שאלון,כן עוד אחד סתמו

בצה17

New member
מקצרת לחלקים מענייניםP:

(אותי בכל אופן:>) שם: בר קדוש האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?- בר רפאלי
לא בדיוק... אמא שלי שנולדתי ראתה ב'לאישה' שדוגמנית קראה לבת שלה בר ונדלקה על השם הזה.. היום הבת הזאת זאת הפאקצה הבלונדינית(עם כשרון המשחק של מקל סנוקר=|) מיקום: גוש גן- ת"א והסביבה - יהוד האם תקראי לבת שלך על שמך?- אולי יש לי שם יפה
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?- הלוואי שדניאלP: אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?- אפחד אני בר לגמרא. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?- מה הכוונה? הופך לבצה? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?- בחיים לא! מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? לא. רווקה! אם לא, רוצה להיות? חחחח תאריך לידה: 29.12.87 גיל: 17 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 18 כיתה: עולה ליב' מצבך החברתי: מה ז"א? חח אני משערת שבסדר.. חח גובה: 1.53 נמוכהP: צבע עיניים: חום
אוהב אותו?- מאוד! צבע שער: שחור
אוהב אותו?- מאוד!!! צבע אהוב: שחורP: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימניתP: חיות מחמד? נמלים[שצריך להשמיד!!] חתולים[בחצר] זבובים[גם להשמיד] ג'וקים[להשמיד להשמיד להשמיד!!] מה העבודה שלך?-בייביסיטר+שיעורים פרטיים אתה חי את הרגע?- לא אני מתה. יש לך סודות?- כמו לכולםP: אתה שונא את עצמך?- לא סגורה על זה. אתה אוהב את הכתב יד שלך?- לא ממש. יש לך הרגלים רעים?- יש כמה. האם אתה: ישן עם בובות פרווה?- בובת כיבשהה
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?- שיש צורך. אוהב את הקול שלך?- לא תמיד
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?- לפעמים. בקסם?- כן בשטן?- לא בסנטה קלאוס?- לא ברוחות?- כן בפיות?- כן במזל?- כן באהבה ממבט ראשון?- לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?- אין כזה דבר טוב ורע במכשפות?- כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?- כן מה אתה לובש כרגע?- פיג'מה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?- ברגל איזה ספר אתה קורא? חיח 'החתונה' של דניאל סטיל[אני אוהבת סיפרי מבוגרים] מה יש על הפד לעכבר שלך?- עכבר.... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: למה אני עונה על השאלון(הזה=6)?

keeeren

New member
עונה.. פייי זה ארוך!!!../images/Emo13.gif

שם: קרן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: בת ים האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש ממש לא!!!
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? הייתי רוצה מורן או שחף
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שחר!!!!!
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא.. מה יכול להשתבש בקרן??.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? גם אם אני לא אהיה מפורסמת.. הוא כל כך מכוער...!! מין: אהמ נקבה אהמ.. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט.. לפחות כרגע..
רווק? כן אם לא, רוצה להיות? רווקה.. תאריך לידה: 8.9.89 גיל: 16 בערך גיל שהיית רוצה להיות: 18 נשמע לי טוב.. כיתה: עולה ליא' מצבך החברתי: טוב? לא יודעת.. חחחח גובה: 1.65 בערך צבע עיניים: חומות אוהב אותו? עדיף ירוק כחול כמו של אבא.. מה לעשות...
צבע שער: חום אוהב אותו? סביר.. צבע אהוב: צהוב בננה או ירוק בהיר.. לא יודעת נו זה משתנה..
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלבה!!!
מה העבודה שלך? אהמ אני מתחילה לעבוד בהנחת כלים במדיח.. 20 שקל לשעה נו מה אני אתלונן?...
יש / אין - פירסינג: אין, היה פעם בגבה
קעקועים: אין אובססיות: יש, לאנשים יפים!! ("שלא עוברים דירה, לתוך מקום.."
) התמכרויות: יש לכסיסת ציפורניים איזה שפות אתה דובר? עברית,אנגלית.. ציטוט מועדף/ מוטו: "חיים רק פעם אחת.." האם... אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? ברור!! אתה שונא את עצמך? לא, לפעמים.. אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממש לא
יש לך הרגלים רעים? כן. יותר מדי!! איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי ציצי יפה.. חחחח אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? קרן- הילדה והקול!!
מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות של אנשים קרובים אלי אתה יודע לשיר? ממש לא!!
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן, זה קורה לכולם לפעמים לא??..
האם אתה מתבודד? ממש לא.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להגשים את החלומות שלי.. ולאהוב!!
(מישו??) אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן.. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים, לצערי.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן, שאני מתעצבנת בקלות ושאני לא אומרת את מה שיש לי בלב... האם אתה פסיבי או פעיל? לפעמים ככה ולפעמים ככה יש לך יומן/ ג'ורנל?
א.. היה כשהייתי קטנה מה החולשה הכי גדולה שלך? סקייטרים יפים וחיות חמודות
מה החוזק הכי גדול שלך? שאני עקשנית ועומדת על שלי כשאני מאמינה במשהו אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? במחינת מראה את הגובה אני חושבת.. אני נמוכה!!
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן.. שהייתי פזיזה מדי וטיפשה לפעמים... האבה היא עיוורת!!=\ אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן.. תמיד יכול להיות יותר גרוע.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לרדוף אחרי החלומות שלי.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השיער??
ומה הכי פחות אוהב? את הבטן.. אתה חושב שאתה נראה טוב? כן, בסדר..
יש לך ביטחון עצמי? ככה ככה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אף אחת.. אולי סם משר הטבעות.. חחחח
האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן
ישן עם בובות פרווה? לא
יוצא לטיול בגשם? כן..
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן, צבועה קצת.. אני יודעת נוהג? לא
אוהב לנסוע מהר? ---- אוהב את הקול שלך? לא.. חחח.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא=( אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לאא....
חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? מבחינה מינית לא.. מבחינת חברות כן.. היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן.. אלכוהול נחשב?
פגשת מישהו מפורסם? כן.. הרבה... גיא אריאלי, ציון ברוך, יהודה לוי.. הרגת חיה בטעות? לאאא... הרגת חיה בכוונה? ג'וקים נו...
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? סקיי קוסטר נחשב?...
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן
בשטן? לא בדיוק.. יש משו אבל לא מאמינה בשטן... בסנטה קלאוס? חחח לא... ברוחות? כן
בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן, רוצה להאמין לפחות..
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא בדיוק.. אין מטאטא אבל פותחות בקלפים וכל זה.. רואות עתיד.. כן!! האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום טוב יותר.. מי החבר הכי טוב שלך? אמא שלי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להאמין בעצמי
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שחר, מעיין, ענת.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שחר על מי אתה סומך הכי הרבה? שחר ואמא שלי מי מקשיב לבעיות שלך? לא מספרת אותן כל כך.. עם מי אתה רב הכי הרבה? אחי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.. ממש לא!! האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן.. די בבית של מי היית אחרון? ענת נראה לי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מקווה...
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא שלי וחזירה
|שם בדוי| שצחקת עליו? לא יודעת.. שהלכת איתו לקניות? אמא שלי..
ששבר את הלב שלך? אף פעם..
שאיכזב אותך? שחר שגרם לך לבכות? שחר ששימח אותך? מעייני
שראית איתו סרט? ענת, ענבר וחגית- עיר החטאים שדיברת איתו בטלפון? מעיין שדיברת איתו? עברי לידר.. במסרים פה בתפוז.. אחחחח
שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע? פיג'מה- גופיה כחולה ומכנס מכוער לבן באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בברך.. חחח איזה ספר אתה קורא? כרגע לא קוראת שום ספר
מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום.. צבע כחול.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן.. גלגל"צ זהו.. חח לא נראה לי שמישהו יקרא את זה אבל לא משנה.. העביר לי את הזמן!!
יום טוב.. קרן..

jack 1

New member
תשובות וכאלה

שם: שלומי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם סבא של אמא שלי מיקום: חור קטן בדרום הארץ האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?שלומית? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?לא יודע האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כע אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מה. מין:לא עכשיו,אני עייף סטרייט/גיי/ביי:לסבית
רווק?כע אם לא, רוצה להיות?חח תאריך לידה: 26/08 גיל:גדול גיל שהיית רוצה להיות:כל גיל שהוא פחות מהגיל שלי בשנה שנתיים שלוש ארבע חמש
כיתה: מה זה כיתה? מצבך החברתי:אני לא יצור חברתי גובה:ממוצע צבע עיניים:חום דבש אוהב אותו?לא משו צבע שער:חום אוהב אותו?לא משו צבע אהוב:צהוב ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד?אחי הקטן מה העבודה שלך?אין לי עבודה יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: יש התמכרויות: יש איזה שפות אתה דובר?אנגלית ועברית כעיקרון,וקצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: אין האם... אתה חי את הרגע?פעם כן. יש לך סודות?לכולם יש אתה שונא את עצמך?כן אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?שלומי מה הפחד הגדול ביותר שלך?אני לא חושב שאני הולך להגיד לכם אתה יודע לשיר?חחח,אתם לא רוצים לשמוע אותי שר. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?מסתומרת?שאלה מסובכת במקצת לא? האם אתה מתבודד?כע מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אני לא חושב שאני רוצה לענות על זה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?לא. האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כע האם אתה פסיבי או פעיל?למה יש לי הרגשה שכבר עניתי על השאלון הזה פעם? יש לך יומן/ ג'ורנל? כע,יומן כבר שלוש שנים.ובלוג בערך חודש.רוצים לקרוא?? מה החולשה הכי גדולה שלך?
מה החוזק הכי גדול שלך?
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?הכל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא הבנתי יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לסמוך רק על עצמך,כי אתה זה הדבר היחיד שיש לך. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?נראה לי השיער ומה הכי פחות אוהב? כלום אתה חושב שאתה נראה טוב?לא יודע תגידו אתם יש לך ביטחון עצמי?נראה לי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לאף דמות האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון?כע מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא
יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?פעם כן,היום הרבה פחות נוהג? לא אוהב לנסוע מהר?לא אוהב את הקול שלך?לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?יכול להיות היית מאוהב? כע היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? לא שזכור לי היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו?זבובים נחשבים? חשבת שאתה משתגע?לא חשבתי,ידעתי. בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? זבובים נחשבים? הרגת חיה בכוונה? זבובים נחשבים? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כע גנבת משהו? כע היית ברדיו/ טלוויזיה?כע היתה לך התמוטטות עצבים?קרוב מאוד קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?נראה לי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? הארי פוטר רולז,ולא בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא יודע במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לא יודע מי החבר הכי טוב שלך? אין לי כזה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אין בנאדם שמכיר אותי באמת.אבל מי שיודע עליי הכי הרבה זו נוריאל. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא לסמוך על אף אחד חוץ מעל עצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חח אין כזאת עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?מממ אין מישו מיוחד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אףחד על מי אתה סומך הכי הרבה? אףחד מי מקשיב לבעיות שלך? אףחד עם מי אתה רב הכי הרבה? אףחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?חח לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שלי? האם החברים שלך מכירים אותך?לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?תלוי האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? חח מה אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא יודע,תגידו אתם. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? את עצמי שצחקת עליו? לא זוכר שהלכת איתו לקניות? אמא שלי ששבר את הלב שלך?כאילו שאני הולך לענות על זה שאיכזב אותך? כאילו שאני הולך לענות גם על זה שגרם לך לבכות? וגם על זה ששימח אותך? וגם על זה שראית איתו סרט?סרט בטלוויזיה או בקולנוע? שדיברת איתו בטלפון? אףחד שראית?לא זוכר מה אתה לובש כרגע?מכנסיים וחולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשום חלק
,אני מקליד. איזה ספר אתה קורא?הארי פוטר והנסיך חצויי הדם,ספר טוב מומלץ בחום. מה יש על הפד לעכבר שלך? ציור של גולש תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגיש ממש על הפנים
. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?אויי טוב שהזכרתם לי*מדליק תמוזיקה*

ManRed

New member
מייגע..

שם: דני האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא יודע מיקום: קרית אונו האם תקראי לבת שלך על שמך? אם הייתי בחורה הייתי קוראת לבת שלי רוחמה אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מרקוס אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? ציקי לאבין האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? שם משפחה יותר(הגיעו לפרוצדורה, פונזילנה פריסדדה וכו'..) אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אם יהיה לי ציצי כמו מדונה אז כן מין: כן בבקשה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט והומופוב רווק? כן אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 29/10/88 זה התאריך גם של אביגיל ושל רם אוריון!!! גיל: 16 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 5 כיתה: עולה ליא' מצבך החברתי: סביר פלוס.. גובה: 1.76 צבע עיניים: חום אוהב אותו? רוצה אדום צבע שער: שחור אוהב אותו? הוא עושה לי את זה צבע אהוב: אדום(?) כי זה היה הצבע של הפאוור רינג'ר הכי אהוב עליי ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימיני אבל שאני מנגב אחרי ביקור בשירותים זה בשמאל חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך? לישון בבית חולים ולדבר עם המשיח במחלקה הפסיכיאטרית יש / אין - פירסינג:
קעקועים:
אובססיות:
התמכרויות:
איזה שפות אתה דובר? זה לא שאלה של יש או אין.. אני לומד בבית ספר צרפתית ואני מדבר עברית ואנגלית ואני יודע קללות בספרדית ורוסית.. ציטוט מועדף/ מוטו: דברים נחמדים קורים לאנשים נחמדים.. האם... אתה חי את הרגע? תמיד משתדל יש לך סודות? אבל לא מעניינים.. אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? רק שמחמאים לי עליו(טובי
) יש לך הרגלים רעים? מי קובע מזה רע?
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני דומה למישהו יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? הפתרון לכל בעיות השינה.. מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאני אשאר לבד אתה יודע לשיר? לפעמים האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא בשביל להראות קול, בשביל הצחוקים האם אתה מתבודד? רק שאני כועס\עצוב, אבל לרוב אני אוהב להיות עם אנשים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? הכייף שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אם המישהו האחר היה אני אז אני הייתי מתחבר אליי כשאני הוא אני אבל אם אני לא אז אני צריך לשאול את המישהו אחר כשהוא לא אני אם הוא מתחבר אליי כשאני לא הוא והוא הוא ואני אני... האם אתה פועל בפזיזות? לעיתים קרובות האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? הבייצים מה החוזק הכי גדול שלך? עדיין בחיפושים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שאני אוכל לשנות הרבה דברים בעצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא, אני פשוט יודע לדחוק ולא להתייחס יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? טובים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תחייך ואנשים יחייכו אלייך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? חיוך.. ומה הכי פחות אוהב? כל השאר אתה חושב שאתה נראה טוב? אני חושב שאני לא נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? קופיקו? האם אתה: מעשן?
סמים?
קורא עיתון? רק בשירותים מתפלל?
הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים?
יותר נכון משגע להם את השכל ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם?
וחוזר חולה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדל להתחמק נוהג? עוד מעט בעזרת השם אוהב לנסוע מהר? בקורקינט כן.. אוהב את הקול שלך? לפעמים האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח? אשפוז ומיון ברחת מהבית? אבל חזרתי אחרי 5 דקות.. חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו? רק מכות של צחוקים.. התחילו איתך? אולי, אבל אני עיוור בקטעים האלה.. היית על במה? בטקס של כיתה ו' ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם? כמעט דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום? 22 שעות הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק? עברתי באדום.. פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות? דרכתי על נמלים הרגת חיה בכוונה? חומנים ג'וקים וכו' סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? פעם אחת ורק בשבילך שזה יעזור אחר כך ל2 האנשים גנבת משהו? מהמכולת של יוסף למטה היית ברדיו/ טלוויזיה? אולי ל2 שניות היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון? לפעמים ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
גם שנופל לי ריס לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למעלה מי החבר הכי טוב שלך? כרגע יש לי חברים טובים אבל אין הכי טוב מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? פיליפ מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תפחד מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הא? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כן על מי אתה סומך הכי הרבה? חברים בנים מי מקשיב לבעיות שלך? בנות עם מי אתה רב הכי הרבה? הורים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בכלל לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? חבר שלי האם החברים שלך מכירים אותך? חלק האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודע מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חבר שצחקת עליו? ידידה שהלכת איתו לקניות? לא זוכר ששבר את הלב שלך? לא רוצה להזכר שאיכזב אותך? יש הרבה לא זוכר מי אחרון שגרם לך לבכות? בנות... ששימח אותך? בנות... שראית איתו סרט? חברים שדיברת איתו בטלפון? קרן שראית? סלביק מה אתה לובש כרגע? בוקסר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? זקן, סנטר איזה ספר אתה קורא? לא קורא ספרים מה יש על הפד לעכבר שלך? אני אקנה פד ואגיד לכם תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואב לי, עצוב לי קקי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אורן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? סיימתי שיחה האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? פרסומות

אתה משעשע.. :]

בקשר לזה שאתה מדחיק - גמאני ככה.. ממממ אחלה עבודה יש לך ...
ממ למה עברת אשפוז ומיון? יש לך כתב מקסים
וכן, קראתי הכל

ManRed

New member
תודה

מדחיקים שולטים! העבודה שלי הכי טובה, ישנים 4 שעות משתחררים 4 שעות לפני הזמן וזהו.. אהה גם אוכלים באמצע ומדברים עם המשיח.. אשפוז כשהייתי קטן, משהו שהיה לי באנגליה עם הנשימה, ומיון לפני חודשיים בערך נכנסה לי חתיכת ברזל לעין שהלכתי ברחוב.. הוציאו עם פינצטה ודבר חד.. לא פגם בראיה.. הכתב שלי לפי רבים "לא קריא" וזה בסדר שקראת הכל, גם אני קראתי את שלך הכל וקטעים מובחרים מאחרים..

תבקש מהמשיח חתימה בשבילי../images/Emo13.gif

אתה אסתמטי? יא איזה מזל עם הראיה :\ איך לעזאזל נכנסה לך חתיכת ברזל לעין?!.. הכתב שלך קריא מאוד... :||

אני אוהבת אותך חזי ../images/Emo10.gif

שם: החברים קוראים לי שאיה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? השם האמיתי הוא על סבתא, כן מיקום: חדר P: האם תקראי לבת שלך על שמך? בחיים לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? חזי P: אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? דורין, חתיכת זונה קוסיט עם שם יפה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? יותר מידי פעמים אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?
זה כל כך אשכנזי שכבר לא שואלים אותי מה אני מין: סאדו (האהא השנינות X_X) סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק?
אם לא, רוצה להיות?
גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 15 P: כיתה: עולה לי' מצבך החברתי: *נופלת* גובה: 1.60 |גמדה||בוב| צבע עיניים: חום אוהב אותו? אהא צבע שער: שטנים עם גוונים בלונדיניים ג'ינג'יים אוהב אותו? נראה לי צבע אהוב: אדום, שחור, ירוק, סגול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלבה/היפופוטם/סוסה שמנה (מאוד) מה העבודה שלך? סגידה זה מאמם יש / אין - פירסינג:
קעקועים:
אובססיות:
התמכרויות:
איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית (טיפה רומנית, אם אפשר לומר) ציטוט מועדף/ מוטו: המ.. יש המון האם... אתה חי את הרגע?
יש לך סודות?
אתה שונא את עצמך?
אתה אוהב את הכתב יד שלך?
יש לך הרגלים רעים?
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה/מגניבה/יש לך ציצים
תודה שאמרתם. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? המופע של תורמן P: מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד אתה יודע לשיר? מהלב (האהא השנינות (2, עכשיו בקולנוע)) האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? נמ, לא האם אתה מתבודד?
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וחברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא, אני לא בנאדם חברותי האם אתה פועל בפזיזות? :$ האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל?
מה החולשה הכי גדולה שלך? חסרת ביטחון עצמי P: מה החוזק הכי גדול שלך? עקשנית אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? :$ אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? המ..
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? חביבים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? :$ מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? רגליים ומה הכי פחות אוהב? בטן P: אתה חושב שאתה נראה טוב? D: יש לך ביטחון עצמי?
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אני נראת כמו השחקנית של הרמיוני.. נו אמה.. טוב.. הייתי דומה לה האם אתה: מעשן?
סמים?
קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים?
ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
נוהג?
אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
D: היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם? לא זוכרת ממש עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
|פחדנית| היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון? "אני מאמין שגם לעוורים יכולות להיות אהבות מדהימות לכן אני לא מאמין באהבה ממבט ראשון" - אשטון קוצ'ר
-ריר- ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה
מוהאהא מי החבר הכי טוב שלך? מבית הספר אין מישהו ממש קרוב.. נראה לי שטל או אלה (לא אומר לכם הרבהP:) ובאינטרנט.. המ. אליפלט נראה לי (שזה אומר: דורין טאל יערה ומוריה) מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תלכי בדרך הרעה - צפוף שם (חתימה מועילה) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אנטישמיות :] או קשוח ואפל עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? דני, שלומי, דניאל, דורין. אני בקושי מדברת עם אנשים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טאל על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא P: וחברות מי מקשיב לבעיות שלך? אמא וחברות ~_~ עם מי אתה רב הכי הרבה? אחים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
האם אתה סומך על אחרים בקלות?
בבית של מי היית אחרון? הו.. דאמט זה היה לפני המון זמן. נראה לי של ליאור האם החברים שלך מכירים אותך? תלוי מי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? :$ האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ברור אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? יניב (אח, למתקשים) שצחקת עליו? שרון (אחות, למתקשים) שהלכת איתו לקניות? גררתי את אירנה בבאזרים בניצנים.. זה נחשב כן? ששבר את הלב שלך? מישהו שאתם לא מכירים ועדיף שלא תכירו שאיכזב אותך? אמא שגרם לך לבכ

הום?

שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? אני באמת לא זוכרת שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? ליאור שראית? אח מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? B| איזה ספר אתה קורא? מלאכים ושדים מה יש על הפד לעכבר שלך? ארקמיר מחשבים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מתה שחפת כואב כדורים פונצ'ו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

להלהלה ../images/Emo3.gif

שם: נטע האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: אשדוד האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אממ, הייתי רוצה ג'וש או טום. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לחברים שלי אין שמות יפים
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כה אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 16 לדצמבר 89' גיל: 15 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 15 וחצי כיתה: עולה ל-יא' מצבך החברתי: אממ, רגיל [?] גובה: לא יודעת צבע עיניים: חום אוהב אותו? כה צבע שער: חום ואדום אוהב אותו? כה צבע אהוב: שחור ואדום ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? כלום, אולי בייביסטר בהמשך החופש יש / אין - פירסינג: עוד לא קעקועים: עוד לא אובססיות: לא יודעת התמכרויות: לא יודעת איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: "When people think you´re dying, they really listen to you instead of just waiting for their turn to speak" - Fight Club האם... אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? לא יודעת איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא יודעת נו ;[ מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים, משפהה, מוזיקה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? ?! יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? חוסר ביטחון עצמי וביישנות מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא כ"כ, לפעמים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לצפות שגם אתה תהיה חשוב לכל מי שחשוב לך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיינים ומה הכי פחות אוהב? לא יודעת, הרבה אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? רק אם הם פונים אלי נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? בצחוק החטפת מכות למישהו? בצחוק גם התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? קצת בפיות? לא במזל? קצת באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כבר לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגלגול הבא מי החבר הכי טוב שלך? יעזור שמות ? חברה וידיד P: מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודעת, נראה לי אותם חברה וידיד מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הו הרבה :] עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ידיד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא נראה לי על מי אתה סומך הכי הרבה? ידיד מי מקשיב לבעיות שלך? חברים עם מי אתה רב הכי הרבה? שנים שלא רבתי עם מישהו האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי איזה אנשים בבית של מי היית אחרון? ידיד האם החברים שלך מכירים אותך? לא כולם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חברה שצחקת עליו? ידיד ^^ שהלכת איתו לקניות? לא זוכרת ששבר את הלב שלך? מישהו שאיכזב אותך? אותו אחר שגרם לך לבכות? אותו אחד ששימח אותך? אותו אחד =O שראית איתו סרט? אחי ובנדוד שלי שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? מכנס לשינה וחולצה של Tool באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שפתיים איזה ספר אתה קורא? - מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי כזה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מתגעגעת, אוהבת, שמחה, עצובה, עייפה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כרגע נגמר הדיסק של אפרת גוש

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifיאללה...../images/Emo9.gif

שם:
גלי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
על שם הגלים..-הגל שלי- מיקום:
איזור חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך?
לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?
מממ..איך שאמאבא היו בוחרים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?
ממ לא'דעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?
לפעמים קוראים לי גל אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?
לא מין:
נקבה סטרייט/גיי/ביי:
סטרייטית רווק?
רווקה אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה:
15/3/89 גיל:
16.4 גיל שהיית רוצה להיות:
18? כיתה:
עולה ל-יא' מצבך החברתי:
טוב גובה:
1.65 בערך צבע עיניים:
כחול-ירוק אוהב אותו?
הוא נחמד צבע שיער:
שחור סיני וכתום בקצוות אוהב אותו?
מאוד צבע אהוב:
שחור, כתום, תכלת ואאאאעואעואע, אני חייבת לזוז, ישלי אוטובוס לתחנת רכבת.. אני נוסעת לניצניםםם
אז אני אמשיך מחר...
ביי בנתיים ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש / אין - פירסינג: קעקועים: אובססיות: התמכרויות: איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

למעלה