שאלון כדי שתתעוררוו!!!!!!!!!!!!!!!!

שאלון כדי שתתעוררוו!!!!!!!!!!!!!!!!

שם: מקום מגורים (לא חובה): גיל: תאריך לידה: כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים: צבע שיער: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: משקה אהוב: משקה שנוא: דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים: דעתי על הפורום: באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב: איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? בהצלחה אנשיםםם מקווה שלא תרדמו לפני שתסיימו... שבת שלום =)

1מאיוש

New member
שלי ../images/Emo175.gif

שם: מאיה מקום מגורים (לא חובה): גבעת זאב גיל: 15 וחצי.. תאריך לידה: 10.1.91 כינוי: מאיוש.. סגנון לבוש: רגיל.. צבע עיינים: חום צבע שיער: חום מקצוע אהוב: ספורט מקצוע שנוא: מתמטיקה משקה אהוב: תפוזים =] משקה שנוא: קולה- בכלל! אני לא שותה מוגז! דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אממ.. שטויות.. ו..בעיקר שאנשים אגואיסטים! אוכל אהוב: אוכל סיני ואוכל של סבתא =] אוכל שנוא: יש הרבה מספר מזל: 5 המוטו שלי: להגיע לחברת הייטק =] מקום בילוי: קניון =] - רק שצריך כסף לזה מספר אחים: 2 דעתי על הפורום: כיף בו! מאוד נחמד.. ואנשים טובים! באיזה עוד פורומים אתה: טיפקס.. תאר את עצמך: לא יודעת! פתגם אהוב: אין.. =| איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא יודעת.. אני לא רואה הרבה טלויזיה. את חושבת שאת מאושרת כרגע? ממ.. לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? אולי.. סתם פנטזיה.. חחחח... בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? פנטזיה.. סתם כזה.. לא רציני או משהו שיכול לפגוע. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? [זה עבר!!] שהוא אהב את חברה שלי. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? התביישות ממשפחה או חברים .. בהחלט טיפשי אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? --- והוא, אוהב אתכם? --- איך הכרתם? --- מה אתם הכי אוהבים בו? --- מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? --- אתם רבים? --- האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? --- האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? --- האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האחרון היה בכיתה א'.. חחח.. וממש לא.. הוא נהיה מכועררר !! האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? --- יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? --- האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: או.. התכונות המקסימות של יוסי.. מה אני אגיד מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא יודעת מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא שלי וסבתא שלי! מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אין מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים[למרות שלא תמיד אני צדיקה- אבל זה בקושי!!-זו לא תכונה שלי!] איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אגואיסטיות.. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: תלוי מאיזו בחינה.. בעיקרון: עיניים.. גוף.. תכונות טובות- זה הכי ! על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ת'אמת?! אין לי שמץ מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? לא זוכרת.. גם לא מעיזה.. חחחח התכוונת לזה? --- מתי שיקרת? לפני חודש בערך.. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני חודש בערך <-- למה? בגלל שעיצבנו אותי! מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? שנתיים למי אתם הכי מתגעגעים? לכלב שלי.. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? היי-טק איפה תועילו בטובכם להתגורר? הייתי רוצה וילה בקסריה.. או באיטליה או על ההרים של שוויץ.. היה נחמד באיזור מרכזי בת"א שקרוב לים- כמובן גם להיות מצוידים בכסף =] בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 .. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 22+ נראה לי.. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? בעיקרון כן! חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא.. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני! איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? נחמד וטוב =] מה הכי חשוב לך בחיים? השכלה.. למרות שזה נמאס באיזשהו שלב אבל אין ברירה אם רוצים להתקיים.. מה הרגש שהכי חסר לך? לא יודעת מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? גם לא יודעת מהו הפרי האהוב עליך? חחח... אני לא אוהבת פירות מה לא תעשה לעולם? אני לא אתאבד ! האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? כןן!! פעם ראשונה לטורקיה- עם המשפחה וסבא וסבתא!, פעם שנייה לאיטליה ושוויץ- עם אמא ואבא- טיול בת-מצווה, פעם שלישית- לסלובניה וקרואטיה- עם המשפחה, סבא,סבתא, דוד, דודה ובני דוד(2)! מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? להיות באיטליה ושוויץ כל החופש הגדול!! שוקו\\תה\\קפה? תה. את מי בא לך לחבק עכשיו? אנשים טובים =] למי בא לך להרביץ עכשיו? לאבא שלי.. לא משנה למה! ממה הכי נמאס לך בחיים? לימודים.. אבל אין ברירה- מחזיקים מעמד מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האמת.. היופי! אבל לאופי יש גם חשיבות מאוד גדולה!! מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? איטליה ושוויץ! מה הדבר האחרון ששתית? מיץ תפוזים הבנאדם הכי יפה שראית: יוסי.. חח .. לא יודעת.. היו זמנים.. איזה צילצול יש לך בפלאפון? "פס ליום אחד" הקול הכי יפה ששמעת? יוסי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע שאח שלי משנה כל הזמן- אופניים! ושומר מסך? תמונות של הכלבה שלי. איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא הייתה. אבל היה נחמד אם היה. עם מי? --- מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שבא לי לחזור לישון =] ה=ס=ו=ף ! זה היה ארוךך....
+++ רציתי לצרף את התמונה של הפורום מהמסיבה אבל לא עבד.. אני אנסה בנפרד..

yaelala14

New member
../images/Emo121.gifעונה

שם:יעל מקום מגורים (לא חובה):ירושלים גיל:14 וחצי תאריך לידה:24/1 כינוי:יעלי (תצחקו תצחקו..) סגנון לבוש:סטייליסטי\רגיל.. צבע עיינים:חום צבע שיער:חום מקצוע אהוב:ספורט מקצוע שנוא:מתמטיקה משקה אהוב:תות בננה משקה שנוא:מיץ תפוזים דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:משקרים אוכל אהוב:המבורגר אוכל שנוא:אורז עם שעועית.. מספר מזל:7 המוטו שלי:מה שקולך הפנימי אומר זו האמת שלך מקום בילוי:האומן\הצוללת.. מספר אחים:3 תאר את עצמך:אוהבת מוזיקה,אוהבת צרפתית.. פתגם אהוב:אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו! איזה פרסומת אתה הכי אוהב?של הוט עם הילד.. אתה חושב שאתה מאושר כרגע?לא ממש אתה אוהב מישהו/מישהי כרגע?כן בגדת פעם?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שנדחיתי.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?חשבתי שהוא יצור וסוטה ותאמת שהוא עדיין כזה.. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?אבל אני לא והוא, אוהב אתכם?פיפס איך הכרתם?פיפס מה אתם הכי אוהבים בו?פיפס מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?הדבר הכי גדול שעשיתי בשביל מישהו שאני אוהבת הוא התחלתי ללמוד צרפתית ועכשיו אני אובססיבית לצרפתית! אתם רבים? פיפס האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?פיפס האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?אממ תאמת שכן.. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?כן קצת.. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ניסיתי..לא רוצה! יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?נראה לי שכן.. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:סבלנות,רוגע,יופי מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?שלא התקבלתי לשיר נולד.. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?קארין ענת ואני מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?שנפרדתי מה"אקס" שלי.. (אקס זאת מילה מעצבנתת) מה הדבר שהכי פוגע בך?שלא מקשיבים לי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבו אליו?סוטה מה הכי מושך אותך אצל אנשים:יופי על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?שירה+נגינה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?אני חייבת לענות על זה? התכוונת לזה? כן!!! מתי שיקרת?כשאמרתי לבטריה שאני לא! פשוט לא.. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא שזכור לי למה?פיפס מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?שאמרתי לו שאני אוהבת אותו..רק נפגעתי מזה! למי אתם הכי מתגעגעים?לדוד שלי ז"ל ! איזה מקצוע לעתיד תרכשו?זמרה איפה תועילו בטובכם להתגורר?צרפת בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?3 (או יותר) באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?תמיד רציתי להתחתן בגיל 21 אבל אולי זה יישתנה.. מי יודע האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?עדיף קרוב.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?כן! אני ארד מן הארץ..ואעבור להתמקם בצרפת איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי מה הכי חשוב לך בחיים? להצליח מה הרגש שהכי חסר לך?רוגע מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?אהבה מהו הפרי האהוב עליך?אפרסק מה לא תעשה לעולם?לא יגיד למי שאני אוהבת אותו,שאני אוהבת אותו! האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?כן פעם 1 לניו יורק עם המשלחת(דה שטופידס רולזז) מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שהם יחזרו לצרפת..(לא אמרתי את זה!!!) שוקו\\תה\\קפה?שוקו ותה.. את מי בא לך לחבק עכשיו?אותו.. למי בא לך להרביץ עכשיו?לסולל..טוב נו לא.. לאושרי.. ממה הכי נמאס לך בחיים?מלהתאהב מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?לפי דעתי שתיהם חשובים באותה מידה מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?ניו יורק מה הדבר האחרון ששתית?רדבול הבנאדם הכי יפה שראית: מפורסם:צ'ד מייקל מורי..לא מפורסם:רפאל,עמית איזה צילצול יש לך בפלאפון? רינג רינג.. הקול הכי יפה ששמעת? מפורסם:של גרגורי למרשל. לא מפורסם:של דניאל =P איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחייניות שלי המתוקות ושומר מסך? של בובספוג איך הייתה הנשיקה הראשונה?לא הייתה עם מי?פפפפפיפפסססס מתי פעם אחרונה התקלחת:לפני 4 שעות בערך שחזרתי מהבריכה מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?צרפת ישששששש נגמררר

sarit lang

New member
לא היה לנו מספיק שאלונים?

אבל אני יענה.... שרית תל אביב 17.5 04.10.1988 סגנון לבוש: אין לי סגנון כל מה שעולה עליי...אבל בעיקרון כולם אומרים שיש לי לבוש סטייליסטי.. צבע עניים: ירוק צבע שיער:שחור דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: מדברים הרבה ושצועקים עליי מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: אנגלית משקה אהוב: קוקה קולה משקה שנוא: כל המיצים הטבעיים מספר מזל:7 המוטו שלי: לטוב לא מחכים,טוב יוצרים!! מקום בילוי: מועדונים מספר אחים:8 מה דעתך על הפורום: אחלה פורום...!! אבל חייבים לחשוב על איזה משהו כשהפורום רדום!!! באיזה עוד פורומים אתה: אני לא בעוד פורומים! תאר את עצמך: אני לא אוהבת לתאר את עצמי....מצטערת!! פתגם אהוב: חיוך - קו עקום שמישר הכל!! איזה פרסומת את הכי אוהבת? אני לא אוהבת פרסומת.. את חושבת שאת מאושרת כרגע? בערך...עושה הכל כדי להיות מאושרת את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? כשהייתי ילדה בת 14 אז בגדתי פעם אחת!! האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מאבא שלי אבל לא חשוב מה! מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?אני לא יצאתי אם מישהי כי היה לה אמנות תפלות...(זה טיפשי?) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותה?כן והיא, אוהב אתכם?נראה לי איך הכרתם? במועדון לפני שנתיים מה אתם הכי אוהבים בה?את האדישות שלה... מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילה? כלום אתם רבים? כן,לפעמים האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליה? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לאאאאאאאאאאא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:רגשנות,לעמוד על שלי וביישנות! מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? שיצאתי מהבית של ההורים שלי מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? חברה שלי,אחותי ואמא שלי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לא עולה לי כלום... מה הדבר שהכי פוגע בך? שאנשים משקרים לי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עניים ושיער על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? עקשנות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? חברה שלי.. התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? וואו!! אני לא זוכרת...שיקרתי הרבה..סתם...אני באמת לא זוכרת! מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא שזכור לי..אני לא אוהבת לעשות את זה או בכלל כל דבר שקשור לשקר אני שונאית! למה? כי יש לי בחילה משקרנים..ואני לא אוהבת שעושים לי את זה אז אני גם לא יעשה את זה מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול.. למי אתם הכי מתגעגעים? למשפחה שלי איזה מקצוע לעתיד תרכשו? ספרות איפה תועילו בטובכם להתגורר?תל אביב בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3-4 נראה לי מספיק באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? זה לא תלוי בגיל זה תלוי בבגרות האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? כמה שיותר רחוק.... חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אני יגור בארץ בטוח איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? נחמד... מה הכי חשוב לך בחיים? אחותי היא האישה הכי חשוב לי בחיים מה הרגש שהכי חסר לך? לא יודעת..חסרים לי הרבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אהבה..לפעמים זה מעצבן שזה כל כך חזק כי אז את מוותרת הרבה.! מהו הפרי האהוב עליך?אני לא אוהבת פירות מה לא תעשה לעולם? לא יודעת..אני רוצה לנסות הכל האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? טסתי פעם אחת לצרפת..והייתי אמורה לטוס עוד פען ב4.5 אבל דחיתי אותו ל13.9 מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מוות! שוקו\\תה\\קפה? ברור - קפה את מי בא לך לחבק עכשיו? חברה שלי למי בא לך להרביץ עכשיו? להרבההההההההה ממה הכי נמאס לך בחיים? מהערות של אנשים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שניהם אבל יותר האופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? במגדל אייפל בצרפת מה הדבר האחרון ששתית? קולה..עכשיו אני שותה הבנאדם הכי יפה שראית: יוסי (ב-ר-ו-ר!!) איזה צילצול יש לך בפלאפון? את הרינגטון של יוסי פס ליום אחד הקול הכי יפה ששמעת? של יוסי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של יוסי ושומר מסך? של אנגלינה גולי איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא טובה בכלל עם מי? אם מישהו שהייתי איתו בקשר בגיל 14 מתי פעם אחרונה התקלחת: הבוקר מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לצחצח שיניים זהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!

אני -- מקווה לא לפרוש בשיא

שם: אודליה מקום מגורים (לא חובה):ירושלים גיל:18 וחצי תאריך לידה:14.1.88 כינוי:יש כמה- אודלית, אודי, אוד'וש סגנון לבוש:בעיקר אלגנט צבע עיינים:כחולות צבע שיער:שטני מקצוע אהוב:ספורט (משלימה שם שעות שינה) מקצוע שנוא:תנ"ך משקה אהוב:קולה משקה שנוא:מיץ אשכוליות דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:מאכזבים או מבטיחים ולא מקיימים אוכל אהוב:דרום אמריקאי אוכל שנוא:סושי (בחיים אני לא ינסה את זה) מספר מזל:7 המוטו שלי: החיים יפים אז מחייכים מקום בילוי:מעיין בראש העין מספר אחים:8- אכן מראות קשים.... דעתי על הפורום:אחלה פורום בזכות יוסי כולנו הכרנו.. באיזה עוד פורומים אתה:אני רשומה בעוד כמה אבל לא שם.. תאר את עצמך:אני מתנדבת במד"א,חברותית ואוהבת לעזור פתגם אהוב:רק אהבה מביאה אהבה איזה פרסומת את הכי אוהבת? של האגיס את חושבת שאת מאושרת כרגע?כן,אי אפשר לבקש יותר ממה שיש לי את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?אפשר לומר בגדת פעם?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שסיימנו קשר בגלל סיבה טפשית! מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? קיימנו אבל ניתקנו קשר בגלל שהתגייס לצבא אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? בתהליכים אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם?אחרי הצילומים לשישי עם מיכל הלכתי לבית קפה והוא היה שם (גם השם משפחה שלו זה אזולאי) מה אתם הכי אוהבים בו?עיניים האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?לא האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא ממש לא!! האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? פעם רציתי אבל עכשיו אני מאושרת איך שהמצב קיים תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:יותר אומץ לעשות דברים מטורפים מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?אהבה גדולה שהסתיימה בגלל סיבה טיפשית מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?שלי (אחיינית שלי),דניאל (חברה טובה) ודן (הידיד הכי טוב שלי) מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הטיול שהייתי בו ברביעי חמישי בטבריה מה הדבר שהכי פוגע בך?שמאכזבים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? קנאות שגבולה באובססיביות מה הכי מושך אותך אצל אנשים:עיניים ושפתיים על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?אהבה לעזור (זה הדבר הכי מרגש שיש) מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אחיינית שלי התכוונת לזה? ברור מתי שיקרת?לפני שבוע שאמרתי למדריכים שלי שאני הולכת לסיבוב בעיר (בפ"ת) ובעצם הלכתי לירושלים (וזה היה דבילי כי אחרי זה סיפרתי להם והם אמרו שהם היו מרשים גם ככה) מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?שבוע שעבר למי אתם הכי מתגעגעים?לחברות שלי (שגרו איתי 4 שנים) איזה מקצוע לעתיד תרכשו?אני רוצה להיות וטרינרית איפה תועילו בטובכם להתגורר?השאיפה שלי ללמוד את זה באיטליה כי יש לי אזרחות ומלגה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? לעת עתה 3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? בסביבות גיל 20 אני רוצה להתחתן (ואני לא דוסית או משהו כזה) האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב אבל לא יותר מידי (באותה עיר לפחות) חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בתקופת הלימודים באיטליה אחרי זה בארץ ברור (אני לא רואה אותי רחוקה מהמשפחה) איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי (לפחות שידעו משהו על היהדות) איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? יש כאלה שאני מדברת איתם ויש כאלה שעדיין לא הכרתי) מה הכי חשוב לך בחיים?המשפחה מה הרגש שהכי חסר לך?אדישות (וטוב שחסר -שונאת אנשים אדישים) מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך?מנגו ואבטיח.. מה לא תעשה לעולם?אוכל צדפים ופירות ים האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?כן לחו"ל פעם 1 לפולין בתחילת שנה עם ילדים מהשכבה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מוות של מישהו אהוב שוקו\\תה\\קפה?נס קפה.. את מי בא לך לחבק עכשיו?את ____ (עדיף לשמור לעצמי) למי בא לך להרביץ עכשיו?לעבאס סואן (סתם כי בא לי) ממה הכי נמאס לך בחיים?מאנשים שאני לא סובלת אותם! מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?האופי מה = להיות עם אחד הורס ואופי מסריח?!?! מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?היו כמה.. אבל הכי יפה זה להיות בחוף בלילה עם ירח מלא מה הדבר האחרון ששתית?נקטר אפרסק הבנאדם הכי יפה שראית:ראיתי די הרבה איזה צילצול יש לך בפלאפון? הפלא שלי כרגע מת..
הקול הכי יפה ששמעת? של יוסי אזולאי ואלכס אובגו (WWW.ALEXUBAGO.COM) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שלי,אח שלי,אחיין שלי וידיד שלי שחקן לשעבר של בית"ר (אנדרייה קאלדיירה) ושומר מסך? רגיל מעפן.. איך הייתה הנשיקה הראשונה? סבבה לגמרי ואני לא מתחרט על הרגע עם מי?אותו אחד שאכזב אותי מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול ב2 וחצי בלילה מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? איך יעבור לי היום

lir2004

New member
שלי!

שם: לירן מקום מגורים (לא חובה): נתניה גיל: 17 תאריך לידה: 3.5.1989 כינוי: אין סגנון לבוש: טרנינג צבע עיינים: חום צבע שיער: חום-שחור מקצוע אהוב: היסטוריה מקצוע שנוא: ספרות משקה אהוב: פנטה אקזוטי משקה שנוא: מיץ עגבניות דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: נוגעים לי בדברים, ומאשימים אותי על דברים שלא עשיתי אוכל אהוב: שניצל וצ'יפס אוכל שנוא: קישואים מספר מזל: אין המוטו שלי: אווואה... יש לי מלא... חלק שאני המצאתי, וחלק שאחרים המציאו... אבל הכי שולט זה: "אי אפשר לאהוב בן אדם באמת... עד שלא מכירים אותו באמת...". מקום בילוי: לא משהו מיוחד מספר אחים: 4 דעתי על הפורום: אחלה פורום! באיזה עוד פורומים אתה: פורום המוזיקאים מס' 1 בארץ! שחבר טוב שלי הקים - www.gmsm.off.co.il... כנסו ותהנו! תאר את עצמך: אני בן אדם שמתעסק יותר ברגשות... במיוחד באהבה... אני כותב שירי אהבה... אני אוהב מאוד לשיר ולכתוב... אני גם סטנד-אפיסט (יותר זמר... אבל גם) פתגם אהוב: "מעולם לא רציתי להיות אדם אחר, אלא תמיד רציתי להיות אני... הייה אתה עצמך, והייה הטוב ביותר שאתה יכול להיות...". משפט שקרל מאלון אמר פעם... איזה פרסומת אתה הכי אוהב?: אני לא ממש אוהב פרסומות... אתה חושב שאתה מאושר כרגע?: אאא... מאושר אולי לא... אבל לא רע לי... אני בסדר עכשיו... איך אני תמיד אומר: "ברוך ה', אין תלונות!". אתה אוהב מישהי כרגע?: לא ממש... בגדת פעם?: ממש לא! ואני מקווה לא לבגוד לעולם! האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?: היו כמה וכמה פעמים... אבל כרגע לא... מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?: שהיא חסמה אותי במסנג'ר... כי היא כבר ידעה (ככה הסתבר לי) שאני אוהב אותה... וככה הלכה לי האופציה להתקרב אליה... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?: אני ביישן מאוד בקטע של בנות... זאת הסיבה שלא הולך... אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?: לצערי, לא! האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?: לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?: האמת שלזו שאהבתי בפעם האחרונה, באותו הזמן, היא אהבה מישהו אחר... ורק לפני כמה שבועות הם התחילו לצאת... אבל כמו שאמרתי - אהבתי אותה! עכשיו כבר לא... ואני מאחל להם את כל האושר שבעולם! האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?: האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?: יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?: האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?: תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון עצמי רב... להיות קצת פחות אדיש... ולהיות אסרטיבי... מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?: שאהבתי מישהי שלוש שנים (לא אותה אחת שהזכרתי מקודם) למרות שידעתי שאין סיכוי מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?: אני עצמי ולירן! מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?: אוקיי... זה יפה... פעם, כשגרתי בת"א, הייתי מסתובב על הקרוסלה ושר. ואיזה יום אחד, פגשתי את זה ששיחק ב"אבא גנוב", את עורך הדין הזה, נראה "קוגלר" שמו, וניגשתי אליו ודיברתי איתו, ושאלתי אותו (הייתי אז ילד קטן... סביבות גיל 4-5) איך הוא עושה את "אני לא מאמין"... והוא אמר לי: "תסתכל על העמוד הזה ותדמיין שספיידרמן שם!". לא שזה היה רגע השיא של החיים שלי, אבל זה הזיכרון שעלה לי עכשיו מה הדבר שהכי פוגע בך?: אוקיי... אז יש אימרה שאומרת (!): "מוטב הכאב של האמת על פני הכאב של השקר...". זאת אומרת, שעדיף לדעת את האמת ישר, ולכאוב כמה ימים... מאשר לגלות את השקר בצורה כלשהי, ואז לכאוב הרבה יותר זמן איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרב אליו?: התנשאות! מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים... על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?: על שניים - השירה והכתיבה! מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"?: לכולם אני אומר שאני אוהב אותם!... כמובן, למי שאני באמת אוהב... התכוונת לזה?: ברור! מתי שיקרת?: לזאתי שאהבתי פעם... אמרתי לה שלא באמת אהבתי אותה... ושרציתי לשכוח מישהי אחרת... מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?: אני לא בן אדם בוגדני! למה?: כי זה לא יפה להיות בוגדני! מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?: כעיקרון, אני בן אדם שמאמין בגורל... אז לכל דבר יש סיבה ומקום בגורל... אם עשיתי משהו, אני לא אתחרט עליו... כי ככה נקבע ע"י הקב"ה... למי אתם הכי מתגעגעים?: לאחותי לימור... היא עברה לגור בת"א... ולא יוצא לי כמעט להיות בת"א... והיא האחות שאני הכי אוהב, ושהכי מבינה אותי, והכי חכמה... איזה מקצוע לעתיד תרכשו?: זמר וכותב! ואם אפשר, גם סטנד-אפיסט... יש לי כבר שילוב של הדברים... איפה תועילו בטובכם להתגורר?: אני מקווה שבת"א... כי זוהי עיר הולדתי... אבל גם נתניה זאת אחלה עיר... בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?: שלושה... לא צריך יותר... באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?: זה ממש תלוי מי תהיה בת הזוג, וכמה שאני אוהב אותה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?: אין לי שום דבר נגדם... אני מאוד אוהב את הורי, ומכבד אותם! אין לי בעיה לגור קרוב אליהם... אבל גם אין לי בעיה לגור רחוק... חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?: "אני ציוני... לא ציוני בשביל להתאבד... ציוני בשביל לבוא לארץ... בשביל להתאבד...". (מתוך המערכון "מדפיס הדולרים" של דודו טופז)... חחח.... צריכים לשמוע את כל המערכון בשביל להבין... אבל בנוגע לשאלה - אין לי מושג, רק הקב"ה יודע... מעדיף שלא להכנס לזה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?: בין חילוני למסורתי איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?: בסדר מה הכי חשוב לך בחיים?: האהבה! מה הרגש שהכי חסר לך?: האהבה! מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?: האהבה! מהו הפרי האהוב עליך?: האהבה!: בננה ותותים... מה לא תעשה לעולם?: לעולם אני לא - א. אעשן. ב. אקח סמים. ג. אבגוד בבת זוגי. ד. כל התשובות נכונות... חחח... סתם... ד. לא אפסיק להאמין בקב"ה! האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?: טסתי כמה וכמה פעמים... הרוב לטורקיה... אבל הייתי גם בצרפת, אנגליה, הולנד ועוד כמה... מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?: שאני אאבד קשר עם החברים הטובים שלי... שוקו\\תה\\קפה?: כעיקרון, כולם! זה תלוי מה בא לי באותה שניה את מי בא לך לחבק עכשיו?: אף אחד למי בא לך להרביץ עכשיו?: לאחד בשם עידן משהו, שהרס את "יום אחד איתך", ועשה לזה רמיקס סוג ז'! ממה הכי נמאס לך בחיים?: מזה שאני לא מרגיש קשור לשום דבר... מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?: האופי... היופי גם די חשוב... אבל יותר למשיכה... כשאתה מכיר בן אדם באמת, אתה יודע אם הוא בן אדם טוב או לא! מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?: מנהטן! מה הדבר האחרון ששתית?: מים עם סירופ אננס הבנאדם הכי יפה שראית: אאא.. יופי זה עניין של טעם... אבל, לדעתי, הילרי דאף מאוד יפה... ואגמי מאמי (אגם רודברג), ודנה פרידר (מ"נולד לרקוד") שלושתן "הפיינליסטיות" מה שנקרא... איזה צילצול יש לך בפלאפון?: אין לי פלאפון... אבל יש סיבה... הקול הכי יפה ששמעת?: של יוסי!!! ואני גם אוהב את הקול של רן דנקר... אבל את של יוסי הרבה יותר! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?: מכונית כחולה... רקע מה-זה יפה... אבל זה משתנה מדי פעם ושומר מסך?: אני לא משתמש בשומר מסך... יש לי כיבוי מסך אוטומטי תוך 20 דקות איך הייתה הנשיקה הראשונה?: לא נעים לי להודות בזה... אבל לא הייתה... אני מאוד ביישן עם בנות מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בערב מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?: מי יכול לחשוב על הבוקר?!

ירינייי

New member
עונהה

שם:ירין מקום מגורים (לא חובה):חיפה גיל:16 ושבוע ויומיים תאריך לידה:11.6.90 כינוי:יריני,ירינוש,יאר,יארג',אנג'י,הרבי סגנון לבוש:ספורטבי לרוב אני לובשת ג'ינסים..ואני חולת גופיות צבע עיינים:ירוקות צבע שיער:חום שוקלד כזה מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:אנגלית משקה אהוב:דיאט קולה משקה שנוא:פאנטה לימון דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:שכל אחד יעשה מה שבא לו זה ממש לא מעצבן אותי אוכל אהוב:אני מתה על אגוזי פקאן אוכל שנוא:טחינה,אני לא מסוגלת לגעת אפילו בקופסא מספר מזל:9 המוטו שלי:חייכו זה לא עולה כסף מקום בילוי:בתי קפה,כל מה שחברות שלי רוצות אני ממש לא בעייתית לא אכפת לי איפה מספר אחים:1 דעתי על הפורום:לא ממש מכירה אבל נראה לי שיש כאן אחלה ילדים באיזה עוד פורומים אתה:רוקדים עם כוכבים,אופנה תאר את עצמך:מאיזה בחינה??! פתגם אהוב:"כואב להיות כלום בשביל מישהו שהוא הכול בשבילך" איזה פרסומת את הכי אוהבת?של הוט VOD,השיר ממש יפה את חושבת שאת מאושרת כרגע?כן,אין לי סיבה לא להיות מאושרת את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא בגדת פעם?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?עוד לא קרה דבר כזה בתקווה שגם לא יקרה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לא הייתה סיבה טיפשית אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?--- והוא, אוהב אתכם?--- איך הכרתם?--- מה אתם הכי אוהבים בו?--- מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?--- אתם רבים?--- האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?לא האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:ביטחון עצמי גבוה יותר,חסכנית יותר-אני בזבזנית ברמות מטורפות,להיות פחות עקשנית. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?לא הייתה ברוך השם עד עכשיו מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?אבא,אמא,אח שלי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?שביום ראשון יש לי פיתוח קול,נזכרתי פתאום מה הדבר שהכי פוגע בך?פוגע??שאני אומרת או עושה?? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שחצנות מה הכי מושך אותך אצל אנשים:התנהגות כלפי אנשים אחרים על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?שירה ואסרטביות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?לאמא שלי התכוונת לזה?ברור מתי שיקרת?שיקרתי לחברה שלי בצחוק מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לפני הרבה זמן למה?לא זוכרת כבר מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?על זה שהדלקתי אתמול את המגזן שלי בחדר והתקררתי קצת למי אתם הכי מתגעגעים?לסבתא שלי ז"ל איזה מקצוע לעתיד תרכשו?איזה מקצוע אני רוצה להיות?!?!אני רוצה להיות בעלת משרד פרסום איפה תועילו בטובכם להתגורר?בצפון ת"א או הרצליה פיתוח בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?תלוי מאוד גם בבן אדם השני האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?אין לי בעיה לגור קרוב וגם אין לי בעיה לגור יותר רחוק חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?אני מאמינה שבארץ אבל הכל יכול להיות איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?אני עוד לא ממש מכירה מה הכי חשוב לך בחיים? שהמשפחה שלי ואני והקרובים שלי ביותר היו בריאים מה הרגש שהכי חסר לך?לא יודעת האמתי מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?אני רגישה מדי,קשה לי לראות בן אדם שסובל או קשה לו אני מתחילה לבכות. מהו הפרי האהוב עליך?אגס מה לא תעשה לעולם?אעשן סמים האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?טסתי לגרמניה גרתי בשוויץ שלושה חודשים ובסוכות סיקרתי שמה יש לי שם משפחה טסתי לטורקיה טסתי לרודוס טסתי לאיטליה והשנה אני טסה לספרד מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?אין דבר כזה כרגע שוקו\\תה\\קפה?לרוב אני שותה קפה,תה אני לא ממש אוהבת וגם לא שוקו את מי בא לך לחבק עכשיו?אין אחד כזה למי בא לך להרביץ עכשיו?לא בא לי להרביץ לאף אחד ממה הכי נמאס לך בחיים?לא נמאס לי מכלום מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?ברור שאופי גם היופי חשוב אבל האופי זה מי שאתה באמת מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?בשוויץ בציריך-גרתי שמה 3 חודשים מדהים שמה מה הדבר האחרון ששתית?אני שותה עכשיו מיץ תפוחים הבנאדם הכי יפה שראית:אנג'לינה ג'ולי היא לדעתי הכי יפה בבנות העולם ואשטון קוצ'ר הכי חתיך מהבנים בעולם איזה צילצול יש לך בפלאפון?של שקירה הקול הכי יפה ששמעת?של מירי מסיקה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שלי מפורים שנסעתי עם חברות לת"א,אני באמת צריכה להחליף את התמונה. ושומר מסך?סתם של כדור מסתובב כזה איך הייתה הנשיקה הראשונה?סבבה עם מי?אחד שהייתי איתו בקטע מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול בערב מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?איזה יום יפה היום

למעלה