שאלון... כדי שלא יהיה משעמם

TimeToDance

New member
שאלון... כדי שלא יהיה משעמם

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת הסטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם יש לך פיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים בחורף? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם:

TimeToDance

New member
אני אענה לעצמי

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ירצה לפגוש אותי 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ממממממממממממממממממממממ................ 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן או מריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 8-9 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). איןלי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז מעצבן 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? קןקן 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חיובי 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? סקוטשים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? מיליון דולר 11. האם יצא לך לשבור קיר? נייט 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). מלא, איןליכוחלכתוב 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? שקיות נייר לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? יובל 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? חתולה קטנה ושמנה 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? שלילי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? שמנים מסריחים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כן 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? בכיתה ג' ליועצת 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מוזיקה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? כלום 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? על הירח 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שיש לי גולה בנחיר 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם ע"פ מירי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כלום 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? לא עושה קולות! 34. מה היה הספר האחרון שקראת? מיסטי 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת הסטן? אני רוצה להיות 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? חייזר 38. האם אתה אלוהים? אולי 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? למה? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? יורי נחשב? אהה כן הוא נחשב, אז כן (המורה לכימיה) 44. האם ננשכת ע"י עז? ע"י חנה... אז כן 45. מה מעיר אותך בבוקר? פלאפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אני חייזר ואני אשתלט על העולם!!!!!! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? נייט 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ללא ספק 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? מכונית 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת 54. על מה אתה חושב כרגע? מתי יהיה 13:00 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לעצום עיניים 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אפאחד 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורקת שלוש פעמים 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? איככככססס דג מלוח!!!!! 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא נסיכה 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? יובל! 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רגיל 62. מה עושה לך את זה? אני 63. מה זה היפי? סתם איזה שמן מסריח 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לי 65. מה היית בגלגול הקודם? חולת צהבת 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? דוסית/דרוזית/סקייטרית כי ככה! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? ממ.. הכל מוזר אצלי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? כן, אבל.... איכסס מי רוצה לגעת בהם? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? מרק תירס 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? בכיתה ב'-ניתוח 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לו 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? מה זה סטוקר? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? אני יוצאת דופן 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? על.. תנך 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? כלום 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לא יצמח לי 78. על מה תקבל פרס נובל? על משהו בכימיה או על גילוי החייזרים 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בטח 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? בו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הנפינה הקרה הזאתי שליד החדרשלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? כלום 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? חפירות של הנוע"ל 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? חפירות של הנוע"ל 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי 3 מס' אי-זוגי (5 יחידות) 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי אני צמחונית 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חומוס, טונה, בשר ועוד 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי שיהיה כייף 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מיליון דולר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מה נשמע? 92. מה חי בעליית הגג? יונה 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? נולד למות 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת... נראה ליי 96. למה מגלחים כבשים בחורף? למה? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בכייף 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אינליכוח 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי הוא רצה לראות אותי 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: נכון שקיימים חייזרים?

נקודונת

New member
להרטבת הפורום

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יטלפן הביתה? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? מכיוון שמחר המתכונת שלי בלשון, אני ידועת היטב מילות קישור, ומילת הקשור האהובה עליי בהחלט היא "למרות זאת". 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? יותר מידי 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). שטני-ג'ינג'י 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזזז.... 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? בסקט קייס של גרין דיי, בעיקר כי הוא נדבק לכולם וזה כייף, ולא באמת בגלל שאני אוהבת את גרין דיי. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אני מתה עליהם. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? לא צריך לגרום לי, אני אלבש בשמחה. 11. האם יצא לך לשבור קיר? אכן. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אני יודעת לעוף, פשוט עוד לא גיליתי איך 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום. כל כך ניו -יורקי. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? מה הקשר למבטא ספרדי? ירוק. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פיני. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? את מיצי. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? פויה. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במישהו תמהוני. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). טורקיז-ירקרק 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? שובר רגל, במקרה הטוב. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי זה עושה להם בחילה. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם יותר מידי מגניבים. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אף לא אחד. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? הפנו אותי ליועצת שהפנתה אותי לפסיכולוג אליו מעולם לא הלכתי. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? ספר טוב ויוסוף סוויד. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? ספר טוב ואת יוסוף סוויד. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? איפשהו נחמד ושליו. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? טיפשה! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עדא"ל - עולם דימיוני אמיתי לגמרי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? יותר טובה במתמטיקה, ופחות כמה קילוגרמים. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? הוא מגרגר כמו חתול קטן. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "הספה המעופפת של מר מואו" 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כן, כת השפן. 36. האם אתה חבר בכת הסטן? לא. השפן. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? ארנב. 38. האם אתה אלוהים? אולי. 39. האם יש לך פיצול אישיות? עדיין לא. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא אפשר לשים בו סמים ואף אחד לא ידע. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? האמת שכן. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה עדין. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? עדיין לא. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא. 45. מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר שטני במיוחד. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? למה סקאי? מה רע בשמיים? הם ורודים. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי ביי. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? ממש לא. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? שתיים. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ברור.

נקודונת

New member
המשך

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? טוטי (כלבה) 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? חתול. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? טוטי (כלבה) 54. על מה אתה חושב כרגע? על המתכונת בלשון מחר. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? כלום. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? טוטי (כלבה). סתם. מה אכפת לכם? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט דג, חסה ואפרסק משומר. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? יש לי כתר ומסמכים משפטיים מממשלת ישראל. 60. אםבמקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו רעמה של אריה. 62. מה עושה לך את זה? יוסוף סוויד. 63. מה זה היפי? מישהו שמעשן יותר מידי גארס והוא לא משקה את הפרחים בשיער שלו, או את השיער שלו בכלל. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא ממש. 65. מה היית בגלגול הקודם? צפרדע. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? שוב צפרדע. עונש על הגלגול הזה. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? בובה של ארנבמ מסטול 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא, אני דווקא דיי חביבה, חוץ מהעובדה שלי מלכת האופל 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פסטה ושוקולד מריר ותותים 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? מתישהו בחורף, בשפעת. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי השיער שלו נושר. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא. 74. מי מהבאיםיוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג כי אי אפשר להטריד אותו מינית. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח מישהו, כנראה. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתגלח. 78. על מה תקבל פרס נובל? ספרות? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כמובן, כמו כל אחד. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? על מכונת הכביסה או בתוכה 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? קשה לספור. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? המתוכנת הזאת בלשון 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "שתהיה לי בריאה" (סתם, לא אומרים לי את זה, אבל אני שונאת את הביטוי הזה) 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פינקי והמוח 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא טיפש 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא היגייני 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? נקניק וארטישוק עם גבינה לבנה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי אנחנו בעצם אוגרים בכלוב, ושיעור ספורט הוא הגלגל שלנו 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? סמים קשים 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? היי בובה, את מתסובבת כאן הרבה? אבא שלך גנן? 92. מה חי בעליית הגג? עכברים ורוחות רפאים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? הטופ מודל הבאה, דה. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? יותר מידי. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על כפתור 96. למה מגלחים כבשים בחורף? לא מלגלחים אותן בחורף, מגלחים אותן בקיץ כדי לקחת את הצמר ושלא יהיה להן חם. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. מה זה? 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? ככה. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: הא?

תשובות

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ישיר את "היא יודעת" של נינט. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? בנוסף לכך 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבןןן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי פוני.. הלוואי עליי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזיייזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? לא ברור 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יחס מצוין (= אני לובשת כאלה עכשיו 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אני לובשת גם גופיה ורודה 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). מלאאאא!!!!! לא זוכרת עכשיו 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פיצי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? רע. כלבים קטנים זה חמוד. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אני 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי... 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כלום 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם משחקים כדור רגל 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שהם לא יכולים? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 7 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא הפנו... הלכתי לבד 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אורלנדו בלום 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בגדייייםםםם.. ואחר כך תורמת את שאר הכסף 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בישראל.. כי זה ארץ מושלמת! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? למה יש לך גולה באף?!?!? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? שולילנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את השיער.. כי אני לא אוהבת אותו 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? נומהנומה.. מאיפה לי? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אמ.... לא זוכרת 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא חברה 36. האם אתה חבר בכת הסטן? לא ממש... 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילי ענק 38. האם אתה אלוהים? כאילו דה...?!? 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן. יש לנו. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי ככה עשו אותו 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט כזה במעטפה כזאת ורודה.. יש את זה רק בארצות הברית!!! אוףף... יאמי יאמי 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כן.. על ידי שתיים 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא שלי.. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול?! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לא יהיו.. אני אחיה לנצח! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן! 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 6 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ברוררר!! 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? משמרות זהב 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינר 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? מנורה 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה הבוחן הזה סתום.. ולמה אחותי בוכה כ"כ הרבה. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? להרביץ לה. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכרת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מאפה חסה אפרסק ודג מלוח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא אוכיח.. הם כבר יודעים 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט...? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא כדאי לכם לדעת 62. מה עושה לך את זה? אורלנדו בלום 63. מה זה היפי? איש שלא מפסיק לעשן סמים. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא ממש.. אולי לאורלנדו בלום. 65. מה היית בגלגול הקודם? נץ 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אני יהיה... חולצה.. לא יודעת למה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?חוברת של הפסטיגל 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פסטה!!!!!!!!!!!!!!! יאמייאמי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? בשפעת נראלי 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קירח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? היה לי אחד בגן. הוא היה מאוהב בי ולא הפסיק לרדוף אחריי ולנסות לנשק אותי. זה היה מגעיל. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג. לא יודעת.. בא לי שהוא יהיה שונה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? בצפר 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אני ילך לכלא 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? ילך לקרקס בתור האישה עם הזקן 78. על מה תקבל פרס נובל? על זה שגיליתי תרופה לסרטן נראלי 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בטח! מזה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי.. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדר שליי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? צרחתי ליד המורה שהיא כלבה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? בצפר 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? שתגדל תבין 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? נשים! ואני בראש 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כן מתחלק 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה מגעיל 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שוקולד עם גבינה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורה סתומה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מיליון דולר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? היי בובה.. מקורה? 92. מה חי בעליית הגג? עכברים.. והרבה 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? טופ מודל הבאה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אוו.. הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ עליו 96. למה מגלחים כבשים בחורף? כי הם מבקשות 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. יוו אלוהים מקורה לך יש ילד כאפות?! אתה שברת לי ציפורן! מיי גאד! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי באלו ללכת לפגוש את הברזיה 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: אין לי מושג!!!!!!! הלוואי שידעתי

למעלה