שאלון[להכיר יותר טוב ובשביל לעדכן קצת פה]

שאלון[להכיר יותר טוב ובשביל לעדכן קצת פה]

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

עונה ראשונה../images/Emo6.gif

שם:אתי גאוליוב תאריך לידה:19/9/1995 מקום מגורים:מרכז שיר אהוב:הכי הכי אהוב בכל היקום זה "הכול יהיה בסדר" סרט אהוב:"אבק הכוכבים" תוכנית טלוויזיה אהובה:"האלופה" [באתי כימעט לירשום האפולה]
זמר אהוב:דודו זמרת אהובה:לירז צ'רכי יום אהוב בשבוע:שישי דיסק אהוב:לירז צ'רכי,לולה... תאריך אהוב:31.5 האם אי פעם עישנת?כן.... אבל זה קרה בהשפעת חברים האם אי פעם שתית אלכוהול?XL נחשב? האם אי פעם לקחת סמים?לא אבל מצאתי סמים האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן הרבה פעמים האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן כל הזמן זה קורה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן מאוד האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:יש גובה:1.50 מידת נעלים:38 פריסינג:לא אבל בקרוב יהיה בגבה קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית?כימעט אבל עצרתי ברגע האחרון ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן את הכלבים שלי ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?פריגת,ביסלי ומסטיק בימים אלו אתה מאוהב?זה קצת בעייתי כי אני לא יודעת מה אני מרגישה הדבר שהכי קשה לך איתו:לא רוצה לספר...
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?הייתי רוצה להיות בתור בת דודה שלי הגדולה האדם האחרון שהתקשר אלי-אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אור המקום האחרון שהייתי בו:סלון הסטיה שלי היא:אמממ... לא יודעת צריך לחשוב בטח יש הרבה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-מחשב תכונה טובה שלי:אין 1 יש מלא אבל הכי הכי זה שאני שרה מדהים תכונה רעה שלי:שאני טיפה ביישנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?כן אבל לא יודעת למה זה קרה האם צחקת על מישהו בעל מום?כן אבל לא יודעת למה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?בטח זה קורה כל יום עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא ולא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?התמונות של לירז... אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? ליפעמים שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? יש הרבה אין אחד ספציפי אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? זה יותר מידי רשע אז אני לא יספר באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16 ומעלה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?ליפני כמה ימים חיבקת מישהו/י? בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? לא עישנת?ליפני כמה ימים שתית משקה אלכוהולי?אתמול השתכרת?אתמול אבל בקטנה שכבת עם מישהו/י?בגילגול הקודם
היית במועדון? ליפני כמה שבועות ביומולדת של מישהי שאני אפילו לא מכירה לבשת חצאית? ליפני 7 ימים קנית בגד? לא זוכרת
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?ליפני 15 דקות בערך הקדישו לך שיר?ביומולדת שלי שיפרו לך את המצברוח?אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 11:07 מה/מי העיר אותך?היתעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? שקט מה היה הדבר הראשון ששמעת? אוי ואבוי מה היה השיר הראשון ששמעת? "רציתי" מה אכלת? מאכל בוכרי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אור ולירז איזה כיתה את: ז'1 הבנאדם הכי יפה שראית:לירז צ'רכי את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? ליפעמים את חושבת שאת קרצייה? ליפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן מאוד את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית ברמות שאין לתאר בנאדם ש: שונא/ת: נינט,כוכבה מנצור אוהב/ת:לירז,אמא אחים מישפחה מתגעגע/ת אליו:אביבה[חברה טובה],אור,ולחיבוק של לירז ממתי שהיה המיפגש חסר לך:החיבוק עושה לך טוב להיות איתו: אור,נטלי ונתנאל הכי מצחיק: נתנאל הכי דפוק: נטלי הכי מוזר:נתנאל הכי כיף לדבר איתו:אור יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא איזה צלצול יש לך? מתגעגע הקול הכי יפה ששמעת? לירז צ'רכי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני ולירז את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן ברור אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עוברת דירה,מלווה קצת כסף לאמא ומתחילה לחיות את החיים כמו שבא לי פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת:לירז צ'רכי,דודו טסה,טלי שרון יש לך חברים בפורומים? כן ברור מי האדם האחרון שדיברת איתו? אור מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון ושומעת היהודים את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? היהודים -עידן האלוהים מה הסרט האחרון שראית? "סוף העולם שמאלה" יש לי את זה במחשב אני רואה בלופ מה התוכנית האחרונה שראית? "ראש גדול מה הדיסק האחרון ששמעת? "המורדים" מה החלום שלך?להיות שחקנית וזמרת ,וליפגוש שוב את לירז ,אהה.. וכמובן להיות כבר גדולה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא אבל אני שטפתי את השטיח בלי שיבקשו בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן היית בחקירה משטרתית?כן זה קרה ביגלל שאני וכמה חברים שלי מצאנו סמים וחקרו אותנו

nuna19

New member
יש סיבה לאהבת התאריך?

או שזה לא מידע שבא לך לספר...

אממ...

כי זה התאריך שלירז [צ'רכי] נולדה בתאריך הזה ויש לה יומולדת ונדבקתי מחברה שלי בקשר לתאריך טוב את לא עונה על השאלון כדי שאני יכיר אותך יותר טוב
?

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור תאריך לידה: 19.11.88 מקום מגורים: באר שבע שיר אהוב: No Doubt - Don't Speak סרט אהוב: סוף העולם שמאלה תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים זמר אהוב: דודו טסה זמרת אהובה: לירז צ'רכי יום אהוב בשבוע: לא יודע.. שישי? דיסק אהוב: הדורבנים, לירז צ'רכי, דודו טסה תאריך אהוב: אממ.. לא יודע.. 19.11? האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודע האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: לא גובה: 1.74 בערך מידת נעלים: 40 פריסינג: לא קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: לא יודע מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אנערף האדם האחרון שהתקשר אלי- יורי, המנהל של הלהקה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי אייסי המקום האחרון שהייתי בו: אולפן הקלטות הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- משפחה, מוסיקה תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן, אבל זה לא בדיוק התעצבנות חח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן. נראה לי תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא חשבתי על זה אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא חושב הפרת הבטחה שהבטחת? יש מצב השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? כתום וירוק באיזה בושם אתה משתמש? יש כמה. האהוב עליי זה הוגו דארק בלו אתה אוהב לענוד תכשיטים? שרשרת נחשב? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודע באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין גיל מסויים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני כמה דקות חיבקת מישהו/י? לפני כמה דקות מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני כמה דקות עישנת? בכיתה ט' שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? ^ שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לא זוכר לבשת חצאית? אף פעם קנית בגד? לא זוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 11 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכר מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? אני לא יודע איך קוראים לזה חח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי נוסעים לאולפן כבר איזה כיתה את: אני בצבא הבנאדם הכי יפה שראית: אממ.. זה ישמע קינקי אם אני אגיד לירז?
את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? (אני לא עונה על השאלות האלה^^.. הן מופנות למין השני חח) בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? "אז הבנתי סוף סוף מה רצית רצית, ועכשיו גם אני עצבנית" הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרגיל את רוצה להיות זמרת? זמר את רוצה להיות שחקנית? לא נראה לי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אולפן הקלטות.. פורום אהוב: עם כל הבלגן - לירז באיזה פורומים את כותבת: לירז, דודו, בטי, הדורבנים יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? כותב בפורום, שומע שירים מהאולפן את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? שיר שלי מהאולפן מה הסרט האחרון שראית? מת לחיות 2 מה התוכנית האחרונה שראית? בובות מה הדיסק האחרון ששמעת? של הלהקה שלי מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

nuna19

New member
עונה (כדי שאתי תהיה יותר שמחה...)

שם:נועה תאריך לידה:28/9 מקום מגורים: שיר אהוב:יש אי שם סרט אהוב:לנגן מהלב תוכנית טלוויזיה אהובה:CSI לא להיבהל ממני... זמר אהוב:חוץ מדודו? דני סנדרסון,גידי גוב ולאחרונה גם כפיר אפשטיין שאני קונה את האלבום שלו בקרוב. זמרת אהובה:יהודית רביץ,אחינועם ניני, יום אהוב בשבוע:שבת דיסק אהוב:קובי,לוי,וסטיבי וונדר. תאריך אהוב:13/10 האם אי פעם עישנת?בחיים לא! האם אי פעם שתית אלכוהול?לא האם אי פעם לקחת סמים?והייתי פה כדי לספר על זה... האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?אי פעם?! האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?ברור... האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן. ועד היום אני לא מבינה למה.זה אידיוטי. האם אי פעם בכית על מישהי?לא. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא. בוודאות. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?בטח! האם אי פעם שיקרת?אי פעם?! יש\אין חבר:אין. גובה:165. מידת נעלים:41 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא יודעת. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן... ב24 שעות האחרונות קנית משהו?סופר נחשב? בימים אלו אתה מאוהב?כן. אבל זה לא יילך... הדבר שהכי קשה לך איתו:זיופים!!!!! מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אני. האדם האחרון שהתקשר אלי-ידיד שלי. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו:בבית הסטיה שלי היא:לא לשאול אותי שאלות כאלו!!! הרגע סיימתי עבודה לאוניברסיטה עם המונח הזה!!! תרדו ממני! הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-לשיר תכונה טובה שלי:אוהבת אנשים תכונה רעה שלי:בלגניסטית פחד. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא למה?! האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?מעולם לא. וגם כיסחתי מכות מישהי שעשתה את זה בנוכחותי. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?ברור! זה הכי כיף! והיו לי כמה דבילים. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא אבל עזרתי לעיוורת לא להיכנס לשלולית באמצע החורף. תרמת פעם לקבצן?לא האם גנבת משהו במכולת?חחחחחחחחחחח לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?יש לי משהו שחשוב לי כמו החיים שלי-אמא שלי. אכלת משהו לא כשר?בחיים לא. אתה שומר כשרות?כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא. הפרת הבטחה שהבטחת?פעם אחת?! השתכרת עד אבדן חושים?לא. אני לא אוהבת. בירה שחורה אני לא שותה. מה צבע החדר שלך?לבן,סטנדרטי רגיל. באיזה בושם אתה משתמש?נינה ריצ'י. דודה שלי קנתה לי. אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לא יודעת. מקווה שלא עשיתי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?כשמתחתנים ולא לפני זה! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?היום. נתתי נשיקה לבת דודה שלי. היא בת שנה ו-8 חודשים. חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?אף פעם השתכרת?נו מה?! העתק הדבק? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון?בדיוק לפני שנה ויומיים ("גיא! אתה מספר 1!!!") לבשת חצאית?כל יום קנית בגד?לפני שבועיים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום.לאמא הקדישו לך שיר?ביום שלישי. שיפרו לך את המצברוח?ביום שלישי היום: באיזו שעה התעוררת?7:00 מה/מי העיר אותך?הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת?אוף! העבודה באנתרופולוגיה!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת?רדיו מה היה השיר הראשון ששמעת?אמונה מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו:ארתור ואבי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?להרבה אנשים. נראה לי שלאמא. איזה צלצול יש לך?מהפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שלי עם איתי גלוסקא המלך! הסולן של הדורבנים את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

למעלה