפשית ? מאז שצפיתי בסרט התחלתי לחלום שיש לי יותר ביטחון עצמי בעתיד, התחלתי להיות אמיצה ולשים את עצמי במרכז תשומת הלב. הדבר נורא תרם לי ובכל בוקר אני יותר אוהבת את עצמי. בנוסף, אני נמנעת ממחשבות שליליות. אני משתדלת לחשוב רק חיובי. אני מדמיינת יותר, התחלתי לעשות דימיון מודרך ולדמיין מה אני רוצה בחיי. איך הסוד שינה את חייך ? אילו דברים חלמת להשיג והשגת בסופו של דבר ? לפני שבכלל הסוד יצא תמיד חלמתי, מאז שהייתי בכיתה ד' שאהיה מורה בתחום אותו אני לומדת כרגע. תמיד דמיינתי את עצמי לומדת באוניברסיטה ... אחרי המבחן הפסיכומטרי הציון שלי לא איפשר קבלה למה שרציתי ללמוד, אך עשו לי מבחן קבלה והתקבלתי. זה היה מדהים. בגלל שתמיד חלמתי ללמוד באוניברסיטה זה אכן התגשם, למרות המכשולים בדרך. עוד דבר - מאז שהייתי קטנה, היה לי עודף משקל, ותמיד ראיתי את עצמי רזה בשנות ה20 לחיי. כבר בגיל 18 התחלתי לרזות וכיום אני נמצאת בגוף שחלמתי עליו כל חיי. איזה משפט/ים הכי נגע בך בהקשר לסוד ? "דמיון הוא תצוגה מקדימה לחיים האמיתיים" "מחשבות הופכות לדברים" "תצפו למה שאתם רוצים ואל תצפו למה שאינכם רוצים" "כשאתם מתנגדים למשהו אתם מושכים אותו אליכם" "מה שאנחנו חושבים עכשיו יוצר את חיינו בעתיד" "כל הכוח בא מתוכנו ולכן הוא בשליטתנו" "אושר פנימי הוא הדלק להצלחה" "הוכח מדעית מחשבה חיובית אחת זחקה פי מאה ממחשבה שלילית" ויש עוד הרבה
לאיזה אדם בסרט "הסוד" הכי הצלחת להתחבר? Esther Hicks - היא באמת מדהימה, אני לא חושבת אפילו לצפות בסרט לאחר שמחקו את הקטעים איתה. היא ממש מדהימה. גם בוב פרוקטור הוא בן אדם מדהים, כל כך משכנע, כל כך מרתק. האם ראית את הסרט ובנוסף גם קראת את הספר? אם כן, מה השפיע עליך יותר? הסרט או הספר ? קודם ראיתי את הסרט , אחרי שבוע קניתי את הספר. הסרט הצליח יותר לגעת בי, מורי הסוד הם באמת מדהימים וכשצופים בהם ובסיפורים המוצגים בסרט, זה כל כך משכנע. גם הספר עזר לי ולא הייתי מוותרת עליו, הוא גורם לי להתמקד יותר במילים. עם זאת, הסרט אכן נגע בי יותר. אילו פעולות אתה עושה בחיי היומיום על מנת להשיג את הדברים הספציפיים עליהם אתה חולם? אני מתעוררת בכל בוקר, יש לי "קופסת הסוד". אני לוקחת 4 פתקים - על הפתק האדום אני רושמת איזה בן זוג אני רוצה, איזה זוגיות אני רוצה. על הפתק הירוק אני רושמת מה אני רוצה להכניס אל תוך האופי שלי. על הפתק הלבן אני רושמת שאני רוצה הצלחה בתואר, למצוא עבודה טובה. על הפתק הכחול אני מודה לאלוהים על כל הדברים היפים שיש לי בחיים. לא עובר בוקר אחד מבלי הפעולות האלה. זה דבר ראשון שאני עושה על הבוקר. בנוסף, לפי הפנג שואי המוצג בסרט שיניתי את חדרי. הייתה לי בחדר תמונה של אישה בודדה, נפטרתי מהתמונה וקניתי תמונה של שני דולפינים. זרקתי את כל התמונות של האקס שהיו שמורים אצלי, התחלתי לשים כל שני פריטים ביחד - 2 נרות, 2 פסלים, 2 קריסטלים ביחד.