שאלון לכבוד חנוכה

orianush

New member
שאלון לכבוד חנוכה ../images/Emo138.gif

קרדיט לקומונה של ניקי גולדשטיין
"חנוכה חנוכה חג יפה כל-כך.."
לביבה או סופגניה?
ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים?
סביבונים- שטויות או סבבה?
חג החנוכה או הקריסמס?
האם אתם מדליקים נרות בחג?
ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים?...
טפטופי נרות-אפשר או מיותר?
אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה?
איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים?
חנוכה-חופש או עונש?
זכרון ילדות מיוחד מהחג?
דמי חנוכה-בעד או נגד?
וברוח חג הפסטיבלים-איזה שיר פסטיבל/פסטיגל אתם הכי אוהבים? שיהיה לכוווולם חנוכה שמח!!!

orianush

New member
עונה.. ועוד משהו נחמד ../images/Emo13.gif

לביבה או סופגניה? סופגניה
ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים? ריבה
סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה
חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה
האם אתם מדליקים נרות בחג? כן
ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים?.. נראה לי שמאל
טפטופי נרות-אפשר או מיותר? מיותר
אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה? כן, קודם כל כי זה חופש.. וזה גם חג נחמד..
איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים? אין לי שיר מועדף
חנוכה-חופש או עונש? חופש
זכרון ילדות מיוחד מהחג? ....
דמי חנוכה-בעד או נגד? בעד
וברוח חג הפסטיבלים-איזה שיר פסטיבל/פסטיגל אתם הכי אוהבים? זורו של הראל מויאל.. סתם.. לא יודעת.. והנה עוד משהו נחמד לחג :)

עונה...

לביבה או סופגניה? סופגניההה ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים? ריבה... סביבונים- שטויות או סבבה? נחמד.. חחח חג החנוכה או הקריסמס? חנוכהה האם אתם מדליקים נרות בחג? לפעמים ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים?... שמאל טפטופי נרות-אפשר או מיותר?
אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה? כן... סופגניותתת, חופששש ופסטיגליםםם <הראל מויאל, עמרי וכד' חחח> איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים? באנו חושך לגרש...? חח חנוכה-חופש או עונש? חופש זכרון ילדות מיוחד מהחג? אמממ... לא שזכור לי... דמי חנוכה-בעד או נגד? בעדד וברוח חג הפסטיבלים-איזה שיר פסטיבל/פסטיגל אתם הכי אוהבים? אמממ... זורו/לעוף... (?) אוריאןןן תודההה על השאלוןןן
והאתר מ'זה חמוד חחח אהבתי איך שהם שריםםם... מצחיק...

אוקי

לביבה או סופגניה? סופגניה (!!) ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים? ריבת חלב סביבונים- שטויות או סבבה? להיט חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה האם אתם מדליקים נרות בחג? ברור ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים?... שמאל טפטופי נרות-אפשר או מיותר? שאלה מיותרת אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה?חולה על חנוכה איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים? מעוז צור חנוכה-חופש או עונש? לא חופש, אבל גם לא עונש זכרון ילדות מיוחד מהחג? אין דמי חנוכה-בעד או נגד? בעד! וברוח חג הפסטיבלים-איזה שיר פסטיבל/פסטיגל אתם הכי אוהבים? עד הסוף הטוב - יהודה לוי (2002)

yaelala14

New member
עונהה..!

לביבה או סופגניה? סופגניה ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים? ריבה סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה ברורר האם אתם מדליקים נרות בחג? כן ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים?.. אמממ..שמאל(?!) טפטופי נרות-אפשר או מיותר? מיותר אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה? כן...חג חמוד..טעים והכי חשוב ח-ו-פ-ש איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים? לא יודעת...כולם יפים...אבל אם מתעקשים..אז מעוז צור חנוכה-חופש או עונש? חופש!!! זכרון ילדות מיוחד מהחג...אין דמי חנוכה-בעד או נגד? בעד וברוח חג הפסטיבלים-איזה שיר פסטיבל/פסטיגל אתם הכי אוהבים? פסטיגל..גיבור על העולם נחשב??(פסטיגל של השנה..) שיר נחמד

עונההה

לביבה או סופגניה? סופגניה ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים? ריבת חלב סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה האם אתם מדליקים נרות בחג? כן ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים?... ימין טפטופי נרות-אפשר או מיותר? מיותר אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה? כן כי זה חג כייפי כזה איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים? "סביבון סוב סוב סוב..." חנוכה-חופש או עונש? חופששששש זכרון ילדות מיוחד מהחג? אמממ... לא דמי חנוכה-בעד או נגד? בעד וברוח חג הפסטיבלים-איזה שיר פסטיבל/פסטיגל אתם הכי אוהבים? פסטיגל - "הכח שבאהבה" - של יהודה לוי

ניר86

New member
חג שמח ...

לביבה או סופגניה? סופגניה ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים?ריבה -רגיל.. סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה שטוטית חג החנוכה או הקריסמס? ברור שחנוכה האם אתם מדליקים נרות בחג? ברור ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים? לא זוכר נראה לי תלוי בחנוכיה טפטופי נרות-אפשר או מיותר? אפשר אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה? סבבה של חג במיוחד גם בגלל שהוא בחורף ואני מת על החורף איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים?האמת לא שיר אני אוהב את הברכה עצמה על הנרות ..ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם... חנוכה-חופש או עונש?פעם היה חופש עכשיו כבר אין חופש ובטח שהוא לא עונש זכרון ילדות מיוחד מהחג?פסטיגלים למינהם דמי חנוכה-בעד או נגד? מי יגיד לא לכסף ? וברוח חג הפסטיבלים-איזה שיר פסטיבל/פסטיגל אתם הכי אוהבים?ניקח משהו מעכשיו את השיר של הפסטיגל איי ניד אהירו

9B9

New member
חח.קצת??...אני נכנסתי לפה במשך 3..

ימים ולא הייתה כאן אפילו הודעה אחת
למישהו יש רעיון איך לגרום לו להתעורר??

למעלה