שאלון! כי שוב יבש! \\=

13 u S t 3 D

New member
שאלון! כי שוב יבש! \\=

1. מה אתם חושבים על מקפליי?ועל זה שהם חברים של באסטד? 2. מי הפיייבוריט שלכם? 3. הייתם מעדיפים שטום (שנבחן גם כדי להצתרף לבאסטד-הסולן של מקפליי) יהיה במקום מי שכן נבחר?(צארלי) 4.מה השיר מהבי סיידים שאתם הכי אוהבים? 5. איך אתם חושבים יהיה האלבום הבא של באסטד (צארלי אמר שהוא יצא לקראת הקריסמס)?
Bu
teD

מנסה לענות...

1. מה אתם חושבים על מקפליי?ועל זה שהם חברים של באסטד? מקפליי הם להקה נחמדית מאוד,יש להם אחלה של שירים...ועל זה שהם חברים של באסטד-כמה טוב וכמה נעים!..שתי להקות מצליחות שכולם בהן חתיכים! 2. מי הפיייבוריט שלכם? יש איזה אחד במקפליי...דאגי נראה לי קוראים לו..הוא חתיךךךךך...וגם מנגן על גיטרה!..איזה מהמם!!..ויש גם את מאט מבאסטד,הוא להיות כל כך מדליק! 3. הייתם מעדיפים שטום (שנבחן גם כדי להצתרף לבאסטד-הסולן של מקפליי) יהיה במקום מי שכן נבחר?(צארלי) לאאאאאאאא...צ'ארלי,סורי להגיד את זה,עדיף יותר על טום..{לא בכוונה לפגוע באף אחת מכן פה,טום הוא גם חמוט אבל צ'ארלי זה צ'ארלי..אין מה לדבר.} 4.מה השיר מהבי סיידים שאתם הכי אוהבים? לודעת.. 5. איך אתם חושבים יהיה האלבום הבא של באסטד (צארלי אמר שהוא יצא לקראת הקריסמס)? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא....אני מחכה לו!!...עוד אלבום משובח של באסטד!..כייף!..וויפי!..שירים שולטיםםםםםםם!!! יי! שאלון נחמדית!

13 u S t 3 D

New member
אני עונה לעצמי ! מוחאחאחא

1. מקקקקקקקקפלייי רולזזזזזזזזזזזז!!!!! וזה שהם חברים של באסטד הם עוד יותר רולז! כמה טוב ששני להקותצ שאני אוהבת חברים![= 2.מבאסטד זה מאט.. או צארלי.. או גיימס אני לא סגורה על זה! אני אוהבת את כולם!וממקפליי.. ממ אני עוד לא יודעת דני או דאגי חחחחח 3.ללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין על צארלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.לאסט קריסמס ולאסט סאמר ולייט נייט סאנה וממי טרייד ולט איט גו וטינג' קיקס! 5.מה שבטוח הוא יהיה שוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OCֹJB

New member
משתפת פעולה...

1. מה אתם חושבים על מקפליי?ועל זה שהם חברים של באסטד? שולט בטרוףףףף!!!! חולה על באסטד וגם על מקפלי!!!!!! אין לי שוםב עיה עם זה! במיוחד שהם מוצאים שירים לפעמים ביחד!!! 2. מי הפיייבוריט שלכם? מבאסטד..ג'ימסססססססס!!!! וממקפלי..דניייייייי!!! 3. הייתם מעדיפים שטום (שנבחן גם כדי להצתרף לבאסטד-הסולן של מקפליי) יהיה במקום מי שכן נבחר?(צארלי) מממ נאופ.... אני מעדיפה את צ'ארלי... צ'ארלי חמוטטט!!! אני אוהבת צ'ארלי! =]... גם טום חביב אבל לא משהו רצח.. (מאומחאח ) אני יותר אוהבת את צ'ארלי! טוב ששני הלהקות כמו שהם! 4.מה השיר מהבי סיידים שאתם הכי אוהבים? אהההה?? 5. איך אתם חושבים יהיה האלבום הבא של באסטד (צארלי אמר שהוא יצא לקראת הקריסמס)? הולך להיות שולטטטטטטטט!!! כמו כל דיסק שלהם!!! שחצי ירידות.. וקצת שירי אהבה חמודים.... והמון שירים כאלה מתפגרים (באופן ה..טובבבבבבבבב!) ו...רוק! הרבה רוק! ***הערות שולים!*** הממולדת שלי בערב קריסמיס! הדיסק יוצא בערב קריסמיס... אם עולה לכם בראש השאלה.. מה נקנה לאוסי לממולדת... זאת התשובה!!!!!! מקווה שהבנתם את הרמז בהערות שולים ***סוף הערות שולים*** אוהבת המון אוסי! =]

DesertRose7

New member
משעמם לי רצח!

1. מה אתם חושבים על מקפליי?ועל זה שהם חברים של באסטד? מקפליי רולז!! אני חולה עליהם! ושהם חברים של באסטד זה רק מוסיף!! 2. מי הפיייבוריט שלכם? דאגי.. ו.. הארי.. וגם דני.. ולא לשכוח את טום.. אוף זה קשה מדי.. אבל בעיקרון אני לא החלטתי בין דאגי להארי -המתופף והבסיסט.. יש לי חולשה לבסיסטים ומתופפים.. בכלליות! 3. הייתם מעדיפים שטום (שנבחן גם כדי להצתרף לבאסטד-הסולן של מקפליי) יהיה במקום מי שכן נבחר?(צארלי)לא! כי אם הוא היה נבחר אז לא היה לי מקפליי! אני לא מוותרת עליהם בעד שום דבר!! חוץ מזה שצארלי מתאים לבאסטד! וזה לא היה אותו הדבר בלעדיו!! 4.מה השיר מהבי סיידים שאתם הכי אוהבים? תנו לי לחזור אליכם! 5. איך אתם חושבים יהיה האלבום הבא של באסטד (צארלי אמר שהוא יצא לקראת הקריסמס)? מדהים.. רק בקשה קטנה... אפשר שהוא יצא מחר??? אני רוצה עוד שירים חדשים!!

למעלה