עונה.. פייי זה ארוך!!!../images/Emo13.gif
שם: קרן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: בת ים האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש ממש לא!!!
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? הייתי רוצה מורן או שחף
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שחר!!!!!
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא.. מה יכול להשתבש בקרן??.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? גם אם אני לא אהיה מפורסמת.. הוא כל כך מכוער...!! מין: אהמ נקבה אהמ.. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט.. לפחות כרגע..
רווק? כן אם לא, רוצה להיות? רווקה.. תאריך לידה: 8.9.89 גיל: 16 בערך גיל שהיית רוצה להיות: 18 נשמע לי טוב.. כיתה: עולה ליא' מצבך החברתי: טוב? לא יודעת.. חחחח גובה: 1.65 בערך צבע עיניים: חומות אוהב אותו? עדיף ירוק כחול כמו של אבא.. מה לעשות...
צבע שער: חום אוהב אותו? סביר.. צבע אהוב: צהוב בננה או ירוק בהיר.. לא יודעת נו זה משתנה..
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלבה!!!
מה העבודה שלך? אהמ אני מתחילה לעבוד בהנחת כלים במדיח.. 20 שקל לשעה נו מה אני אתלונן?...
יש / אין - פירסינג: אין, היה פעם בגבה
קעקועים: אין אובססיות: יש, לאנשים יפים!! ("שלא עוברים דירה, לתוך מקום.."
) התמכרויות: יש לכסיסת ציפורניים איזה שפות אתה דובר? עברית,אנגלית.. ציטוט מועדף/ מוטו: "חיים רק פעם אחת.." האם... אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? ברור!! אתה שונא את עצמך? לא, לפעמים.. אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממש לא
יש לך הרגלים רעים? כן. יותר מדי!! איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי ציצי יפה.. חחחח אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? קרן- הילדה והקול!!
מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות של אנשים קרובים אלי אתה יודע לשיר? ממש לא!!
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן, זה קורה לכולם לפעמים לא??..
האם אתה מתבודד? ממש לא.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להגשים את החלומות שלי.. ולאהוב!!
(מישו??) אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן.. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים, לצערי.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן, שאני מתעצבנת בקלות ושאני לא אומרת את מה שיש לי בלב... האם אתה פסיבי או פעיל? לפעמים ככה ולפעמים ככה יש לך יומן/ ג'ורנל?
א.. היה כשהייתי קטנה מה החולשה הכי גדולה שלך? סקייטרים יפים וחיות חמודות
מה החוזק הכי גדול שלך? שאני עקשנית ועומדת על שלי כשאני מאמינה במשהו אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? במחינת מראה את הגובה אני חושבת.. אני נמוכה!!
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן.. שהייתי פזיזה מדי וטיפשה לפעמים... האבה היא עיוורת!!=\ אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן.. תמיד יכול להיות יותר גרוע.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לרדוף אחרי החלומות שלי.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השיער??
ומה הכי פחות אוהב? את הבטן.. אתה חושב שאתה נראה טוב? כן, בסדר..
יש לך ביטחון עצמי? ככה ככה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אף אחת.. אולי סם משר הטבעות.. חחחח
האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן
ישן עם בובות פרווה? לא
יוצא לטיול בגשם? כן..
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן, צבועה קצת.. אני יודעת נוהג? לא
אוהב לנסוע מהר? ---- אוהב את הקול שלך? לא.. חחח.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא=( אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לאא....
חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? מבחינה מינית לא.. מבחינת חברות כן.. היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן.. אלכוהול נחשב?
פגשת מישהו מפורסם? כן.. הרבה... גיא אריאלי, ציון ברוך, יהודה לוי.. הרגת חיה בטעות? לאאא... הרגת חיה בכוונה? ג'וקים נו...
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? סקיי קוסטר נחשב?...
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן
בשטן? לא בדיוק.. יש משו אבל לא מאמינה בשטן... בסנטה קלאוס? חחח לא... ברוחות? כן
בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן, רוצה להאמין לפחות..
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא בדיוק.. אין מטאטא אבל פותחות בקלפים וכל זה.. רואות עתיד.. כן!! האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום טוב יותר.. מי החבר הכי טוב שלך? אמא שלי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להאמין בעצמי
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שחר, מעיין, ענת.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שחר על מי אתה סומך הכי הרבה? שחר ואמא שלי מי מקשיב לבעיות שלך? לא מספרת אותן כל כך.. עם מי אתה רב הכי הרבה? אחי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.. ממש לא!! האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן.. די בבית של מי היית אחרון? ענת נראה לי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מקווה...
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא שלי וחזירה
|שם בדוי| שצחקת עליו? לא יודעת.. שהלכת איתו לקניות? אמא שלי..
ששבר את הלב שלך? אף פעם..
שאיכזב אותך? שחר שגרם לך לבכות? שחר ששימח אותך? מעייני
שראית איתו סרט? ענת, ענבר וחגית- עיר החטאים שדיברת איתו בטלפון? מעיין שדיברת איתו? עברי לידר.. במסרים פה בתפוז.. אחחחח
שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע? פיג'מה- גופיה כחולה ומכנס מכוער לבן באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בברך.. חחח איזה ספר אתה קורא? כרגע לא קוראת שום ספר
מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום.. צבע כחול.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן.. גלגל"צ זהו.. חח לא נראה לי שמישהו יקרא את זה אבל לא משנה.. העביר לי את הזמן!!
יום טוב.. קרן..