שאלון לורדי הגדול- 2007.

שאלון לורדי הגדול- 2007.

ברוכים הבאים לשאלון לורדי הגדול של 2007!!!11 אז בואו נתחיל עם הפרס, זה החלק שבטח אתם תדלגו כדי להגיע אליו- פוסטר גדול של לורדי (מקורי!), מתנתי
, שתפוז
אנשים יישלחו לזוכה המאושר\ת ובהאדמה לשבועיים. מה לעשות כדי לזכות? לפניכם יש כ23 שאלות, עליכם לענות על כל השאלות שאתם יודעים (ניתן להעזר בכל מנוע חיפוש באינטרנט, וויקיפדיה, מיילים לחברי הלהקה וכו') כל שאלה נכונה- 2 נקודות. הבאת חברים לפורום- הביאו חברים חדשים לפורום (אם אתם מפרסמים בתפוז, בקשו אישור מהמנהלים קודם.) שיירשמו בהודעת ההצטרפות שהם הגיעו דרככם, על החברים להשאר בפורום כ7 ימים על מנת שנדע שהם באמת אנשים ולא ניקים שסתם פתחתם. אלו כל הדרכים לקבל נקודות, לשאלות\הערות- מסן\מסר אליי, מירי בצבא בקורס ולא תוכל לענות. תשובות ניתן להגיש במסרים בלבד עד ה10 באוגוסט. שם הזוכה יוכרז ב17 באוגוסט.
שאלות כלליות
-
1) מי תקע מסיכה של הראש של מר. לורדי על מקל? 2) משהו שם הילדה מהקליפ הראשון של הארד רוק הללויה? 3) איפה לורדי מנגנים כיום (חודש-חודשיים אחרונים)?
מר. לורדי
-
1) באיזה דיסק על הקמת לורדי מופיע מר. לורדי ללא המסיכה? (דיסק ביוגרפיה משנת 1993.) 2) איך הוא כונה בילדותו?
Amen
-
1) אילו סרטים השפיעו על Amen במיוחד? 2) כמה זמן הוא מנגן על גיטרה? 3)כמה זמן לוקח לו להכנס לתוך התחפושת? 4) איזו גיטרה הייתה הגיטרה הראשונה של אמאן?
Awa
-
1)באילו משירים the arockalypse אווא עשתה קולות רקע? 2) כמה זמן לוקח לאווא להכנס לתחפושת? 3) מה השיר המועדף על אווא של הלהקה KISS? 4) אווא יודעת לרכוב על אופנועים?
Kita
-
1) מהו התירגום של המילה Kita? 2) האם Kita אדם דתי במציאות?
OX
-
1) מיהו נגן הבס המועדף עליו? 2) האם OX מנגן עם מפרט או עם האצבעות? 3) כמה זמן לוקח לו להכנס לתחפושת? 4) מיהו הבמאי המועדף עליו?
Enary
-
1)איזה מוזיקה היא נותנת לתלמידיה לנגן במהלך השיעור? 2)באיזו להקה היא מנגנת כיום?
Kalma
- איזה שיר מבוסס על הדמות שלו? מהו שמו השני שלי kamla (שם במה)?

who am i1

New member
הנרות גורמים לזה להיראות

כאילו הם חברי להקה מתים
תגיד לי מאיפה השאלות האלה? אני לא יודע חצי מהן
*מנסה כדי לזכות בפוסטר|מבט-חמדני-בעיניים|*

לא מצאתי אף שאלה עליו :X

ואני לא הולך להגיד נכון או לא נכון לשאלות שלך כרגע, אבל אפשר לשלוח שוב פעם אם אתה חושב שטעית במשהו... :X

who am i1

New member
אחי זה ממש מרמז חחח

חוץ מזה יש עליו די מלא שאלות על הלהקההחדשהשלו ועל העברשלו עם לורדי אבלעזוב השאלון גם ככהאחלה ודי מאתגר

MONSTERMAN

New member
אני שלחתי לך תשובות !!

אתמול שלחתי לך את התשובות במסר אישי תגיד לי בבקשה אם קיבלת !!

למעלה