שאלון לון לון

•No¥a•

New member
שאלון לון לון

לעורר קצת את הפורום ^_^ שיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר: מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: שממלא אותך באושר צרוף: שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך: שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך: שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח:

AndreaCorr ©

New member
תשובון בון בון

שיר ש..
מזכיר לך בן זוג לשעבר: אביתר בנאי/תאטרון רוסי
מזכיר לך חברה/ידיד לשעבר: שייגעצ/אבא עורך-דין (אל תשאלו...)
מזכיר לך את הילדות: שיר הפתיחה של "המומינים"
גורם לך לבכות: The Corrs/Radio
גורם לך לצחוק: שלומי שבן/אריק
גורם לך לרצות לרקוד: מופע הארנבות של ד"ר קספר/השיר שלי
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: חבר שלי כאילו? Carpenters/Superstar
שהיית רוצה לכתוב אותו: מתי כספי/סליחה או יהושע/מנגינה
שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: יזהר אשדות/בכל פעם שאני מתאהב
שממלא אותך באושר צרוף: דני ליטני/ימות המשיח
שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך: אהוד בנאי/היום
שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך: מופע הארנבות של ד"ר קספר/אחלום לנצח
שמסכם את שנות הנעורים שלך: משהו של אביב גפן?
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: בוטן מתוק בקרקס/את לא לבד
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: עברי לידר/יום טוב
שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך: ההורים שלי לא שומעים מוזיקה טובה
שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך: הטעם שלנו שונה, נו
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Keren Ann/Not Going Anywhere
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: A-Ha/Summer Moved On
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: אין לי מושג
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: עברי לידר/תמיד אהבה
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Air/Playground Love מתוך "חמש ילדות יפות"
שגורם לך לחשוב על סקס: איפה הילד/בתוך התחתונים
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אביב גפן/מחוץ לתחרות
שגורם לך לחשוב על הירח: גן חיות/ירח כחול
הודגש באמצעות מדגישומטיק

oneheart1

New member
עונה../images/Emo26.gif

שיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר:'מה תאמרי',torn,complicated מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר:'יפה שלי' מזכיר לך את הילדות: 'בשנה הבאה' גורם לך לבכות:'שאת עצובה' גורם לך לצחוק: carzy frog גורם לך לרצות לרקוד: temptasion מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: obsesion שהיית רוצה לכתוב אותו:hands שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: come as you are שממלא אותך באושר צרוף:fiera inquieta שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך:brayn adams heaven שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך:'הקיץ אחרון' שמסכם את שנות הנעורים שלך:'להתראות נעורים שלום אהבה' ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: 'סוליקו' שאתה אוהב להתעורר לצליליו: prisionera שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך: 'יהודה פוליקר-פחות אבל כואב' שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך: 'ניצוץ החיים' שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:'חייל של מאה שערים' שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:fly שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: lonely שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: if i let you go שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: my heart will go on שגורם לך לחשוב על סקס: suavemente שגורם לך לחשוב על להיות לבד:goodbye to you שגורם לך לחשוב על הירח:'חלליות'

T S F1

New member
אאאאני!

שיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: הזיות - ברי סחרוף מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר: Poison - Alice Cooper [אל תשאלו] מזכיר לך את הילדות: הופה היי!!! גורם לך לבכות: יש לך אותי - תיסלם גורם לך לצחוק: בום פם - בום פם וברי סחרוף גורם לך לרצות לרקוד: אני לא רוקדת. נקודה. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: כרגע אני לא רוצה, תודה שהיית רוצה לכתוב אותו: רואים שלא רואים - ברי סחרוף [שיר גאוני!!] שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: לך איתה - נוער שוליים שממלא אותך באושר צרוף: נושאי המגבעת - הבא בתור הוא סוס [כי הוא כלכך מטומטם] שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך: אני לא מתכוונת להתחתן שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך: כל שיר של משינה.. תבחרו אתם שמסכם את שנות הנעורים שלך: שנות הנעורים שלי עוד לא נגמרו :) ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: איפה הילד - רק בשביל לקבל חיבוק [לא שנאית אותו.. הוא עיצבן אותי] שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אני לא אוהבת להתעורר שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך: להורים אין אוסף, אבל הם אוהבים את פינק פלויד.. אז... פינק פלויד שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך: אמא שלי אוהבת מלודי מטאל [או משהו כזה!].. זה מטורף!!! שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אממ.. bright eyes - blind guardian שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אני לא חושבת שיש שיר כזה.. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: צילו של יום קיץ - יזהר אשדות [למרות שאני אוהבת את השיר ואת הקלים באותה מידה] שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אני אפילו לא רוצה לחשוב עלזה שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: הפסקול של ארמגדון שגורם לך לחשוב על סקס: הזיות!!!! שגורם לך לחשוב על להיות לבד: לראות אותה היום - תיסלם שגורם לך לחשוב על הירח: חדשות מהירח [?] - פורטיסחרוף

•No¥a•

New member
../images/Emo79.gif

שיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: - מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר: הדפוק הזה - ירמי קפלן מזכיר לך את הילדות: שיר פתיחה של המומינים ^_^
גורם לך לבכות: יש יותר מידי גורם לך לצחוק: שירים של אינפקציה למינייהם גורם לך לרצות לרקוד: ממ.. X: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: $: שהיית רוצה לכתוב אותו: כ"כ הרבה ..
שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס שממלא אותך באושר צרוף: הנצח - נמרוד והבודדים שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך: הקטע האינסטרומנטלי שיש בפלוגת הצער שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך: קרן אור -אביב גפן שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני עדין בהם P: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: נאממ.. אמריקן אידיוט -גרין דיי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא עולה לי לראש X: מה שכן, אולי איזה קטע אינסטרומנטלי שקט כזה
שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך: שירים של יהודה פוליקר, הדורז..
שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך: הממ.. אולי שירים של בית הבובות..א בל אני בספק X: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Everywhere With Helicopter - Guided By Voices ^___^ שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לבכות לך שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: לא עולה לי לראש אחד כזה X: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: - שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Air - Playground love מתוך הסרט דה וירג'ן סואיסייד שגורם לך לחשוב על סקס:
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: הכי קרוב לבד שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח(?)

צ י א ל ה

New member
עונה

• שאלון לון לוןו •No¥a• ו 18:13 | 06/09/05 לעורר קצת את הפורום ^_^ שיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר:אבלון.. מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר:בלילות , אריאל זילבר מזכיר לך את הילדות:רדיו חזק גורם לך לבכות:לראות אותה היום גורם לך לצחוק:סוזי , תיסלם גורם לך לרצות לרקוד:מרי לנצח , עברי לידר מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:נאמר כבר הבל, ארקדי דוכין שהיית רוצה לכתוב אותו:האבהב הישנה , שלמה ארצי שהיית רוצה שיכתבו בשבילך:בכל פעם אני מתאהב... יזהר אשדות שממלא אותך באושר צרוף:אין העולם אהבה כמו אהבה של אמא, זהבה שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך:רק אותך אוהב הלילה, זוהר ארגוב שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך:ים של דמעות , זוהר ארגוב שמסכם את שנות הנעורים שלך:איילין ( שיר לועזי) ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:ניצחת איתי הכל , אמיר בניון שאתה אוהב להתעורר לצליליו:כל שיר רוק ישראלי יהיה טוב מאוד שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך:אממ,, שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך:אממממ שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:דפש מוד שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:גלגל המזלות, זוהר ארגוב שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:כבר לא זוכרת , זה היה מזמן.. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:יש גם הרבה שגורם לך לחשוב על סקס:אמממ יש הרבה,, שגורם לך לחשוב על להיות לבד:זכיתי לאהוב , עברי לידר שגורם לך לחשוב על הירח: חחחחח מה על הירח?

למעלה