שאלון להחייאת הפורום

שאלון להחייאת הפורום

נתחיל ברגיל שם: גיל: לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר? למה? נראה לך שכיף לו בחיים? האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"? האם אתה צופה ב"משחק מכור"? האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות? לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר? האם אתה צופה באסף הראל? האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה? לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר? למה? האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ? האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2? האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות? ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ? לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר? האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ? האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM? לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר? מדוע? האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב? מי הזמרת האהובה עליך? האם זה בגלל שהיא כוסית? לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר? ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל? האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת? האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים? האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל? האם ראית את הפרסומת לאסקייפ? האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי? האם נהנית מהשאלון? האם אתה חושב שהפורום מעט מת? אם כן מה אתה מתכוון לעשות בענין?

עונה!

נתחיל ברגיל שם: ליהי גיל:19 לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר?שגיב פרידמן למה? כי הוא גאון נראה לך שכיף לו בחיים? לא האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"? כן האם אתה צופה ב"משחק מכור"? כן האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות? כן!!!! לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר? פרידמן הוא מלך האם אתה צופה באסף הראל? כן האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה? כן למה לא לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר? אסף הראל למה? כי יצפאן לא מצחיק ומאוס האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ? לא האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2? כן האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות? כן
ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ? ג'יגלס ובלאקפילד ווואטאבר לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר? סטיבן וילסון האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ? מצד אחד כן מצד שני אני יתחיל למאוס בהם האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM? כן לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר? שחר מדוע? אני נמענת האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב? תלוי בלהקה בלאקפילד ווואטאבר זה מגניב יש כאלה שזה פטאתי מי הזמרת האהובה עליך? וואי לא מסוגלת לחשוב על אחת האם זה בגלל שהיא כוסית? לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר? יו לא עולה לי עף אחת אוף ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל? כן האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת? כן העלתי את התיאוריה האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים? כן האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל? ודאי האם ראית את הפרסומת לאסקייפ? כן האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי? כן אבל רק לאחרונה זה התגלה לי כשוק מסוים האם נהנית מהשאלון? ודאי הוא מעולה! האם אתה חושב שהפורום מעט מת? כן!!!!!! אם כן מה אתה מתכוון לעשות בענין? שאלון? דיונים על סטאדפיסטים אבל אתם חייבים להצטרף!

EagleGirl

New member
פעם ראשונה שלי היום ויש לי יומולדת

שם: סיון גיל: 16 וחצי ביום ראשון לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר?רשף לוי אלוהים למה? כי הוא הכי מצחיק נראה לך שכיף לו בחיים? לא משתמשים אצלו בגלולות... האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"? כשיוצא האם אתה צופה ב"משחק מכור"? ברור האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות? לא בטוחה.. לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר?פיניש ופרידמן ואורנה בנאי.. האם אתה צופה באסף הראל? ברור.. אני גם הצחוק שלו.. האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה? מקווה בשבילו.. לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר? אסף הראללל למה? כי מחלקים בירות האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ? סמיילי... רק אם יש מישהו מעניין האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2? כן - כי אני גם אהיה שם האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות? אני אשלח לעצמי אסאמאס?? לבוא להופעות - אני אופיע. ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ? להקת הפליז לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר? מודי מלהקת הפליז האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ? כןןןןןןןן יא אללה האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM? כןן דדי ההולךךך לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר? אני יודעת לעשות חיקוי של אדם בתקופת הקוקו מדוע? כי אני יודעת לעשות חיקוי של אדם בתקופת הקוקו האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב? מגניב.. מי הזמרת האהובה עליך? רוני סופרפארם (אורן יאדגר) האם זה בגלל שהיא כוסית? לא, כי אורן אומר עליה סופרפארם וזה מצחיק.. לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר? ליידי אם. הייתי עושה שיר עם שחר ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל? לא האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת? לא האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים? גבירותיי ורבותיי... רן אפלברגגגגג האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל? יאאא אני ידעתי על זה לפני כולם.. הוא סיפר לי יום לפני הצילומים האם ראית את הפרסומת לאסקייפ? אחד הרקדנים דומה להוא מאסף הראל האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי? אף פעם לא שמעתי הופעות שלו האם נהנית מהשאלון? חמודי האם אתה חושב שהפורום מעט מת? ממש מת... הארון קבורה בדרך.. אם כן מה אתה מתכוון לעשות בענין? להזמין לפה את כל החבר'ה של הדור הבא שלא מקבלים הופעות

טוב אני רואה עושים עליי חרם

אז אני מחרימה חזרה! אין יותר נסיונות להחיות את הפורום!

למעלה