*שאלון*לכולם*!!!

*שאלון*לכולם*!!!../images/Emo160.gif

מה סגנון הרכיבה האהוב עליכם???
אני אוהבת ווסטרן למרות שאני רוכבת אינגליש... מה אתם מעדיפים ברכיבה???
כשהסוס משתפר מה אתם אומרים על מירוצים??? גל,זה בשבילך!!!...
תלוי באיזה מידה עושים את זה...אם זה יותר מידי,זה חוסר התחשבות בסוס קצת משעמם לצפות... צפיתם כבר באליפות של משהו???
כן בצרפת,תחרות קפיצות 2003 מה אתם עושים כשאתם באים לחווה???
מטפלת בסוסה ובסייחה רוכבת מנקה את התא מנקה מברשות,עוזרת בתחזוקת החווה (אנחנו מתחזקים אותה ז'תומרת כל הרוכבים...) איזה סוג סוס אתם הכי אוהבים ואיזה גזע??? (פוני,סוס...)
פוני-שטלנד!!!היה לי אחד כזה מה אתם זוכרים מהפעם הראשונה שעליתם על סוס???
פחדתי אבל עשיתי גטלופ כבר בפעם הראשונה...זה היה עם אחותי בים... איזה אוכף אתם הכי אוהבים???
לפוני-אוכף כזה מעור דק דק הוא בערך ס"מ עובי... אני יכולה לזרוק אותו באוויר... ולסוסה שלי אוכף משולב או אוכף כזה מבד שאפשר להגדיל ולהקטין...לא זוכרת איך קוראים לו אבל זה ממש נוח!

Juli kleo rullz

New member
אחלה דיון! ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

טוב... לי היו 3 שעות חופשיות בביצפר אז חזרתי הבייתה ורק ב-1:35 אני צריכה לצאת מהבית!
בקיצור עכשיו הדיון! :
אני מעיפדה אינגליש ואני גם רוכבת אינגליש...
מה אתם מעדיפים ברכיבה???
אני אוהבת שהסוס שאני עליו ועובדת איתו ישתפר... יתן את עצמו... ויקשיב לי... ואני אוהבת שאני אשתפר ואלמד מהסוס...
מה אתם אומרים על מירוצים???
לא בהגזמה וכל עוד זה לא פוגע בסוס לא מפריע לי... אני לא אוהבת לראות כי זה לא מעניין בעיני...
צפיתם כבר באליפות של משהו???
באליפות ישראל קפיצות של 2002 ושל 2003
מה אתם עושים כשאתם באים לחווה???
אמממ אני באה אומרת שלום למדריכים שלי... אומרת שלום לחברים... אח"כ מוציאה את הסוס שלי מברישה אותו... מאכפת... רוכבת... שוטפת... מחזירה לתא... ואז עוזרת לאנשים אם הם צריכים... ואז אני עומדת במנז' עם המדריך שלי... כי הוא מזה מצחיק ואני מזה אוהבת אותו! וככה הוא גם לא משתעמם בשיעורים המעצבנים שלו...
איזה סוג סוס אתם הכי אוהבים ואיזה גזע??? (פוני,סוס...)
אפלוסה ואנדלוסי...
מה אתם זוכרים מהפעם הראשונה שעליתם על סוס???
אמממ נהניתי בטירוף!!! הגעתי לחווה הסתכלתי על מי אני... הכרתי את המדריכה שלי... ואז עליתי עליו היא הסבירה לי כל מני דברים ואז התחלנו... אני זוכרת שירדתי ממנו ואמרתי לאמא שלי "אמא אני רוצה לרכב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" חחחחח
איזה אוכף אתם הכי אוהבים???
אני אוהבת אוכף דרסאג'.... הכי נוח לי...

עונה

מה סגנון הרכיבה האהוב עליכם??? אינגליש קפיצות מה אתם מעדיפים ברכיבה??? מעדיפים? לא הבנתי.. מה אתם אומרים על מירוצים??? זה תלוי.. יש סוסים שמתאמנים עליהם ממש חזק ויותר מידי קשה.. אבל יש כאלה שמטפלים בסוס טוב ובמרוץ רק מדרבנים אותו חזק.. מרוצים עצמם אני אוהבת.. צפיתם כבר באליפות של משהו??? לא.. מה אתם עושים כשאתם באים לחווה??? רוכבת.. לפעמים גם מעקפת ומטפלת אבל לעתים רחוקות איזה סוג סוס אתם הכי אוהבים ואיזה גזע??? אין לי משהו מעודף.. מה אתם זוכרים מהפעם הראשונה שעליתם על סוס??? זה היה ניר דוד שמו אותי על סוס וביקשתי לעשות טרוט אחרי זה הפסקנו.. איזה אוכף אתם הכי אוהבים??? אינגליש

תשובות

אני אוהב אינגליש. אני מעדיף ברכיבה שהסוס רגוע וממושמע. מירוצים זה התעללות!!!. לא. הולך לטפל בסוסים. פ-ל-מ-י-נ-ו!!! (יש כזה בחווה שלי). אני זוכר שהסוס שלי נפל יחד איתי רררררררר איזה פחד!!!!!!. אוכף קפיצות.

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif

אינגליש
אני אוהבת דרסאג'.
מרוצים זה בסדר תלוי מי מה וכמה....
לא רק באליפות ישראל...ב-99 בערך...
אני שאני בחווה אני מאכפת, מברישה, רוכבת, מסדרת מסלול, שמה שמן וקטרן...
אין לי גזע אהוב..
אוכף נוח ועמיד....

../images/Emo55.gif

ווסטרן מה אתם מעדיפים ברכיבה???
מזתומרת?? מה אתם אומרים על מירוצים???
בסדר. כל עוד לא מריצים תסוס יותר מידי. צפיתם כבר באליפות של משהו???
לא.. מה אתם עושים כשאתם באים לחווה???
מטפלת ברמה. עוזרת לפעמים עם סוסים אחרים ולילידים הקטנים איזה סוג סוס אתם הכי אוהבים ואיזה גזע???
קווטר ואפלוסה מה אתם זוכרים מהפעם הראשונה שעליתם על סוס???
שזה היה טיול והייתי על במבי... איזה אוכף אתם הכי אוהבים???
אוכף ברל ריסינג ופלזר.

mkuzi

New member
צ'ובתי!!! ../images/Emo150.gif

טוב... 1) סגנון הרכיבה האהוב עלי הוא כמובן ווסטרן למרות שכל פעם שאני רואה תמונות של סוסים קופצים אני נורא מתפעל מהעוצמה שיש בסוס קופץ ואני חושב שאפילו אסף יסכים איתי... 2) מה??? כמובן שאני "מעדיף" להשתפר... 3) מירוצים זה נחמד כל עוד לא מתעללים בסוס... 4) לא חושב שצפיתי באליפות של משהו בטלוויזיה ואף פעם לא צפיתי במשהו כזה במציאות. 5) כשאני בא לחוה אני שואל על איזה סוס אני רוכב,מבריש ושם ת'שמיכות (אני עדיין לא יכול להרים את האוכף מעל לראש שלי...) ורוכב. 6) אין לי גזע מועדף-אין לי מספיק ידע כדי "להעדיף" גזע מסוים. 7) אני לא זוכר את הפעם הראשונה שעליתי על סוס. 8) אוכף הווסטרן הרגיל הוא האוכף היחיד שאני רוכב עליו והוא האוכף המועדף עלי.

PiKolulo

New member
תשובים

א. הכלבה שלי מתה היום:( כולם לנחם אותי....סנדי את יפה וחמודה אני אוהבת אותך..גולדנית בת 7...מהתקף לב. ולתשובות.. סגנון : ווסטרן מעדיפים: אני מצידי לצאת רק לטיולים ולעשות קנטרים (עדיין לא עשיתי גלופ נורמלי אז אני לא בדיוק מכירה את ההרגשה..) מירוצים: לא יודעת על זה כלום. אליפות: לא צפיתי - סורי. באה לחווה: לרוב אני באה ראשונה קח שאני פותחת את המרעה, את המכולת ציוד ומוציאה את כל הסוסים שצריך..ואני אחראית שהם יהיו מוכנים בשעה מסויומת ואם באים עוד ילדים אז הם עוזרים לי...אני עוזרת מדריכה בשיעורים של ילדים...י שלנו מנז' ענק ובערך 7 רוכבים בשיעור והמדריך שלי לא משתלט לבד. כך שאני עוזרת לו לרוב, ומובילה את המתחילים (מדריכה פרטית כזו...) גזע: אין לי משו מועדף... אני לא זוכרת את הפעם הראשונה! אוכף: ווסטרן רגיל...

ווינגז

New member
תשובות שלי

ווסטרן
מה אתם מעדיפים ברכיבה???
כשהשיעור יוצא טוב אבל לא מושלם כי אני מרגישה שזה מאתגר אותי לפעם הבאה...
זה התעללות נוראית בסוסים!!! מצורפת כתבה http://www.anonymous.org.il/bidur-ratsim.htm
לא
מטפלת בג'ז, מפנקת אותו, מלטפת, משחקת.... ובכל שאר הסוסים... מנקה תאים, ועוזרת לתחזק את החווה...
איזה סוג סוס אתם הכי אוהבים ואיזה גזע???
(פוני,סוס...) מקומי, וקווטר
הייתי על סוסת פלמינו חמודה נורא משם ירדן ומדריך בשם דין הוביל אותי ושאל אותי מה אני רוצה לעשות וכל הזמן אמרתי שאני רוצה ללכת יותר מהר...
אוכפי טיולים עמוקים ורחבים....

ווינגז

New member
תשובות שלי

ווסטרן
מה אתם מעדיפים ברכיבה???
כשהשיעור יוצא טוב אבל לא מושלם כי אני מרגישה שזה מאתגר אותי לפעם הבאה...
זה התעללות נוראית בסוסים!!! מצורפת כתבה http://www.anonymous.org.il/bidur-ratsim.htm
לא
מטפלת בג'ז, מפנקת אותו, מלטפת, משחקת.... ובכל שאר הסוסים... מנקה תאים, ועוזרת לתחזק את החווה...
איזה סוג סוס אתם הכי אוהבים ואיזה גזע???
(פוני,סוס...) מקומי, וקווטר
הייתי על סוסת פלמינו חמודה נורא משם ירדן ומדריך בשם דין הוביל אותי ושאל אותי מה אני רוצה לעשות וכל הזמן אמרתי שאני רוצה ללכת יותר מהר...
אוכפי טיולים עמוקים ורחבים....

עונה...../images/Emo75.gif

ווסטרן כיא ני רוכתב אני לא כלכ ך אוהבת אינגליש בגלל האוכף ובגלל שהסוסים שמה גבוההים
מה זאת אורמת מה אנחנו מעדיפים? אני עמדיפה שהסוס יהיה רגוע ויעבוד כמוש צריך. אממ לא אליפות אבל אליפות בטלוויזיה של קפיצות ודרסאג'. באה אל המדריכה אורמת שלום ודברים כאלה ואז אני שואלת אם אני יכולה לעלות על סוס או אם צריכים עזרה. אני אוהבת את הקווטרים. כן הייתי בת לפחות איזה 6 ועליתי והיה כל כך חמודי!!!! רכבתי על יסמין. ווסטרן

למעלה