שאלון- כי קצת יבש לי!

ברררר

New member
שאלון- כי קצת יבש לי!

והפעםםםםם---------------------> מי הזמר הכי מוכשר מבחינת שירה ברי סחרוף אהוד בנאי אייל גולן עברי לידר אביב גפן מומי לוי רמי קליינשטיין מי הזמרת המכושרת ביותר מבחינת שירה יהודית רביץ שירי מיימון נינט טייב מירי מסיקה שרית חדד רוני דואני מי הלקה הטובה ביותר להקת NOVA היהודים בלקפילד משינה שייגעצ מי המלחין/ה הכי טוב/ה קורין אלאל אביב גפן אהוד בנאי יהודית רביץ עברי לידר רמי קליינשטיין מי התמלילן/ית הכי טוב/ה אביב גפן אהוד בנאי יהודית רביץ קורין אלאל עברי לידר רמי קליינשטיין תהנו- AND WUSH ME LUCK כי לי יש מחר מתכונת בהסטוריה.......! אמאאא

ברררר

New member
אניייי

מי הזמר הכי מוכשר מבחינת שירה עברי לידר וגם רמי קליינשטיין מי הזמרת המוכשרת ביותר מבחינת שירה מירי מסיקה מי הלקה הטובה ביותר להקת NOVA וגם היהודים מי המלחין/ה הכי טוב/ה רמי קליינשטין וברי סחרוף מי התמלילן/ית הכי טוב/ה עברי לידר

D i s o r d e r

New member
../images/Emo103.gif עכשיו תורי...

מי הזמר הכי מוכשר מבחינת שירה- (משאירה שניים) רמי קליינשטיין עברי לידר מי הזמרת המכושרת ביותר מבחינת שירה- (כולן מאוד מוכשרות, אבל מחקתי את אלו שאני לא אוהבת את ה...סיגנון, נקרא לזה ככה...) יהודית רביץ שירי מיימון נינט טייב מירי מסיקה מי הלקה הטובה ביותר- (כנ"ל, משאירה את הטובות בעיני, ואין בהם יותר או פחות...) להקת NOVA היהודים בלקפילד משינה מי המלחין/ה הכי טוב/ה- (כ...נ...."...ל) אביב גפן אהוד בנאי יהודית רביץ עברי לידר רמי קליינשטיין מי התמלילן/ית הכי טוב/ה- (טוב, הבנתם, נכון?!) אביב גפן יהודית רביץ עברי לידר רמי קליינשטיין
ואני מזכירה לכולם: "על טעם וריח, אין להתווכח" אך- על ריח וטעם, מתווכחים כל פעם...

dsol

New member
_~_~_~_~_

מי הזמר הכי מוכשר מבחינת שירה עברי לידר מי הזמרת המכושרת ביותר מבחינת שירה אפרת גוש מי הלקה הטובה ביותר שייגעצ מי המלחין/ה הכי טוב/ה אביב גפן מי התמלילן/ית הכי טוב/ה אביב גפן עברי לידר

שישיץ

New member
שלי ../images/Emo26.gif

מי הזמר הכי מוכשר מבחינת שירה ברי סחרוף אהוד בנאי אייל גולן עברי לידר
אביב גפן מומי לוי רמי קליינשטיין מי הזמרת המכושרת ביותר מבחינת שירה יהודית רביץ שירי מיימון נינט טייב מירי מסיקה שרית חדד רוני דואני רונה קינן
[נו אני הוספתי
] מי הלקה הטובה ביותר להקת
NOVA היהודים בלקפילד משינה שייגעצ מוניקה סקס
[כנ"ל
] מי המלחין/ה הכי טוב/ה קורין אלאל אביב גפן
אהוד בנאי יהודית רביץ עברי לידר
רמי קליינשטיין מי התמלילן/ית הכי טוב/ה אביב גפן
אהוד בנאי
יהודית רביץ קורין אלאל עברי לידר
רמי קליינשטיין חחחח לא כוללני משהו אבל יאלה..

טולייצ

New member
../images/Emo27.gifעונה

מי הזמר הכי מוכשר מבחינת שירה : ברי סחרוף אהוד בנאי אייל גולן עברי לידר
אביב גפן
[כי הוא פרפומר מצויין!] מומי לוי רמי קליינשטיין מי הזמרת המכושרת ביותר מבחינת שירה : יהודית רביץ שירי מיימון נינט טייב מירי מסיקה שרית חדד רוני דואני אפרת גוש
[מה זו הרשימה הזו?,למרות שגם יהודית רביץ נפלאה..אבל אפרת גוש מעולה!] מי הלקה הטובה ביותר : להקת NOVA
[גם יהושע!!] היהודים בלקפילד משינה שייגעצ מי המלחין/ה הכי טוב/ה : קורין אלאל אביב גפן
[ללא ספק] אהוד בנאי יהודית רביץ עברי לידר רמי קליינשטיין מי התמלילן/ית הכי טוב/ה : אביב גפן אהוד בנאי יהודית רביץ קורין אלאל עברי לידר
[כי עברי זה עברי..] רמי קליינשטיין

עונה....

הזמר הכי מוכשר עברי לידר הזמרת הכי מוכשרת יהודית רביץ הלהקה הטובה ביותר nova המלחין הטוב ביותר אביב גפן

למעלה