שאלון לסוף שבוע

jack ange

New member
שאלון לסוף שבוע../images/Emo120.gif

שאלון לסוף שבוע... איך הגעת לפורום הזה? למה את\ה אוהב\ת את קורין? שיר אהוב של קורין? ציטוט מתוך שיר של קורין אשר נחקק במוחך? אם תפגוש/י את קורין, מה היה הדבר הראשון אשר תגיד/ה לה? שיר שנראה לך מיוחד? מה דעתך על שיתוף הפעולה של קורין עם זמר מרוקאי מסורתי? איזה שיתוף פעולה של קורין הכי אהבת? עוד אמנים אהובים? זן נדיר או כשזה עמוק? סוף שבוע... כוס קפה מתחת לפוך או לצאת עם חברים? מכשפות, לשרוף או לסגוד? נשימה או נשיפה? ליידי D או המכשפות? ולסיום, משפט נחמד לסוף השבוע? סוף שבוע טוב לכולם! שיר, בשביך

ולדמן

New member
יאללה-יאללה בננ?

איך הגעת לפורום הזה?אממ...יום אחד היה לי משעמם,אז חיפשתי בתפוז "קורין אלאל" ו...הפלא ופלא!מצאתי את הפורום! למה את\ה אוהב\ת את קורין?כי היא (ה)זמרתרוקישראלי הכי טובה שהיתה(ועודנה) פה. שיר אהוב של קורין? נאממ...יש הרבה... ציטוט מתוך שיר של קורין אשר נחקק במוחך?"להתקדם וללכת הלאה,לא משנה איזה כיוון תפסת" שאגב היה המוטו שלי בחיים משך המון זמן. אם תפגוש/י את קורין, מה היה הדבר הראשון אשר תגיד/ה לה?"למה את לא מבצעת יותר את "הוא כאן"?"(אהמ אהמ פיט). שיר שנראה לך מיוחד?נראה לי מיוחד?כל השירים של קורין מיוחדים בדרך זו או אחרת... מה דעתך על שיתוף הפעולה של קורין עם זמר מרוקאי מסורתי?נשמע הזוי במקצת...אבל נחמד. איזה שיתוף פעולה של קורין הכי אהבת?עם ערן צור,אח"ש. עוד אמנים אהובים?אין לי כוח לכתוב. זן נדיר או כשזה עמוק?וואי...התקלת אותי.שני האלבומים הכי אהובים עליי מבית קורין.בעיקרון שניהם באותץה מידה,אבל תלוי במצב-רוח. סוף שבוע... כוס קפה מתחת לפוך או לצאת עם חברים?נאממ...אם בחורף,אז כקמ"ל,ואם בקיץ,אז לע"ח(LOL אני מת על ראשי תיבות...והאמת שעדיף לע"ך ע"פ לע"ח(אהמ אהמ פיט 2). מכשפות, לשרוף או לסגוד?זה לא מכשפות,זה ה-מכשפות. אנד. נשימה או נשיפה? ליידי D או המכשפות? ולסיום, משפט נחמד לסוף השבוע?

jack ange

New member
../images/Emo11.gif

במכשפות לשרוף או לסגוד הכוונה אינה ללהקת המכשפות אלה למכשפות בכלל.

ולדמן

New member
אבל...זו האסוציאציה הראשונה-

שקופצת לך לראש כשאתה שומע את "זמנים מוזרים" בשעות הקטנות של הלילה

clyps

New member
סלח לי בחור..אבל..

לע"ך? לא הצלחתי לעלות את הראשי תיבות...

ולדמן

New member
אממ...

"עומר,אתה די לעיך" מזכיר לך משהו?
אפילו יש לי קישור אם עדיין לא נזכרת
ולקח זמן למצוא את זמנימוזרים המקורי,מה את חושבת...

clyps

New member
ז'אק ז'אק../images/Emo99.gif

איך הגעת לפורום הזה? הו..חחח..זה סיפור ארוך, אבל בהתחלה הייתה לנו קומונה נחמדה, שקראו לה "רק קורין אלאל", לאחר מכן שני צדיקים פנו להנהלת הפורומים,וביקשו לפתוח פורום, ומשם..הכל התחיל.. למה את\ה אוהב\ת את קורין?קשה להסביר.. ואני לא יודעת אם אני מסוגלת לכך..אסתפק בכך שאומר שהיא יחידה במינה.. שיר אהוב של קורין? יש המון..זה גם משתנה , תלוי מאוד במצב רוח..בעיקרון- כולם.. ציטוט מתוך שיר של קורין אשר נחקק במוחך? "שום אווירון לא ייקח לי את אהבתי".. אם תפגוש/י את קורין, מה היה הדבר הראשון אשר תגיד/ה לה? "היי!" שיר שנראה לך מיוחד? "אווירון"/קורין, "כאילו"/קורין, "כמה ענוג"/נוער שוליים...,"הולך נגד הרוח"/שלום חנוך.. ועוד המונים.. מה דעתך על שיתוף הפעולה של קורין עם זמר מרוקאי מסורתי?אני אצטרך לראות בכדי לגבש דעה.. כרגע, זה מאוד מסקרן אותי.. איזה שיתוף פעולה של קורין הכי אהבת? בעיקרון אני לא ממש אוהבת שהיא משתפת פעולה.. כי אני אוהבת אותה לבד... והשיתופי פעולה טיפה מוציאים אותה מהבועה המיוחדת שלה.. אבל אם כבר, אז עם אורליקה.. עוד אמנים אהובים? רונית שחר,יהודית רביץ,המכשפות וענבל פרלמוטר בפרט,אביתר בנאי,רונה קינן,נועם רותם, נוער שוליים,שלום חנוך, כוורת ויוצאיה,אריק איינשטיין,דנה ברגר,אלונה דניאל,ערן צור,אסף אמדורסקי,ירמי קפלן, גלי עטרי,הבנות נחמה,דפנה והעוגיות ועוד המון המון המון... זן נדיר או כשזה עמוק? וואו.. שאלה קשה מדיי.. אני נימנעת.. סוף שבוע... כוס קפה מתחת לפוך או לצאת עם חברים? האמת היא, שאתמול בערב זה היה שילוב מנצח בין השניים חחח.. באו אלי חברים, ישבנו בחדר עם שמיכות ומזרונים,אכלנו פיצה ושוקולד ושתינו קולה ומים. מכשפות, לשרוף או לסגוד?תלוי איזה מכשפות.. נשימה או נשיפה? הא?
ליידי D או המכשפות? בטח שהמכשפות!!!!!
ולסיום, משפט נחמד לסוף השבוע? אני חושבת שזה יהיה זה:"זה ניראה כמו הפסקול לספר רודף העפיפונים" חחחחח... תודה לז'אק על השאלון!
שיר
.

בלה בלה בלה

איך הגעת לפורום הזה? אני בתפוז כבר הרבה זמן, אז תהיתי אם יש פורום לקורין. אז חיפשתי. עדיין מחפש. למה את\ה אוהב\ת את קורין? היא נורא מיוחדת. אה, והיא אלוהים. שיר אהוב של קורין? כולם. ציטוט מתוך שיר של קורין אשר נחקק במוחך? "גם בירכו אותי גם קיללו, נעה בין עדן לשאול, החיים היתלו בי, הם היתלו צחקו לי צחוק גדול. אם צוחקות אליך דמעותיי אם בוכה לך צחוקי, פצע ומרפא אתה אולי ויודע בטח כי רק אתה נגעת עד עמקי כל האהבה שבליבי, ואני אומרת זאת מפני שהחיים היתלו גם בי". אם תפגוש/י את קורין, מה היה הדבר הראשון אשר תגיד/ה לה? את אלוהים? שיר שנראה לך מיוחד? כל שיר של ביורק מה דעתך על שיתוף הפעולה של קורין עם זמר מרוקאי מסורתי? נשמע מעניין איזה שיתוף פעולה של קורין הכי אהבת? אני לא אדם של שיתופי פעולה עוד אמנים אהובים? ביורק, אתי אנקרי, המכשפות, ענבל בפני עצמה, Sia, יהודית רביץ. זן נדיר או כשזה עמוק? שאלה קשה. זן נדיר. סוף שבוע... כוס קפה מתחת לפוך או לצאת עם חברים? לצאת עם חברים, אין לי פוך. מכשפות, לשרוף או לסגוד? לסגוד, אני מניח נשימה או נשיפה? נשיפה, מוציאים בה את כל הזבל ליידי D או המכשפות? זאת שאלה בכלל? המכשפות ולסיום, משפט נחמד לסוף השבוע? "ואז הזונה אמרה לי ללכת לבנק".

clyps

New member
אז בכל זאת אני אינני המוטרפת היחידה

נחמד מאוד
תהייה בתמונע?

jack ange

New member
ביורק../images/Emo99.gif

אויי כמה שאני אוהב את הממזרית הזו.... אוי... ביורק!!!

מממ..

איך הגעת לפורום הזה? אני פה עוד מימי הקומונה למה את\ה אוהב\ת את קורין?כי היא פשוט היא שיר אהוב של קורין? כשזה עמוק ציטוט מתוך שיר של קורין אשר נחקק במוחך?יש אין סוף, כרגע עולה לי "כל דקה נראית לי נצח שהולך ומתמשך כמעט כמו בכוונה" אם תפגוש/י את קורין, מה היה הדבר הראשון אשר תגיד/ה לה?היי :) שיר שנראה לך מיוחד?הכחול של השמיים מה דעתך על שיתוף הפעולה של קורין עם זמר מרוקאי מסורתי? אין לי כל כך דעה בנושא איזה שיתוף פעולה של קורין הכי אהבת?ענבל פרלמוטר, אביתר בנאי עוד אמנים אהובים?אלג'יר המכשפות שילה פרבר רונה קינן גבריאל בלחסן אביתר בנאי זן נדיר או כשזה עמוק?כשזה עמוק סוף שבוע... כוס קפה מתחת לפוך או לצאת עם חברים?קפה מתחת לפוך וחברה :p מכשפות, לשרוף או לסגוד?לסגוד נשימה או נשיפה?מממ ליידי D או המכשפות?המכשפות ולסיום, משפט נחמד לסוף השבוע?סופ"ש נפלא שיהיה לכם

למעלה