שאלון לסופשבוע

שאלון לסופשבוע

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? 4. אתה מאמין בחייזרים? 5. אתה מאמין ברוחות? 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? 10. פעם קראו לך? 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? או 24? 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? 4. זמרת? 5. להקה? 6. רוק פופ או ראפ? 7. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? 8 איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 9. איזה שיר? 10. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה? 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים פירותת או ירקות ברקים או רעמים אח או אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?

blacknwhite

New member
יאללה

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? אני לא זוכרת חלומות שלי בכלל
4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא... 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? כן
11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} אוהו, בטח. כבר הגעתי מזמן למסקנה שאני שולטת בקוסמוס
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? או 24? לא ולא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אווווו יש מלא. 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? אני לא ממש מקשיבה לזמרים\זמרות, יותר להקות 4. זמרת? ראה תשובה למעלה 5. להקה? ראה חתימה
6. רוק פופ או ראפ? מטאל
7. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אני? לשיר? חס וחלילה
8 איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) די, אני לא יכולה לבחור! 9. איזה שיר? גרררר 10. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? האמת? רוב מה שמסתובב בMTV ו24. אני פשוט לא רואה, לא אכפת לי
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא היתה... (בת 14
) 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? ראה תשובה למעלה? 4. והכי קצר? חחח יצאתי עם מישהו פעמיים, זה נחשב? אני לא חושבת שהיינו חברים, כי בסך הכל זרקתי אותו אחרי שני דייטים ממש גרועים\= 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. remember beauty is found within (ואני מודעת לעובדשה שאפחד בפורום הזה לא יזהה את הציטוט
) 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? מה? לא יודעת
7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? אממ... יש לי חבר מאוד טוב שאנחנו יכולים חופשי לדבר שעה-שעתיים רצופות בטלפון, ואם זה פנים אל פנים אז בכלל:) 10. באיזה שעות זה היה? מה אני זוכרת... זה קרה כמה וכמה פעמים
11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? או "איזה חמודים
" או "גאד, get a room!" 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? לא יודעת, זה ההורים משלמים
אבל אם זה היה הרבה הם היו אומרים לי משהו... 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים בערך נראה לי... קצת פחות. בטלפון הרגיל אגב, היתה לי פעם שיחה עם חברה טובה שהיתה 3 שעות 4. עם מי היא הייתה? חברה טובה
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול 6. עם מי? חברה 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא ממש 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן!!!
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חבר טוב 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? מוזיקה?
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? ניגנתי פעם פסנתר (5 שנים) וניגנתי איזה שנה גיטרה, אבל התחביב עצמו הוא בעיקר להקשיב למוזיקה
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? חח לא זוכרת בדיוק
4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? תגידו לי אתם... 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 24\7
6. זה עולה כסף? אממ.... לפעמים
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי, זה... מוזיקה
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אני מאוד מקווה 10. מה אנשים חושבים על זה? אין להם בעיה, עד כמה שידוע לי
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?חס וחלילה! 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא ממש. 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים ענבים פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים ברקים אח או אחות יש לי את שניהם, תודה רבה.
מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות אמממ אחת גדולה
חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? לא ולא
בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? לא ולא
הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה? פיתה בנים או בנות? בנות
תלתלים או חלק? תלתלים|נרקיסיסטית| אמפי או אייפוד? אממ לא אכפת לי, אני אשמח לקבל את שניהם סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? למי יש כוח להוריד?

shirli0811

New member
משעמם לי.. ../images/Emo9.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כןן 2. מהם? ברגע שמדריך אומר שהשיעור הולך מעולה אתה נופל מהסוס. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? הרבה פעמים 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? ממ +- 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לאאא 7. איך היה? מפחיד אותי
8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לאלאלא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לאא 10. פעם קראו לך? לאלא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לאא חח 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} ממ כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? או 24? mtv 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? "בכאב היא נקרעת"/ הילד 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? הילד 4. זמרת? לא זוכרת איך קוראים להה חח
5. להקה? סינגריה 6. רוק פופ או ראפ? פופ 7. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? לא היתי רוצה להוציא דואט
8 איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לא יודעת 9. איזה שיר? לתת
10. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? ריטה שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? ריטהה שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כןכן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לפני בערך 6 שנים חח, כשהתחלתי לרכוב על סוסים
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? לא הייתי 4. והכי קצר? לא הייתי חחח 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופיי אפקורס 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? מצאתי כבר את האהבה והיא הביאה לי הרבה חברים-הסוסים :)9 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? מממ, היתיי עם טובורג ואהבתי את בנצי חח
8. מה עשית? ניסיתי לשכוח את בנצ, אבל לא הולך :(( 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 4 שעות 10. באיזה שעות זה היה? 11 עד 3 חח
11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? איזה חמודים :)) 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לאא חח שאלון טלפון: 1 . יש לך דור שלישי? אכן ככן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 200
3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה וחצי 4. עם מי היא הייתה? טל נראלי
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום בצהריים 6. עם מי? טלל
7.מתקשרים אליכם הרבה? בד"כ אוהבםי להתקשר כשניא עסוקה
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? ככן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? תלוי עם מי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אורפז 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? -- שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? רכיבה על סוסים
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כןןכן 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 8 עם הפסקה 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? הרבה אנשים שאני מכירהה
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? מממ עכשיו עולה לפעם בכל יום.. 6. זה עולה כסף? הרבהה 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} מקווה להרוויח בעתיד בתור מאמנת ב"ה 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? סוסייים, הנשמה שלההם 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? ב"ה :]] 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה מחלה 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כןן 12. למה? אנשים פוגעים 1 שאלון הערצה: 1אתם מעריצים מישהו? לאא 2. את מי אתם מעריצים?-- 3. למה?-- 4. פעם מגשתם אותו? -- 5. הוא מחול או מהארץ? -- 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? -- 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? -- 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? -- 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?-- 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?-- 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?-- 12. אפשר תמונה של אותו אחד?-- זה או זה? אבטיח או ענבים-ענבים פירותת או ירקות -ירקות ברקים או רעמים -ברקים אח או אחות -אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות -הרבה מתנות
חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? -חברה טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? לא זה ולא זה בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? לא זאת ולא זאת הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה -פיתה0 בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? תלתלים אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע

גם אני אענה...

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן (בעיקר דזה וו) 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? כן 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לא שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? או 24? כל ערוצי המוזיקה האמריקיים (לא ישראליים בחיים) 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? if everyone cared-nickelbac, i don't want to be-Gavin DeGraw 3. איזה זמר אתה הכי אוהב?nickelbac ,mika ,Gavin DeGraw 4. זמרת? אין לי אחת אהובה ממש... אני יכולה לשמוע כמעט הכל 5. להקה? רד הוט צילי פפרס s club 7 בקסטריט בויז 6. רוק פופ או ראפ? רוק ופופ 7. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? הייתי רוצה לשיר עם רד הוט צילי פפרס 8 איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) woman in love - Barbra Streisand וגם under the bridge - red hot chili peppers 9. איזה שיר?Barbra Streisand - woman in love וגם under the bridge - red hot chili peppers 10. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? ריאנה, שאקירה, שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? עוד לא באמת התאהבתי 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? לא הייתי 4. והכי קצר? לא הייתי 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי אבל בשלב מסויים גם חשוב שיהיה חתיך בעני 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? גם וגם אי אפשר להחליט את זה אבל בעיקרון אהבה 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? אם ידיד מאוד טוב שלי... בסביבות השעה 10. באיזה שעות זה היה? אחרי הצוהריים 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? איזה כיף להם ולפעמים קצת מקנאה 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא!!! שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? עד 100 ש"ח והרבה פעמים בסביבות ה-50 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 30 שעה בפלאפון שעה בטלפון הרגיל 4. עם מי היא הייתה? בשניהם עם ידיד מאוד טוב שלי ולפעמים גם עם אחת החברות הכי טובות שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול 6. עם מי? עם שניהם 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עם החברות הכי טובות שלי ועם הידיד הכי טוב שלי 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? טלויזיה ומחשב ולשחות 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מגיל 3 שחיה ומחשב וטלויזיה מתמיד 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? הרבה 6. זה עולה כסף? כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה מרגיע 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אולי 10. מה אנשים חושבים על זה? שאני מכורה לטלויזיה וצריכה להפסיק 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן 12. למה? כי אמרו לי שאני מכורה אז ניסיתי להוריד כמויות שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? רד הוט צילי פפרס, s club 7 3. למה? כי אני אוהבת איך שהם שרים 4. פעם מגשתם אותו? לא 5. הוא מחול או מהארץ? חול 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? אולי 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? מלפני כמה שנים בסביבות ה-8 שנים 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? השירה 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? מקשיבים נונסטופ למוזיקה 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? לא 12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא זה או זה? אבטיח או ענבים - ענבים פירותת או ירקות -פירות ברקים או רעמים -ברק אח או אחות -אני רוצה אחות קטנה אבל יש לי אח גדול מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות - הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? -אחת טובה ואם אפשר יותר אז יותר כאב בטן או ראש?- ראש מגרש ביתי או האו סי? -מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?- בריטני השנים שהיא הייתה נורמלית הוואי או ארצות הברית?- הוואי זה בארה"ב לאפה או פיתה - פיתה בנים או בנות? - בנים בתור חבר בנות בתור החברות הכי טובות תלתלים או חלק? - חלק אמפי או אייפוד?- אמ פי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?- שניהם

יאללה אני

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא במודע 2. מהם? אני לא משאירה נעליים הפוכות בחדר ואמא שלי לא נותנת לי לשבת בפינה של שולחן והכי חשוב בלי מראות שבורות!! 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן 4. אתה מאמין בחייזרים? כן 5. אתה מאמין ברוחות? כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה?- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא יודעת אולי לא ממש חושבת על זה 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? קלפים כן יד לא ממש וגם כן לא מכל אחד. 10. פעם קראו לך? כן וזה היה בולשיט (הייתי ביום כיף צבאי והקוראת ראתה שאני בתוך מסגרת, מעניין איך היא הגיעה לזה..) 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? בחולם כן 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? או 24? 24 יותר 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אני ? שיר אחד? אללי איזה התעללות לא עונה על שאלה כזאת! 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? הכי אוהבת זאת הגזמה אבל לאהוד בנאי יש מקום של כבוד אצלי! 4. זמרת? יהודית רביץ 5. להקה? אפשר להגיד טייק דאת ולצאת נקיה בלי שעופרה ממש תצחק עלי
כי אם לא אני תמיד יכולה לומר כנסיית השכל 6. רוק פופ או ראפ? רוק ללא שום צל של ספק! 7. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם טייק דאת
8 איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)
מה זה השאלה הזאת!!! לא יודעת
9. איזה שיר?לא שאלו את זה כבר?! 10. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אמממ אבי ביטר?! שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? מכתה ט עד יא 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנתיים 4. והכי קצר? שעתיים
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? למצוא את האבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא (אבל קרה מצב שמישהו התחיל איתי וניסה לנשק אותי והייתי מעונינת בחבר הכי טוב שלו
) 8. מה עשית? כלום
9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 5 וחצי שעות בטלפון ובערך 12 שעות בסיני על חוף. 10. באיזה שעות זה היה? לילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? לא חושבת יותר מידי 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? כן באנג'לינה ג'ולי
(מה היא ממש יפה ) סתם אבל ברצינות לא. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 300 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? החודש? לא יודעת בחיים בטח משו כמו 3-4 שעות 4. עם מי היא הייתה? עם מישהו שפעם היה חבר ממש טוב שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול 6. עם מי? אחותי 7.מתקשרים אליכם הרבה? כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? ככה ככה 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אחותי 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף?- שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לצייר 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כן 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? לא יודעת 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? לא קבוע 6. זה עולה כסף? כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} הלוואי 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף?! 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אני מקווה 10. מה אנשים חושבים על זה? שאני כשרונית
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? כי זה כיף לצייר שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? בזמן האחרון כן 2. את מי אתם מעריצים? זאת לא הערצה זאת הערכה 3. למה? כי מגיע לו שיערכו אותו ! 4. פעם מגשתם אותו? אף פעם לא מגשתי אף אחד!! 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לא! הוא נשוי בכלל! 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? שוב פעם זאת לא הערצה! 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הסיפור חיים שלו 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? כלום 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? לא יודעת 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך??!
12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא
אבל אני אתן לכם תמונה אחרת
זה או זה? אבטיח או ענבים אבטיח! פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים ברקים אח או אחות אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? לא זה ולא זה מגרש ביתי או האו סי? OC סת כהן רולזזזזז בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אייייכס
הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה לאפה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? תלתלים אמפי או אייפוד? אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע הודגש באמצעות מדגישומטיק

FreshF5

New member
גם אני!

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? נראה לי שכן 2. מהם? אבל אין לי כוח להעמיק בתשובה 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? בטח, כל הסיוטים בעיקר!!! 4. אתה מאמין בחייזרים? לא ממש 5. אתה מאמין ברוחות? עדיין לא נתקלתי באחת, אבל יש מצב 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? כן, הייתי שמחה לדבר עם הסבים שלי, דוד / בן דוד שלי 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? יש מצב לשניהם 10. פעם קראו לך? כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? ע"ע תשובה לשאלה 5 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} בטח , מזלח שלא ביקשת דוגמאות שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? או 24? לא זה ולא זה 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? כרגע, את early winter ו- 4 in the morning של גוון סטפאני 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? פיל קולינס 4. זמרת? מדונה 5. להקה? רוקסט 6. רוק פופ או ראפ? 7. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? קיילי 8 איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לא עולה לי כלום כרגע! 9. איזה שיר? 10. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?שאקירע שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4 חודשים 4. והכי קצר? 4 חודשים 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם, אבל 60% אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? למעלה משעתיים, במסנג'ר 10. באיזה שעות זה היה? משעות הלילה עד הבוקר 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? תמצאו חדר!, סתם, לא ממש נתתי דעתי לזאת, אלא הובכתי 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? יש מצב שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? לצערי, בטווח של 250-300 כרגע 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? למעלה משעתיים ולא בפלאפון 4. עם מי היא הייתה? חברה טובה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני שנה וחצי, אה התכוונת היום, לפני 4 שעות ויותר 6. עם מי? עם מורנצ'וק 7.מתקשרים אליכם הרבה? רק כשאני לא זמינה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא ממש 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? רק עם מי שנחמד לי לדבר איתו 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עד כה שרפתי זמן על מיקה 11. יש לך טוקמן? היה 12. של כמה כסף? 75 ₪ (סעמק למה לעזאזל פתחתי קו???) שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? רכיבה על אופניים 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מגיל 10 ? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? בארור 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? בין 1-2 6. זה עולה כסף? לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לצערי לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה משחרר לגמרי 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? בע"ה 10. מה אנשים חושבים על זה? מסתכלים עליי כאילו זה עתה נחת לו חייזר 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא ממש 2. את מי אתם מעריצים? אולי את התאומה של רונדה 3. למה? כי היא מקסימה 4. פעם מגשתם אותו? בטח, כל שבוע 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? אחרי הפגישה השלישית 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? האהבה ללא תנאי, הנתינה, ההקשבה, החיבוק 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? מתקשרת לפחות אחת לשבוע ומאחלת לה שבת שלום 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? קרוב לוודאי 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? לא שידוע לי 12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא! זה או זה? אבטיח או ענבים ענבים פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים ברקים אח או אחות אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות הרבה!!! חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת כמוך כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי?
בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה לאפה, וכמה שעשית לי חשק לשווארמה בלאפה, יש מצב שאממש את הפנטזיה מחר בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? תלתלים אמפי או אייפוד? אייפוד נאנו סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע, למי יש כוח לחכות?! ( חוץ ממך9

למעלה