שאלון להטרוסקוסאל

sarah

New member
שאלון להטרוסקוסאל../images/Emo6.gif

מתוך האתר הזה עם הסמלי גאווה: מה לדעתך גרם להטרוסקסואליות שלך ? איך ומתי החלטת שאתה הטרוסקסואל ? האם יכול להיות שההטרוסקסואליות שלך היא רק שלב בהתפתחות שלך ? האם ייתכן שההטרוסקסואליות שלך נובעת מפחד נוירוטי מבני מינך אם מעולם לא שכבת עם מישהו מאותו מין האם ייתכן שכל מה שאתה צריך זה מאהב ...הומו טוב ?האם ההורים שלך יודעים שאתה סטרייט? האם החברים והשותפים שלך יודעים ...איך הם הגיבו מדוע אתה מתעקש לנפנף בהטרוסקסואליות שלך? האם אינך יכול פשוט להיות ...מי שאתה ולשמור את זה לעצמך ? מדוע הטרוסקסואלים שמים דגש כל כך חזק על מין ?מדוע ההטרוסקסואלים מרגישים מחויבים לפתות אנשים לעבור אל סגנון החיים שלהם אחוז ההטרוסקסואלים מבין הפדופילים הוא הרבה מעל ליחסם באוכלוסייה ...האם אתה מרגיש בטוח לחשוף את ילדך למורה הטרוסקסואל מה בדיוק עושים גברים ונשים יחד במיטה? איך בדיוק הם יודעים איך לענג זה ...את זה בהיותם שונים כל כך מבחינה אנטומית עם כל התמיכה הממסדית למוסד הנישואין, אחוז הגירושים גדלים, מדוע ?יש כל כל מעט קשרים הטרוסקסואלים יציבים .מחקרים הוכיחו שאחוז המחלות העוברות במגע מיני אצל לסביות הוא הנמוך ביותר ?האם זה בטוח לאישה לחיות חיים הטרוסקסואלים ולחשוף עצמה למחלות ולהריון איך אפשר לחיות חיים שלמים אם אתה מגביל עצמך לחיים הטרוסקסואליים ?באופן בלעדי איך אפשר לחיות חיים שלמים אם את/ה מגביל/ה את עצמך לחיים הטרוסקסואלים ......באופן בלעדי בהתחשב בסכנת התפוצצות האוכלוסין החזויה - איך המין האנושי יוכל להתקיים אם ......כולם יהיו הטרוסקסואלים אפשר לסמוך על פסיכולוג הטרוסקסואל שיהיה אובייקטיבי? האין זה נכון שהוא/היא האם ......ינסה/תנסה להטות אותך בהתאם לנטיותיו/יה נראה שיש מעט הטרוסקסואלים מאושרים. פותחו שיטות שיכולות לשנות אותך אם באמת ......היית רוצה. האם שקלת הסבה בתרפיה בהתחשב בכל הבעיות הכרוכות בלהיות הטרוסקסואל - האם היית רוצה שילדך יאמץ ......סגנון חיים כזה http://eilatgay.bravepages.com/shelon.htm באעבה, שרה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo6.gif

קורע!!! (אני אצוד אותך! מי ארת חושבת שאת בכלל אל תתקרבי לאייסיקיו שלי אפילו!!!)

sarah

New member
אני אצוד אותך קודם כלבה! &gt../images/Emo7.gif

תסתכלי על הניק שלי באי סי קיו ואחר כך תדברי!

שרה!

בסוף יחשבו שאנחנו פורום מלא אנשים אלימים...דווקא בתקופה הזאת חשוב לשמור על התנהגות נעימה ונחמדה....(
)

sarah

New member
../images/Emo13.gif

אך הרי אתה יודע שאין בי כוונות צדון- רק לצוד את אורה ותלות את הראש שלה מעל האח כמזכרת...
באעבה, שרה(חסרת כוונות זדון)
|גרביל| |כפית|

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifשרה יקירתי..

הרי א ת יודעת שאני ציידת מדופלמת.. אני אצוד אותך ואל תדעי מה נפל עליך! * רודפת אחריי שרה עם רובה וגרזן*

למעלה