שאלון כיפי שלא ממש קשור לסדרה:

tamar112

New member
שאלון כיפי שלא ממש קשור לסדרה:

הרי לכם: שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: קפצת בנג'י\צניחה חופשית? פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

tamar112

New member
עונה:

שם: תמר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: הרצליה האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? no way אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי שמץ ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? מיקה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם משפחה-לעיתים קרובות מאוד אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן!! מין: נקבה רווק? כן אם לא, רוצה להיות? ... תאריך לידה: 23.8.91 גיל: 14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 21 כיתה: ט' מצבך החברתי: סביר למה את/ה בפורום? אוהבת נואשות את פרשת השבוע ואת קרן מור גובה: 1.57 צבע עיניים: חום ירוק אוהב אותו? כן...למרות שהייתי מעדיפה שיהיה יותר ירוק צבע שער: חום בהיר/שטני אוהב אותו? כן צבע אהוב: גווני כחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי זהו שמי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: "קצרים" ותיאטרון ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלבה/מייפל מה העבודה שלך? תלמידה ולומדת תיאטרון יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? כן כן כן...קרן מור התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית...ו...זהו ציטוט מועדף/ מוטו: "הוא היה מאוד סקפטי...עוד האירופה הוא היה סקפטי" האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? טפו חמסה מלח מים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן...די יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על המשחק שלי...(דרמה כאילו...) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? חיי (?) מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות בלי האנשים שאני אוהבת אתה יודע לשיר? כן... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן האם אתה מתבודד? כן...לא כל הזמן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי באיזה מקרים האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן אבל אני אשאיר את זה לעצמי האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל בדרך כלל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? המשפחה, החברים, ושיקחו ממני את הרצון לשחק מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להקטין ציצים ואת האף אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? די יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בהחלט מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?ללכת עם הדעות שלי זה ממש משתלם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? פה...ורגליים... ומה הכי פחות אוהב? לפרט? את הגובה, הבטן, האף, הציצים, האצבעות ועוד. אתה חושב שאתה נראה טוב?פחות או יותר יש לך ביטחון עצמי? לפעמים האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? ביום כיפור מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? לאאאאא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא
אוהב לנסוע מהר? ככה ככה אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: קפצת בנג'י\צניחה חופשית? לא פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לאא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן
ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? בקטנה נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן (מכאבי מחזור) נישקת מישהו מאותו מין? סתם בפה לא צרפתית או משו בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן (לדבר עם קרן מור וללחוץ לא את היד
) עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן מלאאאא הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? נמלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לפעמים באהבה ממבט ראשון? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? ??? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות? חברת משפחה מי החבר הכי טוב שלך? אבישג יערה ודניאל מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אבישג...12 וחצי שנים או 13 הכי מעט זמן? דניאל הכי מצחיק? נטע ועינב הכי קרוב? אבישג? הכי מוזר? נטע הכי חכם? רתם שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אבישג הכי נחמד? ?? הזמר הכי טוב? לא יודעת הכי רועש? ??? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? דניאל... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אבישג/דניאל על מי אתה סומך הכי הרבה? אבישג מי מקשיב לבעיות שלך? אבישג עם מי אתה רב הכי הרבה? אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא
האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? סבתא האם החברים שלך מכירים אותך? לא לגמרי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שיהיה שווה בשווה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כה...פחות או יותר-חוץ מהאף מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?בן-לאדן שצחקת עליו? אח שלי שהלכת איתו לקניות? אבישג ששבר את הלב שלך? ? שאיכזב אותך? לא משנה שגרם לך לבכות? ליר ששימח אותך? שגוששש שראית איתו סרט? אבישג שדיברת איתו בטלפון? אביטל שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה שנטי באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? סנטר איזה ספר אתה קורא? יומני הנסיכה-4 מה יש על הפד לעכבר שלך? פרח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב4 מילים: כמו בכל יום רגיל האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

הו זה ארוך../images/Emo178.gif.

שם: כרמית. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? בעקיפין. מיקום: ישראל. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך?
. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי מושג. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עם כל אחת. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נראה לי. מין: נקבה. רווק? כן. תאריך לידה: 20.10.87. גיל: 18. גיל שהיית רוצה להיות: 14. כיתה:צבא. מצבך החברתי: מצוין, תודה. למה את/ה בפורום? ככה. גובה: בחוגר כתוב 157 :^). צבע עיניים: כחולות. אוהב אותו? מאוד. צבע שער: שטני. אוהב אותו? נדמה לי. צבע אהוב: כחול. למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי לא היה לי משהו אחר. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:כל מיני. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס :ימנית. חיות מחמד? יש. מה העבודה שלך? להיות חיילת פעורה. יש פירסינג?לא. קעקועים? לא. אובססיות? כן. התמכרויות?כן. איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית מבינה רומנית XD. ציטוט מועדף/ מוטו: בסוף כולם מתים:X. האם אתה חי את הרגע? לא. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לפעמים. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא כמו שהוא יוצא לי בטירונות אבל בגדול כן. יש לך הרגלים רעים? ברור. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? :^). אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?קיטורים. מה הפחד הגדול ביותר שלך? החיים הם הפחד. אתה יודע לשיר? עם לזייף. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? לא. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני, המשפחה, החברים. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?יאפ. האם אתה פועל בפזיזות? לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לכולנו. האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית. יש לך יומן/ ג'ורנל? כן. מה החולשה הכי גדולה שלך? :X. מה החוזק הכי גדול שלך? לעודד את עצמי ולדעת שהכל עובר. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? העובדה שאני כל הזמן בלחץ. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?רוב הזמן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לזכור שהכל משחק, תמיד. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים. ומה הכי פחות אוהב? השאר. אתה חושב שאתה נראה טוב?לפעמים. יש לך ביטחון עצמי?לפעמים. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? פומיקי
. האם אתה: מעשן? לא. על סמים? לא. קורא עיתון? כבר אין זמן. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת?לא. מדבר עם זרים? כן. ישן עם בובות פרווה? כרית פרווה. יוצא לטיול בגשם? כבר לא. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא שונאת. נוהג? כן. אוהב לנסוע מהר? לא. אוהב את הקול שלך? ממש לא. האם אי פעם: קפצת בנג'י\צניחה חופשית? הלוואי. פגעת בעצמך?כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אולי. היית מאוהב? לא ממש. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? לא ממש. עברת ניתוח? כן. ברחת מהבית?לא. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? יש מצב. התחילו איתך? כן. היית על במה?כן. ישנת מחוץ לבית? ברור. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? בערך. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? לחי. בגדו בך? אולי. היה לך חלום שהתגשם? יש מצב. עברת על החוק? לא. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? בשניהם. היתה לך התמוטטות עצבים?בערך. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?כל מיני. שצחקת עליו?בטירונות. שהלכת איתו לקניות? אמא. ששבר את הלב שלך? מעדיפה לא לזכור. שאיכזב אותך? כנ"ל. שגרם לך לבכות? הקצין מיון. ששימח אותך? בנות בטירונות. שראית איתו סרט? מי זוכר. שדיברת איתו בטלפון? בטח חברה. שראית? אמא. מה אתה לובש כרגע? פיג'מה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא. איזה ספר אתה קורא?התחלתי את 'זה לא שאני לא אוהבת' אבל אין לי זמן. מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא כחול. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני לחוצה מלחשוב על מחר. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן.

galgulllllll

New member
תשובה לשאלון הארוך

שם: גל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? גל! ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? גל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ברור שלא ! מין: נקבה רווק? כן אם לא, רוצה להיות? - תאריך לידה: 1.11.1990 גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 19 כיתה: ט' מצבך החברתי: מצוין למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת לגלוש באינטרנט ויש לי קרובת משפחה מהמפיקים של פרשת השבוע. גובה: 1.65 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? מאדדד צבע שער: שטני אוהב אותו? כן צבע אהוב: תכלת וורוד למה קראת לעצמך ככה בתפוז? שי כל השמות האחרים תפוסים פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: - ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? ??? יש פירסינג? באף קעקועים? לא אובססיות? - התמכרויות? - איזה שפות אתה דובר? ספרדית ועברית . ציטוט מועדף/ מוטו: " חיה ותן לחיות" האם אתה חי את הרגע? כן. יש לך סודות? ברור אתה שונא את עצמך? ככה ככה . האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה ונחמדה. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? גל קורן האחת והיחידה מה הפחד הגדול ביותר שלך? ממחלות אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? בקושי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה, האייסיקיו והחברים. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא בטוח האם אתה פועל בפזיזות? ??? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא יודעת האם אתה פסיבי או פעיל? באמצע יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני פחדנית מה החוזק הכי גדול שלך? המודעות העצמית והתקשורת עם בני אדם אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אני מרוצה עם עצמי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? די יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא יודעת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות את הרגע כי אחר הכך יהיה מאוחר מדי. - ואני מנוסה ! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים ומה הכי פחות אוהב? את הרגליים אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? ברור ! לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? למיני מאוס ! האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? ראש 1 ומעריב לנוער מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? תלוי ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? - אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: קפצת בנג'י\צניחה חופשית? סנפלינג נחשב ? פגעת בעצמך? מבחינה רגשית יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? ברור היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט כל הלילה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בפה בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? נמלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?כן במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הטובים לגן עדן והרעים לגיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? החבר שלי מאמי חולה לעיך והחברה שלי כפרה עליך ! מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? החברה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא להתבייש מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ? מי החבר שלך? עידו מאמי שלי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? את החברה המתוקה שלי דניאלו'ש ! הכי מעט זמן? - הכי מצחיק? דור הכי קרוב? דניאל הכי מוזר? - הכי חכם? - שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? עידו הכי נחמד? עידו הזמר הכי טוב? - הכי רועש? - האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם אמא שלי וחברה שלי ! עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עלי על מי אתה סומך הכי הרבה? על החברה שלי מי מקשיב לבעיות שלך? אמא שלי וחברה שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אני בקושי רבה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של החברה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חבר שלי שצחקת עליו? - שהלכת איתו לקניות? חברה שלי ששבר את הלב שלך? חבר שלי לשעבר שאיכזב אותך? - שגרם לך לבכות? חבר שלי לשעבר ששימח אותך? חבר שלי שראית איתו סרט? חבר שלי שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? גינ'ס וגופיה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בפנים איזה ספר אתה קורא? השמיניה מה יש על הפד לעכבר שלך? מה ? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

tamar112

New member
גם מקפיצה וגם...

גל... אם קרובות משפחה שלך הן המפיקות...מה בקשר ללהתארח ביום צילומים? יש לך אפשרות כלשהי לסדר לפורום את זה. (אני רק מזכירה שאנחנו הפורום הרשמי).

למעלה