שאלון להפגת השיעמום

שאלון להפגת השיעמום../images/Emo61.gif

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? 2.היו לך ברגע זה ילדים? 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? 7.היו מגרשים אותך מהבית? 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? 9.היית קוסם/ת? 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? -זה או זה? 1.עוגה או לחם? 2.בר מצווה או ברית מילה? 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? 4.אוכל חם או קר? 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? 7.החיים שלך-טובים או רעים? 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? 10.חיפה או הרצליה? -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני 3.החיים הם בית ספר 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה 5.העולם אכזר 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד

עונה על חלק

למה הראש שלי כבר לא עובד אחרי יום כזה. רק על השאלות שאהבתי: מה היית עושה אם- 1.היית שונא/ת את העולם? הייתי מתאבדת 2.היו לך ברגע זה ילדים?הייתי מחבקת אותם ולא עוזבת (מסכנים) הייתי הבן אדם הכי מאושר בעולם לא משנה מה 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? אממממ... מה היה אז? 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? היתי מתאבדת 7.היו מגרשים אותך מהבית?הייתי עוברת לבית משלי סופסוף. 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך?הא??!?!!?!?!! מאיפה הבאת את זה? -זה או זה? 1.עוגה או לחם?עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה?ברית מילה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000?שנות ה2000 4.אוכל חם או קר?חם 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום?לילה מאוחר מאוחר 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים?עכשיו לעוד הרבה שנים 7.החיים שלך-טובים או רעים?טובים אני מניחה 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים?מעט חברים קרובים, את עניין המליון ידידים ניסיתי- זה מבאס! 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? אופי טוב, למרות שבטח ביום שלא תהייה משיכה כלום לא יעזור 10.חיפה או הרצליה?הרצליה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה-
2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני
3.החיים הם בית ספר
בעעעע על זה שהסכמתי עם זה 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה
5.העולם אכזר
6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי
7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס
8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו
9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק
10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד

טוב...

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? הייתי נוסע למאדים. 2.היו לך ברגע זה ילדים? היינו בדיסנילנד. 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? לא יודע האמת 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? נוסע להתבודד על ההימאליה 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? נפרד מכולם ועושה את כל מה שלא הספקתי 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? יורה בעצמי 7.היו מגרשים אותך מהבית? נוסע לגור אצל חברים 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? תודה, הרגע אכלתי 9.היית קוסם/ת? הייתי מתקן כמה דברים בעולם 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? אומר לעצמי ש-4 אחים זה כבר מוגזם -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה בהחלט בר מצווה
3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? אממ ה-2000 4.אוכל חם או קר? קר 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? הלילה, 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? האמת שכרגע אני רוצה קצת זמן לעצמי 7.החיים שלך-טובים או רעים? שילוב של שניהן, יאן ויאנג 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? מעט חברים טובים 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? שניהם חשובים, אבל אופי יותר כמובן 10.חיפה או הרצליה? חיפה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה מסכים, למרות שגם דיכאון כרוני הוא מחלה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני ברור, כסף זה לא הכל בחיים 3.החיים הם בית ספר 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה 5.העולם אכזר כל כך נכוןןןןן לצערי 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי נכון, בגלל זה אני חלש אל מול בנות חחחח 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס בולשיט 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק. בהחלט, ברגע שאדם משתכנע בדבר מסויים, גם אם אין זה עובדה, הוא יהפוך אותו לעובדה. 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד. כן, לא משנה כמה תתאמן.

Cobe Anan

New member
נרקיסה... את חייבת להפסיק עם הסמים!

מאיפה השאלות ההזויות האלה?!

ת מ י מ ה

New member
תהנו

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? משנה אותו .היו לך ברגע זה ילדים: נותנת להם קרמבו .היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות?- נוסעת רחוק להירגע 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך?- מכירה אותם מחדש (האמת שישר עלה לי בראש לבכות אבל בחרתי האופציה הנורמלית.) 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום: כותבת זכרונות , ומטיילת במקומות שאני רוצה .היית נאלץ/ת לגור ברחוב: מוצאת עבודה? 7.היו מגרשים אותך מהבית:- מחפשת בית אחר .אחד מהורייך היה מתוודע בפנייך שהוא נמשך אלייך- בורחת.. 9.היית קוסם/ת? שמה כישוף אהבה היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת?-נוסעת להכיר אותו 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000?-שירים ישראליים 4.אוכל חם או קר-חם ? 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום?-לילה 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים?-קשר רציני עכשיו 7.החיים שלך-טובים או רעים?-טובים 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים?-הרבה ידידים טובים 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב?-אופי טוב 10.חיפה או הרצליה?חיפה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה -מסכימה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני-מסכימה 3.החיים הם בית ספר-מסכימה 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה -לא מסכימה 5.העולם אכזר-מסכימה 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי-מסכימה 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס-מסכימה 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו-מסכימה 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק-מסכימה 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד-לא מסכימה

pain is MY love

New member
כבר אמרתי שאני אוהבת שאלונים?!

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם?- מתאבדת 2.היו לך ברגע זה ילדים?- מתאבדת! 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות?- הולכת פלסיכולוג 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך?- מתאבדת 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום?- עושה כל מה שלא היה לי אומץ לעשות כל החיים שלי... החל מצניחה חופשית, דרך הצהרות אהבה מטורפות ועד פריצה למלתחות של מכבי ת"א בכדורגל אחרי משחק.. 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב?- מתאבדת 7.היו מגרשים אותך מהבית?- הולכת לעבוד ןלהרוויח כסף לדירה משלי 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך?- מתאבדת 9.היית קוסם/ת?- עושה קסמים חחח 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת?- לא מדברת עם ההורים שלי יותר לעולם. -זה או זה? 1.עוגה או לחם?- ברור שעוגה! 2.בר מצווה או ברית מילה?- לא עשו לי לא את זה ולא את זה אז לא אכפת לי. 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000?- שנות ה-2000 4.אוכל חם או קר?- קר 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום?- ברור ששל הלילה! 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים?- אני רואה שהוא מתחיל עכשיו... אבל הוא יצליח רק בעוד כמה שנים.. 7.החיים שלך-טובים או רעים?- חרא של חיים. אבל תלוי איך מסתכלים על זה... 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים?- הרבה ידידים מעט טובים.. 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב?- משיכה מינית! 10.חיפה או הרצליה?- ראשון לציון
-מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה- מסכימה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני- מסכימה 3.החיים הם בית ספר- מסכימה 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה- לא מסכימה 5.העולם אכזר- מסכימה 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי- מסכימה 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס- מסכימה 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו- מסכימה 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק- מסכימה 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד- מסכימה

עונה

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? ממשיכה לשנא 2.היו לך ברגע זה ילדים? מפרנסת אותם 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? מתאבדת 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך?
5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? כלום 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? מנסה להסתדר 7.היו מגרשים אותך מהבית? עוברת לגור אצל החבר 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך?
9.היית קוסם/ת? מסכן העולם 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? לא עושה כלום -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? שנות ה- 2000 4.אוכל חם או קר? חם 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? של הלילה 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? עכשיו 7.החיים שלך-טובים או רעים? טובים 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? מעט חברים קרובים 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? שניהם 10.חיפה או הרצליה? הרצליה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה? תלוי איזו מחלה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני? כן 3.החיים הם בית ספר? כן 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה? בטח מושך ומגרה את הגברים 5.העולם אכזר? כן 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי? כן 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס?
8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו? כן 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק? לא בהכרח 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד? לא בהכרח

למעלה