שאלון לאלה שנשארו בפורום

Charmed Or

New member
שאלון לאלה שנשארו בפורום../images/Emo112.gif

כעיקרון זה שאלון שאיתן שם לפני איזה שנה ומשו בפורום
ובאלי נוסטלגיה
1.שמך: 2.כינוייך+למה בחרת בכינוי הזה: 3.ממתי את/ה רואה תשוקות? 4.מי הכי יפה בתשוקות? 5.מי השחקנית הכי מוכשרת? 6.מי השחקן הכי מוכשר? 7:מי הדמות האהובה עלייך? 8.מי הדמות השנואה עלייך? 9.מה את/ה אוהב/ת לאכול? 10.יש חבר/חברה/אישה/בעל? 11.איזה עוד סדרות את/ה רואה? 12.באיזה עוד פורומים את/ה משתתף/ת? 13.גיל? 14.את/ה אוהב/ת את מרסי(חסר לך שלא)? 15.עד כמה את/ה מכור/ה לתשוקות תן/י דוגמה למעשה מטורף שעשית או אמרת(לדוגמה,לבדוק אם יש גיהנום בתוך הארון)? 16.מה את/ה עושה בחיים חוץ מלראות תשוקות? 17.מה עדיף
או
? 18.למי אתם רוצים לתת את מה שעניתם בתשובה הקודמת? 19.שוקו-בשקית, בקרטון או בבקבוק? 20.מה הדבר הכי מביך שקרה לך בחיים? 21.מתי לאחרונה:בכית? צחקת? התרגשת? השתעממת? 22.מה דעתך על תפוז? 23.ממתי הצטרפת לתפוז(רשום בכרטיס אישי למי שלא זוכר...)? 24.צרף/י תמונה אהובה של משהו הקשור או לא קשור לתשוקות. 25.נכון שאיתן קרציה?

Charmed Or

New member
אני :]../images/Emo112.gif

1.שמך: אור 2.כינוייך+למה בחרת בכינוי הזה: אני אתן לכם לשבור את הראש עם זה לבד. 3.ממתי את/ה רואה תשוקות? פרק 250 משו כזה. 4.מי הכי יפה בתשוקות? קיי 1
5.מי השחקנית הכי מוכשרת? טאבי. 6.מי השחקן הכי מוכשר? טימי. :] 7:מי הדמות האהובה עלייך? טאבי וטימי. 8.מי הדמות השנואה עלייך? צ'אד. 9.מה את/ה אוהב/ת לאכול? גרנולה. 10.יש חבר/חברה/אישה/בעל? נמ, יש לי 2 נשים [אורטי ורותם]
11.איזה עוד סדרות את/ה רואה? סופרנטורל, מכושפות, חברים, 4400 וזיווגים. 12.באיזה עוד פורומים את/ה משתתף/ת? 1498 [
] ו-402 לפעמים
13.גיל? 15 14.את/ה אוהב/ת את מרסי(חסר לך שלא)? כןןןןןןןןןןןןןן 15.עד כמה את/ה מכור/ה לתשוקות תן/י דוגמה למעשה מטורף שעשית או אמרת(לדוגמה,לבדוק אם יש גיהנום בתוך הארון)? בדקתי, יש רק אש קטנה
16.מה את/ה עושה בחיים חוץ מלראות תשוקות? את איתן
17.מה עדיף
או
?
18.למי אתם רוצים לתת את מה שעניתם בתשובה הקודמת? לאורטי, רותמע, עדי ואיתן [מלא זמן לא חיבקתי אותם נו
] 19.שוקו-בשקית, בקרטון או בבקבוק? בפחית. 20.מה הדבר הכי מביך שקרה לך בחיים? סיפור ארוך וכאוב
21.מתי לאחרונה:בכית? היום בצהריים. צחקת? עכשיו, שאיתן חיקה את מירקה
התרגשת? יומראשון שעבר. השתעממת? עכשיו!!!!111 22.מה דעתך על תפוז? תפוזהב. 23.ממתי הצטרפת לתפוז(רשום בכרטיס אישי למי שלא זוכר...)? מתישו ב2004 [זה לא היוזר הראשון שלי]. 24.צרף/י תמונה אהובה של משהו הקשור או לא קשור לתשוקות. 25.נכון שאיתן קרציה? ברור [ואל תעלב עכשיו נו
]

dark warrior

New member
מספר דברים../images/Emo12.gif

א. נו תגלי לי למה בחרת בכינוי הזה
ב. גרנולה זה סתם זבל
ג. באשר ל-
-פחית זה לא באופציות
ד. מה הדבר המביך באמת שקרה לך כפרה
ה. למה בכית היום בצהריים
אממ אני אגיב מחר למה זה שאלון באורך הגלות

Charmed Or

New member
נמ.../images/Emo112.gif

א. תחשוב לבד
. ב. שקט. ג. לי יש פרוטקציות. ד. טוב, זה הלך ככה: בכיתה ו' בערך היה לי קראץ' על מישו. עכשיו אני וחברה שלי הלכנו הבייתה. וחברה שלנו גרה בדרך. [והיא גרה בקומה ראשונה!!!] אז אני וחברה שלי מדברות על ההוא... ואז אני שומעת: "אור! קרן!" וזו הייתה החברה שלי [היא קראה לנו מהחלון] ואז את מי אני רואה לידה? את ההוא שדיברנו עליו!!!!!!11 והוא שמע את כל השיחה שלנו. והסמקתי כמו מטורפת ואני וקרן ברחנו משם
ה. לא עניינך ":

dark warrior

New member
אז ככה..

א. Charmed כי את אוהבת מכושפות ו-Or כי זה השם שלך
ב. רעש. ג. איזה פרוטקציות בדיוק
": ד. הסעיף הזה לא מעניין. ה. כן ענייני
ספרי מיד

Charmed Or

New member
אז ככה..../images/Emo112.gif

א. מסתבר. ב. לא מצחיק ":. ג. אני שוכבת עם מחבר השאלון. ד. פסדר. ה. זה ממש לא עניינך מותק :]

dark warrior

New member
אוקיי...

א. כבר לא מעניין. ב. כנ"ל. ג.
ד. אותו דבר כמו א' ו-ב'. ה. ספר[י] יא מאניק[ית] ספר[י]

Charmed Or

New member
נמ.../images/Emo112.gif

ג. אז אתה מסכים?
ה. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

dark warrior

New member
ללא נושא

ג. ממתי אכפת לך מה אני חושב
": ה. את תספרי או שתמצאי עצמך מחר על הרצפה ליד הקניון מחוברת לכיסא גלגלים ליד ההומלסים שמנגנים בכינור

Charmed Or

New member
ללא נשוא../images/Emo112.gif

ג. למקרה שלא הבנת, הצעתי לך לשכב איתי
ה. לא רוצה ולא רוצה |לשון2|

Charmed Or

New member
ללא לוואי.../images/Emo112.gif

ג. אז רגע, אתה רוצה? ה. אז רגע, אתה לא רוצה?!

Charmed Or

New member
שמת לב לזה../images/Emo112.gif

שאתה מעתיק ממני סגנון כתיבה? נמפף/אע/^^ זה שלי!

למעלה