שלי../images/Emo26.gif
שיר השנה בעברית: קרן פלס - איתי, שמעון השכן הראל סקעת - ואת
שיר השנה בלועזית: יש כמה... קשה לבחור אחד Anastacia feat. Eros Ramazotti - I Belong To You Anastacia - Welcome To My Truth. הוא אמנם לא יצא השנה, אבל זה אחד השירים הטובים. הייתה לי תקופה שחרשתי על קלי קלארקסון, אבל עכשיו אני פחות אוהב אותה... את ג'ניפר אני לא אכתוב כאן...
שיר השנה של ג'ניפר: לא רק שירים מהשנה, אבל שירים שהשנה פשוט התאהבתי בהם: If You Had My Love Get Right Step Into My World
דיסק השנה: קרן פלס - אם אלה החיים Anastacia - Anastacia, Pieces Of A Dream (לא שניהם מהשנה, רק האוסף...) Jennifer Lopez - Rebirth. אמנם לא מהשנה, אבל זה הדיסק של ג'ניפר שהכי האזנתי לו השנה. מעבר לזה, התחלתי להכיר טוב יותר את On The 6
זמר השנה: הראל סקעת. הפסקתי לשנוא אותו, בזכות "ואת".
זמרת השנה: קרן פלס
להקת השנה:
סרט השנה:
שוס השנה: האלופה
זכרון רע מהשנה: יש דברים שאני מעדיף לשמור אצלי
זכרון טוב מהשנה: אחד מהזכרונות הטובים הוא שיחה לילית מאוד חשובה שהייתה לי עם ידידה הכי טובה שלי.
פשלת השנה: קרו יותר מדי.
סליחה על משהו שעשיתם השנה: נראה לי שבזמן האחרון אני קצת פחות מדי סובלני כלפיי אנשים, אז סליחה על זה.
איחולים לשנה החדשה: לקבל קצת אומץ.
רוצים להגשים השנה: כל מה שאני אספיק
תמונת השנה:
אני מצרף סתם תמונה סה"כ, הייתה לי שנה טובה, לא קלה, אבל למדתי על עצמי כמה דברים. מצד שני, אכזבתי את עצמי בכמה מקומות, ואני מקווה לתקן את זה השנה.
שתהיה לכולנו שנה מעולה, מתוקה, אוהבת ומגשימה, שנה שבה נהיה קצת יותר טובים ממה שהיינו השנה, שנה שבמבט לאחור נוכל לומר שהיא הייתה כל מה שרצינו. לעצמי, אני מאחל לסגור פערים מהשנה.