שאלון כדי לעורר את הפורום

caticat22

New member
שאלון כדי לעורר את הפורום ../images/Emo140.gif../images/Emo215.gif../images/Emo139.gif

איך בעצם שמעת על הסוד ?
מה הייתה התגובה שלך אחרי שראית את הסרט לראשונה/קראת את הספר לראשונה ?
אילו תחומים אתה מעוניין לשפר בחייך ? מה אתה מעוניין להשיג ?
איך הסוד שינה אותך מבחינה נפשית ?
איך הסוד שינה את חייך ? אילו דברים חלמת להשיג והשגת בסופו של דבר ?
איזה משפט/ים הכי נגע בך בהקשר לסוד ?
לאיזה אדם בסרט "הסוד" הכי הצלחת להתחבר ?
האם ראית את הסרט ובנוסף גם קראת את הספר? אם כן, מה השפיע עליך יותר? הסרט או הספר ?
אילו פעולות אתה עושה בחיי היומיום על מנת להשיג את הדברים הספציפיים עליהם אתה חולם ?

caticat22

New member
התשובות שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איך בעצם שמעת על הסוד ? אני זוכרת שפעם אני ואחותי יצאנו מסטימצקי, והיא אמרה לי שהיא שמעה על סרט בשם הסוד שממש משנה את החיים של מי שצופה בו. חשבתי בהתחלה שמדובר בסרט עם עלילה ודמויות, והיה לי קצת ספק. איך סרט כזה יכול לשנות את התפיסה שלי ? מה הייתה התגובה שלך אחרי שראית את הסרט לראשונה/קראת את הספר לראשונה ? אני זוכרת שצפיתי בו והייתי ממש מרותקת, אחרי הסרט החלטתי שאני מפסיקה להתבכיין, אני כבר לא רוצה לפנות לייעוץ פסיכולוגי. כעבור יום התעוררתי מאושרת. הודתי לאלוהים על הכל , התכוונתי לכל פעם שאמרתי בה "תודה", חייכתי בלי סוף, התחלתי להתרכז בחשיבה חיובית. אילו תחומים אתה מעוניין לשפר בחייך ? מה אתה מעוניין להשיג ? אני מעוניינת לשפר את ההיבט הנפשי שלי - אני רוצה חשיבה חיובית , אני רוצה עוד ביטחון עצמי. אני מעוניינת בזוגיות מוצלחת ונכונה עבורי - מחפשת את הגבר עליו חלמתי כל חיי, האדם שבאמת יעשה אותי מאושרת. הצלחה בתואר אותו אני עושה באוניברסיטה מציאת עבודה זמנית נוחה (עד לסיום התואר) איך הסוד שינה אותך מבחינה נפשית ? מאז שצפיתי בסרט התחלתי לחלום שיש לי יותר ביטחון עצמי בעתיד, התחלתי להיות אמיצה ולשים את עצמי במרכז תשומת הלב. הדבר נורא תרם לי ובכל בוקר אני יותר אוהבת את עצמי. בנוסף, אני נמנעת ממחשבות שליליות. אני משתדלת לחשוב רק חיובי. אני מדמיינת יותר, התחלתי לעשות דימיון מודרך ולדמיין מה אני רוצה בחיי. איך הסוד שינה את חייך ? אילו דברים חלמת להשיג והשגת בסופו של דבר ? לפני שבכלל הסוד יצא תמיד חלמתי, מאז שהייתי בכיתה ד' שאהיה מורה בתחום אותו אני לומדת כרגע. תמיד דמיינתי את עצמי לומדת באוניברסיטה ... אחרי המבחן הפסיכומטרי הציון שלי לא איפשר קבלה למה שרציתי ללמוד, אך עשו לי מבחן קבלה והתקבלתי. זה היה מדהים. בגלל שתמיד חלמתי ללמוד באוניברסיטה זה אכן התגשם, למרות המכשולים בדרך. עוד דבר - מאז שהייתי קטנה, היה לי עודף משקל, ותמיד ראיתי את עצמי רזה בשנות ה20 לחיי. כבר בגיל 18 התחלתי לרזות וכיום אני נמצאת בגוף שחלמתי עליו כל חיי. איזה משפט/ים הכי נגע בך בהקשר לסוד ? "דמיון הוא תצוגה מקדימה לחיים האמיתיים" "מחשבות הופכות לדברים" "תצפו למה שאתם רוצים ואל תצפו למה שאינכם רוצים" "כשאתם מתנגדים למשהו אתם מושכים אותו אליכם" "מה שאנחנו חושבים עכשיו יוצר את חיינו בעתיד" "כל הכוח בא מתוכנו ולכן הוא בשליטתנו" "אושר פנימי הוא הדלק להצלחה" "הוכח מדעית מחשבה חיובית אחת זחקה פי מאה ממחשבה שלילית" ויש עוד הרבה
לאיזה אדם בסרט "הסוד" הכי הצלחת להתחבר? Esther Hicks - היא באמת מדהימה, אני לא חושבת אפילו לצפות בסרט לאחר שמחקו את הקטעים איתה. היא ממש מדהימה. גם בוב פרוקטור הוא בן אדם מדהים, כל כך משכנע, כל כך מרתק. האם ראית את הסרט ובנוסף גם קראת את הספר? אם כן, מה השפיע עליך יותר? הסרט או הספר ? קודם ראיתי את הסרט , אחרי שבוע קניתי את הספר. הסרט הצליח יותר לגעת בי, מורי הסוד הם באמת מדהימים וכשצופים בהם ובסיפורים המוצגים בסרט, זה כל כך משכנע. גם הספר עזר לי ולא הייתי מוותרת עליו, הוא גורם לי להתמקד יותר במילים. עם זאת, הסרט אכן נגע בי יותר. אילו פעולות אתה עושה בחיי היומיום על מנת להשיג את הדברים הספציפיים עליהם אתה חולם? אני מתעוררת בכל בוקר, יש לי "קופסת הסוד". אני לוקחת 4 פתקים - על הפתק האדום אני רושמת איזה בן זוג אני רוצה, איזה זוגיות אני רוצה. על הפתק הירוק אני רושמת מה אני רוצה להכניס אל תוך האופי שלי. על הפתק הלבן אני רושמת שאני רוצה הצלחה בתואר, למצוא עבודה טובה. על הפתק הכחול אני מודה לאלוהים על כל הדברים היפים שיש לי בחיים. לא עובר בוקר אחד מבלי הפעולות האלה. זה דבר ראשון שאני עושה על הבוקר. בנוסף, לפי הפנג שואי המוצג בסרט שיניתי את חדרי. הייתה לי בחדר תמונה של אישה בודדה, נפטרתי מהתמונה וקניתי תמונה של שני דולפינים. זרקתי את כל התמונות של האקס שהיו שמורים אצלי, התחלתי לשים כל שני פריטים ביחד - 2 נרות, 2 פסלים, 2 קריסטלים ביחד.

ע ו פ ר ה

New member
שאלות נפלאות../images/Emo140.gif

קיבלתי את הלינק לסרט במייל. לקח לי מספר ימים עד שאספתי את עצמי להתחיל לצפות בסרט. צפיתי במחצית ויומיים שלושה אחר כך כשהתיישבתי לצפות הלינק לא פעל. לקח לי עוד מספר ימים עד שהיגיע לי במייל לינק מעודכן ואז צפיתי בו. כשראיתי אותו בפעם הראשונה באורך מלא התלהבתי ואמרתי לעצמי: ווואווו ממש NLP. מאז צפיתי בו עוד 5 פעמים לפחות. קניתי את הספר לפני מספר חודשים, עוד לפני שיצא התרגום בארץ, בביקור בארה"ב. התחלתי לקרוא והרגשתי שהאנגלית לא מדברת אלי. יש לי עכשיו עותק באנגלית ועותק מתורגם. את העברי קראתי כשאני שומעת ברקע את הקולות של האנשים. זה היתרון בקריאה אחרי צפייה בסרט. בשנים האחרונות המיקוד שלי הוא בתחום המקצועי. הצפייה בסרט חידדה לי את מה שעשיתי ממילא עד כה. בפעמים השונות בהן צפיתי בסרט, כל פעם התחברתי לתחום אחר בחיים שלי והתמקדתי בו. הסרט בא להזכיר לי את כל תחומי החיים. פעם אחת פניתי לשיפור יחסים עם הבת הגדולה, שבאותם ימים היה מתח ביניינו. פעם אחרת לזוגיות. וגם הבריאות שלי מקבלת הרבה תשומת לב בעקבות הסרט. מבחינה נפשית אני חושבת שהסרט חיזק את החיבור שלי לאופטימיות, משהו שמימלא היה שם. ההתמקדות ברוח הסוד הפגישה אותי עם אמונות שאני צריכה לשנות ומצאתי את עצמי עובדת על "שינוי אמונות מגבילות". יש הרבה טכניקות לעשות זאת. המשפט שאני זוכרת מהסרט הוא נאמר על ידי השד של אלדין ובעצם אומר: חוק המשיכה ממלא את הבקשה שלנו. לא התמקדתי במורה מסויים מהסרט. הסיפור של ג'ק קנפילד מאוד דיבר אלי. לראות את ההזדמנויות ולומר להן כן. אני מתחילה את היום בתודות ומסיימת אותו בתודות. יש לי חזון. אני ממוקדת מטרה. ומלאת שמחה על כך. ובזכות הסרט / הספר יש לנו פורום נפלא שאני שמחה להיות חלק ממנו. באהבה עופרה

פנינה51

New member
התשובות שלי

1)שמעתי על הסוד לפני שנה דרך חברה ממקום העבודה הקודם 2)אחרי שקראתי את הספר וראיתי את הספר אמרתי לעצמי "'WOW האנשים האלה באמת צודקים. זה מאוד נגע בי הימם אותי ממש. 3)אני רוצה להיות נשואה ואמא לילדים,אני רוצה למצא מקום עבודה שבו אהיה מוערכת ואהיה מתוגמלת מבחינה כספית 4)איך הסוד שינה אותי מבחינה נפשית-התחלתי להיות ממוקדת גם אם סביבי יש המון רכילות ואנרגיות שליליות ואנשים שחושבים רק שלילי התחלתי לחושב 100% חיובי .אני כבר לא מתיחסת להפרעות של אנשים בסביבה שלי. 5)רציתי להשיג זוגיות והשגתי באמצעות הסוד. 6)משפט שנגע בי הכי "רצונך הוא לי פקודה השד של אלאדין" 7)האדם שאליו הכי הצלחתי להתחבר הוא בוב פרוקטור 8)גם הספר וגם הסרט השפיעו עליי 9)הפעולות שאני עושה על מנת להשיג את הדברים הספציפיים-לוח חזון,העלאה בדימיון,רשימת בקשות מידי בקר,אני גם כל הזמן ערה למחשבות שלי וכמובן אני קוראת בספר המון ,ורואה את הסרט מידי יום על מנת להחדיר את המסרים היטב לתודעה

kikona126

New member
תשובות

איך בעצם שמעת על הסוד ? נכנסה פרשנית חלומות לפורום חלומות ודיברה עליו, מתברר שכבר הכרתי אותו קודם לכן, מלימודי קבלה
מה הייתה התגובה שלך אחרי שראית את הסרט לראשונה/קראת את הספר לראשונה ? את הספר לא קראתי, ואינני אוהבת את הסרט, לדעתי הוא מפספס הרבה מהמשמעות. אילו תחומים אתה מעוניין לשפר בחייך ? מה אתה מעוניין להשיג ? מעוניית למצוא עבודה תורמת. בנוסף לעבור דירה בתקופה הקרובה. איך הסוד שינה אותך מבחינה נפשית ? גרם לי להסתכל על הדברים בצורה שונה. להבין שהאדם הוא בעצם היוצר, ושהעולם וכל מה שקורה לו בחיים זה פרי יצירתו. איך הסוד שינה את חייך ? אילו דברים חלמת להשיג והשגת בסופו של דבר ? מחשב חדש, עבודה טובה, תחום הכדורעף, וכרגע אני עובדת על עוד דברים איזה משפט/ים הכי נגע בך בהקשר לסוד ? יש לי בחתימה אחד לאיזה אדם בסרט "הסוד" הכי הצלחת להתחבר ? אין מענה האם ראית את הסרט ובנוסף גם קראת את הספר? אם כן, מה השפיע עליך יותר? הסרט או הספר ? אין מענה אילו פעולות אתה עושה בחיי היומיום על מנת להשיג את הדברים הספציפיים עליהם אתה חולם ? מדיטצית אותיות, חולמת הרבה (אני פרשנית חלומות ומתקשרת בחלום) וכמובן מציבה יעדים

למעלה