שאלון לכבודה החנוכה

Robin Sparkles

New member
שאלון לכבודה החנוכה../images/Emo3.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? כמה ימים אתה לומד בשבוע? כלי נגינה אהוב: ערץ אהוב: ערץ מוזיקה אהוב: יש לך יס מקס/הוט מג'יק? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

Robin Sparkles

New member
החורף הגיע!../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

שם:כרמית תאריך לידה:7.6.91 מקום מגורים: שיר אהוב:יש הרבה.. סרט אהוב:מלך האריות1 תוכנית טלוויזיה אהובה:הרבה זמר אהוב:אנריקה איגלסיאס,כריס בראון זמרת אהובה:אנדראה קור יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב:כלללל הדיסקים של הקורס תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן אבל בקטנה האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?לא האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:אין גובה:1.66 מידת נעלים:40-41 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא אבל דיברתי שטויות ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי-אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו:מטבח חחח הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? ultrared אתמול אח שלי אמר לי שיש לי ריח של נרגילה תפוח בגלל הבושם
אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת?אף פעפ שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 11 וחצי מה/מי העיר אותך?הכלב מה היה הדבר הראשון שאמרת?משו בשפה לא נאותה
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הגשם
מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? אוראו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? ככה ככה את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? גם וגם יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? busindre reel הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שצריך להחליף כי נמאס לי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אני לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אוטו כמה ימים אתה לומד בשבוע?5 וגם זה בקושי כלי נגינה אהוב:חלילית אירית
ערץ אהוב: ערץ מוזיקה אהוב:77..אני לא זוכרת את השם
יש לך יס מקס/הוט מג'יק?יס מקס פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מישהו שהתקשר הביתה.אני לא יודעת מי זה מה את עושה עכשיו? שומעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? שירים יפים מה הסרט האחרון שראית? "עוברים להודו". ראינו בשיעור סוציולוגיה. איזה סרט יפה מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת? לורד אוף דה דאנס מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא

Galuush

New member
עונה

שם: גל תאריך לידה: 5.3.1990 מקום מגורים: מרכז שיר אהוב: יותר מדי
סרט אהוב: "הגשרים של מחוז מדיסון", "מאמא מיה", "השטן לובשת פראדה" ועוד ועוד.. תוכנית טלוויזיה אהובה: בטי ומכושפות זמר אהוב: גארו זמרת אהובה: סלין דיון
יום אהוב בשבוע: שני וחמישי דיסק אהוב: פיייי יותר מדי תאריך אהוב: 5.3
חחחחח ו-9.7.08!!!! האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אני בטוחה... האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? על סבתא
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.56
מידת נעלים: 38-39 פריסינג: חורים באוזניים בתנוכים קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא שזכור לי ב24 שעות האחרונות קנית משהו? יאפ... יותר נכון אבא קנה לי בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: נמנמנמ לקום ב-6 בבוקר! מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני אחרי צבא
. האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה טובה שלי... האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה המקום האחרון שהייתי בו: בפינת טיוי הסטיה שלי היא: קניות, סלין דיון ומריל סטריפ
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המשפחה שלי, אוסף הדיסקים של סלין, האוסף סרטים המצטבר של מריל, סרטים תכונה טובה שלי: כנה ויודעת להקשיב תכונה רעה שלי: מתעצבנת מהר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא שזכור לי... האם צחקת על מישהו בעל מום? אולי מזמן, כשלא הבנתי שאותו ילד חולה, אבל היום לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? עזרתי להם בדברים אחרים, לאו דווקא לחצות את הכביש תרמת פעם לקבצן? יש מצב האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? משפוחה אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא...ע"ע שאלה מעליי שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? המממ לא נראה לי הפרת הבטחה שהבטחת? יש מצב השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? תכלת באיזה בושם אתה משתמש? אופוריה ויש לי שניים של סלין שאני שמה לאירועים מיוחדים. אתה אוהב לענוד תכשיטים? יאפ מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים שזה נכון מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? נתתי לאמא נשיקה על הלחי לפני השינה חיבקת מישהו/י? אתמול או היום מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? נמממ ביומולדת של אמא קצת מקוקטייל הבית של המסעדה שאכלנו בה השתכרת? לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י? אין לי עם מי
היית במועדון? באפטר מסיבת סיום שלנו לבשת חצאית? בנשף קנית בגד? בשבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? בטח אתמול לאבא/אמא הקדישו לך שיר? לא יודעת... שיפרו לך את המצברוח? אתמול... לא שהוא היה כזה ירוד היום: באיזו שעה התעוררת? 8 בערך מה/מי העיר אותך? סמס מחברה שלי שיש סלין בגלגלצ, אבל פספסתי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בטח קיללתי בקטנה כי רציתי לשמוע את השיר אבל לקח זמן עד שנכנסתי לערוץ המוזיקה הדפוק בהוט מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הרעש של הסמס מה היה השיר הראשון ששמעת? Mamma mia מה אכלת? קורנפלס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני רוצה לסיים היום את יומני הנסיכה איזה כיתה את: צבא הבנאדם הכי יפה שראית: סלין דיון
ועוד הרבה!! את חושבת שאת יפה? לא מעוותת באופן גמור את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? חחח לפעמים... את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית
. משתדלת לחסוך עכשיו יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמאבא וחברה שלי איזה צלצול יש לך? משהו של הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? סלין דיון!!! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של סלין מההופעה בשוויץ
את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? כן, אבל יותר זמרת
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בודקת למי זה שייך כמה ימים אתה לומד בשבוע? אני כל יום במשרד מ-8 וחצי עד חמש, חמש וחצי כלי נגינה אהוב: פסנתר
ערץ אהוב: הילדים, שלוש, ערוצי הסרטים של הוט, ערוץ E ועוד כל מיני ערץ מוזיקה אהוב: VH1 יש לך יס מקס/הוט מג'יק? לא פורום אהוב: כל מיני... באיזה פורומים את כותבת: זה, נובלות, ספרים וספרות, סרטים ועוד כל מיני יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? נמממ אמא מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? אני שומעת את התקתוקים של המקלדת מה הסרט האחרון שראית? השטן לובשת פראדה מה התוכנית האחרונה שראית? הממ לא זוכרת... הרבה זמן לא ראיתי תוכניות מה הדיסק האחרון ששמעת? האוסף הכפול של סליני
מה החלום שלך? להיות זמרת בינלאומית ולפגוש את סלין דיון ומריל סטריפ
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? בכאבי מחזור איומים רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא יודעת שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא
בנית טירה מחול? אף לא הצלחתי היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נראה לי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן... בשיעורי נהיגה, שהגיע הזמן שאני אחזור אליהם!! סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא שזכור לי היית בחקירה משטרתית? הייתי בגביית עדות במסגרת משהו שקרה לי בקורס...

linoy7

New member
עונה..../images/Emo41.gif

שם:לינוי תאריך לידה:17.9 מקום מגורים:ת"א שיר אהוב: יש מלא סרט אהוב:^^ תוכנית טלוויזיה אהובה:חברים זמר אהוב:-- זמרת אהובה:שירי יום אהוב בשבוע:סופ"ש דיסק אהוב:שירי תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?יכול להיות האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:אין גובה:1.60 מידת נעלים:36-37-38 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן חח ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי-אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:וואי שנים לא התחברתי חח המקום האחרון שהייתי בו:סלון הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי:סבלנית וסובלנית תכונה רעה שלי:אני לא מסוגלת לומר דברים בפרצוף[מאלו ששומרים הכל בפנים
] האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן חחחח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? נראה לי שכן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?חיים של המשפחה אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?יכול להיות הפרת הבטחה שהבטחת? יש מצב השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? הקירות? קיר אחד סגול בהיר והשאר לבן באיזה בושם אתה משתמש? קלווין קליין אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?כשמוכנים לזה
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?-- חיבקת מישהו/י?לפני כמה דק' מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ עישנת?-- שתית משקה אלכוהולי?שלשום השתכרת?-- שכבת עם מישהו/י?-- היית במועדון? פחות מחודש לבשת חצאית? בבי"ס לפני מיליון שנה קנית בגד? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר?לפני כמה חודשים חח שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך?שומדבר מיוחד מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? הגשם מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איך אני יוצאת מחר מהבית בגשם הזה חח לא בא לי כלכך איזה כיתה את: לפני גיוס הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא יודעת את חושבת שאת קרצייה? כן חחחחח את חושבת שאת עקשנית? בדברים מסויימים את אוהבת את עצמך? מממ.. בזבזנית או חסכנית? חסכנית יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא, חברות איזה צלצול יש לך? בואי נעזוב הקול הכי יפה ששמעת? שירי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של איזה נוף את רוצה להיות זמרת? בטח! את רוצה להיות שחקנית? ^^ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו [יש לי דה ז'ה וו..] אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג? -- אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?תורמת, חוסכת, חלק מבזבזת כמה ימים אתה לומד בשבוע? כלי נגינה אהוב:מקלדת ערץ אהוב: ערוץ? 3 ערץ מוזיקה אהוב:-- יש לך יס מקס/הוט מג'יק?לא פורום אהוב:ג'ניפר, שירי באיזה פורומים את כותבת:^^, מתגייסים יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא של חבר של אחי הקטן[בטלפון חח] מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? משפחת סימפסון, היה היום בבוקר מה התוכנית האחרונה שראית? האי מה הדיסק האחרון ששמעת? שירי מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?יכול להיות רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא יודעת נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?חח לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?יכול להיות היית בחקירה משטרתית?לא

למעלה