ארוך ../images/Emo2.gif.. מי שקרא, שיעשה../images/Emo45.gif ...
שם: טובי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אמא של סבא שלי מצד האמא זכרונה לברכה
מיקום: ירושלים האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא. למה?8 -* אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? יובל
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? מי שעולה לי בראש, מורן האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? המון!!!!!!!!!!!!!!!!!! יותר מידי
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: שניה אני אבדוק..
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כע אם לא, רוצה להיות? ממממ תאריך לידה: 23.3.89 גיל: 16.4 גיל שהיית רוצה להיות: 18 אבל לא לגדול. להשאר בגיל הזה! כיתה: עולה לי"א מצבך החברתי: קשה, קשה. סתם, סבבה.. גובה: 1.65 בערך ? צבע עיניים: ירוק - אפור אוהב אותו? כע צבע שער: שטני וקצת בלונד אוהב אותו? לא צבע אהוב: שחור ואדום ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): אה
חיות מחמד? כה, אחי מה העבודה שלך?
יש / אין - פירסינג: נזם :] בובי! קעקועים: אין אובססיות: יש התמכרויות: יש איזה שפות אתה דובר? עברית ציטוט מועדף/ מוטו: נצל כל רגע בחיים כי הרגע הזה לא יחזור האם... אתה חי את הרגע? כן... יותר מידי יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? כן אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן!!!!
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אמ, שאני יפה? :\ אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? עלובי החיים מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אנשים קרובים.. אתה יודע לשיר? לא!
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אה
האם אתה מתבודד? ממממ פעם התבודדתי יותר מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אין דבר כזה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שלא.. אבל אני ילדה חברותית האם אתה פועל בפזיזות? מידי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שיער
האם אתה פסיבי או פעיל? מממממ יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג? מה החולשה הכי גדולה שלך? שיער מה החוזק הכי גדול שלך? ממממממ אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? טריכו, ואת זה שאני שמנה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לפחד. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים ומה הכי פחות אוהב? שאני שמנה ולבנה אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
האם אתה: מעשן? לא, גם לא נרגילה סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? כבר לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? מממ לא יוצא לטיול בגשם? לא
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן, לפעמים נוהג? לא אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך? לאאאאאאאאאאאאאא
האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן, נראה לי זה היה עם עידן שאכלתי ביצה, זה גרם לו יותר מאוחר להקיא היית מאוהב? כן היית על סמים? אולי, בלי ששמתי לב.. נראה לי שלא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? הוצאת כפתורים באוזניים בגיל 5 נחשב? ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא אבל זה בתהליכים
חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן
היה לך חלום שהתגשם? לא זוכרת עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? נראה לי.. ציקייי
הרגת חיה בטעות? נמלה ?
הרגת חיה בכוונה? נמלה ?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן... גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.. מלא! האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? רק תכונות של כל אחד לפי מזלות.. לא הורוסקופ יומי וכאלה
בקסם? חחחח לא בשטן? כן בסנטה קלאוס?
ברוחות? כן בפיות? לא
במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אה
במכשפות? לא
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא נפל כוכב
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר? אה אממ ל..ל..נו הנשמה יוצאת מהגוף, ויש עולם הבא מי החבר הכי טוב שלך? מורן מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מורן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לחשוב לפני שאני עושה דברים!!! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכרת עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? זה משתנה... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? זה משתנה... על מי אתה סומך הכי הרבה? זה משתנה... סתם אממ מורן נדמה לי מי מקשיב לבעיות שלך? מורן נדמה לי, ועוד כל מיני אנשים [מסכנים] עם מי אתה רב הכי הרבה? עם ההורים ואח שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן..
בבית של מי היית אחרון? מורן האם החברים שלך מכירים אותך? תלוי מי... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה מה שקורה. לא? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא דעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שי שצחקת עליו? הילה שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? עוז שאיכזב אותך? שי שגרם לך לבכות? אבאמא ששימח אותך? חסוי
שראית איתו סרט? מורן שדיברת איתו בטלפון? דני שראית? מורן מה אתה לובש כרגע? חולצה של גרין דיי ומכנס טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת
איזה ספר אתה קורא? חחחחח כבר לא זוכרת איך קוראים לו מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מבולבלת כועסת לחוצה ולא דעת [יצא 5!] האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן