שאלון,כן עוד אחד סתמו

Hezi The One

New member
שאלון,כן עוד אחד סתמו

כן אז עוד שאלון כי באלי לפתוח עוד טופיק,כן אני מציפן יאאאאאאאא המ אז השאלון הזה נגנב,נו אני זוכר מאיפה גנבתי אותו!? שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש / אין - פירסינג: קעקועים: אובססיות: התמכרויות: איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

טולייצ

New member
ארוך ../images/Emo178.gif

שם: אורטל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: ב"ש האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת,ההורים שלי לא טובים בשמות אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אין לי חברים עם שמות יפים האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין:
סטרייט-גיי-ביי: תחליטו רווק? כן אם לא, רוצה להיות? - תאריך לידה: 24-7-88 גיל: עוד 5 ימים 17 גיל שהיית רוצה להיות: שנתיים,כמו אחי הפשוש
כיתה: עולה לי"ב מצבך החברתי: מה יכול להיות? גובה: בערך 1.63 צבע עיניים: חום דבש אוהב אותו? אין לי בעיה,העיקר שהן רואות צבע שער: בלונד אוהב אותו? יאפ צבע אהוב: טורקיז ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? לא ממש בעניין מה העבודה שלך? כרגע,מפיקת להקה יש / אין
פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: יש התמכרויות: יש איזה שפות אתה דובר? עברית,טיפה אנגלית וספרדית,ומבינה גרוזינית
ציטוט מועדף/ מוטו: "האדם חי על פי שלושה דברים : מוות,אהבה ואלוהים,ודווקא את אלה הוא לעולם לא יבין..." האם :
אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? לא משהו משמעותי אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמודה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "החיים על פי טוליצ ההזויה" מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד
אתה יודע לשיר? לא ממש האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אני חושבת שכן האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שאני נוטה להצטער על דברים שאני עושה האם אתה פסיבי או פעיל? גם וגם יש לך יומן/ ג'ורנל? בערך מה החולשה הכי גדולה שלך? רגשות מה החוזק הכי גדול שלך? - אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? מאוד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? בערך אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך לנצל כל רגע מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? - ומה הכי פחות אוהב? - אתה חושב שאתה נראה טוב? - יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? טוויטי האם אתה :
מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? עם כריות נחשב? יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם:
פגעת בעצמך? לא ממש יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? בערך היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? - היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? יאפ דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? מקקים חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? - היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין:
באסטרולוגיה? לא,הרי כשקוראים מה עלול לקרות בעתיד,אנחנו מנווטים את חיינו בתת מודע שדברים כאלו ואחרים אמורים לקרות לנו,ואני מושפעים מכך בעצם
בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? - ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשום מקום מי החבר הכי טוב שלך? בקושימו מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? שישץ מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? - מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? -
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? - עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שישץ וברק על מי אתה סומך הכי הרבה? שישץ וברק מי מקשיב לבעיות שלך? שישץ עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שירן האם החברים שלך מכירים אותך? אני מקווה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ברור אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: - מי היה האדם האחרון:
שרצית להרוג? את הערסים מהמלון
שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? - שאיכזב אותך? - שגרם לך לבכות? זה היה מסובך,המון אנשים ששימח אותך? לא זוכרת שראית איתו סרט? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? מישהי שראית? אחי הקטן
מה אתה לובש כרגע? מכנס שחור וגופייה לבנה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא? אביב גפן - ילדי יום ראשון מה יש על הפד לעכבר שלך? נקודות בצבעים וגדלים שונים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב 5 מילים: בלבול איום שלא פוסק לרגע האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

JALULA2

New member
אנייייייייי:)

שם:מור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: - האם תקראי לבת שלך על שמך? לא! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אביב, ככה לפחות הייתי רוצה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? חברה שלי דיאנה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מתבלבלים בן השם לבין השם משפחה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ממש לא! מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? אממ..כן אם לא, רוצה להיות? מה? תאריך לידה: 22.12 גיל: 15 וחצי גיל שהיית רוצה להיות:17 כיתה: עולה לי' מצבך החברתי:רגיללללל גובה: מטר שישים...ככה זה היה בפעם האחרונה שבדקתי צבע עיניים:חום אוהב אותו? אממ..כן צבע שער: ג'ינג'י אדום אל עכשיו בגלל השמש הוא יותר חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול שחור ואדום ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אוהבת מאוד מאוד מאוד אבל אין:( מה העבודה שלך? במקדונלס יש / אין - פירסינג:אין קעקועים: אין אובססיות: למישהו או למשהו? התמכרויות:אין איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: "אנחנו דור מזוין" האם... אתה חי את הרגע? בטח יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך?לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? לא... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? בטחון עצמי:) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?מור מה הפחד הגדול ביותר שלך? אממ...נאה לי גבהים אתה יודע לשיר? לא...ועדיף כך האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא...אני cool האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מישהו:p אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן לפעמים האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת בעצמי המון דברים... האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא.. מה החולשה הכי גדולה שלך? הרגשי שלי מה החוזק הכי גדול שלך? הבטחון... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כל הרגשנות והפגיעות-מיותר אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אני מתחרטת שעשיתי המון דברים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יחסית כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאי אפשר לסמוך על אף אחד מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העיניים ומה הכי פחות אוהב? השיער הגוף... אתה חושב שאתה נראה טוב? סביר יש לך ביטחון עצמי? נראה לי שכן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אממ לא עולה לי כרגע האם אתה: מעשן? כן (טוב נו לפעמים) סמים? לא! קורא עיתון? ראש אחד (?) מתפלל? ביום כיפור הולך לבית כנסת? כשאני אצל השמפחה שלי (הם דתיים) מדבר עם זרים? תלוי איזה ישן עם בובות פרווה? רק עם פו יוצא לטיול בגשם? כן הכי כיףףףף מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? רק אם אני ממש רוצה מהם משהו נוהג? לא:( אוהב לנסוע מהר? לא נוהגת אוהב את הקול שלך? לא!!!!!!!!! האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן! יצאת מהמדינה? כן! אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן! וגם לי היית מאוהב? כן:) היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? חחחח כן בגיל 5 בדיוק ל10 דקות חטפת מכות? מאח שלי החטפת מכות למישהו?לאחותי התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא...עוד לא ישנת כל היום?כן הרגת מישהו? לא בינתיים חשבת שאתה משתגע?המוווון בגדו בך? כן:( היה לך חלום שהתגשם?כן כל מני חלומות קטנים אבל החלום הגדול באמת עוד לא התגשם! עברת על החוק? כן.. פגשת מישהו מפורסם? כן... הרגת חיה בטעות? לא!!!!!!!!!!!!! הרגת חיה בכוונה? לא!!!!!!!!!!!!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא כל כך... בקסם? לא.. בשטן? לא.. בסנטה קלאוס? לא... ברוחות? לא... בפיות? לא.. במזל? לא.. באהבה ממבט ראשון?תלויכן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? זה עוד לא יצא.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעוד עולם מי החבר הכי טוב שלך? דיאנה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מאור מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? כל מיני שחקנים בבית ספר שלי נתנו לי עצות מעולות... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כל מנינ בדיחות עם מאור..בדיחות אישיות עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מאור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ליהי על מי אתה סומך הכי הרבה? מאור מי מקשיב לבעיות שלך? מאור לפעמים אמא עם מי אתה רב הכי הרבה? אחי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים ותלוי מי האם אתה סומך על אחרים בקלות? כןן יותר מידי בקלות בבית של מי היית אחרון? מאור האם החברים שלך מכירים אותך? כן...אני תוהה כמה טוב האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?מה פתאום האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בטח אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: חלקם מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? יש 3:פנינה רוזנבלום רוני זונעסטאר צבירה פיק...אה וגם אודטה שצחקת עליו? אנה וקרין (סורייי) שהלכת איתו לקניות? מאור... ששבר את הלב שלך? מישהו:( שאיכזב אותך? קדן שגרם לך לבכות? כולם בזמן האחרון גורמים לי לבכות אבל האחרון שהיה זה אבא שלי:( אה וכל השירים של אביב גפן גורמים לי לבכות ששימח אותך? אמא שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? ליהי שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אממ...מה? איזה ספר אתה קורא? נערה עם עגיל פנינה מה יש על הפד לעכבר שלך? תמונה של מחשב תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא... האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן!

Hezi The One

New member
בלהבלה

שם: חזי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כע,בערך על סבא ז"ל מיקום: ר"ג האם תקראי לבת שלך על שמך? לא,למה למרר לה ת'חיים? אגב,יהיה לי בן
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? דניאל אני מניח אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עזבו אותי באמאשלכם האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אמ,לפעמים אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: 69. סתם נו, זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? לא
אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 26.6.90 גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: אמ,יותר גדול ממנהXD כיתה: עולה לי' וכאלה מצבך החברתי: אמ,מצוין
גובה: 1.73-4 מ' משהו כזה צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כן
צבע שער: בלונדיני אוהב אותו? את הצבע? פחות מבעבר צבע אהוב: כחול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): *חושב עם איזו יד אני עושה ביד* סתם נו,ימני חיות מחמד? אין:( מה העבודה שלך? XDDDDDDDDDD שאני אעבוד? הלוואי:( יש / אין - פירסינג: בקרוב קעקועים: אין אובססיות: ציצים@#%@# התמכרויות: מסטיק איזה שפות אתה דובר? עברית,אנגלית,ספרדית,קצת ערבית ציטוט מועדף/ מוטו: מי שאוכל לבד,אוכל יותר
האם... אתה חי את הרגע? אפשר להגיד יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש:O יש לך הרגלים רעים? כע איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמוד
די נו נמאס לי מזה אבל יש עוד מחמאות כמו "ילד יפה" שאני לא מאמין להם
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? ציצים מה הפחד הגדול ביותר שלך? אף פעם לא נותן את הנשק נגדי,שכחו מזה אתה יודע לשיר? יודע כן,השאלה אם זה ישמע לכם רע,או מאוד רע האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן האם אתה מתבודד? כשצריך מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני,נו אני אגואיסט אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אין לדעת האם אתה פועל בפזיזות? המון פעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונא בעצמיי הרבה דברים,כמו שאני מניאק אחושרמוטה וכאלה האם אתה פסיבי או פעיל? מאיזו בחינה?
יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שכחו מזה מה החוזק הכי גדול שלך? לוידע האמת,אני בנאדם חזק,זה ידוע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? קשה מדי,שתקו אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אני הרבה פעמים רגשי וזה,אבל אני כן חזק אפשר להגיד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? הרבה דברים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לבטוח באפחד מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים אני מניח ומה הכי פחות אוהב? הרבה נו אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים יש לך ביטחון עצמי? אווווו כן כן כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי מושג:O האם אתה: מעשן? איכ סמים? איכ קורא עיתון? כן מתפלל? פעם במליון שנה הולך לבית כנסת? לצערי,כשחייבים (בר מצוות,אזכרות) מדבר עם זרים? כע ישן עם בובות פרווה? יותר מגומיXD סתם נו יוצא לטיול בגשם? כע לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? מדבר מדבר? לא ממש נוהג? לא:( אוהב לנסוע מהר? למה לדרוך לי על הפצעים?@%$ אוהב את הקול שלך? בנות אוהבות אותוXD (צרוד זה סקסי,אף פעם לא הבנתי את זה) האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? ישמצב שזה גרם לאנשים להקיא היית מאוהב? אני עכשיו מאוהב והייתי גם בעבר היית על סמים? לא שחית בעירום? במקלחתXDDDDDDDDD היה לך מקרה חירום רפואי? כן כשהייתי קטן,ניתוח וכאלה עברת ניתוח? כע ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן,אבל אני פחדן מכדי לבצע. למרות שהמ אין מצב בעולם,אני אוהב את עצמי יותר מדי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה:O ישנת כל היום? הרבה פעמיםXD הרגת מישהו? הלוואיXD חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כןXD פגשת מישהו מפורסם? הם פגשו אותי,שיגידו תודה
הרגת חיה בטעות? לא בטעותXD הרגת חיה בכוונה? כן נו יתושים וזה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יכול מאוד להיות,אבל כשהייתי יותר קטן היום אנ'לא עושה את זה גנבת משהו? כן,מסטיקים בגיל 5 נו היית ברדיו/ טלוויזיה? טלוויזיה היתה לך התמוטטות עצבים? לא שזכור לי קפצת בנג'י? לא,פחד גבהים היה לך חלום שחזר כמה פעמים? המון כאלה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? כן,חבל שאני לא חלק מזה בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? ישמצב בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? אמא שלה אומרת שזה היה ככה,אז כנראה שכן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? בהחלט במכשפות? כן,הלוואי עלי לפגוש אחת:( האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ממש לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גהינום,כולם מי החבר הכי טוב שלך? אורוש כפרות עליה בעיקר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יש כאלה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לשתוקXD מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? שו?:O עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רורי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? רורי על מי אתה סומך הכי הרבה? אור מי מקשיב לבעיות שלך? אור עם מי אתה רב הכי הרבה? המון אנשים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי על מי בבית של מי היית אחרון? לוזוכרXD נראה לי אצל אור האם החברים שלך מכירים אותך? חלק האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי,אני מסתדר אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: הן יגידו מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? הרבהXD שצחקת עליו? אוסקושוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן%@#^%@#$^#$ שהלכת איתו לקניות? לוזוכר ששבר את הלב שלך? האמת,אפחת לא שבררה לי את הלב עדיין שאיכזב אותך? היו כמה שגרם לך לבכות? רון הופמן (סינרגיה) ב"לחבק אותך" ו"מה עשיתי"XD ששימח אותך? רורי,תמיד משמחת אותי שראית איתו סרט? אח שלי שדיברת איתו בטלפון? אבאO_O שראית? אמאXD מה אתה לובש כרגע? חולצה ובוקסר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אתם לא רוצים לדעת
איזה ספר אתה קורא? אני רוצה הארי פוטר 6
מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר[?] תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגיש חביב- וזה כל מה שתקבלו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא,אני לא עונה כרגע,אין לי כח האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כע

שטיצה

New member
קראתי ><

אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? דניאל אני מניח מת עליי. מת.

Hezi The One

New member
לא בגללךXDDD

ההורים שלי רצו לקרוא לי דניאל (לצערי נדפקתי עם חזי) אז אני מניח שאם הייתי בת לא היו קוראים לי חזי...אז דניאל

keeeren

New member
קראתי..=)

באמת אוהב את עצמך
נו טוב ביטחון עצמי זה תמיד טוב....
ואיך אתה יודע שאנחנו לא רוצים לדעת איפה אתה נוגע כרגע?

אובססיה - ציצים ../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif

לא ניחשנו ואתה שוב טועה >< זה לא בלונדיני זה ג'ינג'י ואתה לא מניאק ידהידהידה שוש P: "חשבת על התאבדות? כן,אבל אני פחדן מכדי לבצע. למרות שהמ אין מצב בעולם,אני אוהב את עצמי יותר מדי" "פגשת מישהו מפורסם? הם פגשו אותי,שיגידו תודה" מי נרקיסיסט מי? ^-^ ד"א חזי, באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?

Niamh

New member
אמ,

שם: לי טל. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? ל.. לא. מיקום: כסא. בית. קרית גת. האם תקראי לבת שלך על שמך? לוא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? יובל, ברצינות. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? נויה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? יאפ. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחייםלא. מין: נ'. סטרייט/גיי/ביי: כן. רווק? רווקה. אם לא, רוצה להיות? רווקה. תאריך לידה: 3.4 גיל: 17. גיל שהיית רוצה להיות: 16. כיתה: יב'. מצבך החברתי: בסדר. גובה: 1.56 צבע עיניים: נושא כאוב. אוהב אותו? ^. צבע שער: שטני. אוהב אותו? לא. צבע אהוב: סגול. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית, אבל האפשרות השלישית מגניבה. חיות מחמד? היתה ארנבת. מה העבודה שלך? חנות דיסקים בע"ה. יש / אין - פירסינג: אין. קעקועים: אין. אובססיות: יש. התמכרויות: יש. איזה שפות אתה דובר? גאלית. ציטוט מועדף/ מוטו: so long, and thanks for all the shoes.

dsol

New member
&^$%#

שם: דודי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סבא שלי מצד האבא מיקום: בבית בודד ולבד האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? -.- אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? -.- האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 16.6 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 3 בלי בעיות של החיים כיתה: עולה ל-י"ב מצבך החברתי: אה ? גובה: 182 צבע עיניים: שחור אוהב אותו? כן צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב: שחור/כחול כהה ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? טוכים מה העבודה שלך? -.- יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין, יהיה אבל אובססיות: יש התמכרויות: אין איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: המוות לא גרוע, עובדה שאף אחד לא חוזר משם האם... אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? כן אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? הרבה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמוד (מה שממש לא נכון) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים של ילד דפוק שכולם שונאים מה הפחד הגדול ביותר שלך? אני אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? למות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא, אני שונא את עצמי האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? את עצמי האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? אהבה מה החוזק הכי גדול שלך? אני בן אדם חלש אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הכול אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? הרבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאני דפוק ולא צריך לקוות שדברים יקרו כי אני עושה לאחרים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השיער ומה הכי פחות אוהב? אישיות אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מישהו לא דפוק האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? בדרך כלל לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? בדרך כלל לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא (כיפור נחשב ?) דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא חושב אני יודע בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא (נמלים זה נחשב?) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כבר לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום טוב מי החבר הכי טוב שלך? -.- אני בן אדם חסר חיים ששונא את כולם ואת עצמו במיוחד מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? -.- מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? -.- מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? -.- עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? -.- עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? -.- על מי אתה סומך הכי הרבה? -.- מי מקשיב לבעיות שלך? לא יודע ,מי שרוצה אבל הם סתם מקשיבסים כי משעמם להם וזהב מעביר את הזמן עם מי אתה רב הכי הרבה? -.- האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כבר לא בבית של מי היית אחרון? -.- האם החברים שלך מכירים אותך? -.- האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? -.- האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? -.- אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? את עצמי שצחקת עליו? -.- שהלכת איתו לקניות? -.- ששבר את הלב שלך? לעצמי שאיכזב אותך? סוד שגרם לך לבכות? סוד ששימח אותך? -.- שראית איתו סרט? -.- שדיברת איתו בטלפון? -.- שראית? -.- מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כלום איזה ספר אתה קורא? לא קורא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי בכלל תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא,דפוק,מטומטם,טיפש,פטי מאמין (זה מילה אחת כן?) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? -.- האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? -.- האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

keeeren

New member
קשה לקריאה...=\

יהיה טוב דודי... אם זה עוזר אני חושבת שאתה חמוד!!=) חמוד מאוד אפילו... לא משנה מה קרה גם זה יעבור.. זה לא סוף העולם..
אם אתה רוצה לדבר אתה תמיד יכול לפנות אלי..

פייייייייייייייי../images/Emo178.gif

שם: הדר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: קרית חיים האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?תום
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?תום
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא חושבת מין: נקבה? סטרייט/גיי/ביי:לאדעת רווק?כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 24.6 גיל:14 גיל שהיית רוצה להיות:16
כיתה: ט' מצבך החברתי:שיאוו ברור שאני מלכת השכבה!! טחחח מה הכוונה בשאלה? גובה: 1.60 צבע עיניים:חום אוהב אותו?כה צבע שער:חום אוהב אותו? לא צבע אהוב:כחול,שחור,אדום. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד?אין מה העבודה שלך?התפדלאות?! יש / אין - פירסינג:אין קעקועים: אין אובססיות:לאדעת התמכרויות: איזה שפות אתה דובר?עברית ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות?אולי אתה שונא את עצמך?לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים?ישמצב איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?למה שאנשים יתנו לי מחמאה? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?מי ירצה לעשות עליי סרט?! מה הפחד הגדול ביותר שלך?אין כזה. אולי ג'וקים? אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?טחח לא האם אתה מתבודד?לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?שאלה מפגרת אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?אולי האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל?נוו יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?לעלות את הביטחון העצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? קצת יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?יש רגעים שכן ויש שלא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?איכ!!!! ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? לפעמים סמים? לא קורא עיתון?לא מתפלל? חיחיחיחי הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?למה לא? ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?ת'אמת...שכה.. נוהג?לא אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? לא ממש האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?ישמצב היית מאוהב?לא היית על סמים?לא שחית בעירום?כה היה לך מקרה חירום רפואי?שנולדתי
עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך?כן היית על במה?טקס סיום יסודי
ישנת מחוץ לבית?כה חשבת על התאבדות? כה נשארת ער כל הלילה?כה לא אכלת יום שלם?כה דיברת בטלפון כל הלילה?כה ישנת כל היום?כה הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?ישמצב בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?ישמצב עברת על החוק?ישמצב פגשת מישהו מפורסם?כה הרגת חיה בטעות?כה הרגת חיה בכוונה?לאאאאאאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?ישמצב גנבת משהו?כה היית ברדיו/ טלוויזיה?לא נראלי היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?בינתיים לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?ישמצב האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא בקסם?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?עמוק מתחת לאדמה מי החבר הכי טוב שלך?סטייק מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?סטייק מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לאדעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?לאדעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?סטייק על מי אתה סומך הכי הרבה?סטייק מי מקשיב לבעיות שלך?אין אחד שבאמת עושה את זה. עם מי אתה רב הכי הרבה?סטייק האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?אף פעם לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?ישמצב בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך?קצת האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:ממש לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אני אשתוק! שצחקת עליו?לא משנה:X שהלכת איתו לקניות?סטייק ששבר את הלב שלך?אףףחד שאיכזב אותך?שש.. שגרם לך לבכות? אין אחד כזה ששימח אותך?שש... שראית איתו סרט?הרבה זמן לא שדיברת איתו בטלפון?אחותי שראית?אמא מה אתה לובש כרגע?בוקסר וגופייה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?במקלדת?! איזה ספר אתה קורא?מישו לרוץ איתו מה יש על הפד לעכבר שלך?מסוק תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:עצבנית חרא קאקי איכס כועסת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

alexa14

New member
התשובות שלי :)

שם: אלכס(ה) :] האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נסיכה אנגלייה
מיקום: חור יהודה. האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אותו דבר
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? מורי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן. תמיד. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לללללאאאאאא. מין: עוד לא. סתם, נקבה. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. רווק? יאפ. אם לא, רוצה להיות? ראו תשובה קודמת. תאריך לידה: 3.12.91 [SOON] גיל: 14 ב-3.12.05
גיל שהיית רוצה להיות: 16. כיתה: עולה לט'. מצבך החברתי: נחמד. גובה: 1.7 בערך. צבע עיניים: חום דבש
אוהב אותו? מאוד. צבע שער: חום/שחור. אוהב אותו? לא, ממש לא. צבע אהוב: שחור
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית. חיות מחמד? חס וגראס. לא. מה העבודה שלך? תלמידת תיכון גאה?
יש / אין - פירסינג: נופ. קעקועים: נופ. אובססיות: כן. ירמי קפלן, שייגעצ, מוזיקה ובלוגים. התמכרויות: לא, רק לשוקו עם שפיץ.
איזה שפות אתה דובר? צרפתית, ספרדית, אנגלית והיברו. ציטוט מועדף/ מוטו: "חיוך הוא קו עקום שמיישר את הכל
" האם... אתה חי את הרגע? לא יודעת. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לפעמים. אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממש לא. אני אוהבת את של מור. יש לך הרגלים רעים? כן. כמו כל אחד. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא ממש :/ אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "Alexa and the city
" מה הפחד הגדול ביותר שלך? כלבים. אתה יודע לשיר? הלוואי :( האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? תמיד. האם אתה מתבודד? תלוי מתי? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? -מוזיקה-
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי! האם אתה פועל בפזיזות? כן. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? ברור. האם אתה פסיבי או פעיל? באמצע. יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג. מה החולשה הכי גדולה שלך? פגיעה. מה החוזק הכי גדול שלך? להסתתר מאחורי מחשב. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? תנו לי לחזור אליכם עם זה... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כמו כולם. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להתחנן לחנינה. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום. ומה הכי פחות אוהב? הכל. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא. יש לך ביטחון עצמי? ממ... קצת. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? פוקימון
האם אתה: מעשן? חס וחלילה. סמים? לא!!1 קורא עיתון? ראש 1. מתפלל? לג'יזס?!
הולך לבית כנסת? לא!!!111 מדבר עם זרים? תמיד
ישן עם בובות פרווה?
לב כתום ונעים. יוצא לטיול בגשם? כןןןןןןןןן. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? ממ.. כן :/ נוהג? לא
אוהב לנסוע מהר? לא נוהגת!!1 אוהב את הקול שלך? לללללללללללללללללללללללללללללללא.
האם אי פעם: פגעת בעצמך? מעשים גורמים לפגיעה נחשבים? יצאת מהמדינה? כןןןןןןן ברור. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא :| היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא!!1 שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? כן. ברחת מהבית? לא. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? לא. היית על במה? המון. ישנת מחוץ לבית? כן. עוד מעט מחנק!!!!11
חשבת על התאבדות? לא. נשארת ער כל הלילה? יאפ. לא אכלת יום שלם? אכן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא!1 ישנת כל היום? כןןןןןן. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. בגדו בך? כן. המון. יותר מידי. היה לך חלום שהתגשם? פגשתי את ירמי!!!!!1
עברת על החוק? חציתי באדום
. פגשת מישהו מפורסם? ירמיייי, יובל, אספיס, שיקו, אביב גפן, רן לוי, ציקי, מיכל ינאי. הרגת חיה בטעות? לא בטעות. נמלה מזדרגגת. הרגת חיה בכוונה? ראו למעלה. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן :-$ גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? כןןן. היתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כןןןןןןןןן.
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אכן. במכשפות? לא, במכושפות כן
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר
מי החבר הכי טוב שלך? מוריי וספיר. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מוריי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תני חיוך הכל לטובה? (= מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? *** הכוסית.
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מורי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ספיר. על מי אתה סומך הכי הרבה? מורי. מי מקשיב לבעיות שלך? מורי. עם מי אתה רב הכי הרבה? לי.
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא!!11 האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן :/ בבית של מי היית אחרון? סבא וסבתא. האם החברים שלך מכירים אותך? לא כולם. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לללללללללא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לאמזיזלי. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? *** מלמעלה. שצחקת עליו? לאזוכרת. שהלכת איתו לקניות? לקנות דיסק עם סיווה נחשב? ששבר את הלב שלך? טל[בת.
] שאיכזב אותך? מור והסיגריות :/ שגרם לך לבכות? ירמי קפלן. ששימח אותך? דנה
שראית איתו סרט? לא זוכרתתתתתתתתת. שדיברת איתו בטלפון? אמא. שראית? מורי. מה אתה לובש כרגע? גופיה לבנה והינס כחול. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא סוה, סוטים. איזה ספר אתה קורא? אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לעכבר פד.
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מצחיק לי בגלל בטי ושרית. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? שמעתי ירמי קפלן - לרע ולטוב בתחילת השאלון. נננננגגגגמממממרררר!!!!!!1111111111 אווווווושררררר

invAsion

New member
כאילו שמישהו קורא ../images/Emo103.gif

שם: נדב. הנדב. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: מחשב האם תקראי לבת שלך על שמך? לא, בת בשם נדב זה מתכון מובטח לחיים מלאי ירידות ורוע. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? איילת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? רועי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא.. מין: ז סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? for now אם לא, רוצה להיות? נהנה מהרגע תאריך לידה: April 28th גיל: 15+ גיל שהיית רוצה להיות: 17
כיתה: י מצבך החברתי: בשמיים גובה: בשמיים גם. 184 צבע עיניים: ירוק-כחול אוהב אותו? מאוד צבע שער: חום אוהב אותו? נגיד צבע אהוב: ירוק (אלון אימפריה!) ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? שני כלבים מה העבודה שלך? בעיניים (סתם, בחברת המלח) יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: היהודים?
התמכרויות: היהודים?
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית.. שואף לערבית. פחח ציטוט מועדף/ מוטו: "אתה רואה את הרווח שבין האצבעות שלי? ככה אכפת לי. בעצם, קצת פחות". או "אני תמיד צודק". סדגש| האם... אתה חי את הרגע? בהחלט יש לך סודות? הרבה אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן, עבדתי עליו המון יש לך הרגלים רעים? הרבה, לצערי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה כוסון. סתם.. "עיניים יפות". אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים ע"פ נדב מה הפחד הגדול ביותר שלך? טביעה אתה יודע לשיר? חחחח.. רק בהופעות של היהודים האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים, תנועה, משפחה, בריאות, מוזיקה. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן, שאני רע לאנשים טיפשים ושאין לי סבלנות. האם אתה פסיבי או פעיל? לקחת את זה מגאווה צעירה? יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? נעלב בקלות מה החוזק הכי גדול שלך? יודע לפגוע באנשים נ ה ד ר. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מראה :\ אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן, כמה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בהחלט מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? הכל חוזר אליך בסופו של דבר מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים וגובה ומה הכי פחות אוהב? מבנה.. אתה חושב שאתה נראה טוב? אני חושב שאני נראה בסדר יש לך ביטחון עצמי? כן, הרבה, לפעמים הצגה. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? טום מטום וג'רי האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! ענק!! הולך לבית כנסת? משתפרים מרגע לרגע
מדבר עם זרים? בטח ישן עם בובות פרווה? לא.. יוצא לטיול בגשם? תמיד מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן, זה בגלל שאני צבוע נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן.. יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? טונה, נגיד? היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא.. כשחושבים על זה החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן, אבל לא שלי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן.. אני כמעט לא אוכל דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן, אחרי הקורס מדצים
הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? "כבר אין לאן, ואין זמן, אין לי אוויר לנשום.." בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ואפילו יותר האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? במכושפות! the power of 3 will set us free! האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים, רק שותקים? מי החבר הכי טוב שלך? חח, זה בתהליכי שינוי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? דליה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? קח דברים בקטנה, הם יהיו בקטנה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? טין וטינה עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא יודע, לא מדבר כזה הרבה במחשב עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? משתנה על מי אתה סומך הכי הרבה? דליה מי מקשיב לבעיות שלך? דליה עם מי אתה רב הכי הרבה? פעם שירה.. עכשיו אני כבר לא רב עם אנשים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? טל האם החברים שלך מכירים אותך? חלק קטן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בהחלט אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודע, תשאלו אותן.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? איש אחד שלא פתח לי את הדלת איזה חצי שעה כשעשיתי גיוסים למחנה קיץ, והיה ממש חם
שצחקת עליו? חמצני שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך?
נוי שאיכזב אותך? שירה שגרם לך לבכות? המצב ששימח אותך? נוי שראית איתו סרט? בקולנוע? פייי.. דניאל ודין נראה לי. הצלצול 2 שדיברת איתו בטלפון? חמצני שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? מכנס קצר וחולצה קצרה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? החלק שמעל הברך, אני נשען עליו איזה ספר אתה קורא? משהו על רומא מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום, הוא כחול תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: out. for. a. walk. BITCH באפי
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? 3 האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן... אני בתוךךךך הבלוזזזזזזז כוליייייי

שטיצה

New member
מה:<

אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מראה :\ למה]]];

•No¥a•

New member
נו, יאללה

שם: נויה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא, לאנראלי מיקום: צפון \: האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? יונתן
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אפאחד. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? חח..לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא יודעת מין:
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? אכן \: אם לא, רוצה להיות? - תאריך לידה: 30.11 גיל: 13 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: ... כיתה: עולה לח' X: מצבך החברתי: חביב גובה: 1.50 + כבר חצי שנה שלא מדדתי X: צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום שחור כזה אוהב אותו? כן.. צבע אהוב: - ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימינית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? - יש / אין - פירסינג: אוזניים נחשב? קעקועים: לא אובססיות: יש התמכרויות: לא בדיוק איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית בערך ציטוט מועדף/ מוטו: "טלה רשע" אה, כן וכפרניקים זה פאוור מטאל. האם... אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? אכן אתה שונא את עצמך? יש מצבים אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? ממ.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? המ. מה הפחד הגדול ביותר שלך? יש לי איזה קטע עם חרקים... אתה יודע לשיר? לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא, לא כיפ להיות לבד
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ישמע קצת אגואיסטי, אבל החיים שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? o_O האם אתה פועל בפזיזות? יש מצבים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? גם וגם יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת X: מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל X: אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שאני לא סובלנית כלפי אחרים \: אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כו אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן, עם כל המגרעות.. החיים יפים :) מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ומה הכי פחות אוהב? - אתה חושב שאתה נראה טוב? מתי שאני רוצה כן יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? - האם אתה: מעשן? לא
סמים? NOP קורא עיתון? כשמשעמם מתפלל? לא..
הולך לבית כנסת? כנ"ל מדבר עם זרים? תלוי.. ישן עם בובות פרווה? לא
יוצא לטיול בגשם? לא.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? גם נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? ^ אוהב את הקול שלך? - האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שידוע לי... היית מאוהב? בערך \: היית על סמים? לא
שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא, לא שזכור לי X: עברת ניתוח? כנ"ל ברחת מהבית? לא.. >< חטפת מכות? חח.. כן XD החטפת מכות למישהו? גם התחילו איתך? לא $: היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן >< נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? בערך דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? ג'וק נחשב? חשבת שאתה משתגע? כןןן בגדו בך? בערך היה לך חלום שהתגשם? נראלי שכן עברת על החוק? נראלי שכן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נראלי שכן הרגת חיה בכוונה? חרקים
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן, נראלי היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא שידוע לי... קפצת בנג'י? לא X: היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא זוכרת האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? חע, כן, לפעמים.. בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? גם לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שומקום מי החבר הכי טוב שלך? יעזור שם? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? המ. נראלי שחברה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחה פנימית..? יענו בדיחה פרטית?
, אם כן אז.. כל הבדיחות הפרטיות שלי ושל חברות שלי D:
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברה שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? המ. על מי אתה סומך הכי הרבה? משפחה וחברה שלי מי מקשיב לבעיות שלך? חברה שלי $: עם מי אתה רב הכי הרבה? נמנמנ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? רוב הזמן כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן $: בבית של מי היית אחרון? אמ.. נראלי שכנה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? אני בספק, אבל יש אחת שאני כמעט בטוחה שכן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא מפריע לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תלוי מי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חברה שלי שצחקת עליו? חברה שלי שהלכת איתו לקניות? בטח אמא או אחות שלי X: ששבר את הלב שלך? ידיד שלי \: שאיכזב אותך? ידיד שלי וחברה שלי.. גם כן חברה.. :/ שגרם לך לבכות? שניהם ששימח אותך? חברה שלי שראית איתו סרט? עם עצמי שדיברת איתו בטלפון? אחותי שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? מכנס קצר וחולצה גזורה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק, במקלדת >< איזה ספר אתה קורא? אני לא. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: טוב, נחמד, סבבה, כיפ לי <: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

אני ../images/Emo13.gif

שם: מור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: נוה סביון האם תקראי לבת שלך על שמך? חחחחחחחחחח לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אופק אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא יודעת.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כן אם לא, רוצה להיות? . תאריך לידה: 22.12.90 גיל: 14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 17 כיתה: עולה לט' מצבך החברתי: גרוע גובה: 1.54. גמדה.. חעחחע. צבע עיניים: חום דבש. חחחחחח. אוהב אותו? בערך צבע שער: חום כהה אוהב אותו? לא צבע אהוב: שחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? מחסנאית בחברה למוצרי פירסום יש / אין - פירסינג: אין עדיין קעקועים: אין אובססיות: מחשב, מוזיקה.. התמכרויות: קפה, סיגריות איזה שפות אתה דובר? עברית וטיפה צרפתית, אנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: זו לא חובה לחיות, זו זכות להיות חיים.. האם... אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? כן אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה (?!?!?!?!) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? תברח לחלום מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזיקה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? שניהם יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת.. מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? יותר ביטחון עצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? בערך, פעם הייתי יותר.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות את הרגע כי לא בטוח שיהיה מחר מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת ומה הכי פחות אוהב? לא יודעת אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? כן סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? הממ כן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? . אוהב את הקול שלך? בערך האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן וביצעתי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן, חרקים למיניהם.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן :( גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם אחר מי החבר הכי טוב שלך? לא יודעת מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אין מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? המון עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא יודעת על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודעת כבר.. מי מקשיב לבעיות שלך? הפסיכולוגית בעיקר עם מי אתה רב הכי הרבה? אבא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אלכס האם החברים שלך מכירים אותך? בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? היא שצחקת עליו? היא שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? סוד שאיכזב אותך? הוא שגרם לך לבכות? אני ששימח אותך? לא יודעת שראית איתו סרט? ליאת שדיברת איתו בטלפון? קרנ שראית? אבא מה אתה לובש כרגע? גופיה לבנה, מכנס תכלת ואולסטאר תכלת באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במותנים איזה ספר אתה קורא? לא בלי בתי מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא מגעיל שונאת את עצמי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? 3 בנות האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

שם:
נטע. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
לא. מיקום:
אי-שם באיזור חדרה\נתניה. האם תקראי לבת שלך על שמך?
לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?
תומר,אלון. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?
לא יודעת. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?
אם לא מחשיבים את עידן והלינוי שלו, אז לא. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?
לא, מה אני רוני? מין:
זה אחלה של דבר. ונקבה. סטרייט/גיי/ביי:
סטרייטית. :] רווק?
אכן. אם לא, רוצה להיות?
אבל אמרתי כן. תאריך לידה:
22.1.89 גיל:
16 וחצי. גיל שהיית רוצה להיות:
17? כיתה:
עולה ליא'. מצבך החברתי:
מה איתו? גובה:
1.60 בערך. צבע עיניים:
חום-ירוק. אוהב אותו?
כן. צבע שער:
צבוע לשחור-סיני. אוהב אותו?
מאוד. צבע אהוב:
שחור. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):
ימנית. חיות מחמד?
פעם היה כלב, דגים, תוכים.. היום יש רק דגים. מה העבודה שלך?
לעשות צרות. יש / אין - פירסינג:
יש נזם. קעקועים:
אין. אובססיות:
יש. התמכרויות:
יש, לאופטלגין. איזה שפות אתה דובר?
עברית ואנגלית[?]. ציטוט מועדף/ מוטו:
Smile! It is the second thing that you can do with your LIPS. האם... אתה חי את הרגע?
משתדלת. יש לך סודות?
ברור. אתה שונא את עצמך?
לא. אתה אוהב את הכתב יד שלך?
לפעמים. יש לך הרגלים רעים?
אממ.. כן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
לא יודעת. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?
נערה בהפרעה. מה הפחד הגדול ביותר שלך?
נראה לי שפחד ממקומות סגורים. אתה יודע לשיר?
לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
חחח לא שאני זוכרת. האם אתה מתבודד?
לא. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?
חברים. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?
הייתי מנסה וסביר להניח שנכשלת. האם אתה פועל בפזיזות?
לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
ממ.. דברים קטנים. האם אתה פסיבי או פעיל?
אקטיבית. יש לך יומן/ ג'ורנל?
לא. מה החולשה הכי גדולה שלך?
זה חולשה להגיד מה החולשה שלך. מה החוזק הכי גדול שלך?
אני מפחידה לפעמים :X אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?
סוד. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
כן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?
ברור שיש. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
הם היו.. מלאים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
תשאלו אותי את זה 5 דק' לפני שאני אמות. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?
נראה לי שכרגע את השיער. ומה הכי פחות אוהב?
רגליים :] אתה חושב שאתה נראה טוב?
יש ימים. יש לך ביטחון עצמי?
כן. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
שו בדיונית? האם אתה: מעשן?
כן.
סמים?
לא. קורא עיתון?
כן. מתפלל?
לא. הולך לבית כנסת?
ביום כיפור. מדבר עם זרים?
כן. ישן עם בובות פרווה?
לא. יוצא לטיול בגשם?
לא. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
לא. נוהג?
לא. אוהב לנסוע מהר?
לא. אוהב את הקול שלך?
חחח אין לי שום בעיה איתו. האם אי פעם: פגעת בעצמך?
כן. יצאת מהמדינה?
כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
לא. היית מאוהב?
צצצ.. היית על סמים?
לא. שחית בעירום?
לא זוכרת, נראה לי שלא. היה לך מקרה חירום רפואי?
כן. עברת ניתוח?
כן. ברחת מהבית?
כן, לשלושה ימים. חטפת מכות?
כן. החטפת מכות למישהו?
כן. התחילו איתך?
כן. היית על במה?
כן. ישנת מחוץ לבית?
כן. חשבת על התאבדות?
כן. נשארת ער כל הלילה?
כן. לא אכלת יום שלם?
כן. דיברת בטלפון כל הלילה?
כן. ישנת כל היום?