שאלון-למה?כי משעמם,.

שאלון-למה?כי משעמם,.../images/Emo108.gif

הומור,הומור. נגנב מפורום כלשהוא
שם: שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: גיל: מין: מספר זהות: סוג דם: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: גובה: משקל: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אכפת לך מזה? למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? איפה בדקת? למה דווקא שם? מה הצלצול של הפלאפון שלך? מתי הורדת אותו? את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? את/ה עייף/ה עכשיו? למה? מתי הלכת אתמול לישון? מה עשית עד אז? יש לך יס או הוט? מרוצה ממה שיש לך? היית רוצה להחליף? מה הערוץ המועדף עליך? למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? זה הרבה לדעתך? מה את/ה עושה במחשב? את/ה מסתכלת באתרי סקס? את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? את/ה משקר? את/ה נוהג לשקר הרבה? למי את/ה משקר הכי הרבה? למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? רצחת? נאפת? בגדת? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? הרבצת? למי? למה? יש לך זיכרון טוב? מה הטעם שלך במוסיקה? מהי הלהקה האהובה עליך? הזמר האהוב? הזמרת האהובה? השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך? למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? מה? למה? מה הספקת לעשות היום? כמה זמן את/ה מול המחשב היום? משעמם לך עכשיו? מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?

shiratel

New member
יאי ^.^ 3>

שם: שירה שם משפחה: טלר חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חח ממש גיל: 16 מין: נקבה מספר זהות: אוותר סוג דם: אין לי שמץ אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: הא?! חח גובה: מטר שישים ומעלה משקל: לודעת תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? חח קטנטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? חח סבבה אכפת לך מזה? אמממ לא למה? כי ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 10 ש"ח בשוק השחור את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? ממש לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לעעע את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? כן ממש לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? טיפה מה השעה עכשיו? 23:37 איפה בדקת? בפלאפוני היקר למה דווקא שם? כי השעון במחשב מראה 16:46 מה הצלצול של הפלאפון שלך? שיר לשירה =) מתי הורדת אותו? חודש או יותר את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? לא מתה עליו אבל הכי מתאים לי מין הסתם את/ה עייף/ה עכשיו? לא ממש למה? כי אני רגילה לישון יותר מאוחר מתי הלכת אתמול לישון? בסביבות חצות מה עשית עד אז? מחשב טלוויזיה שעורים יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? בגלל הVOD כן היית רוצה להחליף? בשביל לראות "השיר שלנו" (גילה אלמגור!!!!!) מה הערוץ המועדף עליך? הVOD כמובן למה? כי יש בו ההההההכל איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? הכל (כמעט) כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כל זמן שאני צופה זה בד"כ שם (או E או בידור ישראלי או MTV HITS) כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? פולל זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? אימייל, בלוגים, פורומים את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? חח גם לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא ממש למי את/ה משקר הכי הרבה? חח לעצמי בעיקר למה דווקא לו/ לה? כי אני עוד מסוגלת להאמין לעצמי S= היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? חח דיייייי את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? טוב בלבלת אותי גנבת פעם? לא רצחת? כן... אני רוצחת סדרתית מה לא ידעתם? נאפת? חח היה לי גם במי =/ בגדת? אותו דבר! התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? ממש לא... אבל רציתי הרבצת? כע למי? כל מיני חח למה? כי הם עצבנו אותי יש לך זיכרון טוב? כן מה הטעם שלך במוסיקה? כל מה שמיינסטרים, מחזות זמר ועוד כמה אמנים טובים מהצד מהי הלהקה האהובה עליך? וואווו יש הרבה הזמר האהוב? אין ממש הזמרת האהובה? שנאיה טוויין השחקן האהוב? אמממממממממממממ... יש הרבה... כרגע עובר לי בראש ששי קשת השחקנית האהובה? אסנת וישינסקי וגילה אלמגור הסרט האהוב? "שיקאגו" הסדרה האהובה? "מילואים" למה דווקא הסדרה הזאת? כי בפורום הזה אני לא יכולה לכתוב את כל השאר P= ממליץ/ה עליה? כ=מ=ו=ב=ן ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה ז'אנר אהוב בספרות: ספרים מאכל אהוב? מתחלף כל הזמן... בעיקר שוקולד למה דווקא המאכל הזה? כי זה מתוק איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? מג'דרה, בורקס, שניצל תירס... לא זוכרת עוד כמה כסף יש לך בקופה? 150 ש"ח זה הרבה לדעתך? לא ממש... לאחותי היותר קטנה יש פי 30 יותר ממני (היא עושה פול בייביסיטרים, אני סתם עצלנית) כמה את/ה מבזבז/ת ביום? 20-50 בשבוע על מה בעיקר? יציאות עם חברים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? דיסקים וספרים (אני מוזרה) ולפעמים גם צעצועים (קשה להתנתק מהילדות) עם מי? עם עצמי למה דווקא איתו/איתה? כי יש לנו אותו טעם מה האייקון האהוב עלייך? אין לי מושג למה דווקא הוא? כשאני אבין מה הכוונה באייקון אני אענה על זה כואב לך משהו עכשיו? כן מה? קצת מהכל למה? יום ארוך מה הספקת לעשות היום? בצפר, לצאת עם הכלבה, חוג ריקודי עם, לאכול, לראות "החולה ההודי" ולהיות במחשב כמה זמן את/ה מול המחשב היום? הרבה זמן משעמם לך עכשיו? קצת מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? משחקת עם הכלבה שלי (מעצבנת אותה בעיקר חח)

למעלה