שאלון לא קשור לשייגעצ

שטיצה

New member
שאלון לא קשור לשייגעצ../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

האם אי פעם.. יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

שטיצה

New member
יה בייבי!

האם אי פעם.. יצאת מהמדינה? לא:O אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כמעט:p שחית בעירום? לא ברחת מהבית? יה התחילו איתך?
צפרו לך? ח *פלאשבאק* נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יה דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? ניסיתי:O נישקת מישהו מאותו מין? על השפתיים, בטעות:< בגדו בך? באמון שלי. הרגת חיה בטעות? חרקים:S הרגת חיה בכוונה? חרקים:S גנבת משהו? מה פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לאנראהלי היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? ח מה לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לאנראהלי נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? המון התאפרת? יה רצית להיות משהו שאתה לא? מכשפה[?] רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? מה התביישת בהורים שלך? תמיד. שיקרת למישהו? יה היית מאוהב? לא נראה לי התעלפת? אמ לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן:< רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן
שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן
שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא
היית מאושר? כמעט. התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא:| קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? :$ התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ח ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? מה רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אני לא אומרת אם אני לא מתכוונת:^) הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? הרבה:$ היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? מה הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? מה התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
:| נשבר לך הלב? שברת לב? לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון? כן

Hezi The One

New member
אממ כן..משעשע

יצאת מהמדינה?-ברוררררר אין לי כח לפרט מדינות... אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?-לא.. שחית בעירום?-כן... ברחת מהבית?-הרבה פעמים כן... התחילו איתך?-כן צפרו לך?-ברור... נשארת ער כל הלילה?-כן האמת כבר הרבה פעמים... לא אכלת יום שלם?-כן...יום כיפור ולא רק.. דיברת בטלפון כל הלילה?-לא! הרגת מישהו?-ברור...שלא! נישקת מישהו מאותו מין?-נשיקה בלחי לאח\אבא\סבא נחשב? נראה לכם שאני אנשק גבר!?! בעעעע בגדו בך? -לא שידוע לי הרגת חיה בטעות?-לא חושב הרגת חיה בכוונה?-כן..זבובים יתושים וכו' גנבת משהו?-כן כשהייתי בן 5 בערך...מסטיק מהמכולת פגעת בעצמך?-פיזית? כן דפקתי בעיטה לארון וכאב לי :) רצית למות?-אף פעם! עישנת סיגריות?-כן...בגיל 7 וחצי...לא נוגע יותר זה מגעיל עישנת נרגילה?-כן..לפני שנתיים לא נוגע יותר זה מגעיל ניסית סמים?-לא! ואני גם לא אנסה בחיים! שתית אלכוהול?-כן...ברור וודקה בטעמים זה טעים השתכרת?-לא.. התנשקת?-כן ברור... ישנת עם בן המין השני בלי סקס?-כן... עשית או תכננת לעשות פירסינג?-כן! אני רוצה לעשות עגיל בגבה עשית קעקוע?-לא...ולא עושה הסתפרת?-לאאאאא אף פעם...LOL ברור שכן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?-כן..מלחמות אוכל מה רע? צללת עם דולפינים?-לא :( קפצת כתה?-יכולתי כשהייתי בכיתה ב'...לא רציתי היית ערום בציבור?-יכול מאוד להיות...לא זכור לי היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?-כן! לתקופה ממושכת?-לא! רק לילה... קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?-לא...הכי הרבה 420 וזה לא חזר על עצמו.. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?-כן נו ברור... התאפרת?-כן..כשהייתי בצילומים לסרט והיה לי פצע קטנטן הסתירו את זה עם איפור רצית להיות משהו שאתה לא?-לא חושב... רצית להיות בן המין השני?-לא...אף פעם התקלחת יותר מפעמיים ביום?-כן ברור... עברת יישור שיניים?-לא צריך :) היו לך משקפי ראייה?-לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?-יכול להיות התביישת בהורים שלך?-לא! אף פעם לא! שיקרת למישהו?-כן ברור...אני משקר די הרבה כשצריך את זה... היית מאוהב?-יכול להיוות שפעם אחת ממש הייתי מאוהב... התעלפת?-כן נשברה לך שן?-לא עשית למישהי היקי?-כן עשו לך?-לא...לא מצליחות לעשות לי :( נעצרת?-לא קיבלת נכשל בתעודה?-לא אף פעם שברת עצם בגוף?-לא רכבת על אופניים?-ברור רכבת על סוס?-ברור רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?-כן שיחקת כדורסל?-כן שיחקת כדורגל?-כן הלכת מכות?-כן שיחקת טאקי?-כן שיחקת מונופול?-כן שיחקת שש-בש?-כןןןןןן הוצאת מלא כסף על שטויות?-לא מלא..אבל כן הברזת מבצפר?-ברור... התחרטת על משהו שעשית?-כן היית אובססיבי כלפי משהו?-לא חושב היית מאושר?-כן! התנצלת על משהו שעשית?-כן..
היית מכור למשהו?-בנות נחשב? היית כל הלילה על המחשב?-כן התקלחת עם מישהו?-עם אבא שלי כשהייתי קצת :) קמת באמצע הלילה סתם ככה?-כן זכרת חלום?-כן נרדמת בשיעור?-כןן פעם אחרונה אתמול בשיעור תנ"ך העברת פתקים בשיעור?-כן תפסו אותך?-לא חושב ביצעת אקט מיני בבית הספר?-לא שזכור לי... ביצעת אקט מיני בשירותים?-לא התעקשת על משהו מטופש?-כן הברזת למישהו בלי להודיע?-כן :) התחרפנת?-לא אני מחורפן רגיל... נכנסת למצב כפית?-כןןןןן ביקרת אצל פסיכולוג?-לא... חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?-לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?-כן רקדת בגשם?-כן :) צרחת מפחד?-לא היית 'צומי' במודע?-ברור שנאת את עצמך?-לא חושב צעקת על מישהו?-כן ברור... קינאת במישהו אחר?-יכול להיות היית גאה בעצמך?-אוף קורס הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?-יה בכית בגלל מישהו?-לא בכית בגלל מישהי?-לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה?-כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?-כן!!!!!! הופעת בציבור בפיג'מה?-לא...:( בכית בסרט?-לא היית על במה?-כן היית מחוייב למישהו?-כן הרגשת שאתה מחוייב למישהי למרות שלא הייתם רשמיים?-כן התעלמת ממישהו בכוונה?-כן ברור... סיננת מישהו בטלפון?-כןןןןן ניתקת למישהו בפרצוף?-יההההה רצית לצרוח ולא עשית את זה?-כן נשבר לך הלב?-כן...בכיתה ד'...הפעם היחידה עד עכשיו שזה קרה שברת לב?-אה הא...לפחות 3-4 פעמים לפי מה שאני יודע השם שלך הופיע בעיתון?-כן..האמת שהייתה עלי כתבה שלמה...ברצינות...כשחולון ירדה עונה שעברה ליגה אז כתב של מעריב ראיין אותי ועשה כתבה שלמה בעיתון "שם המשחק" יש לי ת'עיתון...

אני....

האם אי פעם.. יצאת מהמדינה?
כנ אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
חח לא חושבת... שחית בעירום?
בבריכה אצל סבתא בגיל 3
ברחת מהבית?
לא התחילו איתך?
לא זוכרת צפרו לך?
כנ נשארת ער כל הלילה?
ברור לא אכלת יום שלם?
כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה?
כנ הרגת מישהו?
לא נישקת מישהו מאותו מין?
לא בגדו בך?
לא הרגת חיה בטעות?
לא חושבת... הרגת חיה בכוונה?
יתוש
גנבת משהו?
לא פגעת בעצמך?
כנ רצית למות?
כנ עישנת סיגריות?
לא עישנת נרגילה?
לא ניסית סמים?
לא שתית אלכוהול?
כנ השתכרת?
לא התנשקת?
לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
כנ עשית או תכננת לעשות פירסינג?
עשיתי,ומתכננת עשית קעקוע?
לא הסתפרת?
לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?
ממ כה צללת עם דולפינים?
לא קפצת כתה?
טחח לא היית ערום בציבור?
לאאאא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
סליחה?! אני בת 14!! לתקופה ממושכת?
האע?! קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
כנ....
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
כנ התאפרת?
כנ רצית להיות משהו שאתה לא?
יאפ רצית להיות בן המין השני?
בטחחח התקלחת יותר מפעמיים ביום?
אכנ עברת יישור שיניים?
לא,אבל בקרוב היו לך משקפי ראייה?
לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
לא שזכור לי... התביישת בהורים שלך?
ממ לא שזכור לי שיקרת למישהו?
כנ היית מאוהב?
לא משו רציני במיוחד התעלפת?
כנ נשברה לך שן?
חח אלא מה!?!?! עשית למישהו היקי?
כנ:) עשו לך?
כנ נעצרת?
לאאאאא קיבלת נכשל בתעודה?
כנ...:\ שברת עצם בגוף?
לא רכבת על אופניים?
יאפ רכבת על סוס?
ממ לא...פחד גבהימ... רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
אולי.... שיחקת כדורסל?
בטחח שיחקת כדורגל?
כנ! אחח כדורגל... הלכת מכות?
חח כנ שיחקת טאקי?
ברור שיחקת מונופול?
*משחק אהוב* שיחקת שש-בש?
בוודאי.. הוצאת מלא כסף על שטויות?
כה... הברזת מבצפר?
כנ... התחרטת על משהו שעשית?
כנ היית אובססיבי כלפי משהו?
ממ כה.. היית מאושר?
כנ... התנצלת על משהו שעשית?
שוב...כנ... היית מכור למשהו?
כנ,מלח ומסטיקימ חעחעחחע היית כל הלילה על המחשב?
כנ התקלחת עם מישהו?
לא... קמת באמצע הלילה סתם ככה?
כנ... זכרת חלום?
כנ אבל בדרכ כלל לא... נרדמת בשיעור?
כנ.. העברת פתקים בשיעור?
נו,מי לא?! תפסו אותך?
לצערי לא פעמ אחת... ביצעת אקט מיני בבית הספר?
לא ביצעת אקט מיני בשירותים?
לא התעקשת על משהו מטופש?
כנ.. הברזת למישהו בלי להודיע?
כנ.. התחרפנת?
חוסר שעות שינה גורמות לי לחרפונ נכנסת למצב כפית?
האע?! ביקרת אצל פסיכולוג?
לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?
לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
כנ..לפיה שגונבת ת'שיניימ בלילה
רקדת בגשם?
כנ הכי כיפ:) צרחת מפחד?
כנ... היית 'צומי' במודע?
נראה לי שלא שנאת את עצמך?
כנ צעקת על מישהו?
נו מה?! קינאת במישהו אחר?
כנ...
היית גאה בעצמך?
כנ!:) הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
ולא רק פעמ אחת... בכית בגלל מישהו?
ממש לא בכית בגלל מישהי?
כנ... עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
כנ..פירסינג...אבל עכשיו הוא כבר לא קיימ לצערי.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
לבחור? לא הופעת בציבור בפיג'מה?
כנ:) בכית בסרט?
לא אוהבת סרטימ רומנטיימ היית על במה?
בטקסימ ביסודי
היית מחוייב למישהו?
האע?! הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
לא התעלמת ממישהו בכוונה?
כנ סיננת מישהו בטלפון?
יאפ ניתקת למישהו בפרצוף?
חח כה רצית לצרוח ולא עשית את זה?
כנ... נשבר לך הלב?
לא שברת לב?
לא השם שלך הופיע בעיתון?
לא

האם אי פעם.....

לא יצאתי מהמדינה
לא גרמתי לאף אחד להקיא
שחיתי בעירום-ברחם של אמא ובכיור (בשנים שעוד נכנסתי אליו)
לא ברחתי מהבית (למרות שמאוד רציתי)
התחילו איתי
צפרו לי
נשארתי ערה כל הלילה
לא אכלתי שבוע שלם דיברתי בטלפון כללל הלילה
לא הרגתי אף אחד (עדיין)
לא נישקתי מישו מאותו המין לא בגדו בי הרגתי חרקים בטעות
-ובכוונה
פגעתי בעצמי רציתי למות עישנתי סיגריה עישנתי נרגילה לא ניסיתי סמים שתית אלכוהול-טעמתי עם אחותי-בעעעע
לא השתכרתי התנשקתי
לא ישנתי עם בן המין השני רציתי לעשות פירסינג בטבור-ואז החלטתי לא לא עשיתי קעקוע הסתפרתי לא צללתי עם דולפים
לא קפצתי כיתה לא הייתי ערומה בציבור לא היית עם מישו בכלל. לא קיבלתי חשבונות טלפונים מטורפים
נפגשתי עם מישהו מהאינטרנט-אחרי קשר הדוק של שנה ויותר
מתאפרת מעולם לא רציתי להיות מישו אחר לא רציתי להיות בן התקלחתי הרבההה יותר מפעמיים ביום אני בעיצומו של תהליך יישור שניים-ממש בסוווף
לא היו לי משקפיים
לא בוגדת בעצמי. התביישתי בהורים שלי, לא פעם אחת. שיקרתי.
התאהבתי
לא התעלפתי לא נשברה לי שן לא עשיתי היקי ולא עשו לי לא נעצרתי לא היה לי נכשל בתעודה לא שברתי שום חלק בגוף (אבל שברו לי את הלב
) רכבתי על אופניים לא רכבתי על סוס--->אבל רכבתי על גמל
רקדתי עד צאת הנשמה
עשיתי ניסיון נואש לשחק כדורסל וכדורגל.
הלכתי מכות
שיחקתי טאקי שיחקתי מונופול ניסיתי ללמוד איך משחקים שש-בש (ניסיון כושל) ביזבזתי כסף על שטטטווייווותתתת
הברזתי מבצפר!
לא מתחרטת על מעשים שאני עושה מתוך עיקרון! הייתי אובססיבית. הייתי מאושרת
התנצלתי התמכרתי הייתי כלל הלילה על המחשב
קמ
תי באמצע הלילה... זכרתי חלומות נרדמתי בשיעור העברתי פתקים תפסו אותי לא בצעתי אקט מיני. התעקשתי על שטויות הברזתי למישהו לא בגשם צרחתי הייתי צומי.
שנאתי את עצמי צעקתי על מישהו קינאתי במישהו
הייתי גאה בעצמי
הרגשתי חוסר הערכה
בכיתי בגלל מישהו, וגם בגלל מישהי
עשיתי דברים שלא חשבתי שאני יעשה אמרתי אני אוהבת אותך והתכוונתי!
הופעתי בציבור בפיג'מה בכיתי בסרט הייתי על במה,
ושוב פעם
ושוב פעם
ושוב פעם.
הייתי מחוייבת לעצמי, ולחברות שלי התעלמתי מאנשים סיננתי את אמא
ניתקתי לאמא
רציתי לצרוח ושתקתי. נשבר לי הלב.
לא שברתי לב והשם שלי עוד יופיע בעיתון. יערה זה היה כיף
חוזרת ללמוד למבחן בספרות. אחלו לי בהצלחה חברימים

תות15

New member
אאאאאאאאנננננננניייייי...

האם אי פעם.. יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? אממ זה לא יצא לפועל בסוף אני חושב.. התחילו איתך? כן צפרו לך? הממ..לא.. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? אני מתאר לעצמי שכן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי ואני מתכנן עוד אחד עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? פעם רציתי ציצים..נחשב?
רצית להיות בן המין השני? כנ"ל התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? כן קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? יעני במבחן? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא חושב התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? הממ..לא יודע..לא חושב רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? לא היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? אם מישהו זה גם מישהי אז כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? פייי..לא שברת לב? לא יודע השם שלך הופיע בעיתון? כן

אני!

יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא יודע שגרם להקיא אבל הגעיל כה שחית בעירום? לא ברחת מהבית? עוד לא אני מדגיש עוד לא התחילו איתך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
צפרו לך?
נשארת ער כל הלילה? בבדאי לא אכלת יום שלם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דיברת בטלפון כל הלילה? משהו כזה הרגת מישהו? כה ברור נישקת מישהו מאותו מין? אפילו לא מהמין השני את רוצה מאותו מין
בגדו בך? לא שזכור לי הרגת חיה בטעות? תלוי מה נחשב חיה הרגת חיה בכוונה? אם זה זבוב כה אם נמלה כה...... גנבת משהו? כה אבל שששששששששש
פגעת בעצמך? כה רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? בערך ניסית סמים? חחחחחחחחח שתית אלכוהול? כה ברור השתכרת? לא ממש התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
עשית או תכננת לעשות פירסינג? כה עשית קעקוע? לא הסתפרת? כה השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חחחחחחחחחחחח כה צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא ממש לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אולי החודש כה נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? הרבה התאפרת? כה רצית להיות משהו שאתה לא? כה רצית להיות בן המין השני? לא
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כה עברת יישור שיניים? עוד לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא נראה לי
התביישת בהורים שלך? לפעמים שיקרת למישהו? כה היית מאוהב? כה התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כה עשו לך? כה נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים ? לא שיחקת כדורסל? כה שיחקת כדורגל? כה הלכת מכות? כה שיחקת טאקי? כה שיחקת מונופול?כה שיחקת שש-בש? כה הוצאת מלא כסף על שטויות? כה כל יום לצערי...... הברזת מבצפר? כה התחרטת על משהו שעשית? כה היית אובססיבי כלפי משהו? כה היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית? כה היית מכור למשהו? כה היית כל הלילה על המחשב? כה התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה זכרת חלום? כה נרדמת בשיעור?כה העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? לא מה פתאום! ביצעת אקט מיני בבית הספר? LOL
ביצעת אקט מיני בשירותים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התעקשת על משהו מטופש? כה הברזת למישהו בלי להודיע? כה התחרפנת? כה כל שני ה שאני חי נכנסת למצב כפית? כל מאית השניה שאני חי ביקרת אצל פסיכולוג? נראה לי אם לא אז צריך דחוף
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כה להופעה החגיגית רקדת בגשם? כה צרחת מפחד? כה היית 'צומי' במודע? כה שנאת את עצמך? כה צעקת על מישהו? כה קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה כל דקה שאני נושם בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כה עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כה היית מחוייב למישהו? כה הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כה התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה נשבר לך הלב? כה שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא

וואי אני ממש מסטול

חשבתי שפה->ישנת עם בן המין השני בלי סקס? זה אותו מין..........אז תשובת כה

../images/Emo79.gifאני אוהבת שאלונים../images/Emo9.gif

האם אי פעם.. יצאת מהמדינה?
כע אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
לא שידוע לי.. שחית בעירום?
לא ברחת מהבית?
לא התחילו איתך?
כע צפרו לך?
כעע..חחח...זה היה מצחיק
נשארת ער כל הלילה?
ברור לא אכלת יום שלם?
כע דיברת בטלפון כל הלילה?
כע הרגת מישהו?
לא נישקת מישהו מאותו מין?
לא בגדו בך?
באמוּן.. הרגת חיה בטעות?
כע הרגת חיה בכוונה?
כע גנבת משהו?
לא פגעת בעצמך?
פיזית? לא. רצית למות?
המ, כע
עישנת סיגריות?|תו
!| עישנת נרגילה?|תו
!| ניסית סמים?|תו
!| שתית אלכוהול?
כע השתכרת?
לא התנשקת?
לא בדיוק..
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
כע עשית או תכננת לעשות פירסינג?
תכננתי אבל אמא שיבשה לי הכל
עשית קעקוע?
לא הסתפרת?
ברור השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?
למטרת מלחמות אוכל
צללת עם דולפינים?
לא קפצת כתה?
חח...ממש היית ערום בציבור?
לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
לא לתקופה ממושכת?
? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
לא
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
ברור התאפרת?
ברור רצית להיות משהו שאתה לא?
אממ..לא'דעת..אולי רצית להיות בן המין השני?
פעם בחודש
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
כע עברת יישור שיניים?
לא היו לך משקפי ראייה?
ישלי הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
כע התביישת בהורים שלך?
לאא
שיקרת למישהו?
פעם ב... כמו כולם
היית מאוהב?
נראלי התעלפת?
לא נשברה לך שן?
לא, אבל שברתי לחברה שלי שן
עשית למישהו איקי?
לא עשו לך?
לא נעצרת?
לא קיבלת נכשל בתעודה?
כע שברת עצם בגוף?
אמ, לא.. רכבת על אופניים?
עם גלגלי עזר
רכבת על סוס?
כע, בכיתה ג' נראלי רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
כעע...
שיחקת כדורסל?
כע שיחקת כדורגל?
ביסודי.. בטורנירים..לא ידעתי לשחק אז הייתי מתייבשת באמצע המגרש
הלכת מכות?
ביסודי שיחקת טאקי?
ברורר שיחקת מונופול?
כע שיחקת שש-בש?
אנ'לא יודעת לשחק הוצאת מלא כסף על שטויות?
כע הברזת מבצפר?
פעם ב.. אנ'לא אוהבת להבריז, אז רק כשאין ברירה התחרטת על משהו שעשית?
כע היית אובססיבי כלפי משהו?
המ, נראלי שכע היית מאושר?
כע התנצלת על משהו שעשית?
כע היית מכור למשהו?
המ, לא.. היית כל הלילה על המחשב?
ברור התקלחת עם מישהו?
אולי כשהייתי תינוקת.. קמת באמצע הלילה סתם ככה?
כעע.. זכרת חלום?
כע נרדמת בשיעור?
חחח...כע...והרבה
העברת פתקים בשיעור?
כע תפסו אותך?
כע ביצעת אקט מיני בבית הספר?
לא ביצעת אקט מיני בשירותים?
לא התעקשת על משהו מטופש?
כע הברזת למישהו בלי להודיע?
לא! אני שונאת שעושים אתזה! התחרפנת?
כע נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
הממ, לא. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?
חחחח הא? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
המ, לאנראלי רקדת בגשם?
כעע
צרחת מפחד?
כע היית 'צומי' במודע?
לא שנאת את עצמך?
לפעמים.. צעקת על מישהו?
כע קינאת במישהו אחר?
לא היית גאה בעצמך?
כע [היום
] הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
כע בכית בגלל מישהו?
כע בכית בגלל מישהי?
כע עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
כע אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
נראלי שכן הופעת בציבור בפיג'מה?
לא ממש פיג'מה..-בגדי שינה..וגם לא ממש ציבור..חח
בכית בסרט?
כע היית על במה?
כע היית מחוייב למישהו?
הממ...כע הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
לא

מטאל

New member
אוי זה היה ארוכ ורוב התשובות כן

יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?כן שחית בעירום?לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא, לאכול זה התחביב העיקרי שלי דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה אבל חצי ממנו הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן נמלה... הרגת חיה בכוונה? כן זבוב גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול?כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן אבל התוכניות לא יצאו לפועל עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן היה לי קוצים עכשיו זה בשלבים לחזור לשיער ארוכ השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? כן פעם בעבר התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כה ממש ברגעים אלו :) התעלפת? לא חס וחלילה נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן ואי המון שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן, איכס ערסיות רצו להרביצ לי מה אני לא יגיב להם!? שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן ... היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? ברור אם אני טועה אני מתנצלת היית מכור למשהו? סיגריות היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? לא הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? ברור כל הזמן אני מתחרפנת נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן = \ חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אממ אפשר להגיד שכן רקדת בגשם? לא אבל רצתי בגשם כי זה כיפ צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן על חברה הכי טובה שלי בפעם הראשונה שרבנו עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן מממש כעת אני מחויבת למישהו הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב?כן שברת לב?לא שאני יודעת... השם שלך הופיע בעיתון?כן בגלל משהו בכדוריד

בצה17

New member
נצל"ש - מה קורה אנשים??../images/Emo39.gif

אני חדשה פה =) מי בא להופעה ב26 במועדון תאטרון???????

אוו אני לאהוב שאלונים!!

יצאת מהמדינה?כן.. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?כן במבה עם קולה אבל זה דווקא ממש טעים! שחית בעירום?שהייתי בת שנה.. ברחת מהבית?לספור...? התחילו איתך?לא רוצה להשוויץ אבל כן הרבה פעמים חח..|:):)| צפרו לך?כן כי עמדתי באמצע הכביש.. נשארת ער כל הלילה?בטח לא אכלת יום שלם?ביום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה?לא,ההורים שלי ירצחו אותי.. הרגת מישהו?לא..אבל הייתי רוצה!!|כועס| נישקת מישהו מאותו מין?את אימא בלחי בגדו בך?גרר כע.. הרגת חיה בטעות?כעע..היא טסה לי לפה!שונאת חרג'וקים
הרגת חיה בכוונה?כןן!שונאת זבובים! גנבת משהו?בערך..|מסמיק| פגעת בעצמך?לא רצית למות?4686483 פעמים עישנת סיגריות?פעם אחת ולא הכל עישנת נרגילה?כע ניסית סמים?לאא אני נגד
שתית אלכוהול?בירה לבנה! השתכרת?לא התנשקת?לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא ישנתי עם מישו.. עשית או תכננת לעשות פירסינג?לא עשית קעקוע?לא הסתפרת?כע השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כע..Food fight צללת עם דולפינים?כעע
קפצת כתה?לא היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?כע..חעחע נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?כע התאפרת?כע רצית להיות משהו שאתה לא?לא רצית להיות בן המין השני?כע התקלחת יותר מפעמיים ביום?כע עברת יישור שיניים?אני עובדת על זה.
היו לך משקפי ראייה?לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך?כעע שיקרת למישהו?כעע היית מאוהב?כע התעלפת?כע נשברה לך שן?כע עשית למישהו היקי?נופ עשו לך?נופ נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה?כע שברת עצם בגוף?כע רכבת על אופניים?כע רכבת על סוס?כע רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כע שיחקת כדורסל?כע שיחקת כדורגל?כע הלכת מכות?כע שיחקת טאקי?כע שיחקת מונופול?כע שיחקת שש-בש?כע הוצאת מלא כסף על שטויות?כע הברזת מבצפר?כע התחרטת על משהו שעשית?4463 פעמים היית אובססיבי כלפי משהו?אני עכשיו ברגע זה!אני אובססית לאורוש
היית מאושר?כע התנצלת על משהו שעשית?כע היית מכור למשהו?כע היית כל הלילה על המחשב?כע התקלחת עם מישהו?נופ קמת באמצע הלילה סתם ככה?כע זכרת חלום?כע נרדמת בשיעור?כעעעעע העברת פתקים בשיעור?כע תפסו אותך?כע ביצעת אקט מיני בבית הספר?נופ ביצעת אקט מיני בשירותים?אני רק בת 13 בני אדם!! התעקשת על משהו מטופש?כע הברזת למישהו בלי להודיע?נופ אנלא כזאתת! התחרפנת?כע נכנסת למצב כפית?כעע אני קוראת לזה משומה מצב צ'אריזארד ביקרת אצל פסיכולוג?נופ חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?כע חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כע רקדת בגשם?כע,אני וחברה שלי ואנשים צילמו אותנו מהחלונות! צרחת מפחד?כע היית 'צומי' במודע?כע |העמותה למען הצומי|חח סתם.. שנאת את עצמך?כע צעקת על מישהו?כע קינאת במישהו אחר?כע היית גאה בעצמך?כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כע בכית בגלל מישהו?כע בכית בגלל מישהי?כע עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כע אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?נופ הופעת בציבור בפיג'מה?כע בכית בסרט?כע היית על במה?כע היית מחוייב למישהו?כע הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כע התעלמת ממישהו בכוונה?כע סיננת מישהו בטלפון?כע ניתקת למישהו בפרצוף?כע רצית לצרוח ולא עשית את זה?נופ! נשבר לך הלב?כע שברת לב?כע השם שלך הופיע בעיתון?כע

בצה17

New member
גם אני! גם אני!

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים להקיא? או או או.. הרשימה ארוכה חחיח שחית בערום? אממ רק עם תחתונים נחשב...? ברחת מהבית? ניסיתי =\ התחילו איתך? טוב שמעו עם הכמות המסחרית של העובדים הזרים במדינה הזאת.. צפרו לך? אני גרה ליד אור יהודה.. =|(עיר שחיים בה דיי הרבה קופים שצופרים לכל דבר זז עם שדיים) נשארת ער כל הלילה? מי לא? לימודים.. מסיבות.. ים.. לא אכלת יום שלם? חחחחח בדיחה טובה!!! דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לבנתיים, כפי שידוע לי, לא. נישקת מישהו מאותו מין? צרפתית? כן.. חיים רק פעם אחת
בגדו בך? כפי שידוע לי.. לא הרגת חיה בטעות? נמלים הרגת חיה בכוונה? נמלים גנבת משהו? אממ כיכף בסופר, תכולת המגרות של ילדה קטנה שעשיתי עם חברה שלי בייביסיטר, כסף לאחים שלי, תכולת הקלמר של ילד שנורא שנאתי.. ממש פושעת אני פגעת בעצמך? כן יש איזה כמה עמודים שנכנסתי בהם בחיים שלי.. ואני נוהגת להרביץ לעצמי לפעמים =\/\ רצית למות? מן הסתם, זה חלק משלב ההתבגרות..(לומדת פסיכו') עישנת סיגריה? פעמיים/שלוש יאקק טעם מגעיל!! עדיף נרגילה. עישנת נרגילה? כן =) זה הכי שנטי בעולם!(בשבילי בכל אופן) ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא, לא צריכה אני טיבעי שיכורה..אנשים לפעמים לא מאמינים לי שאני לא שיכורה במצב רגיל!! התנשקת? צרפתית? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? אממ אני מאמינה שכן.. עשית או תיכננת לעשות פירסינג? לא תודה. עשית קעקוע? לא הסתפרת? לא אני סוחבת אחרי עצמי רעמה של שיער ענקית כזאת שגידלתי מגיל אפס לא חפפתי לא כלום! השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? יש עוד שימושים לאוכל??
צללת עם דולפינים? לא קפצת כיתה? לא היית ערום בציבור? רק עם תחתונים נחשב? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? להתחיל לספור..? לתקופה ממושכת? חודשיים נחשב? קיבלת חשבות פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? אף פעם רצית להיות בן המין השני? כן. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה?לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? באמת? לא התעלפת? לא =( נשברה לך שן? לא =) עשית למישהו היקי? לא עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא =) רכבבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל?כן, שיעורי ספורט בעע שיחקת כדורגל? כנ"ל הלכת מכות? כן חיח ורציני לא בצחוק !! שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? ברורר הברזת מבצפר? ברורר התחרטת על משהו שעשית? ברורר(טוב הברור מתחיל לעצבן אותי) היית אובססיי כלפי משהו?פעם ידיד הדימיוני ההומו "בלה" כיום: כבשים! היית מאושר? זה כמו האויר שאני נושמת...(אושר/סטלנות/צחוק) התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לצערי זה עד היום.. אאאווככללל היית כל הלילה על המחשב? כן ועם כמותה שאלות הזאת אז נירא לי שגם הלילה... התקלחת עם מישהו? כן שהייתי קטנה עם חברות.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? הרבה נרדמת בשיעור? איזו פעם אחת.. תפסו אותך? לא חחיח העברת פתקים בשיעור? עד היום.. מנהג משובח ביותר!! תפסו אותך? כמה פעמים כן.. ביצעת אקט מיני בבית הצפר? עם מי?
למה זה לא משולב בסיס ובצפר יחד??? זה היה יותר מעניין!! ביצעת אקט מיני בשירותים? כנ"ל התעקשת על משהו מטופש? כמעט תמיד.. ברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? זה המהות שלי. נכנסת למצב כפית? כנ"ל ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כל הזמן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן
רקדת בגשם? כן
צרחת מפחד? כן
היית 'צומי' במודע? כן
שנאת את עצמך? או או או הרבה פעמיםם צעקת על מישהו?|סגדש| אחד מהכישרונות הקוליים שלי זה לצרוח על אחרים והרבה! קינאת במישהו אחר? הרבה פעמים הייתי גאה בעצמך? הרבה פעמים הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? הרבה פעמים בכית בגלל מישהו? כן
בכית בגלל מישהי? כן
עשית משהו שלא חשבת שתעשה? הרבה
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן
הופעת בציבור בפיג'מה? השיכבה שלי נחשב? בכית בסרט? כן חיח
היית על במה? כן =) היית מחוייב למישהו? תמיד יש אנשים שמחוייבים אליהם בחיים הרגת שאתה מחוייב למישהו למרות שאתם לא היית רישמיים? אף פעם לא. התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לפעמים אני עושה את זה קצת יותר מידי .. נשבר לך הלב? כן =\ שברת לב? כן
השם שלך הופיע בעיתון? כן בראש 1 הייתה כתבה ש-ל-מ-ה עליי!! ענית על כללללללללללללל השאלות!!! עכשיו נירא למי יש כוח לקרוא הכל.. חח

למעלה