שאלון כלשהו

Koala Girl

New member
שאלון כלשהו../images/Emo3.gif

בחרו 10 חברי פורום: (גם כאלה שלא פה
כי לא נראה לי שיש כבר 10.........) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: האם פגשתם את 9? האם 1 ו-3 נפגשו? האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? באיזה פורומים גולש מספר 8? בן/בת כמה מספר 4? האם פגשת את מספר 6? מה אתם חושבים על מספר 10? האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? האם מספר 3 אוהב לאכול? האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? תנו מחמאה למספר 8: האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? האם 2 ו-6 נפגשו? האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? האם מספר 6 נעל?

Koala Girl

New member
עונה לעצמי../images/Emo26.gif

1. מיכל 2. הילה 3. עות (כפרעליה
איפה את?!) 4. איילת 5. מעיין 6. חסה (שירן למי שזוכר...) 7. עדו 8. נופר 9. עינב 10. אור עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: גבוה?
חחח סתם אממ אמממ...*חושבת* האם פגשתם את 9? לא האם 1 ו-3 נפגשו? לא
עד כמה שידוע לי האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? כן חח באיזה פורומים גולש מספר 8? אולי אגם? לא בטוחה בן/בת כמה מספר 4? 21 נראה לי (שנה מעלי) האם פגשת את מספר 6? כן
מה אתם חושבים על מספר 10? נעל חמודה שלי
האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? רק בתמונות
האם מספר 3 אוהב לאכול? לפי איך שהיא נראית לא
האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? כן,אבל כרגע אין לי מסנ אז... תנו מחמאה למספר 8: יפה
האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? מזה רשימת חברים?
ולא נראה לי... האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? כן (אם הייתי יודעת מזה
) האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? כן האם 2 ו-6 נפגשו? לא,אבל 2,3 ו-5 נפגשו ולא אמרו לי!! האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? כבר לא |רע| האם מספר 6 נעל? כן

יעל 13

New member
אנייייייייייייייייי

1. עדי 2. הדס 3. מיכל 4. הילה 5. רעות המנהלת 6. עינב 7. רעות 8. שרית 9. נופר 10. הודיה עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: היא דפוקה בשכל
זאת מחמאה במצב שלה
האם פגשתם את 9? כן האם 1 ו-3 נפגשו? כן האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? לא באיזה פורומים גולש מספר 8? אנאעראף בן/בת כמה מספר 4? בת 16 האם פגשת את מספר 6? לא מה אתם חושבים על מספר 10? שרוטה האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? כן האם מספר 3 אוהב לאכול? חח לא יודעת האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? כן תנו מחמאה למספר 8: אחת החברות הטובות שלי האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? איפה לי?! נראה לי שכן... האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? ברוררררררר האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? נראה לי שכן האם 2 ו-6 נפגשו? לא יודעת האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? פעם היא כתבה המון...היום פחות האם מספר 6 נעל? חחחחחחחחחח כן

רוצה מכות../images/Emo9.gif?../images/Emo205.gif

אם כן:) בשמחהההההההההההההההה חצופההההההההההה
אני דפוקה בשכל?! את לא רוצה שאני אשים פה ת'הסטוריית הודעות שלנו, נכון?!

יעל 13

New member
חח לא עזבי לא צריך../images/Emo13.gif

בעצם מה רע בהיסטורית הודעות שלנו?

מיכיי

New member
אני עונהה מהר:p../images/Emo110.gif

זאת מיכלולה מסטולה:p חחח סורי שנטשתי פהה 1. עדי 2. יעל 3. הדס [מתה על אגמי] 4. הדס [ברח לי הכינוי שלה:p זו שאוהבת את יהודה
] 5. לירן 6. רעות האכלנית 7. עינב 8. רעותי המתוקה 9. הילה 10. נופר עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: מדהימההה.. התקשרררה אליי היוםם לאחל ליי יומולדת שמחח כפרעלייךךך:) האם פגשתם את 9? NOT האם 1 ו-3 נפגשו? נראלי שכהP: האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? לא נראלי באיזה פורומים גולש מספר 8? רק פה ואולי במירי מסיקה פעם.. לא זוכרת:p בן/בת כמה מספר 4? המממממ 17 וחצי?:]]] האם פגשת את מספר 6? לעע מה אתם חושבים על מספר 10? כפרעליההה תאומה שליי:]] למרות ששנים לא דיברנווו האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? יאפ האם מספר 3 אוהב לאכול? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קלעתםם בוולP: חחחחחחחחחח היא תרביץ ליי..חחחחחחחחח האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? הממ כה?P: תנו מחמאה למספר 8: הילדה הכייי מדהימה ומקסימההה שישש בעווולם!! האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? אינלי מושג:p האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? אני לא עושה רשימת חברים:p האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? יאפ האם 2 ו-6 נפגשו? לא נראללי האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? באאארור האם מספר 6 נעל? כעעע אבל היא נעל חמודהההה:]

../images/Emo205.gif

בחרו 10 חברי פורום: (גם כאלה שלא פה כי לא נראה לי שיש כבר 10.........) 1. עינב 2. מיכי [המסטולה:p] 3. הדס [מתה על אגמי] 4. יעל 5. קרן 6. הודיה 7. שרית 8. רעות 9. נופר 10. איילה עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: מותק של ילדה
פשוט מושלמת! האם פגשתם את 9? לא:( האם 1 ו-3 נפגשו? לע:p האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? לא
באיזה פורומים גולש מספר 8? האממ מירי מסיקה, ופעם ראיתי אותה ניראלי במרחק נגיעה
בן/בת כמה מספר 4? יעל?! ואיי האממ 16
האם פגשת את מספר 6? לע מה אתם חושבים על מספר 10? ילדה מהממת וחמודההה
האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? כן בתמונות:) האם מספר 3 אוהב לאכול? כעעע יצא לי כמו מיכי
אבל היא אנורקסית
האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? כע תנו מחמאה למספר 8: עותההההההה:) חמודה ומדהימההההההה:]] האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? ניראלי שכע:p האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? לא האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? כע האם 2 ו-6 נפגשו? אנלי שמץ:p האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? אממ מתי שיוצא לה:p האם מספר 6 נעל? כעעע:) ניא זקוקה לטיפול:p

יעל 13

New member
אני עוד לא בת 16../images/Emo13.gif עוד 24 ימים כולל היום../images/Emo13.gif

קצת נוסטלגיה מה קרה? התגעגעתי...

1.עדי הקופה 2.מעיין המכוערת 3.יעל העוד יותר קופה
4.מיכלולי 5.קרן הבטטה 6.איילת הדודה 7.שירן הפאקצה 8. רעות השמנה 9.עינבי
(רק אותה אני אוהבת תקנאו
) 10.לירן עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: מצחיקולה
האם פגשתם את 9?לא... אבל זה בגללה... האם 1 ו-3 נפגשו? כן... האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? נממממ יש מצב באגם? ראיתי אותה בעוד פורום... באיזה פורומים גולש מספר 8? פה ובאגם... רעות תזכירי לי איפה את עוד
בן/בת כמה מספר 4?15 ויום... האם פגשת את מספר 6? לא... ובגללה... עד שהייתי בפתח תקווה לעצלנית הזאת לא היה לה כוח לחפש ת'רחוב... מה אתם חושבים על מספר 10?לירן מדהים
האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? גם במציאות ראיתי אותה.... קופה אש...
האם מספר 3 אוהב לאכול? לא... היא בשביתות האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1?תכנית כן... אבל היא לא נכנסת
תנו מחמאה למספר 8: אואהבת לאכול
זה טוב... והיא גם מהממת... האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? בטח האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך?כן... האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? כן בטח... האם 2 ו-6 נפגשו? לא
האם מספר 7 כותב הרבה בפורום?לפני שנים רבות כן... היום לא... האם מספר 6 נעל? מלכת הנעליים..

Koala Girl

New member
טכנית* יא עמה../images/Emo3.gif

"9.עינבי (רק אותה אני אוהבת תקנאו)" טוב לדעת!! בגלל זה את מסננת אותי
(בsmsים/מסרים/ והיום ניסיתי להתקשר והפלאפון שלך סגור!! *אין מצב שהמ'ס לא נכון אלא אם החלפת ולא טרחת להודיע..*)

מתי התקשרת היום?../images/Emo12.gif הפלא לא סגור

ולא החלפתי שום מספר... וגם מסרים לא קיבלתי ממך... לפני כמה ימים התקשרת אלי ובאותו יום במקרה לא לקחתי את הפלאפון לבית ספר
אחר כך התאבלתי יומיים... ואת רואה שלא בגלל שאני אוהבת רק את עינב אני מסננת אותך
כי אני לא מסננת!! ובא לי להגיד תכנית
יותר יפה להגיד ככה... ומה עם המסנג'ר שלך?

Koala Girl

New member
את ממש נעל!!

בצהריים נראה לי בסביבות 2... ומסרים אפילו יש לי עותק שלהם!! אני יודעת שתפוז טיפש אבל יש גבול
(או שאין?...) יופי שבא לך להגיד
אבל לא אומרים ככה! אם תהיי אליעזר בן יהודה החדשה אני אתן לך רשות להמציא מילים והמסנג'ר שלי מת מזמן...אני צריכה להתקין את ווינדוס מחדש ואין לי איך
עד אז אין מסנ...או כל תוכנה אחרת

שלחי לי את העותקים האלה!! כי לא קיבלתי

כלום אתמול... והפלאפון שלי מטומטם... זה ידוע... ואני יהיה אליעזר בן יהודה ביום מן הימים
את תראי!!

Koala Girl

New member
עכשיו זה מטומטם לשלוח

דברים שהיו לפני מיליון שנה
שתהיי אליעזר תודיעי לי ואוף נמאסססססססססססס לייייייייייייי מהצבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

את עוד חודשיים משתחררת... תפסיקי לקטר..

אני ישלח לך פקס מיוחד שאני יהיה אליעזר בן יהודה... ושלחי לי חופשי

למעלה