שאלון(לכולם כולל אותךXD)

1danidin11

New member
שאלון(לכולם כולל אותךXD)

כינוי: צבע אהוב: סדרה אהובה: צבע עניים: מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי: איך הגעת לכאן: שליי: כינוי:דנדי צבע אהוב:כחולללל סדרה אהובה:מרחק נגיעההה צבע עניים:כחול בהיר:p מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי:לפני שלושה חודשים בערך... איך הגעת לכאן:בצורה מאוד מוזרה... (אההמממ...:p )

אוקי

כינוי: יפתי צבע אהוב: ירוק סדרה אהובה: משתנה... כרגע זה "אבודים". צבע עניים: ירוק מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי: :) איך הגעת לכאן: דרך האתר שלי :)

1danidin11

New member
תגיד יש מצב שאתה קרח "ממי בלוג"?...

איך רציתי שתזכה... חבל אתה כשרוני!...

ק ר ח

New member
יש מצב-

http://www.msn.co.il/MyBlog/Blogs/Blog.aspx?uid=913 כן,תודה,גם אני רציתי לזכות,אבל לא נורא,את יכולה להתנחם בלינק-יש שם את רב הבלוגים ששודרו ותודה רבה לך..

amir haddad

New member
אני..

כינוי: איילתוש-ayeltush צבע אהוב:כחול,כל גווני הכחול סדרה אהובה:השיר שלנו צבע עניים: חום -דבש:/אני רוצה כחול מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי:לפני חודש בערך איך הגעת לכאן:כתבתי את זה איפשהו פה בעיקר מחרישות על השיר "הלילה יעבור"

amir haddad

New member
חח נו כן לפורום את הבאת

אבל בכללי שאלו ..... ופיש יפתי באת לפה בזכות עצמך? זה יפה:)

מ...עונהה

כינוי: שחרולי צבע אהוב:ורוד שחור כתום סדרה אהובה:השיר שלנו צבע עניים:ירוק מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי:בשיר:הלילה יעבור שב-24 ובכיתה שלי לא מפסיקים לטחון את השיר הזה חח איך הגעת לכאן:אמ...הנהלת הפורומים פרסמה את הפורום אז רציתי להכנס

HeNoOsH

New member
טוב נו...אני מצטרפת רשמית לפורום =]

כינוי: צ'נצ'וק צבע אהוב: כחול סדרה אהובה: מרחק נגיעה, חיים שלי צבע עניים: חום מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי: לפני חודש וחצי בערך.. איך הגעת לכאן: זה היה לפני יומיים אבל לא זוכרת איך בדיוק...אממ נראה לי שנכנסתי לפורום של משפ' תאקט או לפורום אחר ומישהו פירסם ת'פורום

daniel1502

New member
אז ככה..

כינוי: צבע אהוב: סדרה אהובה: צבע עניים: מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי:לפני כמה חודשים... איך הגעת לכאן:בכחות עצמי =] שליי: כינוי:וואלה רק הדודות לפעמים נותנות איזה שם חיבה כמו דנדונה וכל מיני שטויות כאלה חחחחחחח צבע אהוב:כחול,שחור,אדום סדרה אהובה:השיר שלנו צבע עניים:כחול מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי:כבר שאלת את זה לא ? איך הגעת לכאן:גם על זה עניתי כבר

daniel1502

New member
עכשיו אני...

כינוי: צבע אהוב: סדרה אהובה: צבע עניים: מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי:לפני כמה חודשים... איך הגעת לכאן:בכחות עצמי =] שליי: כינוי:וואלה רק הדודות לפעמים נותנות איזה שם חיבה כמו דנדונה וכל מיני שטויות כאלה חחחחחחח צבע אהוב:כחול,שחור,אדום סדרה אהובה:השיר שלנו צבע עניים:כחול מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי:כבר שאלת את זה לא ? איך הגעת לכאן:גם על זה עניתי כבר

nuny11

New member
עונה..

כינוי: nuny11 צבע אהוב: כחול/ירוק/סגול בהיר סדרה אהובה: אממ... אם הייתי בבית הייתי רואה טלויזה
צבע עניים: חום- ירוק מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי: אמ.. לא שמעתי עליו, הכרנון איכשהו.. חח הזוי לגמרי.. יפתח, תזכיר לי מתי זה היה? לפני 10 חודשים בערך.. נראה לי
איך הגעת לכאן: רק בגלל הקופיף הזה.. סתם מאמי חולה עלייך!!!!!!!!! *+* ובטח תשאל את עצמך מי אני.. אז זאת מעיין.. ופעם הבאה אל תשלח לי הודעה של: "תתקשרי היום" פשוט תתקשר אתה!*+*

עונה!!

כינוי: ליטל חיחיחיחי (שעות ניסיתי כל כינוי אפשרי עד שמצאתי כינוי שלא תפסו כבר!!) סדרה אהובה: אולי הפעם.. אחת היפות צבע עיניים: חום מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי: לא כזה מזמן שמעתי את השיר, אבל אני קוראת את הטורים שלו בערך מאז שהוא התחיל לכתוב שם... איך הגעת לכאן: מישהו כתב לי בבלוג שיש לו פורום, אז נכנסתי

addhgr

New member
עונה חדשה כאן

כינוי: גורי גרגמל............. צבע אהוב: סגול סדרה אהובה:מרחק נגיעה צבע עניים: כחול ירוק מתי בפעם הראשונה שמעת על יפתי:מהרגע שיצא השיר הראשון לרדיו איך הגעת לכאן:בטעות ואני נהנת מכול רגע

למעלה