שאלון... למרות שאין מי שיענה עליו\=

nitzangro2

New member
שאלון... למרות שאין מי שיענה עליו\=

כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך?

nitzangro2

New member
טוב ראיתי שהשאלון הזה לא משו..

אז בינתיים אל תענו.. אני יסדר אותו אחרי שאני יחזור מטניס.. צ'או!

nitzangro2

New member
השאלון החדש והטוב[:

כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? איזה מגמה אתה\או רוצה להיות בביה"ס? יש לך ידע נרחב במשהו שלא למדת? קיים מקצוע או שיעור שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? צחקת? בכית? חיבקת מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך?

עוונה =]

כללי: מהו שמך? ירדן תאריך לידה: 21.5.1993 מקום מגורים: חולון כמה אחים/אחיות? 2 תאומות צבע עיניים? חום צבע שיער? חום אדמוני משקל: 43 - 44 משו כזה גובה: 1.52 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? פסנתר :) אתה אוהב לרקוד? יאאפ איזה מגמה אתה\או רוצה להיות בביה"ס? אמ תאטרון יש לך ידע נרחב במשהו שלא למדת? אמ כה קיים מקצוע או שיעור שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא .. ><" נחייה את הרגע? יאפ .. שאלה או מה ? מה מתנגן עכשיו? יפתי - הלילה יעבור עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אמ 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן , אייסי , מדיה פליר ואינטרנט מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת למוזיאון אם הכיתה [חצי לא באו] מה עוד תספיק לעשות היום? טלויזייה מחחשב לאכול לעשות פיפי מה לאא ישנת טוב אתמול? לא חחחחחחחחח מ2 וחצי ואמא שלי התקשרה אין שביתה לכי לבבצפר פפאק XDD תישן טוב הלילה? יאפ כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגגיייית עונה אהובה של השנה: קייץ
צבע אהוב: ורוד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרן ורכלן התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני יקבל תעודה טובה ? D= איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בוילה אאם חתיכת בררייכה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? עכשיו התנשקת? לפני 3 חודשים צחקת? היום באוטובוס בכית?היום חיבקת מישהו/י? היוווום היית במועדון? לפני חודש לבשת חצאית? פיי אוללי חצי שננה קנית בגד? שבוע הקדישו לך שיר? נאמ שבועעים ? שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אאחוותי חשבת עליו? הוא . התקשרת אליו? אאממא התקשר אלייך? אמא פגע בך?חברה=\ שימח אותך?המורה חחח היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי מה/מי העיר אותך? אממממממממממממממממא מה היה הדבר הראשון שאמרת? ככוסעמעמקק לא רוצה בצפר מה היה הדבר הראשון ששמעת ? ירדדן קוומי קוומי התקשרתי יש בצפר =[ מה היה השיר הראשון ששמעת?אמאמאמאמאמ עוד קיץ אחד של השמיניה מה אכלת?אמ סנוויץ' שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אמא , למה את כזאת ? מיקום כרגע: פה בכיסא מול המחשב הדו מיני הזה חג מעודף:פסח ערוץ מועדף: ערוץ 22 מילה אהובה:כווווווווסעמעמעעממק להקה אהובה:לא שומעת להקות איזה כיתה את: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: נאאאאמ לא זווכרת הבנאדם הכי יפה שראית:יודיק לוי
הפאדיחה הכי גדולה שלך:וואי קרה היום . חברה שללי אמרה לי לכי למספרה ליד הבית שלי עכשיו יש שתיים צמודות הלכתי לאחד שאלתי בסוף לא היה הוא ואז הלכתי לשני הוא עושה לי מה את עושה מכרז ? ואמרתי לאא והסברתי לו הככול הדבר הכי מטורף שעשית: לאדעת אין דברים כאללו P= הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: יש לך _ י _ סקסי XD חחחחחחחחחחחחחחח את חושבת שאת יפה? יאפ את חושבת שאת צבועה? טיפה את חושבת שאת קנאית? מאוד את חושבת שאת קרצייה? טייפה את חושבת שאת עקשנית? מאווווווווד את אוהבת את עצמך? יאאאאפ בזבזנית או חסכנית? בזבזניית ]: בנאדם ש: שונא/ת: אותו אוהב/ת: אותו מתגעגע/ת אליו: הווווווווא חסר לך: הוא מאוד מאוד עושה לך טוב להיות איתו: הוא חחחחח מה נססגר ? הכי מצחיק: אמ אאבא הכי דפוק: ילד מהכיתה XD הכי מוזר:חברה שלי הכי כיף לדבר איתו:חחברה שללי דווררינה איפה היית רוצה לגור בארץ? אילת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?אאם חברות דברים מצחיקים שקרו בכיתה ו' יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? זה של סער פדידה [ יודי שלי ] באלוופה הקול הכי יפה ששמעת?נינט טייב איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?נייק ורוד ושומר מסך?XP שחור חחח את רוצה להיות זמרת?יאפ את רוצה להיות שחקנית?יאפ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמ לא הכי אוהבת את זה אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? מאאוד איפה את רוצה פירסינג?טבור אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אוו אחרי שעה אין כסף :p קונה בגגדים ומללא וממתקים מה החלום שלך? דדוגמניית שחקנית וזמררת [: אבל הכי דוגמנית יומטוב (;

t o m k a

New member
עונה

כללי: מהו שמך? תום תאריך לידה: 4/12/91 מקום מגורים: ה"ה כמה אחים/אחיות? 2 אחיות ואח צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום בהיר משקל: לא יודעת :| גובה: נמוכה חח אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? אמ תופים חח אתה אוהב לרקוד? כן איזה מגמה אתה\או רוצה להיות בביה"ס? תיאטרון יש לך ידע נרחב במשהו שלא למדת? אמ לא :\ קיים מקצוע או שיעור שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? לא שומעת מוזיקה..רואה השמיניה שידורים חוזרים חח עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שתי חברות וידיד במסנג'ר איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? איסיקיו מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בחדר כושר עם חברה מה עוד תספיק לעשות היום? אולי הולכת לקניון עוד מעט ישנת טוב אתמול? ממש לא..ראיתי תהתחלה של האוסקר תישן טוב הלילה? מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד אבל וחצי הכי טוב :) עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב: לבן, ורוד, קרם תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: רכלנים ושקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להקים משפחה,לשחק בתיאטרון איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארה"ב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שלוש שעות בערך אכלת? לפני 10 דקות התנשקת? אף פעם :\ צחקת? היום בבוקר בכית? אתמול חיבקת מישהו/י? בצהריים היית במועדון? לפני חודש בערך לבשת חצאית? בקיץ קנית בגד? לפני כמה ימים הקדישו לך שיר? לא יודעת שיפרו לך את המצברוח? בבוקר מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? ילד :| התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? חברה פגע בך? ילד שימח אותך? ידיד שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? תעירי אותי עוד 10 דקות מה היה הדבר הראשון ששמעת? קומייייייייי מה היה השיר הראשון ששמעת? dreams בגלגץ בדרך לביצפפר מה אכלת? קורנפלקס ולחם ארומה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך לעזאזל אני עוברת תשבוע המטורף הזה מיקום כרגע: חדר חג מעודף: פורים-פסח-סוכות ערוץ מועדף: 24 מילה אהובה: סתמו להקה אהובה: סינרגיה איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: ילד אחד הפאדיחה הכי גדולה שלך: חחח שנה שעברה היה בביצפר שלנו הופעה של משה פרץ..ובאמצע ההופעה שלו בדיוק עידן יניב הגיע..רצתי לכיוון עידן יניב להצטלם איתו ונפלתי על הכבל של הפלייבק של משה פרץ..הפלייבק ניתק כל ההופעה נפסקה והוא הלך חחחחחח :\ הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לפעמים כשלא נעים לומר את האמת לבנאדם את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? מאוד חחחחחח את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? מה? בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: ילדה אחת אוהב/ת: ילד אחד מתגעגע/ת אליו: חברה חסר לך: ילד עושה לך טוב להיות איתו: חברות הכי מצחיק: ידיד שלי הכי דפוק: ילדה אחת הכי מוזר: כל השכבה שלנו מוזרים :| הכי כיף לדבר איתו: ידיד איפה היית רוצה לגור בארץ? רמת אביב איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המורדיםםםםם יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות וידיד איזה צלצול יש לך? always הקול הכי יפה ששמעת? הא? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי עם שני ידידים ושומר מסך? אין :\ את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא חושבת..מה הקטע? רק פרסום בלי שום תחביב או משהו אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אני לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לפאקינג ארה"ב. ובכל השאר בטח קונה מיליון בגדים מתנות למשפחה ולחברים ותורמת איזה 1000 שלק. מה החלום שלך? להקים משפחה. ולשחק בתיאטרון.

nitzangro2

New member
חזרתי מאימון טניס גשום ביותר+עונה[:

כללי: מהו שמך?ניצן תאריך לידה:23.7.91 מקום מגורים:פרדסיה CT כמה אחים/אחיות?2 אחים צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:מה עניינכם?! גובה:קטנה וחמודה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?תופים אתה אוהב לרקוד?כןן איזה מגמה אתה\או רוצה להיות בביה"ס?אני בתקשורת יש לך ידע נרחב במשהו שלא למדת?טלויזיה ומאיה חחח קיים מקצוע או שיעור שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?מממ פיזיקה..[: נחייה את הרגע?כן מה מתנגן עכשיו?שיר של אמה שפלן[= (זמרת אופרה..) עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?השנייה הגעתי מטניס אזז.. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?נאסינג מה הספקת כבר לעשות היום?ללמוד ולשחק טניס חחח מה עוד תספיק לעשות היום?להתקלח לראות טלויזיה ולישון ישנת טוב אתמול?ישנתי טוב.. אבל לא הרבה שעות\= תישן טוב הלילה?אני מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב:חום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:נחשיות יתר התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שאני יצליח בלימודים ויהייה לי פרנסה טובה.. איזה חמודה אני יאיי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?חו"ל!! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?ב5 אכלת?עכשיו.. כריות חהחהחה התנשקת?אווו מזמן! צחקת?בטניס! בכית?ממ.... ביום חמישי נראה לי חיבקת מישהו/י?היום שאמא באה היית במועדון?חנוכה נראה לי.. לבשת חצאית?בחנוכה לבשתי שימלה אזז.. זה נחשב חהחה קנית בגד?יום רביעי בדיזינגוף הקדישו לך שיר?ליטל כל יום מקדישה לי שיר.. כפרונה שליי!! שיפרו לך את המצברוח?יום שישי שבת אצל אהובתיי! מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?את נאותוש חשבת עליו?נזכרתי בחבר שלי בכיתה ד' חהחה התקשרת אליו?לאמא התקשר אלייך?בר חדד פגע בך?ממממ לא זוכרת שימח אותך?ליטלי כל יום.. והיום בטניס היה מצחיק אז הייתי שמחה חהחה היום: באיזו שעה התעוררת?7:35 מה/מי העיר אותך?השעון\= מה היה הדבר הראשון שאמרת?"הלו?" מה היה הדבר הראשון ששמעת?את השעון מה היה השיר הראשון ששמעת?של אמה שפלן חחחח מה אכלת?את הסנדוויץ' [; איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מאיפה לי!? מיקום כרגע:חדר חג מעודף:ראש השנה ופסח.. יש חופש גדוללל ערוץ מועדף:3 מילה אהובה:נוווווווווווווש להקה אהובה:אין משו ספציפי איזה כיתה את:י' בדיחה שגרמה לך לצחוק:הבדיחה שאח של ליטל סיפר בארוחת שישי.. חהחהחהחהחחה הבנאדם הכי יפה שראית:מירי בוהדנה הפאדיחה הכי גדולה שלך:יש כלללללללל כךךךךך הרבההההההה הדבר הכי מטורף שעשית:סנפלינג, צללתי עם דולפינים וכו'.. למרות שזה לא כזהההה מטורף\= הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא יודעת:S את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?כןן את חושבת שאת עקשנית?כןןןן את אוהבת את עצמך?לא ממש\= בזבזנית או חסכנית?חסכנית בדר"כ בנאדם ש: שונא/ת:את כל הכיתה שלי בערך! אוהב/ת:את נוש ואת כל החברות שלי מתגעגע/ת אליו:נחשוווווווווו! חסר לך:נחשוווווווווו! עושה לך טוב להיות איתו:כולם כזה.. אני אוהבת בני אדם..[: הכי מצחיק:ילד מהכיתה הכי דפוק:ילד מהכיתה חחח הכי מוזר:ילדה מהכיתה\= הכי כיף לדבר איתו:יש הרבהה איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א כ"כ! איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?קטנטנות[: והשמיניייהה:[ יש לך פלאפון?דה למי אתה מתקשר הכי הרבה?לאמא ולליטלי איזה צלצול יש לך?סיפור מכור הקול הכי יפה ששמעת?מאיה או משו לא!? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של נוושש ושומר מסך?תמונות של מאיה את רוצה להיות זמרת?זמרת אופרה הייתי רוצה להיות.. את רוצה להיות שחקנית?הייתי רוצה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לפעמים איפה את רוצה פירסינג?לשון, סיידליפ, אף..... אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?לא היה את השאלה הזאת כבר? מה החלום שלך?להיות מאושרת.. חהחהחה

nitzangro2

New member
בטח בטח[;

הייתי אצל ליטלוש ביום שישי שבת.. והלכנו לסרט.. אז קבלו תמונה שלי ושלה מהקניון[:

urimz5

New member
עונה {כרגיל באיחור}../images/Emo8.gif

כללי: מהו שמך?אורילה תאריך לידה:07\11\29 מקום מגורים:ירושלים כמה אחים/אחיות?5 חוץ ממני.. צבע עיניים?דבשש צבע שיער?בלונדדד
חח סתםם משקל: גובה:1.80 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?אני מנגן על גיטרה ופסנתר.. על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד?שנאת חיי איזה מגמה אתה\או רוצה להיות בביה"ס? יש לך ידע נרחב במשהו שלא למדת?אין לי ידע גם במה שלמדתי.. קיים מקצוע או שיעור שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?לאא נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו?לא מתנגן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום?הייתי בלשכת גיוס ב-7 בבוקר..ועוד קצת.. מה עוד תספיק לעשות היום?לישוןןןןן ישנת טוב אתמול?ישנתי רק שעתיים בלילה
תישן טוב הלילה?בעז"ה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב:טורקיז תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שחצנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני 10 דקות אכלת?עכשיו התנשקת?לא עניינכם צחקת?כל הזמן בכית?מזמן חיבקת מישהו/י?אתמול היית במועדון? לבשת חצאית?סליחה???????? קנית בגד?אני כמעט לא קונה.. הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח?אוףףףףףףף לא מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אין כאן אפחד חשבת עליו?אפחד התקשרת אליו?לא זוכר התקשר אלייך?כנ"ל פגע בך?לא פוגעים בי שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת?6 פעם ראשונה אחרי מלא זמן. מה/מי העיר אותך?פלאפון. מה היה הדבר הראשון שאמרת?קיבינימאת.. מה היה הדבר הראשון ששמעת?הפלאפון,לואי ארמסטרונג מה היה השיר הראשון ששמעת?כנ"ל מה אכלת?מרק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אני לא חושב מיקום כרגע: כסא חג מועדף: ערוץ מועדף: 22 מילה אהובה:חצטרננה להקה אהובה: איזה כיתה את: כיתה י"ח [משו חדש] בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית:לוסי לו הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה?כןןן את חושבת שאת קנאית?לאאאאאא את חושבת שאת קרצייה?לאאאאא את חושבת שאת עקשנית?כןןןן את אוהבת את עצמך?כןןןןןן בזבזנית או חסכנית?חסכניתתת חחח הכל [נקבהה!!!] בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?"חברים" יש לך פלאפון?ישש למי אתה מתקשר הכי הרבה?לאורנג איזה צלצול יש לך?לכל אחד משו מיוחד הקול הכי יפה ששמעת?מאיהההההה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?"חברים" ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת?לא!!! את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כןן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כןן [אני בן!! זכר!!! מתכוון!!!!] איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?הייתי תורם 80% מה החלום שלך?

עניתי(סליחה שזה באיחור)

כללי: מהו שמך?ליטל תאריך לידה:24.3.90 מקום מגורים:אזור כמה אחים/אחיות?2 צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:לא עניינכם חחח גובה:נראה לי מטר 67 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן?פסנתר!!!!!!!!!!!!! אתה אוהב לרקוד?מאודדד איזה מגמה אתה\או רוצה להיות בביה"ס?אני במגמת פסיכולוגיה:) יש לך ידע נרחב במשהו שלא למדת?נראה לי שכן קיים מקצוע או שיעור שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?משפטים נחייה את הרגע?מה? מה מתנגן עכשיו?"הכאב הזה" של עברי לידר ונינט עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?רק עם ניצוש איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?השיחה במסנג'ר עם ניצי מה הספקת כבר לעשות היום?אממ ואיי המוןןן קמתי ברבע ל6 כדי להדליק את הדוד שיהיו לי מים חמים חזרתי לישון עד 6 וחצי ואז קמתי והתקלחתי בסוף עם מים קפואים!!!!!!ב7 וחצי הלכתי לעשות בדיקות של הצו ראשון שהייתי צריכה לעשות וב8 כבר הייתי צריכה להיות בשיעור פרטי באנגלית.אח"כ ישר נסעתי לבצפר עשיתי מבחן במתמטיקה למדתי רגיל ועכשיו חזרתי מההכנה לפולין....חחחחחחחחחח יום עמוס ביותר לא? מה עוד תספיק לעשות היום?אמממ לעזור לאמא היפה שלי לנקות את הבית וללמוד...... ישנת טוב אתמול?ברוך השם:) תישן טוב הלילה?מקווה.... כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב:ורוד ולבן תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אממ להגשים את כל החלומות שלי... איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?אמממ בתל אביב עם ניצוש:) מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?כן בבוקר אכלת?לפני חצי שעה התנשקת?עדיין לא התנשקתי צחקת?אממ לפני חצי שעה בכית?אממ אתמול חיבקת מישהו/י?לפני שעה היית במועדון?מזמןןןן לבשת חצאית?לפני שבוע קנית בגד?לפני שבוע הקדישו לך שיר?אממ גם זה היה מזמן שיפרו לך את המצברוח?תמיד החברות שלי והמשפחה שלי משפרים לי אותו:) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אח שלי כפרה עליווו אני ימותתת חשבת עליו?אממ אודי התקשרת אליו?אח שליי התקשר אלייך?אח שלי פגע בך? שימח אותך?אח שליי היום: באיזו שעה התעוררת?רבע ל6 מה/מי העיר אותך?השיר סיפור מכור של מאיוש חחח מה היה הדבר הראשון שאמרת?אורי קום! מה היה הדבר הראשון ששמעת?השיר של מאיוש מה היה השיר הראשון ששמעת?אמממ "אם אלה החיים" של קרן פלס מה אכלת?אורז עם בשר ופטריות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מעניין איך יהיה בפולין מיקום כרגע:בחדר שלי חג מעודף:אמממ אולי פסח.... ערוץ מועדף:אמממ האמת שהמון זמן לא היה לי ערוץ מועדף כי אין לי זמן לטלויזיה:(אבל הסדרות שאני עוקבת אחריהן כל אחת בערוץ אחר.... מילה אהובה:אהבה להקה אהובה:סינרגיה איזה כיתה את:יא בדיחה שגרמה לך לצחוק:הבדיחה עם האוטיסטים שאח שלי מספר... הבנאדם הכי יפה שראית:אממ נראה לי ברוק שילדס הפאדיחה הכי גדולה שלך:יאוו לפני שנתיים היתה לי את הפאדיחה הכי ענקית בעולם!!!הייתה לי חברה שכל הזמן שהייתי הולכת אליה אמא שלה היתה מחזירה אותי....ופעם אחת חזרתי הביתה ובדיוק גם אבא שלה יצא והוא פתח את האוטו עם המפתח אז באתי להכנס לאוטו שלהם ואז הוא עושה לי"האא את רוצה שאני ייקח אותך הביתה??"חחחחח יאוו רציתי למות!!!!!!!!!! הדבר הכי מטורף שעשית:אממ לא עולה לי עכשיו כלום חחח הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אמממ את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא ממש בזבזנית או חסכנית?אמצע לרוב בזבזנית חחחח בנאדם ש: שונא/ת:היטלר אוהב/ת:אמא מתגעגע/ת אליו:ניצוש חסר לך:מישהי שהיתה כמו אמא שלי והיא עכשיו יותר לא בארץ עושה לך טוב להיות איתו:חנושש וניצוש הכי מצחיק:מאיה!!!! הכי דפוק:אממממ הכי מוזר:אממ יש הרבה כאלה הכי כיף לדבר איתו:אמאאא איפה היית רוצה לגור בארץ?תל אביב איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?קטנטנות.... יש לך פלאפון?שניים:) למי אתה מתקשר הכי הרבה?לניצי וחנוש איזה צלצול יש לך?"סיפור מכור" הקול הכי יפה ששמעת?מאיהההההההההההההההההההה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שלי רוקדת בר מצווה של אחי ושומר מסך?אממ כל התמונות שיש לי במחשב מופיעות את רוצה להיות זמרת?כן את רוצה להיות שחקנית?כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?ברור! איפה את רוצה פירסינג?לא רוצה.... אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?שונאת את השאלה הזאת! מה החלום שלך?להיות הכי מאושרת בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

urimz5

New member
אוףףףףף מה יש לכן

כל החתיכות חושבות שהן לא יפות....

עונההה:)

כללי: מהו שמך? איזבל תאריך לידה: 19/06/1990 מקום מגורים: בת ים כמה אחים/אחיות? 2 כולל אותי צבע עיניים?דבש צבע שיער? חום משקל: 58 גובה: 1.73 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יודעת לנגן קצת על פסנתר על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אתה אוהב לרקוד? מאודדדד איזה מגמה אתה\או רוצה להיות בביה"ס? פסיכולוגיה יש לך ידע נרחב במשהו שלא למדת? כן קיים מקצוע או שיעור שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה נחייה את הרגע? ברור מה מתנגן עכשיו? אחותי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? WORD מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבצפר, לחזור, להתקלח, לאכול, לדבר עם אחותי, לעזור לאחותי, לדבר עם סבתא, לדבר עם אמא. עוד משהו? מה עוד תספיק לעשות היום? קצת שיעורים, להתקלח, להתארגן ללכת לישון אצל סבתא ולראות איתה "מרחק נגיעה". ישנת טוב אתמול? מאוד אחרי שיום ראשון הלכתי לישון בשש וחצי בבוקר וקמתי בשבע ועשרים. ישנתי 40 דקות בערך ואתמול פשוט התעלפתי מעייפותתתת. תישן טוב הלילה? מקווה שכן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: קיץ. צבע אהוב: אדום. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: דו פרציפיות ושחצנות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שלום ושקט נפשי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? טוב לי פה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר לבצפר. אכלת? לפני שעתיים. התנשקת? מזמן. צחקת? תמיד!!! בכית? לפני שבוע. חיבקת מישהו/י? את אחותי לפני שעה. היית במועדון? לא הייתי ולא רוצה להיות. לבשת חצאית? לפני חודש. קנית בגד? לפני שבועיים וחצי. הקדישו לך שיר? הקדישו לי בתקופה האחרונה אבל לא לקחתי את זה ברצינות. שיר אמיתי שהקדישו לי באמת מכל הלב היה לפני שנתיים. שיפרו לך את המצב רוח? היום בבצפר. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי. חשבת עליו? דודה שלי בחו"ל. התקשרת אליו? סבתא שלי. התקשר אלייך? אמא שלי. פגע בך? "חברים" שהתברר שהם לא כל כך חברים. שימח אותך? יאנה - חברה שלי. היום: באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי. מה/מי העיר אותך? הפלא שלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב אמא ונתתי נשיקה. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצעקות של השכנה. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת. מה אכלת? מקרונים עם קציצות הכי טעימות בעולם וסלט ירקות. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני אצליח לשרוד?! מיקום כרגע: חדר של המחשב (המחשב חלק מהמשפחה וככזה מגיע לו חדר חחחחחחחחחח) חג מעודף: פסח (בגלל כל הסיבות) ערוץ מועדף: אין ערוץ מועדף, יש תוכניות מועדפות. יש ערוץ אם תוכנית טובה אז אני רואה. מילה אהובה: קוקי שלי. להקה אהובה: שום להקה. איזה כיתה את: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אלירן מהכיתה. מספיק אתה מסתכל עליו אתה נשפך מצחוק. הבנאדם הכי יפה שראית: הנרי דוד (לא יודעת למה אבל אני מתה עליו) הפאדיחה הכי גדולה שלך: ראיתי ילדה מאחורה שהייתה מזה דומה לחברה שלי והחלטתי להפתיע אותה ולקפוץ עליה מאחור, ועשיתי את זה. אבל מה? חחחח היתברר שזו לא הייתה היא. הדבר הכי מטורף שעשית: באנג'י. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרתתת יש המון. את חושבת שאת יפה? לא יפה ולא מכוערת. את חושבת שאת צבועה?ממש לא את חושבת שאת קנאית? קצת. את חושבת שאת קרצייה? תשאלו ת'חברים שלי. את חושבת שאת עקשנית? מאוד!! את אוהבת את עצמך? כן. בזבזנית או חסכנית? חסכנית מאוד. בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אף אחד. אוהב/ת: המשפחה שלי. מתגעגע/ת אליו: דודה שלי שבחו"ל. חסר לך: חברה שלי שלצערי הרב אנחנו כבר לא כל כך בקשר. עושה לך טוב להיות איתו: המשפחה שלי. הכי מצחיק: ווואיי יש המון. הכי דפוק: ווואי יש המון. הכי מוזר: ילד/ה מהכיתה. הכי כיף לדבר איתו: המשפחה שלי והחברים הכי טובים שלי. איפה היית רוצה לגור בארץ? כל עוד המשפחה שלי והחברים לידי לא אכפת לי איפה לגור. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? חברים. יש לך פלאפון? למי אין?! למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא. איזה צלצול יש לך? אחד הצלצולים המעפנים שיש במכשיר. הקול הכי יפה ששמעת? מאיה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שאחותי בחרה מאחד התמונות שיש בתוך ה- XP החדש. ושומר מסך? הקווים האלה שיוצרים פיתולים. (אני אין לי עצבים להיתעסק בזה אחותי כל הזמן מחליפה, אני לא אכפת לי. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים. מה החלום שלך? להיות מאושרת.

למעלה