שאלון לסוף השנה

מיטללל

New member
שאלון לסוף השנה

מהו הסרט של השנה?
מהו שיר השנה?
מהי להקת השנה?
מיהוא איש השנה?
מהוא פורום השנה?
מהם הדברים הכי טובים שקרו לך השנה?
מהם הדברים הכי גרועים שקרו לך השנה?
מהו ההישג הכי גדול שלך? והכישלון?
במי התאהבת?
מי שבר לך את הלב?
למי שברת את הלב?
סיטאוציה בה צחקת בטירוף השנה?
סיטאוציה בה בכית בלי סוף?
על מה אתה מתחרט שעשיתי השנה?
על מה אתה מתחרט שלא עשיתי השנה?
כמה פעמים אמרת לעצמך 'הלוואי שהשנה כבר תיגמר'
איך חגגת יום הולדת השנה?
איזה מתנה הכי שווה קיבלת השנה? חומרנית ולא חומרנית?
מהם הפחדים שלך לגבי שנה הבאה?
מהם הציפיות שלך לגבי שנה הבאה?
מהם האתגרים שלך לשנה הבאה?
למה אתה הכי מצפה בשנה הבאה?

...

מהו הסרט של השנה? לא יצא לי לראות הרבה סרטים השנה מהו שיר השנה? השיר של אפרת ושלי- hopelessly devoted to you מהי להקת השנה? בשבילי אוונאסנס תמיד מקום ראשון, למרות שהם לא הוציאו כלום השנה מיהוא איש השנה? שרון מהוא פורום השנה? חחחח ברור לא? מהם הדברים הכי טובים שקרו לך השנה? הולדת מעייני המדהימה שלי והחזרה לישראל של אחי מהם הדברים הכי גרועים שקרו לך השנה? המוות של סבא שלי מהו ההישג הכי גדול שלך? והכישלון? אמממ הישג בגרות מצויינת וכישלון- פעמיים הרסתי את המכוניות שלי. במי התאהבת? התאהבתי בפעם הראשונה שנה שעברה בברה שלי, אבל אני אשמע כמו אידיוט ואומר שאני כל יום מתאהב בה מי שבר לך את הלב? סבא שלי שנפטר למי שברת את הלב? אף אחד סיטאוציה בה צחקת בטירוף השנה? אמממ לא יודע... סיטאוציה בה בכית בלי סוף? שוב כשסבא שלי נפטר על מה אתה מתחרט שעשיתי השנה? אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל שברתי את האף למתנחל שניקב את הגלגלים במכונית של אבא שלי על מה אתה מתחרט שלא עשיתי השנה? שלא יצאתי לטיול לפני הצבא כמו שרציתי כמה פעמים אמרת לעצמך 'הלוואי שהשנה כבר תיגמר' אפילו לא פעם אחת, השנה הכי טובה שהייתה לי איך חגגת יום הולדת השנה? עם חברה שלי ברומא איזה מתנה הכי שווה קיבלת השנה? חומרנית ולא חומרנית? את מעייני שלי מהם הפחדים שלך לגבי שנה הבאה? אין מהם הציפיות שלך לגבי שנה הבאה? להגיע ליחס"ר מהם האתגרים שלך לשנה הבאה? כנ"ל למה אתה הכי מצפה בשנה הבאה? לכלום, נראה מה העתיד יביא

Zoharrr

New member
me

מהו הסרט של השנה?איילנד/התרסקות מהו שיר השנה?גיידאנס - פרינד מהי להקת השנה?סינרגיה:) מיהוא איש השנה?אהממממ אין לי שמץ. מהוא פורום השנה?סינרגיה מהם הדברים הכי טובים שקרו לך השנה?המשלחת לדרום אפריקה,החברים החדשים והמדהימים שהכרתי... מהם הדברים הכי גרועים שקרו לך השנה?נקסט. מהו ההישג הכי גדול שלך? והכישלון?הההישג הכי גדול שלי הוא הבגרות באומנות והכישלון הוא אמיר. במי התאהבת?ברט וינין. מי שבר לך את הלב?ברט וינין(ובקטנה גם אלכס, אמיר ורון). למי שברת את הלב?לאלעד,לשי. סיטאוציה בה צחקת בטירוף השנה?כשלמדתי למבחן בביולגיה עם אחי לפני שבוע... סיטאוציה בה בכית בלי סוף?כשאלכס אמר לי שהוא רוצה את קרן. על מה אתה מתחרט שעשיתי השנה?כלום. על מה אתה מתחרט שלא עשיתי השנה?כלום? כמה פעמים אמרת לעצמך 'הלוואי שהשנה כבר תיגמר'?כל יום שבו הלכתי לבית הספר. איך חגגת יום הולדת השנה?מד-ה-י-ם!הרבה חברים באו אליי לבית,אוכל טוב,מוזיקה טובה,אלכוהול,והמון המון צחוקים... איזה מתנה הכי שווה קיבלת השנה? חומרנית ולא חומרנית? דובי מאבא שלי, ושדניאל ואלונה הגיעו מבת ים,זה חימם לי את הלב. מהם הפחדים שלך לגבי שנה הבאה?שאני לא אצליח בבגרויות ואתמוטט נפשית בגלל דברים אחרים. מהם הציפיות שלך לגבי שנה הבאה?שאני אצליח בבגרויות ואשאר בחיים. מהם האתגרים שלך לשנה הבאה?חחחחחח זה חוזר על עצמו...להצליח בבגרויות,ולמצוא אהבה. למה אתה הכי מצפה בשנה הבאה?לא יודעת.

בשלולית

New member
יהיי התגעגעתי לשאלונים כאלה

מהו הסרט של השנה? אני לא רואה ממש סרטים אז.... קשה לי לענות על זה..
מהו שיר השנה? השקט שנשאר
מהי להקת השנה? הייתי מתה להגיד סינרגיההההההההה
מיהו איש השנה? יהודה סעדו פחחחח
מהו פורום השנה? מלחמת המינים אופקורס
מהם הדברים הכי טובים שקרו לך השנה? סיימתי ללמוד, מסיבת סיום מוצלחת בזכותי! , התנסתי בהרבה דברים שלא התנסתי קודם. נסעתי לפולין.
מהם הדברים הכי גרועים שקרו לך השנה? כל ה"קשרים" הלא מוצלחים שהיו לי.
מהו ההישג הכי גדול שלך? הבגרויות. ומצאתי עבודה שאני עושה בה מספיק כסף. והיה לי טיול מתגייסים לפני חודשיים שפגשתי בו את כל השכבה שלי שסיימנו ביסודי ביחד. ומאז לא ראיתי אותם. היה שווה ביותר! והכישלון?
במי התאהבת? באף אחד.
מי שבר לך את הלב? האקס שהיה איתי לפני האקס.
למי שברת את הלב? לכמה בחורים שרצו אותי ולא רציתי אותם
סיטאוציה בה צחקת בטירוף השנה? יש הרבה. לפני שבועיים, אני וחברה שלי היינו אצל חברה משותפת וניסיתי לחתוך מלפפון חמוץ עם סכין שלא כל כך חותכת, ובסוף במקום שהמלפפון יחתך, הסכין נשברה. כל מיני מצבי כפית כאלה
סיטאוציה בה בכית בלי סוף? בפולין. בבירקנאו. בביתן של הילדים ששמו את השיר תשמור על העולם ילד. והאמת שגם אתמול.
על מה אתה מתחרט שעשית השנה? מתחרטת שהאמנתי לשקרים שהאקס -אקס שלי האכיל אותי. ושרבתי בפולין עם חברה שאז, הייתה חברה מאוד מאוד טובה.
על מה אתה מתחרט שלא עשית השנה? זה ישמע מצחיק, אבל שלא שכבתי עם מישהו - ספיציפי.
כמה פעמים אמרת לעצמך 'הלוואי שהשנה כבר תיגמר'? אני לא זוכרת, אבל הרבה בזמן הלימודים.
איך חגגת יום הולדת השנה? לפני חודש וקצת... בערב לפני עבדתי, אז אחרי זה יצאנו כל החברים מהעבודה לאכול במילאנו. היה כיייף
היה לי זימון לצבא בבוקר, ואחרי זה הייתי בעזריאלי עם אמא, אחותי התאומה ואחי הקטן ואכלנו בבורגר קינג ושילמתי על ארוחה רגילה - במקום ארוחת צוות חחח. אח שלי קנה לי מתנה גדולה - ספה כזאת לחדר באיזה 250 שקל. אחרי זה חזרנו הבייתה נסעתי לסניף וחברים שלי הביאו לי מתנות ובערב לא עשיתי כלום אפשר להגיד. יומיים אחרי זה, חברים שלי ושל אחותי התאומה, באו ואכלנו על האש והיה קצת שתיה וזהו
נהנתי
איזה מתנה הכי שווה קיבלת השנה? חומרנית ולא חומרנית? חומרנית - הספה!! נראה לי... ולא חומרנית...שמחה בלב כששלחתי לידיד הכי טוב חבילה לצבא לכבוד היומולדת שלו.
מהם הפחדים שלך לגבי שנה הבאה? שאני לא אהנה בצבא. ושלא תהיה לי אהבה.
מהם הציפיות שלך לגבי שנה הבאה? שאני אהנה בצבא ושאני אמצא מישהו רציני =\
מהם האתגרים שלך לשנה הבאה? לעשות משהו שעוד לא עשיתי בחיים. ולהתגבר על פחדים שיש לי. כמו גובה. ומים.

pain is MY love

New member
הנני כאן!

מהו הסרט של השנה?- אני אישית נורא התלהבתי מ"הצילצול 2". מהו שיר השנה?- אני התחברתי בטירוף ל"שיר מלחמה" של מוקי... פשוט שיר שמרגיע אותי בכל מצב.. מהי להקת השנה?- כנסיית השכל, כי אני חולה עליהם וכי הם הצליחו בגדול עם החידוש ל"שיר מהגן". מיהוא איש השנה?- דן חלוץ. סתם כי נראה לי לא פשוט להחזיק על הכתפיים את כל הצבא זה... מהוא פורום השנה?- צריך לשאול בכלל?!?!!? מהם הדברים הכי טובים שקרו לך השנה?- קיבלתי דרגות, התחלתי להיפגש הרבה יותר עם כל החברות שלי ולמדתי להכיר את עצמי הרבה יותר טוב... מהם הדברים הכי גרועים שקרו לך השנה?- יותר מדיי ריבים עם ההורים... מהו ההישג הכי גדול שלך? והכישלון?- ההישג הכי גדול הוא כמובן סיום קורס הקצינים וקבלת הדרגות, הכישלון הכי גדול הוא במערכת היחסים שלי עם הורי. במי התאהבת?- בסמ"פ בדוכיפת (ששלשום קיבל את המ"פ בשעה טובה), בשחקן כדורגל של עירוני רמת השרון (שהיום משחק בבאר שבע ומחזיק חברה צמודה...) ובאיש שב"ק חמוד ביותר (שעד היום לא הצליח להבין מה הוא רוצה ממני ומחיי..) מי שבר לך את הלב?- שלושתם! למי שברת את הלב?- אני לא כזאת שוברת לבבות.... סיטאוציה בה צחקת בטירוף השנה?- בדרך חזרה מהים באוטו עם עוד 3 חברות שלי פשוט נכנסנו למצב כפית טוטאלי ועשינו שטויות... היה הכי כיף בעולם! סיטאוציה בה בכית בלי סוף?- כשהודיעו לי שבמקום חופשה שתכננתי כבר למעלה משנה אני יוצאת לאבט"ש... על מה אתה מתחרט שעשיתי השנה?- שקצת "חנקתי" בחור מדהים שיכל להיות בינינו קשר מדהים... על מה אתה מתחרט שלא עשיתי השנה?- שלא הייתי יותר ביצ'ית למש"קיות שלי.. כמה פעמים אמרת לעצמך 'הלוואי שהשנה כבר תיגמר'- מבחינתילא משנה איזו שנה זו... אז לא אכפת לי אם היא תיגמר או לא. איך חגגת יום הולדת השנה?- הייתי בקורס קצינים, חגגתי בקטנה ובסופ"ש יצאתי למסיבה עם החברות. איזה מתנה הכי שווה קיבלת השנה? חומרנית ולא חומרנית?- לא חומרית כמובן הדרגות, חומרית קיבלתי סט של עגילים ושרשרת מידיד שלי והחברה הכי טובה שלי. מהם הפחדים שלך לגבי שנה הבאה?- שהיא לא תעבור! מהם הציפיות שלך לגבי שנה הבאה?- להתפתח בצבא. מהם האתגרים שלך לשנה הבאה?- לשרוד את הצבא. למה אתה הכי מצפה בשנה הבאה?- ליומולדת 20

liontamer

New member
גמני...

מהו הסרט של השנה? מהו שיר השנה? porcuipine tree - shes moved on מהי להקת השנה? blackfield מיהוא איש השנה? רועי לוי מהוא פורום השנה? 909 דומיניישן! מהם הדברים הכי טובים שקרו לך השנה? השחרור מצה"ל, הרשיון לאופנוע, הערבים עם החבר'ה שלי מהם הדברים הכי גרועים שקרו לך השנה? הקריזות מהצבא, הגידים שנקרעו, ההונדה שריסקתי בכיכר... מהו ההישג הכי גדול שלך? והכישלון? ההספק הגבוה בעשיית דברים מהשחרור, השיפוץ של האופנוע, הרשיון, הכוכב השני... כשלון? מריבה עם אנשים טובים, לתת לעצמי להתעצבן סתם... במי התאהבת? בווינסטון מי שבר לך את הלב? לא נותן לאף אחד לעשות כאלה דברים, מטעויות לומדים... למי שברת את הלב? מקווה שלא עשיתי את זה... סיטאוציה בה צחקת בטירוף השנה? במסע חוליגנים הראשון שלנו, על הקורקינטים בפארק הירקון סיטאוציה בה בכית בלי סוף? לא זוכר כזו סיטואציה, למרות שאני דיי מהבכיינים... על מה אתה מתחרט שעשיתי השנה? שהתרגזתי יותר מדי, שרבתי עם אנשים שחשובים לי, שלא צעקתי מספיק בסיטואציות שהייתי צריך... על מה אתה מתחרט שלא עשיתי השנה? פירסינג בגבה או בפטמה כמה פעמים אמרת לעצמך 'הלוואי שהשנה כבר תיגמר' - רק לפני השחרור... איך חגגת יום הולדת השנה? כרגיל, עם אחד החברים הכי טובים, הרמנו הפקה מדהימה בחצר האחורית שלי, עם כמות מטורפת של שתייה ואטרקציות.. איזה מתנה הכי שווה קיבלת השנה? חומרנית ולא חומרנית? לא חומרנית זה החברים, שנותנים תחושה שה' שלח אותם, חומרית קשה להחליט, היו כל כך הרבה דברים יפים מהם הפחדים שלך לגבי שנה הבאה? להתרגז סתם, לא להצליח בעבודה מהם הציפיות שלך לגבי שנה הבאה? למצוא מישהי שיהיה שווה להשקיע בשבילה, להצליח בעבודה, KTM מהם האתגרים שלך לשנה הבאה? להתחיל חיים בעצמאות מוחלטת למה אתה הכי מצפה בשנה הבאה? KTM, לבלות עם אחי, הביקורים של החברים לאון ושתהייה שנה קסומה לכולנו

יאאאאא שאלון ../images/Emo3.gif

מהו הסרט של השנה? לא ראיתי הרבה סרטים השנה, ישראלים עוד פחות.. מהו שיר השנה? נובמבר - מירי מסיקה (ליייק דאאאה) מהי להקת השנה? הפרוייקט של עידן רייכל רווווולז מיהוא איש השנה? פיני גרשון מהוא פורום השנה? מלחמת המינים (הלווווו??) מהם הדברים הכי טובים שקרו לך השנה? אהובי חזר מחו"ל, נולד לי אחיין והוצאתי רישיון מהם הדברים הכי גרועים שקרו לך השנה? אהובי נסע לחו"ל מהו ההישג הכי גדול שלך? והכישלון? השנה? הישג גדול - הישגים?? וואו מילה קשה... אני רק בת 20! במי התאהבת? באהובי מי שבר לך את הלב? איזה בחור אחד אדיוט שהתגברתי עליו ממזמן... למי שברת את הלב? למען האמת "רק" לבחור אחד.. הייתי ילדה טובה השנה.. סיטאוציה בה צחקת בטירוף השנה? לא זוכרת כ"כ סיטאוציה בה בכית בלי סוף? לא זוכרת... כנראה כשאהובי נסע? על מה אתה מתחרט שעשיתי השנה? על כלום!! על מה אתה מתחרט שלא עשיתי השנה? לא מתחרטת על כלום! כמה פעמים אמרת לעצמך 'הלוואי שהשנה כבר תיגמר' - לא אמרתי ממש לא.. שהזמן יעבור בעתו איך חגגת יום הולדת השנה? היו המוווון דברים - יום כיף בספא, עם חברים, יציאה עם כל החבר'ה למועדון האהוב עלי - המוב איזה מתנה הכי שווה קיבלת השנה? חומרנית ולא חומרנית? תמונה ממסוגרת שלי ושל חברותי (לא חומרנית) וחומרנית - יום כיף בספא מהם הפחדים שלך לגבי שנה הבאה? אין פחדים! מהם הציפיות שלך לגבי שנה הבאה? להתחיל להסתדר באזרחות אחרי השחרור מהם האתגרים שלך לשנה הבאה? מעבר לאזרחות למה אתה הכי מצפה בשנה הבאה? לאזרחות!! (עוד חודשיים!!)

אנסה לענות

מהם הדברים הכי טובים שקרו לך השנה?
זכיתי במלגה/תחרות שרציתי כבר המון זמן, למדתי המון על עצמי, התקדמתי המון בנגינה שלי, העבודה בבית ספר שקיבלתי שמסדרת אותי לגמרי מהם הדברים הכי גרועים שקרו לך השנה?
פרידה, ללא ספק..חוסר שקט פנימי מטורף מהו ההישג הכי גדול שלך? והכישלון?
אותה מלגה, וזה שאני עוד חושבת על הקשר (בדגש על הקשר ולא עליו) עוד כישלון הוא שאני עדיין לא שלמה עם עצמי כפי שהייתי רוצה להיות במי התאהבת?
באיזה אידיוט ששכחתי גם מהר מאוד מי שבר לך את הלב?
אותה פרידה שמוזכרת פה כבר יותר מידי פעמים...ועוד איזה אחד שממש נדלקתי עליו ושעתיים לפני הדייט שהוא יזם- ביטל למי שברת את הלב?
לכמה אנשים...
סיטאוציה בה צחקת בטירוף השנה?
המבחן בהרמוניה- יוני. סיטאוציה בה בכית בלי סוף?
אמממ..אחרי הפרידה? בעקבות הבלגן של הורי על מה אתה מתחרט שעשיתי השנה?
אסור להתחרט על שום דבר שבא מהלב על מה אתה מתחרט שלא עשיתי השנה? כמה פעמים אמרת לעצמך 'הלוואי שהשנה כבר תיגמר'
לא יצא לי לחשוב על משפט שכזה איך חגגת יום הולדת השנה?
לא משהו מיוחד, המשפחה, החבר..אבל זה נורא מזמן עוד מעט יש לי שוב..הפעם צריך לחגוג! לא לחגוג זה מבאס! איזה מתנה הכי שווה קיבלת השנה?
חומרנית ולא חומרנית?חומרנית-אמממ המון דברים. לא חומרנית-אני צריכה לחשוב על זה מהם הפחדים שלך לגבי שנה הבאה?
שלא אממש את עצמי בנגינה ואמשיך לפקפק אם אני בנויה לזה, ושלא אמצא אף אחד ( וזה לא שאני לחוצה, בכלל לא, אבל יהיה נחמד אם זה ייקרה) מהם הציפיות שלך לגבי שנה הבאה?
צפיות- נו...השאלון הזה כבר ממש ממש אישי..הציפיות קשורות בכל מה שכתבתי עד כה מהם האתגרים שלך לשנה הבאה?
עוד לא חשבתי על כאלה למה אתה הכי מצפה בשנה הבאה?
שבאמת תהייה טובה יותר מהשנה שעברה, שאצליח יותר שאהייה שקטה ושלווה יותר. שתהייה מאושרת יותר פשוט

AnkSunAmun

New member
לשנה החדשה - הנה אני עונה!

סרט השנה: אהבה זה כל הסיפור (או שזה אולי של השנה הקודמת?) שיר השנה: לשם של מירי מסיקה.. פשוט שיר מעולה ! להקת השנה: ממ לא יודעת איש השנה: המ"פ של גולני שהתנדב להתנתקות למרות שהמשפחה שלו גרה באחד מהישובים בגוש, והראה לנו מה זה אורח רוח, ביצוע משימה והתעלות נפש פורום השנה: כמובן, מלחמת המינים!!! הדברים הכי טובים שקרו לי השנה: אחותי נכנסה להריון.. :) אני אהיה דודה עוד 3 חודשים!, הכרתי את אהבת חיי - בוביק.. הגבר הכי מקסים ואוהב ... הדברים הכי גרועים שקרו לי השנה: מערכת יחסים גרועה ביותר שרק בכיתי בה.. ההישג הכי גדול שלי: התעלתי על עצמי ואחרי שנה בצבא ובתפקיד הכי שוחק.. החלטתי לשנות גישה ולאהוב אותו.. כמה שאפשר. הכישלון: שזה לקח לי שנה להבין .. שזה המקום שצה"ל רוצה אותי שם ואני צריכה להפיק מזה את המקסימום. התאהבתי : גרשון מרחסין - הבחור ששבה את ליבי... שבר לי את הלב: טכנאי חסר לב שברתי את הלב ל:מקווה שלאף אחד צחקתי בטירוף: לפני כמה ימים , אחד מהמחלקה שלי משתחרר .. אז בשבת הוא והחבר'ה מהמחלקה שתו לשוכרה ובאו למשמרת לילה שלי ושל עוד אחת.. וצחקנו בטירוף.. עד דמעות! בכיתי בלי סוף: כשהבנאדם שהתאהבתי בו בטירוף לא ראה אותי ממטר ורק ידע להכאיב לי . מתחרטת על: שום דבר.. לא מאמינה בחרטות. מאמיהנ בללמוד מטעויות ואל להתחרט עליהן. מתחרטת שלא עשיתי: שלא יצאתי לבלות יותר. כמה פעמים שאמרתי שהשנה הזאת תיגמר כבר: מהרגע שהיה לי פז"מולדת .. אני רוצה להתשחרר! שזה יקרה בספטמבר 06! יומולדת: עם החברים הכי טובים בסעדה האהובה עלי : "טוק טוק".. מסעדה סינית.. מתנה שווה חורמנית: מחשב חדש ... מתנה לא חומרנית: החבר שלי (קיטשי אני יודעת) פחדים לשנה החדשה: שהשחרור לא יגיע.. לא סתם.. שאני לא אמצא עבודה אחרי השחרור ציפיות לשנה החדשה: שלום , ביטחון, אהבה , להתשחררר!!!!!! אתגרים: פסיכמוטרי גבוהה, עבודה שווה, שאהבה תלבלב.. אני הכי מצפה: לשחרור!!! אני לחוצת צבא? :))

GershonM

New member
תגובה מהחבר

שמחתי לשמוע שאני.... האור שלך בעולם כחשוך, ומקווה שכך זה יהיה. גם את הרבה בשבילי

למעלה