שאלון (למרות שהפורום מוצף בכאלה)

yoavn19

New member
שאלון (למרות שהפורום מוצף בכאלה)../images/Emo9.gif

לסיום העונה : הנה שאלון קצרצר : 1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ? 2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה? 3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית? 4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ? 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות? 6. הכי מכוער? 7. הכי יפה (זכר) ? 8. הכי מכוערת? 9. הכי יפה (נקבה) ? 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ? 11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו? 12.פלור או דלפינה? 13. פלור או אוליביה ? 14. אוליביה או מריה? 15. מריה או גרטה
? 16 . לוס או איסולינדה ? 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ? 18. ניקו או פרנקו? 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ? 20. רוצה עונה שלישית? לסיום : אני רוצה שכל אחד ימלא על עצמו את הפרטים הבאים על עצמו: שם : כינוי בתפוז: מקום מגורים: זמרת אהובה : שיר אהוב: דגם של סלולרי + חברה תומכת: עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך : אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן / לא ?

ש ק ד וש

New member
../images/Emo192.gifעונה..!

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ? אממ.. הפרק שפלור ומקס התנשקו בפעם הראשונה!
2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה? דלפינה רעה כי זה יותר מתאים לה..!
3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית? שמישהו ימות..! 4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ? הייתי מוציאה את אנה, ואין לי עוד אחד..!
5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות? את אנה! אני שונאת אותה!!! 6. הכי מכוער? ניקולס... 7. הכי יפה (זכר) ? אממ.. מקס ופרנקו..!! 8. הכי מכוערת?אנה.. 9. הכי יפה (נקבה) ? אוליביה, פלור, ודלפינה. 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ? פלור - "רוזן קטן"..!
11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו? למקס - "רוזן קטן" כי זה חמוד כזה...!
12.פלור או דלפינה? שניהם.. 13. פלור או אוליביה ? שניהם.. 14. אוליביה או מריה? ברור שאולביה!!!!
15. מריה או גרטה ? גרטה..! את מריה בחיים לא!
16 . לוס או איסולינדה ? איסולינדה... 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ? מעיפה אותו מהסדרה.. 18. ניקו או פרנקו? פרנקו.. 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ?כן! 20. רוצה עונה שלישית? כן! שם : שקד כינוי בתפוז: ש ק ד וש מקום מגורים: מעלות זמרת אהובה : פלוריסיינטה שיר אהוב: לא ממהר - האל סקעת.. דגם של סלולרי + חברה תומכת: הדגם הוא סוני הריקסון , החברה אורנג'.. עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך : לא יודעת.. אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן / לא ?כן!

stavi555

New member
עונה../images/Emo3.gif ../images/Emo210.gif

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ?הלילה של פלור ומקס
2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה?רעה כי ככה זה יותר מעניין. 3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית?לא יודעת... 4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ?אמממ לא יודעת 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות?אוליביה!
6. הכי מכוער?ניקו 7. הכי יפה (זכר) ?מקס
8. הכי מכוערת?ולנטינה 9. הכי יפה (נקבה) ?פלור או דלפינה 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ? קה פצ'ו
11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו? רוזן קטן ודון פריזר.. 12.פלור או דלפינה?פלור 13. פלור או אוליביה ?פלוררר
14. אוליביה או מריה?מריה
15. מריה או גרטה ?
16 . לוס או איסולינדה ? איסולינדה 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ?שום דבר
18. ניקו או פרנקו?פרנקווו! 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ?כן!! 20. רוצה עונה שלישית?כן...! לסיום : אני רוצה שכל אחד ימלא על עצמו את הפרטים הבאים על עצמו: שם : סתיו כינוי בתפוז:stavi555 מקום מגורים:חלון זמרת אהובה :כריסטינה אגילרה
שיר אהוב:btb-כול האלבום דגם של סלולרי + חברה תומכת: עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך : ...

stavi555

New member
שחכתי שאלה אחת:).. ../images/Emo210.gif

אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן / לא ? ברור

DiRtY BaTeLL

New member
עונהה ../images/Emo3.gif

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ? אמממ לא יודעת יש מלאא
2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה? אני מעדיפה חצי מזה חצי מזה כי שהיא ניכנסת לדמות היא קצת מגזימה
3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית? ויייי איזה שאלה לא יודעת משו ממש מוטח
4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ? ברני ופטוווווו
5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות? ברניייי
6. הכי מכוער? ניקו
7. הכי יפה (זכר) ? מקס
&פרנקו
8. הכי מכוערת? ולן 9. הכי יפה (נקבה) ? פלווררר
&אולי
&מרינה
10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ? "מר מינימום"
11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו? "מר פריזר" חח ו קריקורלגדיה איך שהיא אומרת חח
12.פלור או דלפינה? פלורררר
13. פלור או אוליביה ? פלוררר
14. אוליביה או מריה? אולייייי
15. מריה או גרטה ? ווואטטט ?!? 16 . לוס או איסולינדה ? איסולינדה 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ? נותת לו בוקס 18. ניקו או פרנקו? פרןןןןןן
19. היית רוצה שפרנקו יחזור ? אוביווו 20. רוצה עונה שלישית? יאסס יאסס יאססססס לסיום : אני רוצה שכל אחד ימלא על עצמו את הפרטים הבאים על עצמו: שם : בת-אלל כינוי בתפוז: dirty batel מקום מגורים: ראשל"צ זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה
ונינט טייב
שיר אהוב: כריסטינה כל האלבום החדשש דגם של סלולרי + חברה תומכת: סלקוםם עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך : יש לי עגיל
אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן / לא ? כןןן!

עונה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ? מממ... הפרק של הלידה נדמה לי 2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה? טובה כי זה חמודי
3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית? מקס יסתכל במראה ויראו את פדה
4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ? אולי ופרן חחחחח 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות? מממ... אולי 6. הכי מכוער? נייקי הכפרה
7. הכי יפה (זכר) ? יפה... מממ... פדה
לא יעזור לאף אחד... 8. הכי מכוערת? ולנטיין ברור... 9. הכי יפה (נקבה) ? מממ פלורי 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ? כל מה שבוני אומר. 11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו? נחש קטן ונחש גדול למללה ודלפינה 12.פלור או דלפינה? שילוב של שתיהן היה מעולה 13. פלור או אוליביה ? פלור
14. אוליביה או מריה? איכס שתיהן 15. מריה או גרטה ? גרטה.. 16 . לוס או איסולינדה ? איסולינדה 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ? דוחפת לו סלרי לתחת
18. ניקו או פרנקו? ניקו 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ? לא ממש לא 20. רוצה עונה שלישית? כן
לסיום : אני רוצה שכל אחד ימלא על עצמו את הפרטים הבאים על עצמו: שם : אביטל כינוי בתפוז: בתדודה כוש מה לא רואים? מקום מגורים: חולון זמרת אהובה : מממ.. לאדעת.. קרן פלס? חחחחח שיר אהוב: בדרך אל האושר אבל בגרסה של ג'קו
רפאל ומורן דגם של סלולרי + חברה תומכת: שיש לי? נוקיה משו סליידר מפתה עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך : למרות שאני שחורה, אני חצי פולנייה אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן

yoavn19

New member
עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ? הלידה! ברור 2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה? רעה -יותר מתאים לה! 3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית? שניקו ותומס ימותו! זה יהיה נחמד מאוד! 4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ? ניקו ופצ'ה 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות? ניקו 6. הכי מכוער? ניקו 7. הכי יפה (זכר) ? אממ .. מקס 8. הכי מכוערת?ולנטיין 9. הכי יפה (נקבה) ?פלורי ... ודלפי 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ? שניצל , או משהו כזה 11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו? דון מינימום , ו- קונדוליטו! 12.פלור או דלפינה? פלור 13. פלור או אוליביה ? פלור 14. אוליביה או מריה? אולי 15. מריה או גרטה ? גרטה 16 . לוס או איסולינדה ? איסולינדה 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ? מועך לו את הפרצוף שיהיה מכוער כמו ניקו 18. ניקו או פרנקו? ברור שפרנקו 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ? לא 20. רוצה עונה שלישית? לא .. אין לי זמן למריחות שלהם!אבל היה נחמד אם היו מראים כאילו הילדים של פלור גדלו .. וכולם גדלו ושפלור היתה מתה .. כמו בטלנובלה בעמ .. בחתונה ! חה! לסיום : אני רוצה שכל אחד ימלא על עצמו את הפרטים הבאים על עצמו: שם : יובץ מי כינוי בתפוז: yoavn19 מקום מגורים: אי שם בישראל זמרת אהובה :קלי קלרקסון שיר אהוב:ברייק אוואי וכל השירים של קלי דגם של סלולרי + חברה תומכת: sk multi slider והחברה התומכת זה פלאפון המחורבנת שאין בה שיחות וידאו עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך : שיש לי עיניים ירוקות אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן / לא ? כן ! מעניין מאוד על מה ידברו

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת?
לאדעת 2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה?
רעה, כי בתור טובה היא מעצבנת. 3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית?
שירו בפלור
4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה?
פלור אבל זה די בלתי אפשרי
ואממ מרטין? 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות?
פלור 6. הכי מכוער?
ניקו 7. הכי יפה (זכר)?
פרנקו ופדה 8. הכי מכוערת?
פלור בוכה
9. הכי יפה (נקבה)?
אוליביה 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה?לאדעת.. 11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו?
פריזר
12.פלור או דלפינה?
דלפינה 13. פלור או אוליביה?
אוליביה 14. אוליביה או מריה?
אוליביה 15. מריה או גרטה?
גרטה 16 . לוס או איסולינדה?
ממש אכפת לי
שתיהן יפות וזהו. 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין)?
כלום 18. ניקו או פרנקו?
פרנקו 19. היית רוצה שפרנקו יחזור?
כןןןןןןןןןןןןןןןןןן 20. רוצה עונה שלישית?
לא לסיום : אני רוצה שכל אחד ימלא על עצמו את הפרטים הבאים על עצמו: שם:
עדי כינוי בתפוז:
didalf מקום מגורים:
ראשל"צ זמרת אהובה:
שיר אהוב:
אין אחד דגם של סלולרי + חברה תומכת:
למה אתה צריך?
נוקיה3100 אורנג'. עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך:
אתם לא יודעים הרבה דברים
, אממ ראיתי היום את אושרי כהן זאת עובדה? אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר? כן / לא ?
כן

netashoh

New member
עונה...

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ? שדלפינה שינתה את הדנ"א חח... 2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה? רעה... ככה 3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית? מקס ימות חח סתם... לא יודעת 4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ? אף אחד.. אולי את אמא של רוברטה.... 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות? אפחד.. 6. הכי מכוער? ניקו 7. הכי יפה (זכר) ? מקסימו 8. הכי מכוערת? ולנטינה 9. הכי יפה (נקבה) ? פלור ואוליביה 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ? "מישהו בבעיות"... 11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו? פריזר... 12.פלור או דלפינה? פלור 13. פלור או אוליביה ? פלור 14. אוליביה או מריה? אוליביה 15. מריה או גרטה ? מריה 16 . לוס או איסולינדה ? איסולינדה 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ? מרביצה לו.. חח 18. ניקו או פרנקו? פרנקו 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ? כן 20. רוצה עונה שלישית? כן אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן / לא ? כן...

FCHS GIRL

New member
עונה נה

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ? אממממ כשפלור מספרת לילדים את ההיסטוריה של השמות שלהם
והקטע שהיא אומרת שהיא לא יכולה להתאהב יותר בגלל הפריזי
2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה? רעה... למרות שגם ככה היא חמודה אבל אני יותר אוהבת אותה רעה 3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית? שפדה יחזור..
4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ?מקס!!!
ניקו 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות? מקס:S 6. הכי מכוער? ניקו 7. הכי יפה (זכר) ? פרנקו... למרות שגם הוא לא כ-ז-ה בעיני 8. הכי מכוערת? ולן 9. הכי יפה (נקבה) ? דלפינה, פלור, אוליביה 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ? "הוא היה הפריזר שלי..
" 11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו? "דון פריזר", גרטיס 12.פלור או דלפינה? שתיהן
13. פלור או אוליביה ? פלור 14. אוליביה או מריה? מריה 15. מריה או גרטה ? גרטה 16 . לוס או איסולינדה ? אף אחת 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ? אממממממ לא יודעת.. 18. ניקו או פרנקו? פרנקקקקק 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ? לא אכפת לי 20. רוצה עונה שלישית? רק אם פדה חוזר לסיום : אני רוצה שכל אחד ימלא על עצמו את הפרטים הבאים על עצמו: שם : שחר כינוי בתפוז: FCHS GIRL מקום מגורים: פתח תקווה זמרת אהובה : שירי מימון שיר אהוב: יש מלא דגם של סלולרי + חברה תומכת: סמסונג עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך : חולה על פלי, קמי, הראל סקעת, שירי וחואן אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן / לא ? כן למה לא?

עונהה../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ? יש הרבהה 2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה? רעה כי לא מתאים לה טובהה 3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית? אממ לאדעת 4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ? לוקאס לוקאס ולוקאס 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות? לוקאס 6. הכי מכוער? אווריסטו 7. הכי יפה (זכר) ? מקסימו ופרנקו 8. הכי מכוערת? ולנטינה 9. הכי יפה (נקבה) ? רוברטה 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ? לא יודעת.. 11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו? דון פריזר
12.פלור או דלפינה? פלור 13. פלור או אוליביה ? אוליביה 14. אוליביה או מריה? אוליביה 15. מריה או גרטה ? איך הן קשורות
אבל גרטה.. 16 . לוס או איסולינדה ? איסולינדה 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ? לא יודעת.. 18. ניקו או פרנקו? פרנקו 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ? כןן 20. רוצה עונה שלישית? כן לסיום : אני רוצה שכל אחד ימלא על עצמו את הפרטים הבאים על עצמו: שם : סיון כינוי בתפוז: OoOסיונוששOoO מקום מגורים: רחובותת זמרת אהובה : קרן פלס שיר אהוב: שמעון השכן דגם של סלולרי + חברה תומכת: אממ יש לי סמסונג854, וחברה תומכת אורנג' עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך :
אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן / לא ? כן

פלורותם

New member
עונההה ../images/Emo3.gif

. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ? אממ..הפרק של הלידה
2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה?רעה..היה יותר אקשן
3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית? אממ..שיראו נגיד כעבור עשרים שנה ואז כזה הבת של פלור תיפול בקצף וירים אותה מישו (חתיך
) ינגב לה תפרצוף מהקצף ויגיד "מי את?"
4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ?מרטין וולן 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות?ברנרדו וולן ומרטין
6. הכי מכוער?אממ..ניקו?!?...חעחעח
7. הכי יפה (זכר) ?מקס
8. הכי מכוערת?וולן
9. הכי יפה (נקבה) ?פלורי
10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ?אהבתי שפלור אמרה למקס אולי תציג את עצמך בכיכר כסמל מין! (בספרדית זה נשמע יותר יפה " סקס סימבול")
11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו?אולי לא למישו אלא למשו לארץ קריקורגן "קריגורגולנדיה" או איך שהיא לא אמרה את זה
12.פלור או דלפינה?פלור
13. פלור או אוליביה ?פלור
14. אוליביה או מריה?אוליביה
15. מריה או גרטה ?גרטה
16 . לוס או איסולינדה ? איסולינדה
17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ?מנשקת אותו ואז מעיפה אותו...חעחעח
18. ניקו או פרנקו?פרנקו
19. היית רוצה שפרנקו יחזור ?לא בהכרח..
20. רוצה עונה שלישית?לא..דיי מיצינו..
אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן / לא ? כן

theman20

New member
עונה

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ?:כולם 2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה?:טובה 3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית?:ירו בפלור 4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ?:ניקו הגבות שלו מפחידות אותי וכמו שדלפינה ומללה אומרות הוא יצור אבל שיחזור בתפקיד אורח לחצי סדרה ואמ אף אחד 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות?"את פלוריסיינטה!!! סתם אף אחד 6. הכי מכוער?:ניקו 7. הכי יפה (זכר) ?:מקסימו 8. הכי מכוערת?:ולן 9. הכי יפה (נקבה) ?פלוריסיינטה ועוד מלא בנות 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ?:לא זוכר 11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו?:לא זוכר 12.פלור או דלפינה?:פלור 13. פלור או אוליביה ?:שניהם אוליבה כוסית! 14. אוליביה או מריה?:אוליביה 15. מריה או גרטה ?: מי זאת מריה ואם זה אמא של פלור אז מריה 16 . לוס או איסולינדה ? :שניהן 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ?פשוט מוציא אותי מהסדרה 18. ניקו או פרנקו?:פרנקו 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ?:אני לא ממש זוכר שהוא עזב לא ראיתי את הפרק 20. רוצה עונה שלישית?:ברור!!!

theman20

New member
עונה

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ?:לא יודע 2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה?:רעה אבל שלא תנסה להרוג אנשים 3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית?:שירו בפלור 4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ?:ניקו! ולא יודע 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות?ניקו 6. הכי מכוער?ניקו 7. הכי יפה (זכר) ?אני בן וזה דיי מוזר אבל היתי אומר שמקסימו 8. הכי מכוערת?ולן 9. הכי יפה (נקבה) ?כול הבנות חוץ מכמה אתם כבר תנחשו מי הן הכמה 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ?:שניצל סתם לא זוכר 11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו?:לא יודע 12.פלור או דלפינה?:שניהן 13. פלור או אוליביה ?:שניהן 14. אוליביה או מריה?:אוליביה אבל גם מריה יפה 15. מריה או גרטה ?מי זאת מריה? 16 . לוס או איסולינדה ? :שניהן 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ?:כלום שיציק לולן וניקו כמו שדלפינה מציקה לפלור ומקסימו 18. ניקו או פרנקו?:פרנקו 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ?:לא אכפת לי אבל הוא מתהג כמו נקבה קצת 20. רוצה עונה שלישית?:ברור הם השאירו סוף כזה קצת פתוח לסיום : אני רוצה שכל אחד ימלא על עצמו את הפרטים הבאים על עצמו: שם : רוני כינוי בתפוז:theman20 מקום מגורים:בית שמש זמרת אהובה :רוני שיר אהוב:הרבה דגם של סלולרי + חברה תומכת:אמ טליט הכי חדשה שיש כזה שנפתח למעלה ופאלפון עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך :יש לי פיצול אישיות ביום אני איש רגיל ובלילה אני רוצח אנשים.

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifחחח מצחיקול

הפורום ישאר עם או בלי רצון.... לראיה- השידור הראשון של הפרק האחרון של המורדים היה לפני המון,המון,המון זמן, ונחשו מה, הפורום קיים. 1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ?האמת שהפרק הראשון, עם המלחמה שלהן בבריכת בוץ, והפרק עם הלידה
2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה?רעה, אני מניחה שמכוח ההרגל 3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית?פדה חוזר מן המתים
4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ?ביי ביי ולן, ביי ביי פאצ'ה 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות?ראה 4 6. הכי מכוער?ניקו 7. הכי יפה (זכר) ?מקסימו לאחרונה(פרנקו, לעולם לא אסלח לך על התספורת הקצרצרה המזעזעת) 8. הכי מכוערת?מירטה(זוכרים אותה?) 9. הכי יפה (נקבה) ?מריה 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ?אפשר ביטוי? קושילינדה
11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו?בחיאת רבקום, הזיכרון שליצועק הצילו 12.פלור או דלפינה?פלור 13. פלור או אוליביה ?פלור 14. אוליביה או מריה?אולי 15. מריה או גרטה ?גרטיס 16 . לוס או איסולינדה ? איסולינדה(מסכנה איזה שם...) 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ?יורה לו בביצים? 18. ניקו או פרנקו?פרנק 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ?הוא חזר 20. רוצה עונה שלישית?כע ולא. כע כי געגועים, ואל כי מיצינו ולא יהיה לי זמן לראאות לסיום : אני רוצה שכל אחד ימלא על עצמו את הפרטים הבאים על עצמו: שם : אדוה כינוי בתפוז:"גמדונת קיבוצנקית, "la reputa madre"(כשמחפשים הודעות ישנות) מקום מגורים:קיבוץ זמרת אהובה :מטיאס ופלומה שיר אהוב:Hay un cuento דגם של סלולרי + חברה תומכת:samsung 850 בפלאפון, טליטX60 בפלאפון, כן יש לי שניים=/ עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך :יום הולדת 18 שלי השנה יוצא ביום כיפור אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן / לא ?עניתי על זה למעלה..

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifביכ

משומה קראתי דמות אהובה... זמרת אהובה? אני אוהבת את סטייסי אוריקו, והשירים(רק הם!) של בריטני.

עונה

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ?הממ הפרק שפלור ומקס התנשקו בגשם, והפרק שפרנקו ואולי התנשקו בגשם
2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה? רעה, כי כשהיא טובה היא נראת מזוייפת כזאת
3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית?פדה חוזר והוא ומקס מנהלים קרב סוער על ליבה של פלור
[WTFFF
[ 4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ?ולנטינה ואנה 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות? ולנטינה 6. הכי מכוער? ניקו 7. הכי יפה (זכר) ? פדה
ומקס
גם פרנקו בסדר
8. הכי מכוערת? מירטה
9. הכי יפה (נקבה) ? אוליביה
10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ? הממ קונדוריטו?הוא פשוט הכי חרוש
11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו? דון מינימו
וואי היא שנים לא קראה לו ככה
וגם דון פריזר היה חמוד
12.פלור או דלפינה? פלור 13. פלור או אוליביה ? פלור 14. אוליביה או מריה? אולי 15. מריה או גרטה ? גרטה 16 . לוס או איסולינדה ? איסולינדה 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ? משדכת אותו למישהו.רק לי הוא נראה ממש הומו?
18. ניקו או פרנקו? פרנקיטו 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ? חזר
20. רוצה עונה שלישית? לא ממש. זה חרוש מידי וזה סתם ימשך כמו מסטיק
לסיום : אני רוצה שכל אחד ימלא על עצמו את הפרטים הבאים על עצמו: שם : נגה כינוי בתפוז: נ ו נ י י י י ועוד כמה פיצולים
מקום מגורים:כפר סבא זמרת אהובה :ק"ק וקרן פלס שיר אהוב:אביתר של קרן ואדיקטד של קלי
דגם של סלולרי + חברה תומכת:נוקיה 2650, אורנג'. עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך: אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן / לא ?

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

1. מה הפרק שהכי זכור לך מהעונה הזאת ? ממ.. זכורים לי שני פרקים שבאמת ממש אהבתי רק קטעים מהם.. את העזיבה של רוברטה.. זה היה הפרק הכי עצוב שיש!! ואת הפרק שפלור ראתה את הקלטת של פדריקו..! אלו זכורים לי.. 2.אתה מעדיף שדלפינה היתה רעה או טובה , למה? טובה! כל כך מתאים לה! אני שמח שהיא טובה! ככה לא יהיו יותר בעיות לפלור ולפריצנוולדנים..! 3. אם הייתה עונה שלישית - מה היית מציע שיקרה בפרק האחרון של העונה השניה כדי שיהיה משהו מעניין בעונה השלישית? שמישהו ימות! אבל דמות מרכזית! 4. איזה 2 אנשים היית מוציא מהסדרה ? אווריסטו ובטה 5. את מי בא לך להרוג מבין הדמויות? אווריסטו!! תתפגרר!! 6. הכי מכוער? בטה 7. הכי יפה (זכר) ? מקסימו 8. הכי מכוערת? ולן 9. הכי יפה (נקבה) ? אוליביה! 10. מה המשפט הכי אהוב עליך שאמרו בכל העונה ? קה פצ'ו מללייצ?!
11. מה השם הכי מצחיק ו/או חמוד שפלור המציאה אי פעם למישהו? בתחילת העונה השנייה שפלור המציאה למקס את השם דון מינימום.. והסבירה למה.. ומה זה צחקתי.. באמת שכחתי למה היא קוראת לו ככה..חח.. 12.פלור או דלפינה? פלור! 13. פלור או אוליביה ? פלור! 14. אוליביה או מריה? אוליביה! בעע מריה..! 15. מריה או גרטה ? גרטה! 16 . לוס או איסולינדה ? איסולינדה! 17. מה היית עושה לפטו (האקס של וולנטיין) ? מכניס לו מכות על זה שהוא חש על ניקו! 18. ניקו או פרנקו? פרנקו 19. היית רוצה שפרנקו יחזור ? הוא חזר, לא?!
20. רוצה עונה שלישית? כן כן כן! לסיום : אני רוצה שכל אחד ימלא על עצמו את הפרטים הבאים על עצמו: שם : תום כינוי בתפוז: הנוכחי
מקום מגורים: נתיבות זמרת אהובה : נטשה בדגנפילד או משהו קרוב.. שיר אהוב: these words של אותה זמרת אהובה שכתבתי.. דגם של סלולרי + חברה תומכת: אורנג'.. סמסונג.. עובדה אחת לפחות שלא ידענו עליך : אף פעם לא יצא לי יום הולדת ביום חו"ל.. לפחות ב5 השנים האחרונות שאני זוכר.. וכן כן גם השנה
אחרי שפלוריסיינטה תגמר אתם רוצים שהפורום ישאר ? כן / לא ? ברור!

למעלה