שאלון לכבוד 2008!!!

mor000

New member
שאלון לכבוד 2008!!!

שיר שפתחתי איתו את השנה החדשה: האדם הראשון שראיתי השנה: התכנית הראשונה שראיתי השנה: הנשיקה הראשונה שנתתי השנה: החלום שאני מקווה להגשים השנה: משהו שאני מקווה שיקרה השנה: משהו שאני מקווה לעשות השנה: משהו שאני מקווה לסיים השנה: משהו שאני מייחל לשנה החדשה שלי: 2008 תהייה בשבילי שנה של: תהנו!

dasdoosa92

New member
תשובות

שיר שפתחתי איתו את השנה החדשה: לא נעים להודות אבל ..השיר של השעון המעורר בפלאפון שהעיר אותי בבוקר :( האדם הראשון שראיתי השנה: אמא, בבוקר ... התוכנית הראשונה שראיתי השנה: עוד לא יצא לי לראות טלויזיה מאז אתמול ב00:00 בלילה הנשיקה הראשונה שנתתי השנה: לאמא,כשאיחלתי לה שנה טובה. מה לעשות שלא לכולנו יש בני זוג? D: החלום שאני מקווה להגשים השנה: אותו חלום קבוע, פשוט להיות מאושרת ולהשתדל לנצל כל רגע ורגע. משהו שאני מקווה שיקרה השנה: בעיקר שהשנה הזאת תעבור מהר, כי היא מסתמנת כאחת השנים היותר קשות ולחוצות בגלל השביתה וכל העניינים האלה. משהו שאני מקווה לעשות השנה: לטוס לארה"ב בחופש הגדול (כבר לא כל כך גדול...) משהו שאני מקווה לסיים השנה: את הבגרויות של כיתה י' בהצלחה משהו שאני מייחלת לשנה החדשה שלי: אין משהו מיוחד...פשוט שתעבור בשלום! 2008 תהיה בשבילי שנה של: אמממממ...התבגרות? בכל זאת, תיכון וכל זה. Happy New Year!

SofyTofy

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר שפתחתי איתו את השנה החדשה: הטראנס של הפלאפון שמעיר אותי כל בוקר
האדם הראשון שראיתי השנה: ידיד שלי שבא לאסוף אותי לבצפר
התכנית הראשונה שראיתי השנה: סביר להניח שאני אראה בובות בVOD יותר מאוחר חחח הנשיקה הראשונה שנתתי השנה: לחברה (לא נשיקה צרפתית.. תרגיעו) החלום שאני מקווה להגשים השנה: להיות איפה שאני רוצה בצבא... משהו שאני מקווה שיקרה השנה: ^^ משהו שאני מקווה לעשות השנה: וואו לא יודעת.. זו שנה מיוחדת בגלל שאני מסיימת בי"ס ומתגייסת.. אז יש מלא דברים משהו שאני מקווה לסיים השנה: לימודים חחח משהו שאני מייחל לשנה החדשה שלי: הצלחה, אושר ובריאות 2008 תהייה בשבילי שנה של: הגשמת חלומות ושינויים

R i s a

New member
קצת אירוניה ../images/Emo98.gif

שיר שפתחתי איתו את השנה החדשה: http://www.dapslyrics.com/display.php?sid=17139 (זה שיר מאוד מבדר, באמת)
"I bet you think I'm kidding But I promise you its true I hate most everybody But most of all I hate Oh, I hate you"​
האדם הראשון שראיתי השנה: לא רוצה להזכיר שמות, אבל זה לא האיר לי פנים. (+זה לא היה אחד מקרובי המשפחה, לצערי אני מתעוררת ביחד עם השמש) התכנית הראשונה שראיתי השנה: עדיין לא ראיתי, אבל מראש אני מודיעה שזו תהיה ורוניקה מארס. הנשיקה הראשונה שנתתי השנה: רק אפלטוניות, אלא אם כן מדובר בחתיך הזה מסופרנאטורל שהיה על השער
החלום שאני מקווה להגשים השנה: חלומות הם כמו משאלות. אם אומרים אותם הם נהרסים ו(יותר גרוע)אם מעלים אותם על כתב - מפתחים צפיות לשווא. דברים טובים קרו לי גם בלי לבקש אותם. משהו שאני מקווה שיקרה השנה: משהו שם למעלה (לא אלוהים) יעזור לי לעבור את הקו ל-5 יח"ל במתמטיקה, אחרת אני מות אמות. (נ.ב - רק בבית ספר שלי קיימת השיטה שבכיתה י' לומדים 4 ו-5 יח"ל ביחד?) משהו שאני מקווה לעשות השנה: לכתוב הרבה, למצוא (עוד) עבודה, להתמיד עם המכון. משהו שאני מקווה(בעצם, לא מקווה, אלא - זה ייקרה) לסיים השנה: גיל 15, שעות מחוייבות (משצ"ים) משהו שאני מייחל לשנה החדשה שלי: למצוא עיפרון (המשמעות סמויה, ולא, זה לא "למצוא חבר") 2008 תהייה בשבילי שנה של רווחים ונסיעות (והרבה תמונות לתיקיית 2008 במחשב שלי!).

../images/Emo11.gif

שיר שפתחתי איתו את השנה החדשה:מונסון-ברי סחרוף
האדם הראשון שראיתי השנה:חברות שלי חח...ספרנו יחד
התכנית הראשונה שראיתי השנה:שנות השבעים בויאודי!! עלתה העונה השישית
הנשיקה הראשונה שנתתי השנה:עזבו אותי באמשלכם.אין לי בנזוג,אז למה לזרות לי מלח על הפצעים?
החלום שאני מקווה להגשים השנה:אממ לכתוב ספר
משהו שאני מקווה שיקרה השנה:אממ זה קשור לנשיקה ולמין הזכרי.אני בודדה 15 שנים,לא מגיע לי מישהו להתרכבל איתו מתחת לפוך?
משהו שאני מקווה לעשות השנה:לרדת 6-7 ק"ג ולהיות חטובה
משהו שאני מקווה לסיים השנה:להפסיק להיות לחוצה.אה, ומתמטיקה..
משהו שאני מייחל לשנה החדשה שלי:שתהיה טובה אפילו יותר מ-2007
2008 תהייה בשבילי שנה של:קוליות אינסופית,אושר עילאי,שלום עולמי,ירידה במשקל(מכאן נובע:פתירת משבר הרעב באפריקה)

למעלה