שאלון:(כי משעמם לי מאווווד)

שאלון:(כי משעמם לי מאווווד)

את מי אתם הכי פחות אוהבים מהאו.סי?
את מי אתם הכי אוהבים?
מה הכי מיותר?
מה דעתכם על השיר פתיחה?
למה קר לי?
איזה להקות אתם אוהבים לשמוע?
ללכת לישון?
מהי דעתכם על המצב הסוציואקונומי בישראל? קיצור שאלון כי משעמם לי מאוד. תהנו.ותענו.

ואני עונה.../images/Emo163.gif

את מי אתם הכי פחות אוהבים מהאו.סי? מריסה....בארוררררררר את מי אתם הכי אוהבים?סת' מה הכי מיותר? ריאן. מה דעתכם על השיר פתיחה? שיר מצוין למה קר לי? כי אין לי סווצ'ר? איזה להקות אתם אוהבים לשמוע?אואזיס,גאנז אנד רוזס,גרין דיי,הביטלס,ועוד כמה בדרך.. ללכת לישון? עוד מעט(איזה פיצול אישיות מפחיד) מהי דעתכם על המצב הסוציואקונומי בישראל? גרוע.מרוצים??? (שוב,זו לא אני,זו השעה והעובדה שנסעתי היום 7 שעות.)

../images/Emo105.gif עונה כי משעמם לי יותר../images/Emo3.gif

את מי אתם הכי פחות אוהבים מהאו.סי? קיילב-כי השחקן שמשחק את קיילב כזה מכוער והוא נשוי למלכת היופי לשעבר של אוסטרליה. את מי אתם הכי אוהבים? ראיין כי הוא חתיך וכוסון ויש לו שרירים שקסים בזרועות מה הכי מיותר?קייטלין-האחות של מריסה ורוזה-העוזרת בית של הכוהנים מה דעתכם על השיר פתיחה?Loving It למה קר לי?כי קר שם,קר שם בחוץ.... איזה להקות אתם אוהבים לשמוע? אין לי העדפה ספציפית אני אוהבת קצת מהכול ללכת לישון? פנקי את עצמך בעוד 10 שניות ותקראי את השטויות שאני כותבת מהי דעתכם על המצב הסוציואקונומי בישראל? הסוציו עוד בסדר אבל האקונומי-קשה קשה (בקול של לובה)

גם אני עונה

1)ג'יימי (הוא לא רע אבל אני לא אוהבת אותו) ואממ לינדזי מהעונה השניה 2)סת כהן! (גם סאמר) 3)הרומן של ג'ולי עם לוק! מסכנה מריסה סבלה מספיק 4)שיר פתיחה מדהים! חרשתי עליו מספיק זמן 5) אממ כי קר בחוץ? 6)להקות! טוב אני אוהבת את ארוואי (המורדים) משינה! ברי סחרוף 7) לכי לישון... 8)המצב רע מאוד!

LemonLimeLilach

New member
עונה

את מי אתם הכי פחות אוהבים מהאו.סי? מריסה את מי אתם הכי אוהבים? סת' וסאמר מה הכי מיותר? ג'ולי/לוק מה דעתכם על השיר פתיחה? אוהבת אותו עד השמיים למה קר לי? ממממ איזה להקות אתם אוהבים לשמוע? הכל ללכת לישון? למה לא מהי דעתכם על המצב הסוציואקונומי בישראל? נושא עדין מדי לשאלון

Nitzan122

New member
תשובות כי גם לי משעמם מאוד

ואין לי כח להתכונן ללשון... את מי אתם הכי פחות אוהבים מהאו.סי? מישה את מי אתם הכי אוהבים? סאמר וסת' מה דעתכם על השיר פתיחה? שיר יפה למה קר לי? כי חורף
איזה להקות אתם אוהבים לשמוע? אין משו מסויים ללכת לישון? אם את עייפה... מהי דעתכם על המצב הסוציואקונומי בישראל? הוא חרא...
מה הכי מיותר?
למטה הרומן של מריסה ואלכס

Lorly

New member
אהמ.. אהמ...

את מי אתם הכי פחות אוהבים מהאו.סי? את קיילב (לא כלב!!!) ולוק. את מי אתם הכי אוהבים? סת' כמובן מה הכי מיותר? הסיפור של ג'ולי ולוק. קייטלין גם מיותרת. מה דעתכם על השיר פתיחה? אדיר למה קר לי? כי חורף? איזה להקות אתם אוהבים לשמוע? אני לא אתחיל לפרט, לא כדאי. ללכת לישון? עם מי?! מהי דעתכם על המצב הסוציואקונומי בישראל?
אני חושבת שכל המצב הגלובלי הזה של הכלכלה הסוציומטית והאנתיפטית חסר כל תשתית ועלינו להקים רפורמת כלכלה חדשה שבראשה יעמוד נציג דמוקרטי ללא כל ערכים קומוניסטיים ובעל דעות ברורות והגונות לגבי הנדון. אהמ... אין לי מושג מה רשמתי כרגע

העיקר ש,

האנליזי של הפונקציות והאינטגרלי של המעוין שווה לזוית בזוית של מאה שמונים מעלות, ואנרגיית היינון של היסוד פחמן תהיה יותר גדולה משל חמצן.. אהמ.גמאני לא.
כוסאמוווווווו אני צריכה ללכת להתכונן לכימיה ופאקינג אין לי כח.

אני עונה סתם כי ככה.

אני הכי פחות אוהבת מהאו.סי: אממ.. זה קל.. אבל היא מהעונה השניה
(רק שם של הדמות) לינדסי. סוף
הכי אוהבת מהאו.סי: סאמר. הכי מיותר: העזיבות על בסיס קבוע של ריאן. דעתי על שיר הפתיחה: נחמד+, קצת חסר מילים. למה קר לך: לא יודעת אבל גם לי קר תמיד. אני אוהבת לשמוע: אוהו זה ארוך אני אנסה לצמצם: אלאניס מוריסט, אנוק, היהודים, אירוסמית', פרל ג'ם, אואזיס, גאנס אנד רוזס, לד זפלין, גרינדיי, בלינק 182 ז"ל(
), קייז צ'ויס, גוּ גוּ דולס, נירוונה, מטאליקה, פהפה ראווץ', כנסיית השכל, עברי לידר, איפה הילד, משינה, מופע הארנבות של ד"ר קספר, שייגעצ, המכשפות, רד הוט צ'ילי פפרס, שריל קרואו, הול וקורטני לאב ועוד... ללכת לישון: לישון זה תמיד טוב.

ayala65

New member
שלי....../images/Emo9.gif

את מי אתם הכי פחות אוהבים מהאו.סי? אממ...מריסה! את מי אתם הכי אוהבים? סאמר..
מה הכי מיותר? המכות שריאן כל פעם גורם להם... מה דעתכם על השיר פתיחה? מהמם...
למה קר לי? יש לך חום?
איזה להקות אתם אוהבים לשמוע? היהודים...
לינקין, גרין דיי... ללכת לישון? אני הלכתי לישון צהריים...אז תאמצי ת'שיטה- לישון מאוחר בערב ולישון צהריים...
מהי דעתכם על המצב הסוציואקונומי בישראל? ממש גרוע...

T w e n t y 4

New member
שליייי../images/Emo15.gif

את מי אתם הכי פחות אוהבים מהאו.סי? אבא של מריסה. פשוט לא מוצאת בו משהו נחמד.. את מי אתם הכי אוהבים? בהחלט את סת'!! מה הכי מיותר? האחות של מריסה. מה דעתכם על השיר פתיחה? מצוין!!! למה קר לי? ממ לא קר לי. איזה להקות אתם אוהבים לשמוע? כל מיני .. אין כוח לפרט.. ללכת לישון? בהחלט!

adi121

New member
גם אני עונה...

את מי אתם הכי פחות אוהבים מהאו.סי? את ג'ולי איזה מעצבנתתת את מי אתם הכי אוהבים? סת!! וגם ריאן.. וגם אוליבר.. מה הכי מיותר? תרזה מיותרת ואדי.. ובכלל שניהם והסיפור שלהם היה מיותר וגם אבא של קירסטן מיותר מה דעתכם על השיר פתיחה? מהמםםם למה קר לי? כי לא חם לך כמובן! איזה להקות אתם אוהבים לשמוע? יותר מדי.. בעיקר רוק ללכת לישון? לא.. עוד מוקדם מהי דעתכם על המצב הסוציואקונומי בישראל? סוציו.. מה?! אבל אני נגד תוכנית ההתנתקות!!! (מה הקשר? בירה נשר!)

חחחחחח

הרגת אותי!!!! (וזה טוב כי הייתי מבואסת) סוציו-חברתי אקונומי-כלכלי אז סוציואקונומי זה המצב הכלכלי חברתי של ישראל.. סתם הפלצתי את השאלה כי היה לי משעמם. כמו שהכותרת אומרת מוהאהאההאא

what3689

New member
נגד תוכנית ההתנתקות?

אני אישית בעד! פעם הייתי נגד... אבל ממש נגד הלכתי להפגנה ראיתי מי האנשים שיש איתם עסק עכשיו אני בעד!

MaStIk BaZoOkA

New member
עונה=]

את מי אתם הכי פחות אוהבים מהאו.סי?מריסה..דמות מיותרת לדעתי! את מי אתם הכי אוהבים?סת'! מה הכי מיותר?מריסה.. מה דעתכם על השיר פתיחה?נחמד..רק שאפשר לכתוב עוד כמה מילים חוץ מלחזור על קליפורניה היר ווי קם למה קר לי?כיי..חורף?! :p איזה להקות אתם אוהבים לשמוע?קווין,אירוסמית',סימפל פלאן ואלאניס מוריסט (למרות שהיא לא להקה:p) ללכת לישון?אממ..כן..=] מהי דעתכם על המצב הסוציואקונומי בישראל?

ברור שיש עוד מילים!

פשוט בגלל שפתיחה נורא קצרה חייב לקצץ... הנה תראי: We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Hustlers grab your guns Your shadow weighs a ton Driving down the 101 California here we come Right back where we started from California! Here we come! On the stereo Listen as we go Nothing's gonna stop me now California here we come Right back where we started from Pedal to the floor Thinkin' of the roar Gotta get us to the shore California here we come Right back where we started from California! Here we come!

אני

את מי אתם הכי פחות אוהבים מהאו.סי?מריסה את מי אתם הכי אוהבים?סת' וסאמר מה הכי מיותר?לוק מה דעתכם על השיר פתיחה? אין מיליפ בפי כמה שאני אוהבת אותו למה קר לי?אין לי שמץ אבל לי חם איזה להקות אתם אוהבים לשמוע?אוונסנס נירוונה לינקין פארק ועוד כל מיני ללכת לישון?כן למה לא מהי דעתכם על המצב הסוציואקונומי בישראל?אין לי שמץ מזה

Danielushhhh

New member
עוווווווווווווווווונה../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

את מי אתם הכי פחות אוהבים מהאו.סי? ג'ולי את מי אתם הכי אוהבים? סת' כהן
מה הכי מיותר? הקטעים עם תרזה מה דעתכם על השיר פתיחה? מדהייים!
למה קר לי? בעיה שלך! איזה להקות אתם אוהבים לשמוע? ביטלס, גרין דיי, מוניקה סקס ללכת לישון? מה אני פסיכולוגית? אם את עייפה מהי דעתכם על המצב הסוציואקונומי בישראל? שו?!

למעלה