שאלון לסוף השנה

Lopezit

New member
שאלון לסוף השנה../images/Emo74.gif

שיר השנה בעברית: שיר השנה בלועזית: שיר השנה של ג'ניפר: דיסק השנה: זמר השנה: זמרת השנה: להקת השנה: סרט השנה: שוס השנה: זכרון טוב מהשנה: זכרון רע מהשנה: פשלת השנה: סליחה על משהו שעשיתם השנה: איחולים לשנה החדשה: רוצים להגשים השנה: השנה שהיתה לטוב ולרע: תמונת השנה:

Lopezit

New member
שלי ../images/Emo9.gif

שיר השנה בעברית: אם אלה החיים-קרן פלס שיר השנה בלועזית: יש יותר מידי שיר השנה של ג'ניפר: ממממ TIM דיסק השנה: אם אלה החיים-קרן פלס Justin Timberlake-FuturSex\LoveSounds זמר השנה: ג'סטין זמרת השנה: קרן פלס בתחילת השנה הייתי אומרת גם קלי קלארקסון להקת השנה: BEP
סרט השנה: לא זוכרת יש הרבה זכרון טוב מהשנה: הופעה של BEP
זכרון רע מהשנה: שג'ניפר עשתה יותר מידי דברים פשלת השנה: אני אביא פשלה של ג'ן- המטפחת בVMA
סליחה על משהו שעשיתם השנה: מממ איחולים לשנה החדשה: שתהיה שנה מלאה בג'ניפר רוצים להגשים השנה: רשיון תמונת השנה: ממ נגיד זאת

חדש123

New member
שלי

שיר השנה בעברית: משהו ממני הראל סקעת שיר השנה בלועזית:קלי קלארקסון-BECUSE OR YOU שיר השנה של ג'ניפר: NO MA AMES דיסק השנה: הראל סקעת זמר השנה: הראל סקעת (לא זאת לא טעות) נתפסתי בו חזק זמרת השנה: קרן פלס להקת השנה:פוסיקט דולז סרט השנה:פוסידון שוס השנה: זכרון טוב מהשנה:סיימתי 12 שנות לימוד! זכרון רע מהשנה: אין פשלת השנה: אני מנסה לזכור סליחה על משהו שעשיתם השנה:על זה שירדתי על אנשים חופשי ס-ל-י-ח-ה! איחולים לשנה החדשה: שתהיה שנה טובה וגיוס קל רוצים להגשים השנה:רשיון השנה שהיתה לטוב ולרע: תמונת השנה: ז-א-ת!

nof13

New member
../images/Emo13.gifשלי----->

שיר השנה בעברית: זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן תגידי לי את-שי גבסו שיר השנה בלועזית: Cascada - Everytime We Touch שיר השנה של ג'ניפר: play דיסק השנה: בלאקפילד-אביב גפן זמר השנה: עברי לידר,אביב גפן
זמרת השנה: נינט טייב קרן פלס להקת השנה: בלאק אייד פיס סרט השנה: היו הרבה זכרון טוב מהשנה: ההופעות של עברי ואביב זכרון רע מהשנה: המלחמה :\ פשלת השנה: וואי היו כמה... סליחה על משהו שעשיתם השנה: ממממ איחולים לשנה החדשה: שתיהיה שנה מדהימה,הכי כיפית שיש מלאה באהבה והרבה ג'ן רוצים להגשים השנה: רשיון ועוד כמה דברים...
תמונת השנה: ....

שנה טובה ויפה../images/Emo74.gif עונה עם תוספות..

שיר השנה בעברית : מאיה בוסקילה -רק אל תגיד לי שיר השנה בלועזית : Rihanna -unfaithful שיר ג'ניפר השנה : Play קליפ השנה : All i have דיסק השנה : לא היה משהו ספציפי זמר השנה : הראל סקעת.. ( ברירת מחדל!!! ) זמרת השנה : אמ.. ש א ק י ר ה! להקת השנה : לא בקטע של להקות סרט השנה : שודדי הקריביים 2 שוס השנה : חחח למרות כל מה שאמרתם - המטפחת של ג'ניפר בהחלט שוס השנה דוגמנית השנה : מירי בוהדנה עם התמונות מגולברי ומרויאל תכשיטים - הדהימה לטובה.. וגם מורן אטיאס רוצה להגשים השנה : ללמוד משחק תמונת השנה : אחרי החלטות קשות.. בלי ספק זאץ והסט הזה בכלל ===> ותודה על השאלון

QueIronia

New member
שלי../images/Emo26.gif

שיר השנה בעברית: קרן פלס - איתי, שמעון השכן הראל סקעת - ואת שיר השנה בלועזית: יש כמה... קשה לבחור אחד Anastacia feat. Eros Ramazotti - I Belong To You Anastacia - Welcome To My Truth. הוא אמנם לא יצא השנה, אבל זה אחד השירים הטובים. הייתה לי תקופה שחרשתי על קלי קלארקסון, אבל עכשיו אני פחות אוהב אותה... את ג'ניפר אני לא אכתוב כאן... שיר השנה של ג'ניפר: לא רק שירים מהשנה, אבל שירים שהשנה פשוט התאהבתי בהם: If You Had My Love Get Right Step Into My World דיסק השנה: קרן פלס - אם אלה החיים Anastacia - Anastacia, Pieces Of A Dream (לא שניהם מהשנה, רק האוסף...) Jennifer Lopez - Rebirth. אמנם לא מהשנה, אבל זה הדיסק של ג'ניפר שהכי האזנתי לו השנה. מעבר לזה, התחלתי להכיר טוב יותר את On The 6 זמר השנה: הראל סקעת. הפסקתי לשנוא אותו, בזכות "ואת". זמרת השנה: קרן פלס
להקת השנה:
סרט השנה:
שוס השנה: האלופה זכרון רע מהשנה: יש דברים שאני מעדיף לשמור אצלי זכרון טוב מהשנה: אחד מהזכרונות הטובים הוא שיחה לילית מאוד חשובה שהייתה לי עם ידידה הכי טובה שלי. פשלת השנה: קרו יותר מדי. סליחה על משהו שעשיתם השנה: נראה לי שבזמן האחרון אני קצת פחות מדי סובלני כלפיי אנשים, אז סליחה על זה. איחולים לשנה החדשה: לקבל קצת אומץ. רוצים להגשים השנה: כל מה שאני אספיק תמונת השנה:
אני מצרף סתם תמונה סה"כ, הייתה לי שנה טובה, לא קלה, אבל למדתי על עצמי כמה דברים. מצד שני, אכזבתי את עצמי בכמה מקומות, ואני מקווה לתקן את זה השנה. שתהיה לכולנו שנה מעולה, מתוקה, אוהבת ומגשימה, שנה שבה נהיה קצת יותר טובים ממה שהיינו השנה, שנה שבמבט לאחור נוכל לומר שהיא הייתה כל מה שרצינו. לעצמי, אני מאחל לסגור פערים מהשנה.

Choki Like Duh

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo74.gif

שיר השנה בעברית: את מביאה הכול - רן דנקר. שיר השנה בלועזית: גירל אין דה מירור -בריטני שיר השנה של ג'ניפר: Ain't It Funny דיסק השנה: ברייקאוואי - קלי
זמר השנה: הראל מויאל זמרת השנה: שירי מימון
להקת השנה: באסטד סרט השנה: "סיפור אהבה בלתי נשכח" שוס השנה:
שזה?
זכרון טוב מהשנה: התבגרתי זכרון רע מהשנה: כלום. פשלת השנה: הייתי 2 ס"מ לפני האנקונדה והלכתי כדי לא לפספס ת'רכבת
סליחה על משהו שעשיתם השנה: אני מושלמת
איחולים לשנה החדשה: המון אושר והצלחה בכל התחומים
רוצים להגשים השנה:לא מספרים חלומות
השנה שהיתה לטוב ולרע: לטוב
תמונת השנה:

West Doll

New member
אני עונה..../images/Emo9.gif

שיר השנה בעברית: אני לא שומעת בכלל מוזיקה ישראלית אבל השנה שמעתי את סינרגיה וקרן פלס שיר השנה בלועזית: יוו אלוהים...אין לי מאיפה להתחיל בכלל
שיר השנה של ג'ניפר: לא היה כזה
...לא שמעתי כזה הרבה ג'ן..אבל תכלס חשרתי על שירים מ-on the 6 דיסק השנה: וואי...קניתי פול דיסקים השנה..יש לי יותר מדי :X זמר השנה: אין לי נו...זה גם יותר ראפרים מזמרים.. זמרת השנה: כנ"ל לגבי הזמרת...אבל אולי כריסטינה אגילרה עם הקאמבק שלה וגם קלי...בתחילת שנה להקת השנה: BEP בתחילת שנה.. ואז PCD..חרישה רצינית
ועכשיו אוונסנס
סרט השנה:
מלא מלא מלא
זכרון טוב מהשנה: יש לי המון
זכרון רע מהשנה: הניתוח שלי
פשלת השנה: כולי פשלה אחת גדולה
סליחה על משהו שעשיתם השנה: מממ לכמה אנשים קרובים
איחולים לשנה החדשה: בהצלחה
רוצים להגשים השנה: רשיון!!! ולסיים בצפר... תמונת השנה: ממ של ג'ניפר? יש הרבה
זאת מאגניבה
כולם היו בהלם במסנג'ר

למעלה