שאלון להחייאת הפורום

E R 4ever

New member
שאלון להחייאת הפורום../images/Emo6.gif../images/Emo139.gif

נו, אני בהשפעת מד"א... What can I do
איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר
איזה דמות הייתם נותנים להאוס להיות, אם לא היה האוס
האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית
נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו
גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!"
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה
ולמבוגרים שבינינו
קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? זהו בינתיים. שיהיה לכם חג שמח

E R 4ever

New member
כמובן שהכוונה בשאלה האחרונה היא

בהקשר של לימודי ביולוגיה, אנטומיה וכאלה...

../images/Emo108.gif

האוס, אבל חוץ ממנו אני אוהבת גם את ווילסון ואת קמרון. איזה דמות הייתם נותנים להאוס להיות, אם לא היה האוס
אפשר הסבר לשאלה?
האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית
האמת שקשה לי להגיד, כי לא ראיתי עדיין את העונה השנייה ואני בטוחה שמתעסקים בה בהמון נושאים שלא נגעו בהם בעונה הראשונה. נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו
לא כל כך, אני חושבת שהוא איש טוב מתחת למעטה המרושע. גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!"
לא זכור לי מקרה כזה
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה
לא משהו, אבל יש לי את הפרקים מוקלטים אז זה ממש לא משנה לי. ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"
לא ממש, אבל אני מבינה חלק נכבד מהקשקשת הרפואית שלהם.

../images/Emo136.gif

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? שאלה רטורית? האוס
איזה דמות הייתם נותנים להאוס להיות, אם לא היה האוס? אבל הוא כ"כ טוב בלהיות האוס, למה לתת לו משהו אחר?
האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? לא עולה לי משהו מסויים, אולי היה נחמד לדעת עוד קצת על העבר שלו. נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? אפשר לומר
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? בהתחשב בזה שזה מתנגש עם אי אר, אז לא כל כך.
חנוכה שמח!

Tal2012

New member
../images/Emo27.gif ME ../images/Emo37.gif

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? אמממ האוס וקדי
יש לשניהם יציאות מוזרות בהחלט . אבל כמובן שגם וילסון מתוק
איזה דמות הייתם נותנים להאוס להיות, אם לא היה האוס? קדי
האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? אממ אממ
נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? לאוו דווקא
ללא הרף
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה ? כן
ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? |

שניש

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

האמ,האוס כמובן.וד"ר צ'ייס שאהבתי עוד מימי "שכנים שכנים"
איזה דמות הייתם נותנים להאוס להיות, אם לא היה האוס
בראין קיני המבוגר,מ"הכי גאים שיש".מתאימה לו הציניות והביטחון העצמי המופרז. האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית
לא,בינתיים אני מרותקת ולא חסר לי שום דבר
נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו
לא.יש לו את זה עמוק בתוכו-להיות נחמד. עמוק,עמוק בתוכו
כך בערך מסתכמת הצפייה שלי בסדרה. האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה
לא,כי היא מתנגשת עם כל הפריים טיים של ערוץ 2
,או שמפסידים חצי האוס או חצי "משחק מכור" ,למשל. ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"?
לא,אני עדיין לא מבינה שם כלום
אבל אני מהנהנת ומחייכת... זהו בינתיים.

pink panther 8

New member
ננסה לענות...

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? האוס וקמרון איזה דמות הייתם נותנים להאוס להיות, אם לא היה האוס צ'ייס כי קמרון וצ'ייס יהיו ביחד בסוף האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית?כיסו בערך הכל חחחחח נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? אני רוצה שיראו קצת פגיעות מצידו זה יהיה טוב! גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!" מזה WTF עם זה מה שאני חושבת אז כה מאוד יצירתיים! האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? היא מתנגשת עם היכל התרבות אבל לא נורא... ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? לא מבוגרת ב"ה בת 14!!!! +*+*+ילדים שולטים ואף פעם לא משקרים+*+*+ חעחעחע +*+**+*+**+חג שמח+*+*+**+**+

יאמי, שאלון

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? ווילסון איזה דמות הייתם נותנים להאוס להיות, אם לא היה האוס? לא בדיוק הבנתי... הכוונה לשחקן? טוב, נגיד פורמן. האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? לא ממש נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? לא, אני לא חושבת שהוא בנאדם רע... הוא פשוט ציני. הוא יכול להיות נחמד. גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!" ? בוודאי... האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? כן, מאוד ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? אני לא ממש מבוגרת, וגם לא ממש היו לי בעיות להבין את שעורי ביולוגיה, אבל אני גם לא ממש מבינה את מה שהם מדברים בסדרה

Smash my face

New member
יאי שאלון ^^

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר: בוודאי שהאוס
דמות גאונית!!
איזה דמות הייתם נותנים להאוס להיות, אם לא היה האוס: הממ.. צ'ייס [?!]
האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית: נראה לי שנגעו בהכול מהכול.. ובטח העונה ה2 תהיה מעי\ניינת פי 1000..
נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? חחח אכן,אבל דווקא יש לו קטעים שהוא דיי נחמד *בצורה צינית מעוותת שכזאת
*
גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!" ברוווווור! כול פרק אני המומה מחדש..
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? הכי נוחה שיש.
ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? אני עדיין לא מבוגרת
אבל כול פרק אני משכילה ולומדת משו חדש..

Augustus Hill

New member
Me ../images/Emo27.gif

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? הרופא ההוא, הציני, השנון והמגניב, נו זה שכולם אוהבים..........נזכרתי! האוס!
איזה דמות הייתם נותנים להאוס להיות, אם לא היה האוס? אממ צ'ייס או ווילסון האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? וידוי קטן, התחלתי לראות רק מפרק 8 של העונה הראשונה ואני בקצב של ערוץ 3, יש לי את 7 הפרקים הראשונים במחשב ואני צריך להשלים, ככה שאני לא יודע
נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? לא, בפרק של היום הוא דווקא היה נחמד גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!" ? בטח האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? יאפ ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? אני נחשב למבוגר?
ולא ממש, אבל לומדים קצת כל פרק :)

Rowdy Girl

New member
עונהה:]

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? האוס קמרון וצ'ייס
איזה דמות הייתם נותנים להאוס להיות, אם לא היה האוס? איך אפשר בלי האוס?!
האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? לוידעת לא ראיתי מלא פרקים כי אני בניו יורק
נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? חח... אממ
גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!" יאפפפ
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה ? יאפפפ מאוד
ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? גיל 13 נחשב מבוגר?

jnuyk

New member
נו, מה? תשובות לשאלון כמובן

דמות אהובה- האוס. כאילו, דה?! דמות חליפית- דמות של חולה נושא מעניין שלא נגעו בו- מבין הפרקים שאני ראיתי (שאינם כל הפרקים) עוד לא היה פציינט אחד שבאמת המציא את הכל ומשקר לגמרי, יכול להיות נחמד. שהאוס יהיה נחמד- לא. כי הוא כל הזמן נחמד, בעצם. ?! איך הם הצליחו לחשוב על זה- ובכן, הבעיה היא שבניגוד לסדרות בילוש אחרות, כאן אין שום סיכוי שאם אני רק אחשוב קצת יותר חזק אני אצליח לפתור את התעלומה רק על פי הרמזים. אז לא. שעת שידור- אחלה, למה לא. השאלה היחידה היא מתי סוף סוף הם יתחילו לשים בשישישבת ארבעה חמישה פרקים ברצף, להתמכרות עמוקה יותר... ואחרון ודי- או שאני לא מספיק מבוגרת (26) או שסתם אין לי מושג למה הכוונה

14PeAch

New member
התשובות שלי ^_^

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? האוס, ללא ספק
איזה דמות הייתם נותנים להאוס להיות, אם לא היה האוס? שום דמות. האוס יכול להיות רק האוס. האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? לא יודעת..אבל בטח עוד יהיה בהמשך. נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? כן..חח.. גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!" זה בערך מה שאני אומרת חצי מהתוכנית
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? כן, פרט לזה שזה מתנגש עם אי.אר..

sk8er grrl

New member
אני! :]

*איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? האוס :] *איזה דמות הייתם נותנים להאוס להיות, אם לא היה האוס? אף אחת... הוא מתאים להיות האוס... *האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? מממ... לא עולה בדעתי עכשיו... :p *נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? כן... חחח... האמת אני מעדיפה אותו כמו שהוא... *גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!"? חחח... זה תמיד ככה... כאילו הפיתרונות שהם מציעים בתחילת כל פרק הם הסטנדרטיים, ואז אני מבינה כאילו איך איקס גרם לוואי... אבל הפיתרון האמיתי זה משהו ממש גאוני! *האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? כן בטח! ביום כל יום מפרך, יש האוס... וזה לא מאוחר או מוקדם מדי...

למעלה