שאלון !! כדי לעורר פה את הענינים

שאלון !! כדי לעורר פה את הענינים

השעה שבה התחלתם לענות: מה יש מצד ימין שלכם? מה יש מצד שמאל שלכם? מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין? ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה? קוראים עכשיו ספר? אם כן, איזה? איך הוא? מה הספר האחרון שקראתם? דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם? לאן לבשתם אותו? מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? אתם מסמיקים בקלות? אתם מכורים למשהו? איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה? יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם? מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים) איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב? והכי עצוב? איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע? הדיסק האחרון שקניתם? אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ? מה כוללת ארוחת החלומות שלכם? מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים? ואם זה יהיה המון כסף? אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו? יש משהו בחשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים? אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה? ומה זה? וקטגוריה שמוקדשת לנירה
באיזה יד אתם כותבים? אוהבים את הכתב יש שלכם? אתם כותבים מסודר או מבולגן? גם על דף בלי שורות? ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון? ומה אתם הולכים לעשות עכשיו? תהנו לילה טוב חלומות נעימים

אני עונה לעצמי

השעה שבה התחלתם לענות: 23:30 מה יש מצד ימין שלכם? טלביזיה ומדפסת מה יש מצד שמאל שלכם? קיר עם חלון שיש עליו מלא שטויות מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין? שמאל חופשי שמאל ... ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה? רק כשאני עם אחיינים שלי וצריך לחנך אותם וכאלה... קוראים עכשיו ספר? בדיוק היום הבאתי אם כן, איזה? תולדות האהבה - ניקול קראוס איך הוא? עוד לא התחלתי אבל אמרו לי שהוא מעולה אז נראה מה יהיה מה הספר האחרון שקראתם? 4 בתים וגעגוע של אשכול נבו
דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם? זאת מעיין חצאית מקיטפה שחורה עם כפתורים לכל האורך שמתחברת בכתפיות עם עיטורי זהב ומתחת חולצה לבנה
(כן זה נוראי כמו שזה נשמע
לאן לבשתם אותו? חתונה של אחי!!! מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? הכי מביך זה לא לפה, ישפה קטינים וכאלה.. אז נלך על השני הכי מביך, הייתי עם חברה שלי ביוון והיא ניסתה ללמד אותי לרכב על אופניים כי אני לא יודעת והיה צחוקים נתקעתי בעצים ובקירות מול העניים של כל המלון בערך שהיה מלא בצעירים והבעלים של ההשכרת אופניים לא הפסיק לצחוק עלי.
אתם מסמיקים בקלות? כן אתם מכורים למשהו? כן, למוזיקה איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה? אני לא נרדמת בלי יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם? כן,יש לי סריג כזה... מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים) הראל סקעת
איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב? וואי יש מלא
יש את יוצא לאור של אהוד בנאי ויש את הציורים של יובל של בית הבובות ויש עוד מלא!!! והכי עצוב? קרן אור של אביב גפן וגם כל השירים של יום הזיכרון איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע? כל השירים של אריק ברמן הדיסק האחרון שקניתם? טייק דאת אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ? חומוס עם קוטג וטונה ביחד!!! מה כוללת ארוחת החלומות שלכם? שניצל של אמא עם פירה וקולה קרה וסלט ירקות קצוץ דק . מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים? תרד ואם זה יהיה המון כסף? כן אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו? במבה יש משהו בחשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים? כן אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה? מישהו שיצאתי איתו לרבע שעה בערך
ומה זה? תפוציפס עם קטשופ וקטגוריה שמוקדשת לנירה באיזה יד אתם כותבים?שמאל אוהבים את הכתב יש שלכם? כן אתם כותבים מסודר או מבולגן? מסודר על שורות גם על דף בלי שורות?לא ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון? 23:40 ומה אתם הולכים לעשות עכשיו? לישון אולי? תהנו תודה לילה טוב
חלומות נעימיםתודה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Nira 222

New member
ראשונה שולתת!!!

(או שלא? לא נורא, פדיחה אחת כבר קרתה לי היום, עוד אחת לא תשנה) השעה שבה התחלתם לענות: 23:29 מה יש מצד ימין שלכם? כיסא עם בגדים, טלויזיה, מזנון ועוד... מה יש מצד שמאל שלכם? טלפון, פלאפונים, שלטים וקיר מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין? שמאללל ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה? חחחחחח כןןן, ככה זה כמתרגלים לרכיבה על אופניים... קוראים עכשיו ספר? לאאא אם כן, איזה? איך הוא? מה הספר האחרון שקראתם? לא זוכרת את השם... דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם? את באמת חושבת שאני זוכרת???!!! לאן לבשתם אותו? מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? היום, הגילוי ששלחתי קובץ אישי, חושפני ודי סודי שהיה שמור במייל ולא מקודד, בתור קורות חיים.. אתם מסמיקים בקלות? מאודדד אתם מכורים למשהו? כן... לאופניים, לנגן, לגילמור ועוד... איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה? ברגע שחברים מעירים על זה או שאני מזכירה את זה יותר מידיי יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם? כן, חולצה ירוקה, דקה ושקופה עד להחריד... מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים) וואו, יש הרבה...בעיקר שירי פופ קיטשיים... איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב? יש הרבה, בעיקר שירי שנות ה-80 והכי עצוב? שירי רוק עצובים... איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע? כל שיר חדש שנינט ודומיה מוציאים... הדיסק האחרון שקניתם? LOL אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ? ריבה עם מרגרינה. מה כוללת ארוחת החלומות שלכם? LOL שווארמה בלאפה עם טחינה, ארוחת ראנצ', פיצה עם גבינה בולגרית או כל ארוחה בסבארו. מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים? ללא עוררין שוםםם, מאכלים לא כשרים. ואם זה יהיה המון כסף? הממממ... אולי רק לבלוע את השום... אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו? LOL רק ב-23:00??? פיצה, שווארמה... יש משהו בחשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים? אין לי שמץץץ אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה? ומה זה? וקטגוריה שמוקדשת לנירה באיזה יד אתם כותבים? אני כולי נרגשתתת, שמאל רולז!!! אוהבים את הכתב יש שלכם? כן... אתם כותבים מסודר או מבולגן? מבולגן גם על דף בלי שורות? ברור ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון? 23:42 ומה אתם הולכים לעשות עכשיו? לישון אוטוטו... תהנו (תודה) לילה טוב (לילה טוב) חלומות נעימים (גם לך)

Nira 222

New member
וזה מפי הגב' שהצהירה קבל

עם ועדה שהיא אוכלת גפילטע איכס... שוין

תשובות

השעה שבה התחלתם לענות:23:55 מה יש מצד ימין שלכם? טלוויזיה, תנור, משקל שעליו יש רוטובין (אל תשאלו), חלון, מלגזה, שאני אמשיך? מה יש מצד שמאל שלכם? הרבה תמונות, כיסאות ועוד כל מני דברים קטנים. מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין? ימין! לא אמרתי "טלוויזיה"? ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה? כן, כשזה קורה.. קוראים עכשיו ספר? לא כרגע אבל יש לי בערך 4 שהתחלתי אם כן, איזה? "מזיגת הכהה", "הזדמנות אחרונה לראות", "אלים אמריקאים" ו"הספר לאנשים שרוצים להספיק הכל" איך הוא? "ל"הזדמנות.." לא ממש התחברתי, "אלים אמריקאים" טוב ואת השניים האחרים לא ממש הספקתי להתחיל מה הספר האחרון שקראתם? שסיימתי? "לעולם לא עולם" דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם? לא זוכר לאן לבשתם אותו? ראו תשובה קודמת. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? נראה לכם שאני מספר? אתם מסמיקים בקלות? ועוד איך! אתם מכורים למשהו? לאנשים מסוימים איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה? נחשו... יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם? לא! אני בן, בחייכם. מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים) אין דבר כזה. אני גאה במוזיקה שאני שומע! איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב? יש כמה, לא זוכר כרגע, בעיקר קלאסיקות רוק. והכי עצוב? שירים מסויימים שאני מרגיש כאילו נכתבים עליי... איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע? כל שיר ש"בריטני ספירס" ודומותיה שרות... הדיסק האחרון שקניתם? לוי - הדורבנים אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ? קטשופ! מה כוללת ארוחת החלומות שלכם? אוכל איטלקי! לא משנה מה. מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים? סוס, כלב ודברים בסגנון ואם זה יהיה המון כסף? תלוי כמה.. אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו? מה שיש במקרר... יש משהו בחשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים? לא נראה לי שיש... אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה? אין ומה זה? זה לא! וקטגוריה שמוקדשת לנירה באיזה יד אתם כותבים? ימין! אוהבים את הכתב יש שלכם? לא! אתם כותבים מסודר או מבולגן? מבולגן גם על דף בלי שורות? ועוד איך! ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון? 00:11 (אם נירה לא הייתה "מפריעה" לי כל הזמן, זה היה יותר מהר) ומה אתם הולכים לעשות עכשיו? להמשיך לעבוד. תהנו (ממש) לילה טוב (תודה - מי ישן? יש עבודה!) חלומות נעימים (ראו סעיף קודם)

תיקון

מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? עניתי על סקר בפורום "בנות מקלאוד"!!! אני מאשים את נירה!

Nira 222

New member
LOL בריבוע ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התנחמתי קמעה. איזה קמעה, הרבה!!!

blacknwhite

New member
עונה!

השעה שבה התחלתם לענות: 4:08. בצהריים, כן? מה יש מצד ימין שלכם? טלויזיה (סגורה)+ארון מה יש מצד שמאל שלכם? מיטה וחלון מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין? ת'אמת? אף אחד מהם.... ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה? תלוי, בימים רגילים פעמיים-שלוש (זכרונות זהירות בדרכים עדיין טריים אצלי) שאני עייפה, לעומת זאת, אני פשוט לא טורחת להסתכל קוראים עכשיו ספר? כן אם כן, איזה? 1984. רק מה? אני בעמוד 5, והוא הלך לי לאיבוד בחדר... איך הוא? לא יודעת, אני בעמוד 5! מה הספר האחרון שקראתם? הספר החמישי בסדרה של אנג'ליק. ספרים ממש יפים. אה כשחושבים על זה, אני באמצע השישי! מאמצע אוגוסט... דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם? וואו, לא זוכרת. היו לי כל מיני ימי פיג'מות בבצפר לפני פורימים... לאן לבשתם אותו? לבצפר? מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? היו כל מיני, בעיקר כשאני מתחילה לדבר ולבעוט באוייר תוך כדי שינה במסיבת פיג'מות. הממ... אתם מסמיקים בקלות? תלוי, לאחרונה לא, בד"כ כן אתם מכורים למשהו? כן, בגדול. אני לא עוברת יום בלי מוזיקה איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה? כי אני לא עוברת יום בלי מוזיקה. כי כל הזמן תקוע לי לפחות שיר אחד בראש. כי אני זוכרת מילים של שיר לגמרי בע"פ יום אחרי ששמעתי אותו בפעם הראשונה. ומאז שמעתי אותו (ביום אחד) איזה 20 פעם... וזה בלי שירים אחרים... יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם? כן, יש איזה חולצה שחשבתי שהיא די יפה ושפוט לא יצא לי ללבוש אותה מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים) טוב, כבר קרה לי שהתמכרתי לאיזה שיר פופ גרוע כי אחותי מכורה קלות ל-MTV, למרות שאני מנסה לחנך אותה. הדבר הבא שקרה, כמובן, זה שהורדתי את השיר בעצמי כי לא הצלחתי להפסיק לזמזם אותו איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב? וואו, רוב השירים שיש לי על המחשב דכאוניים משהו... יש אבל כמה שירים יפים כאלה, ויחסית שמחים, רומנטיים כאלה, אבל הם נדירים. מצד שני, גם שירים נורא עצובים יכולים לעשות לי טוב על הלב. והכי עצוב? בלדות רוק וכאלה. ממש יפות. איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע? איה כורם-קרן פלס- ושות' הדיסק האחרון שקניתם? nightwish. הלהקה שאני מכורה להם יותר מכל. (זה הדיסק האחרון שקניתי בהנחה שחמשת הדיסקים שקיבלתי ליומולדת לא נחשבים) אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ? שמעתי על הרבה, כי יש לי אחד בכיתה עם טעם די מוזר. אני פשוט לא זוכרת את השילובים המדויקים. בטח הדחקתי מה כוללת ארוחת החלומות שלכם? דברים פשוטים- חביתה (עם נקנקיות בתוכה- הכי טעים)+לחם+סלט. משהו כזה מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים? יש כל מיני דברים שאני לא אוהבת ואם זה יהיה המון כסף? אבל אם ישלמו לי מספיק אני בטח אסכים... אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו? הדבר הראשון האכיל (והטעים) שאני אראה. בסיכוי גבוה קורנפלקס יש משהו בחשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים? כן אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה? חברים מהכיתה... ומה זה? צי'פס (של מקדולנדס, ולא של מקדולנדס) עם גלידת וניל (של מקדולנדס) וקטגוריה שמוקדשת לנירה באיזה יד אתם כותבים? ימין- אני במיעוט פה, מסתבר... אוהבים את הכתב יש שלכם? די, למרות שהוא מבולגן אתם כותבים מסודר או מבולגן? חצי חצי, תלוי כמה כוח יש לי. אני יכולה לכתוב נורא יפה, אני יכולה לכתוב נוראי גם על דף בלי שורות? אבל על דף בלי שורות אני כותבת נוראי. ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון? 4:18. קטעים, 10 דקות בדיוק ומה אתם הולכים לעשות עכשיו? לקחת את אחותי הקטנה לשיעור פסנתר תהנו לילה טוב חלומות נעימים (למרות שזה לא ממש רלונטי כרגע, תודה בכל זאת :) ) מורי- איפה מצאת את השאלון הזה?

yaelelele

New member
אני עונה... ../images/Emo9.gif

השעה שבה התחלתם לענות:7:31 מה יש מצד ימין שלכם?התוכית שלי סטיבי
מה יש מצד שמאל שלכם?קיר מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין?כאילו ברור שימין! ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה?תלוי באיזור קוראים עכשיו ספר?יאפ אם כן, איזה?חחחחח קוראים לו "קודם כל , תירגעי" איך הוא? תאמת.. לא משהו. מה הספר האחרון שקראתם? הספר שהיטלר כתב. דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם?שמלה ורודה שמצויירת עלי בובה והשיערות של הבובה יצאות. לאן לבשתם אותו?בגן מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? יש יותר מידיי... אבל פעם ידיד שלי ישן אצלי.. ובבוקר אני מרגישה ידיים זוחלות מתחת לחולצה ולמכנסיים.... אז מהר נתתי לו איגרוף!!! ופתחתי לו את השפה... ומסתבר שהוא עושה את זה מתוך שינה לי כוונה.. אפילו הידיד בלי להעליב המ-כ-ו-ע-ר שלו אמר שהוא תפס לו את התחת מתוך שינה. אתם מסמיקים בקלות?מאדדד אתם מכורים למשהו? תה (לשעבר מכורה לאלכוהול וחשיש.. "אנחנו אוהבים אותך יעלי.." חחחח) איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה?3 תרמוסים ביום? טוב.. כי אני עם שפעת.. יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם?כן , נעלי עקב. מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם: זה פאדיחות... שיר ילדים ברוסית!!! "אנטושקה!!" זה גדול!!! אנטושקה!!! איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב? מה שאת אוהבת של גלי עטרי.. :) ובית הבובות והכי עצוב? שתיקה של אביב גפן.. כל כך אמיתי נכון ועצוב... איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע? דיי לנינט טייב!!! היא הפכה לממוסחרת... הדיסק האחרון שקניתם?תאמת תקליט... אני יותר בקטע של תקליטים.. אז קניתי תקליט של אוסף משנות ה-60
אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ?שוקולד ומלפפון חמוץ.. מה הקטע?%?$%^!# מה כוללת ארוחת החלומות שלכם? פסטה.. פיצה... בצקים.. יאמי!! מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים?דגים (חוץ מגפילטע פיש) ואם זה יהיה המון כסף?רק ביס! אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו?קורנפלקס יש משהו בחשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים? גפילטע פיש!! אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה? סבתא (היא לא מתה!!!) ומה זה?דג... כפרה על נירה! באיזה יד אתם כותבים?ימין אוהבים את הכתב יש שלכם?לא אתם כותבים מסודר או מבולגן?מסודר גם על דף בלי שורות?בלי שורות? לא יכולה... ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון?7:42 ומה אתם הולכים לעשות עכשיו?ללטף את סטיבי!!!

yaelelele

New member
תיקון!!!!

שוקולד ומלפפון חמוץ לא אני אכלתי!! אלא ידיד שלי מהבצפר!!! חחחחחחחחח

Nira 222

New member
איכססס (בחזקת 100)

עלק לא תאכלי דגים חוץ מגפילטע איכססס... גדול
we stil love you yaeli!

moria007

New member
גם אני רוצה!

השעה שבה התחלתם לענות: 20:45 מה יש מצד ימין שלכם? מתלה לתיקים, סל כביסה, דלת מה יש מצד שמאל שלכם? ארקון בגדים, רדיאטור, חלון, מלא נעליים... מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין? ברור ששמאל!!! אבל רגע! התיקים שלי בצד ימין... קשה, קשה להחליט... ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה? פעמיים לכל צד... קוראים עכשיו ספר? כן אם כן, איזה? "הרפורמציה הפרוטסטנטית", פרופ' מירי אליאב-פדלון איך הוא? מעניין (אבל לא הייתי קוראת אם לא הייתי חייבת בשביל האוניברסיטה) מה הספר האחרון שקראתם? "המצאת הדפוס", פרופ' מירי אליאב-פדלון..... ככה זה כשעושים תואר ראשון בהיסטוריה! דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם? חליפת חצאית צהובה-לבנה. לאן לבשתם אותו? לבר מצווה של אח שלי, אבל יאמר לזכותי שהייתי בת 8 ולא הייתה לי מילה בעיניין! מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? שכתבתי שמישל זאת הבת של רוז מול כל הפורום!!!! אתם מסמיקים בקלות? לא אתם מכורים למשהו? קולה איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה? לא עובר יום שלי לפחות פחית קולה... יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם? אולי פעם אבל היום זה לא קורה מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים): שירי ארץ ישראל אולי? אבל אין לי בעיה להודות בזה... אז אולי זה לא נחשב... איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב? יש אלף, אני לא יודעת להחליט.... היה פעם את "מרדר און דה דאנס פלור" שתמיד תמיד הקפיץ אותי, סתם זה מה שעלה לי עכשיו במוח! והכי עצוב? גם יש המון... "כל החבר'ה" של מוניקה סקס.. עליו חשבתי עכשיו. איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע? "אני אוהבת אותך גם אם זה לא מתאים לך" של התמי המעצבנת הזאת שלא מפסיקים להשמיע בגלגלצ וזה פשוט מזוויעעעעעעעעעעע!!!!! הדיסק האחרון שקניתם? "דה בסט אוף דייר סטיירטס" אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ? חומוס וגבינ"צ... מה כוללת ארוחת החלומות שלכם? כל מה שיש בו קמח (כי לי אסור!) מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים? קאוויאר ואם זה יהיה המון כסף? ברור שכן! אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו? קורנפלקס אולי... יש משהו בחשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים? כן אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה? הבחור שאני יוצאת איתו עכשיו... ומה זה? ערמונים וקטגוריה שמוקדשת לנירה באיזה יד אתם כותבים? ימין אוהבים את הכתב יש שלכם? בד"כ כן אתם כותבים מסודר או מבולגן? מסודר גם על דף בלי שורות? לא! ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון? 20:56 ומה אתם הולכים לעשות עכשיו? לנסות ללמוד קצת, או בעצם נראה לי כדאי שאני אלך לישון לפני המשמרת.. איזה כייף שיש את הפורום שמוציא אותי מהספרים!!!

למעלה